Ayy hadi gözün aydınn.. :) Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli buyutsünn..Kizlarr bu aksam 22.30 da kizimi kucagima aldimm Allaha Şükürler olsun. Allah sizede en hayırlı zamanda kucaginiza almayi nasip etsin. Ayrıntılari sonra yazicam. Kizimda bende iyiyiz cok sukur. Anlatılmaz bir duyguymus
Ana kucagini ablam ben alcam dedi ondan biz almadim. Ablam da almis ama izmirdeler onlar ben ankaradayim. İnşallah annemlerle yollar anakucagini kendi yariyil tatilinde gelebilecek çocuklarinin okulu var. Ben portbebe aldim.hastaneden portbebeyle cikmaz mi acaba bebek.
Devlete randevu alıp her gittiğimde randevu aldığım doktora değilde hep farklı doktorlara denk geliyo ve sürekli şeker varmı yokmu diye tahlil yaptırıyorumSen niye kan veriyordu n cnm. Aynen bende devlette normal yapıcam cok sinir oluyorum ama saglık güvencemiz yok ondan özelleri düşünmüyorum devlette cok pis düşündükçe allahım hayırlı dogum versin inş
inşallah canımhımm ikincinin daha çabuk dogdugu dogru ozmn hadi darısı bna . Kızların zor dogdugunu ilk sendn duydum . Ama bnm buda ogln inş dedgn gbi kolay olur çunku ilk dogumda çok sanci çektim suni verildgi için. Bunda kndi sancim tutar inşallhta suniye gerek klmz
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır giremiyorum ama müjdeli haberle geldim 08.12.2014 tarihinde oğlum ali efe yi kucağıma aldım
Darısı bekleyenlerin basina☺
Avent in ürünü benim resmini koydugum mu ? Ben de kanz mağazasında baktım satıcı bu ürün cam plastik olandan daha pahali ama tavsiye etmem gaz sorunu yaşarsınız, plastik de ise gaz yapmama özelliği var dediCanim ben joker mağazasında biberon alirken tezgahtar kiz aventin cam ve anne memesine benzeyen yenidogan biberonunu cok tavsiye etti ayrca gaz yapmama ozelligi varmis. 3 aydan itibaren de dr.brown onerdi
Teşekkür ederim resmini ekler misin ? Bir de tam ismi falan yazarsan mağazaya gösterip direk ondan alayım çok sevindim ya avent in hem cam hem de gaz yapmama ozelligi olmasina gıcık satıcı bana neden ole dedi ya burada bir arkadaş daha senin dediğin gibi yazmış avent i alırım ozamanCanım bende avent in cam biberonunu aldım ucu anne memesi gibiymiş hemde gaz yapmıyormuş istersen ondan alabilirsin eğer görmek istersen resminide yollarım.
Teşekkür ederim avent içinde kaliteli diye duymuştum ama dediğin markalara da mutlaka bakicam pazar günü alışveris yapıcam tavsiyelerine dikkat edicemGözünüz aydın tebrik ederim canım Rabbim oğluna sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin. Vaktin olur mu bilmem ama doğumunu da bebeğini de merak ediyoruz, nasıl oldu, ne zaman oldu:) müsait olduğunda yaz bize:) Allah bağışlasın:) oh:)
Beşiğe geçince güzel durur canım Sıkma canını bir de kaliteli tülden yapmışsın genelde delikli tül kullanıyorlar Beşik süslemede.. Ellerine sağlık :)
Canım ben Çiçekleri dibinden kesmiştim hep metalleri çıktı alttankötü oldu silikonladım.. Ablam çiçeği o teller ile sardıktan sonra çiçeğin arkasında kalan kısmı Yapraklı gövdeyi silikonladı sağlam dursun çiçek sarkmasın diye sonra da kurdele işe süsledi. Çubuklarını kapadı. Örnek resim yüklemiştim şekerler sayfasına. Hiç de belli olmuyor.. Bak istersen.. Malzemeleri önüne koyunca anlar yaparsın zaten.. Yeterki ilk Çiçekleri en dipten Ayırma bemim gibi :)
Canım ben bir Sürü bineron aldım:) ama gerek yoktur herhalde.. Bir tane almayı beceremiyorum konu bebek olunca. En iyisi medela calma ve Dr brown kolik Önleyici dediler. Aklında olsun ..
Canım söze gitmek istersen değişiklik olur vs dersen kısaca Yüzük takılmaya yakın vs uğrat sonra da duramıyorum der kaçarsın. Nişanı da şimdiden stres yapma. Kimse el kadar bebekle senden nişana gelmeni beklemez. Canın istemezse gitmezsin. Yok süsleneyim püsleneyim moral olur dersen de azıcık gider oturur kalkar dönersin. Hiç stres yapma şimdiden...
Çok zarif çok tatlı olmuşlar adin bey in sabunları:) ben bu kese kağıdı rengini de çok zaeif buluyorum klas olmuş inan ki... Hiç de sönük değil ellerine sağlık:) maşallah sabunları ve en önemlisi sana göbişine ve bebişine :) çok tatlı hepsi..
:))) şbalon ve straforla süslemişler bugün aynısını gördüm, burada yeni bi Bebiş Doğdu apartmanda :) kocaman adını yazmışlar:) çok güzel duruyor canım...
Canım bazı işleri annene bırak gelince yrdım etsin.. Yapmak zorunda olduklarını yap kendini yormadan... Allah kolaylık versin... Ne bebekler var anneleri Çapa yaparken tarlada doğuruyor 4 kilo ve bizim aile öyle temizlik konusunda hamarat değil bebeklerimiz 2700ü Geçmez, yani ille ilgisi olmuyor hiç kendini üzme yorma vicdan yapma.. Gönlüne göre sağlıkla kucağına alırsın inş Bebeğini :)
Allah yardımcın olsun bol şanslar inş kazasız belasız gider hayırlısıyla sınavını geçer gelirsiniz inş
Canım bebek doğmadan ana kucağına al bence. Hem hastaneden çıkarken kullanırsın hem de doktora vs giderken bebeği ona koyarsın. Araba sürüyorsan bebek orada 12 aya kadar duruyor ve eşinle dışarı çıktığında yine bebek onun içinde durur hani her türlü ihtiyaç.. Kucaktan kucağa bebek huzursuz olur ya da uyurken uyanır vs. Ama kuaföre gitsen kahvaltıya gitsen koy bebeği içine üstünü ört işlerini hallet vs..
Ben de tr'de Şart OLDUĞUNU biliyorum ama kontrol edeni var etmeyeni var sanırım... Bizim burada da cezası yüksek o Yüzden aldık yerleştirdik bebeğimizi bekliyor :))
Canım sabun çok pis iş ayrı kap ayrı bilmem ne ve de hamileliğin evresinde biraz da Zararlı gibi ağır kokusu vs. Süslerin çok güzel yeterli her şeyi yapıyorsun artık kendimi yorma ya da oturduğun yerden yapabileceğin şeylerle ilgilen bence..:
Ben varımmmmm sadece onlar değil çanta ya koyacaklarım da eksik. Bebeğin banyo ihtiyaçları eksik pazar günü bir alışverişe gidicez. Ufak şeylere bakarım ana kucagını beğendim almak kaldı sadece olmadi onu eşim gider alır artık bebek arabasını da erteledik yaza doğru alıcaz maddi açıdan sıkıntı olacak çünkü esim yeni iş kuruyor o yüzden çok masrafımiz oldu ama çok şükür dogumdan itibaren kullanacağım şeyleri almış olucaz Allah in izniyle. İnşallah oğluşum bereket getirir de eşim isinde başarılı olur.aranızda halen ana kucağı yada bebek arabası travel sistemi hiçbişeyi olmayanınız varmı bnm gbi
3 iyi ya benim arkadaşımın ilk bebeği 2250 ikinci bebeği için cok uğraştı kilo alsın diye 2750 dogunca sevindi hemde maşallah iyiydi bebek 500 gr bile çok fark etmişti ya. 2500 un altında olmasın da zaten 3000 -3500 ideal bence.bnde saglksz olsunda uç buçuk olsun demedm ztn tobestagfurullah : ) uç kilo çocuk ele avuca gelmz bn korkarım snra elime alamam arkadasımn bbgi uç kilo dogdu zayıftı alamadım eline . Saglklı olsun uç buçuk olsun kim istemezki
Kizlarr bu aksam 22.30 da kizimi kucagima aldimm Allaha Şükürler olsun. Allah sizede en hayırlı zamanda kucaginiza almayi nasip etsin. Ayrıntılari sonra yazicam. Kizimda bende iyiyiz cok sukur. Anlatılmaz bir duyguymus
Çok sevindim . Bizim yerimize de kokla kızını. Ayrintilari bekliyoruz. Amin darısı başımıza. Maşallah Allah nazarlardan korusun sağlıklı ömür versinKizlarr bu aksam 22.30 da kizimi kucagima aldimm Allaha Şükürler olsun. Allah sizede en hayırlı zamanda kucaginiza almayi nasip etsin. Ayrıntılari sonra yazicam. Kizimda bende iyiyiz cok sukur. Anlatılmaz bir duyguymus
Maşallah . Allah nazarlardan korusun erva inci ni.merhaba hanimlar buda benim prensesim insallah ocak ayinda alicam kucagima:)Eki Görüntüle 1334508 ismide erva inci :)
AH atakan. Keske sorunum o olsaydi sadece. 25 haftalik ken suyum geldi. Sindi hastabedyim bi haftadir. Komple bitmis. Bebegim cok sukur yasiyor. Nekadar anne karninda kalsa kar diyorlar. Cok endişe liyim. Acaba dogum yapsam . I. Ama yasama riski yuzde elli deniliyo. Beklesem organlar tam gelisemeyebilir deniliyor. Cok kotu bir durum. Nolur dua edin. Rabbim hayirlisi neyse onu nasip etsin yasatsin inşallah.Canım sonuçları temiz sende korkma o önemli bişey değilmiş o zor günler geride kaldı sen de kafana ttakma
Kizlarr bu aksam 22.30 da kizimi kucagima aldimm Allaha Şükürler olsun. Allah sizede en hayırlı zamanda kucaginiza almayi nasip etsin. Ayrıntılari sonra yazicam. Kizimda bende iyiyiz cok sukur. Anlatılmaz bir duyguymus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?