Bende koymadim emzik gerek olmaz diye düşünüyorum ihtiyac listelerinde de hic denk gelmedim bilmem koymak istiyorsan koyabilirsin canimEmziği bir arkadaşımı daha yazmıştı. Emziğin 1,5 aydan önce tavsiye edilmediğini okumuştum bir yerde ama sebebini hatırlamıyorum şu anda. Doğar doğmaz emzik verecek misiniz, verilebiliyor mu veya bebek alıyor mu emziği hemen?
Ben koymadım çantaya da cevaplarınıza göre koyabilirim ben de.
Aslında koymak istemiyorum. Ben de aynı fikirdeyim ihtiyaç olmaz diye düşünüyorum. Ama hani tecrübeli anneler lazım oluyor derse diye sormak istedim.Bende koymadim emzik gerek olmaz diye düşünüyorum ihtiyac listelerinde de hic denk gelmedim bilmem koymak istiyorsan koyabilirsin canim
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır giremiyorum ama müjdeli haberle geldim 08.12.2014 tarihinde oğlum ali efe yi kucağıma aldım
Darısı bekleyenlerin basina☺
. Gözünüz Aydın taze annişler bol bol kollayın bebişleriKizlarr bu aksam 22.30 da kizimi kucagima aldimm Allaha Şükürler olsun. Allah sizede en hayırlı zamanda kucaginiza almayi nasip etsin. Ayrıntılari sonra yazicam. Kizimda bende iyiyiz cok sukur. Anlatılmaz bir duyguymus
Hah tam bende bu dedigin enerji patlamasi başladıolabilir,,, ama nişanın gelmesi doğumun hemen başladığına işret değildir,, bazı durumlarda bir hafta sonra bile başlayabilir,,,
birde ne hikmetse doğum yapmadan önce kadınlar çok acayip bir enerji ile dolarmış,, (yuva yapma sendromu ne deniyprmuş),, yani aslaında vücudumuzun bize verdiği doğum yapmak için kullanacağımız enerji,,,
ama genelde kadınlar bu son enerji patlamasını ev temizlemek ve alışveriş içişn harcarlarmış,,, ( hatta ayyy çok iş yaptım ondan mı doğum başladı derlermiş),,,,
küçük bir dip not,,,
walla hanş diyorlar ya bebek olunca evşn terazisi kaçıyor diye,,, walla benim ev şimdidn öyle oldu,,, ama yavaş yavaş kaçtı ipin ucu ondan eşim pek anlamadı taki bugüne kadar,,,bugün bana leble ev çok dağınık dedi,,, eee dedim alıştıyoruz kendimizi dağınık eve,,, bir banyo temizliyorum bide mutfağı,, gerisini koyuverdim,,, enerjim falan yok yani,, uykum var,,,Hah tam bende bu dedigin enerji patlamasi başladıdogum iznine ayrildim ayrilali ev temizliği yapiyorum güya dinlenecektim ne dinlendim ama
Kızlar geçmiş okuyacak gücüm yokbugün ki kontrolde çok daha kötü bir şey öğrendim, oğlumun sol böbreği yokmuş......
Söyleyecek sözüm yok bir süre girmek istemiyorum siteye merak etmeyin beniiki ayrı dr baktı ve böbreği yokmuş....
eflalim çok geçmiş olsun ne söylenir bilemedim ama hiçbirşey bitmiş değil ne olur yıpratma kendini paşanıda üzmeBen kilosu için endişelenirken, yine ilk oğlumda ki gibi mi olacak diye her kontrolde yüreğim ağzıma gelirken, böyle bir şeyi duymak çok zormuş, insanın korktuğu başına gelir korkmayın kızlar hamileliğinizle bebeğinizle ilgili hiç bir şeyden korkmayınben hep haberlerde böyle hasta çocukları bebekleri gördükçe kahroluyordum organ nakli bekleyenleri vs. ya başımıza gelirse diyordum hep
Her şeyi dert ettim yılların birikmişliği, gereksiz görülen her şeyi ben abarttım elimde olmadan, yok özel hastane yok eşim beni anlamıyor... Şimdi gözümde yok hiç biri, bunlara üzülürken hep diyordum ki Allah daha büyük dert verecek göreceksin gününü...
Kilosu mu maşaallah çok iyi dr 2900 ölçtü radyolog 3150 gözümde mi peki
Yine hamdolsun diyorum , çok üzüldüm evet canı yanıyor mu diye geldi aklıma, doğunca nasıl olacak hayatı normal olacak mı, kafamda deli sorular... Bu konuyla ilgili tatmin edici bir şeyde okuyamadım ki..
Kimseyi üzmek için yazmıyorum yanlış anlamayın güzel yüreğinizle dua edin paşama yeter
Tabi canim zaten her hafta daha da agirlasiyoruz bi de herkesin hamileligi bir olmuyor mesela ben hic uyku aramiyorum geceleri de cok uyudugum soylenemez ne güzel bak sen uykum var diyossun bosver uyu gitsinwalla hanş diyorlar ya bebek olunca evşn terazisi kaçıyor diye,,, walla benim ev şimdidn öyle oldu,,, ama yavaş yavaş kaçtı ipin ucu ondan eşim pek anlamadı taki bugüne kadar,,,bugün bana leble ev çok dağınık dedi,,, eee dedim alıştıyoruz kendimizi dağınık eve,,, bir banyo temizliyorum bide mutfağı,, gerisini koyuverdim,,, enerjim falan yok yani,, uykum var,,,
uykum var ama uyuyamıyorum,,, uykum gelince yatıyorum 2-3 saat hatta bazen bir saat uyuyorum,,, geçen gün inat edim,, uykum gelince uyumucam adama gibi gece uykusu uyucam diye,,, 3. gün sonunda uykusuzlukdan yorgunlukdan başladım ağlamaya,, karnım çatladı diye,, çatlamadı ama bahane onu bulabildim,,, ama sonra baktım yan taraflarımda iki tane çizgi,,,ahh dedim leble böyle ağlarsan öyle olur işte he he he heTabi canim zaten her hafta daha da agirlasiyoruz bi de herkesin hamileligi bir olmuyor mesela ben hic uyku aramiyorum geceleri de cok uyudugum soylenemez ne güzel bak sen uykum var diyossun bosver uyu gitsinbırak dagınık kalsın senden önemli mi:)
Sana da cok gecmis olsun canım allah sifa verir inşallah.Takipteyim sizi canlar... Doğum yapanlar olmuş, Allah'ım analı babalı büyütsün inşallah.. Eflalim, geçmiş olsun, dualarımız seninle.. Gün doğmadan neler doğar Allah büyük.. Benim bebeğimde de böbrek büyümesi var.. Allah yardımcımız olsun canım.. Bol bol İnşirah suresini okuyalım..
ben 25 kilo aldım,, h ehe rekor,,,Kizlar aranizda 15 kg dan fazla alip catlayip yada catlamayaniniz varmi?
bence pazartesi falan bekleme yarın sabahdan bir hastaneye acile git,, eğer onu yapamıyorsan en azından bir tansiyonunu ölçtürt derim,,,herkese merhabalar,
son 2 gündür ellerim ve ayaklarım şişti ve acayip bi kaşıntı oluyor. Ellerim, ayaklarım ve göbeğimin altında kaşıntı var, kaşımamak için zor tutuyorum kendimi. Bu şekilde kaşıntısı olan var mı?Pazartesi doktorumla randevum var, ama bu saat oldu uyuyamadım kaşıntıdan
Geçmiş olsun.. Benımde bir kac hafta önce öle kasıntılarımmoldu butun vucudumda haattaherkese merhabalar,
son 2 gündür ellerim ve ayaklarım şişti ve acayip bi kaşıntı oluyor. Ellerim, ayaklarım ve göbeğimin altında kaşıntı var, kaşımamak için zor tutuyorum kendimi. Bu şekilde kaşıntısı olan var mı?Pazartesi doktorumla randevum var, ama bu saat oldu uyuyamadım kaşıntıdan
bence pazartesi falan bekleme yarın sabahdan bir hastaneye acile git,, eğer onu yapamıyorsan en azından bir tansiyonunu ölçtürt derim,,,
Geçmiş olsun.. Benımde bir kac hafta önce öle kasıntılarımmoldu butun vucudumda haatta
Dr gıttım gebelik kolestazı suphesınden tahlıl yapıldı şükr sonuclar temiz cıktı..
Böle kadıntı zamnında ılık bi dus önerdi vucudun esnemesinden dolayı olabilir dedı.. Hala kadınıyosan bı dus al rahtlarsın
Bnde kasıntı halen olup özellikle gece cok kasınırsam dusa gırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?