2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
eftalim çok üzüldüm canım faceden okudum bebeğin durumunu.hiç üzülme canım derdi veren allahım dermanını da verir.sen dua et düzelir herşey yeterki umudunu hiç kaybetme.herşeyin çaresi vardır.yeterki sabırlı ve inançlı ol canım.

konuya karışmıyım karışmıyım dedim ama hakkaten dayanamadım ya.uzun zamandır evet o şekilde konuşuyo pınar.tamam anne olabilir bazı şeyleri bizden iyide bilebilir ama o şekilde insanların fikrine samimiyetsiz göremez.
Mesela örnek benim.Benim kızım epeydir kilosu geride hep 1 bilemedin 2 hafta geride geliyo.he tabi üzülüyorum şuan normalde en az 500 gr daha fazla olması lazım.cuma günü 1760 dı.Ama benim kızımın 2300 civarı olması lazım üzülmüyomuyum tabiki üzülüyorum ama yapacak bişeyim yok.Son ayda belki alır diyorum ve benim bebeğimin suyu az belkide erken doğcak ama Allahın takdiri.yeterki KIZIM SAĞLIKLI OLSUN.gerisi boşşş.kilosu yerine gelir toparlanır ben yeterki emzirebileyim onu.anne sütündn daha iyi besin mi varmış.yeterli başka bir sorunu olmasın.Bugün iki arkadaşın sorunu olduğunu öğrendik ve bunlar ders olmalı bize sağlıktan önemli hiç bişey yok.aa benim çocuğumda bişey yok 4 kilo doğsun dye bişey olamaz.İki gün önce falan "eflalim" kilo alması durdu demişti şimdi umrundamı kilosu.aklına bile gelmez çünkü şuan daha önemli bişey var.Canı gönüldn diliyorum ki inşallah yanlıştır.biz aylardır burda aile gibiyiz her derdimizi paylaşıyorz burda ve birbirimizi kırmadan derdimize derman arıyoruz arkadaşça.Okadar zamandır burdayım bir daha bile şu şekilde bir Allahın kuluna böyle tavır sergilemedim.yanlış bilebilirim yanlış bilebilirsin saygısızlığa lüzum yok hepimizin niyeti belli.Yavrularımız için burdayız.Belki bi ay sonra belkide daha önce yavrularıızı kucağımıza alıcaz yine sıkıntılarımız için burda olucaz.ben çok şey öğrendim burda.Bilmiyorum çünkü yeni anne olucam bilmemek ayıp değil..

[/QUOTE]
Eflalim cooooook gecmis olsun arkadadim ben ikinci ameliyata girecegim zaman bi kadinla tanistik kadin 56 yasinda ogrenmis tek bobregi oldugu o gune kadarda hic bi sıkıntı yasamamis Allah buyuktur arkadasim ins boyle bi durum yoktur yada bebis büyüdükçe düzelir toparlanir ama durum buysada Allahin izniyle oda hic bi sıkıntı yazamayacak içini ferah tut Allah beterinden dermansiz olandan muhafaza etsin sizede sabirlar versin cnm uzmeyin kendinizi

Kızlar ya bi konuda fikrinizi almak istedim. 3 yasında bi oğlum var. Bakıcı bulduk eve geliyor birkaç aydır. Oylleki ikinci doğunca da oğlum krese gider bebise bakar dedik. Baslarda çok iyiydi. Tabi ben o ara ise gidiyordum. Sonra sorunlar çıkınca rapor verdi evde kalmaya başladım. Tabi bakıcı gelmeye devam ediyor. Ben ona senden is yapmanın istemiyorum sadece oğlumu sev ve ona çok iyi bak dedim. O arada evi süpürdü bulaştıkları makinadan çıkardı hatta gecen cam sildi yapma deneme rağmen. Ama bazen ben odada dinlenirken onlar oglumla odasında oynuyor ve garip tepkiler veriyor. Mesela oğlum onu sıkarak sevmeye çalışıyor bizde yapar. Çok sert bir ses tonuyla naoiyorsun diyor.tabi ben yüzünü görmediğim için iskilleniyorum. Hemen arkasından çok sevecen bi şekilde ben seni çok seviyorum. Diyor. Cocuum bi yaşından beri bizimle masaya oturmasına rağmen bakıcı canı nerde isterse orda geçirdi simdi masaya oturmuyor benim yedirmemi bekliyor. En son gecen ben fenalastim yüzümü yikiyorum. Bakıcı oğluna kahvaltı hazırlıyor oğlum çok açılmış yutfen yutfen diyip kahvaltı istiyor bakıcı mimy niy mmm diye oğlumu güya taklit edip dalga geçti. Seninle bi daha konuşmam küstüm dedi. Oğlum çok hassas o boyle deyince oğlum dahada üzüldü. Tabi ben o halde birşey diyemedim (mide kanaması gecitiyormusum) fenaydim. Şimdi KV geldi ona gitma dedim. Kadına gelme dicem. Düşündüm taşındı KV kp bende kalsinlar. Oğluna da bakarlar banada. KV saolsun dip bucak olmasada is yapar yemek hazırlar oglumla ilgilenir . sadece evde sürekli birilerinin olması beni rahatsız ediyordu. Ama anladım ki oğluna yine en iyi onlar bakar. Seneye oğlum krese gider bebise bakar. Simdi bunu kadına nasıl solesem bilemefim

ben çorap yelek panduf da koydum

canim benim icini dökup rahatlayacaksn tabi.hepimizin dualari oglusun icin.baska doktorlara git arastirmaktan vazgecme.hepimiz senin yanindayiz pes etme tatlim ins güzel haberlerle dönersin bize geri

İyi aksamlar kızlar.. Kardeşlerim süpriz yapıp bugun geldiker.. Yarın temizlk var..
Nasipse bitcek inş buda.. Eflalim arkadasıma canım sıkkın.. İnş birseyler yanlış görülmştür..
İnş hersey yoluna girer.. Rabbim evlatlarımıza saglık sıhhat versin.. Ufacık bişi bile olsa gercekten biz annelerin yüregi güü güp atıyo..
Arkadasımıza dua edelim inş.. Hep sölüyorum ama bir fatiha 3 ihlası serif okuyalım.. Derdi verenden derman istemek olsun yaptıgımız...
İnş bu aldıgımız en son üzücü haber olsun.. Ufak veya büyük giç i acı üzüntü duymayalım..

Cok iyi düşünmüssün canım.. Kvdeninde torunu canı sonucta kıyamaz ona..
Akıcın o hallerine ben bile işkillendim.. Höm nasıl sölüceksin kısmına gelince artık kvdenin geliceni bu yüzden beraber calısaöıcanı sölersin ola bişi yani..

Tesekkur ederim canim zahmet oldu bi bakayim ben de

Canım ya ne bilimmmm bu aralar zaten herşeyi takiyorum simdi bide bu çıktı . konuda zor durumda bırakmak istemiyorum bi tarafta da canım var

Devlete randevu alıp her gittiğimde randevu aldığım doktora değilde hep farklı doktorlara denk geliyo ve sürekli şeker varmı yokmu diye tahlil yaptırıyorum
Cnm devlette gercekten Allah yardım etsin bîZlere insan gibi davranmıyorlar bnm tanıdık doktor var Allah'tan ona gıdıyorum hep ama oda haftada 1 gün

Kızlar merhaba..
Eflalime çok üzüldüm hamilelik ve doğum gerçekten mucize Allah sağlıkla tamamlamamızı nasip etsin inş ... Bu doktorlardan da nefret eder oldum tr deki ya işlerini yapmazlar ya hastayı azarlarlar ya da korkutup dururlar...

Mervem kendini yorma kimse madalya takmıyor bak Kardeşler'in de gelmiş şükür.. Sağlıkla bebeklerimizi kucaklar büyütürüz inş :))

Gözün Aydın canım Allah sağlıkla kucağın almayı nasip etsin inş..

Ah keşke bi çaresi olsa bol yastıklara dayan dinlenmeye bak uyumasan da dinlen...

günaydın kızlar nasılsınız bakalım biz iyiyiz kızımla napalım sabah sabah benim kızda farklı bir enerji var hiç bukadar kıpraşık olmazdı korkuyorumda bi derdimi var acaba
Derdi yok annesi Büyüdü de gelmeye hazırlık yapıyor onda :) için rahat olsun...

Eflalim ne diyeyim bilmiyorum aMA netten şeylere bakıp da korkutma kendini.. Hep en kötü senaryolar yazıyor orada..

Large ii olmuş canım bi beden küçüğünü al Göbek hemen gitmiyor çünkü..

Beni hatırlayan vardır umarım. Sürekli takip ediyorum ama pek yazmıyorum.
Ikizlerimizin doğum tarihi belli oldu. 36+0 da cuma günü gelecekler inşaallah. Rabbim hepimizin yavrularina hayırlı uzun ömür versin.
Iki kucağını da Rabbim sağlıkla doldursun inş bir şey kalmamış :)

canım anlamadım ben bu adamları .. cidden farkında değiller mi , üzerlerine iş kalacak diye numara mı yapıyorlar???
Valla canım farkındadırlar da kafalarına vs takmıyorlar umursamıyorlar herhalde..

Çok cici olmuş beşik süsü de bitti sıra bebişin gelmesinde inş :)

Canım çok az kalmış doğuma.. Ama keşke anlamadan doğursak :)) herkes anlamamanın imkansız olduğunu söylüyor :))

Oyyy çok güzel maşallah :)

Canım sen annesisn kararı verecek olan sensin kadına da açıklama yapmak zorunda değilsin. Ben bundan sonra evde olacağım kv de gelecek kalabalık olur teşekkürler de ger Maaşını gitsin.. Hiç takma kafana...

Pinking Tree canım yok bişi yapmıcam zaten yaptırmazlar...saolsunlar .. Allah eksıklıkleını göstermesin...

buklecik canım sende diyosun senin canın... Ben senini yerinde olsam güzelce sölerdin.. Seni anlıyorum vicdan yapıyosun ama senin yawrun daha önmli..

Eflalim gerçekten çok şaşırdım bu duruma ve bu zamana kadar görülmemesine. Çok üzülmüşsündür eminim, neler hissettiğinş tahmin bile edemem. İnşallah bir yanlışlık vardır. Dilerim en kısa zamanda iyi haber alırsın.
Yalnız aklıma takılan bişey var, hatırlarsan huzurum arkadaşımızın bebeğinde böbrek problemi vardı, tek böbrek vardı ve çalışmıyordu. Bebeğin suyu azalınca fark edilmişti bu durum. Senin bebişinde bu zamana kadar fark edilmediğine göre demek ki tek bile olsa normal çalışıyor, işlevini yerine getirebiliyor. Sana teselli olmaz biliyorum ama bizlerin de elinden başka bir şey gelmiyor maalesef. İyi haberlerini bekliyoruz canım, Allah yardımcınız olsun.

Tırnak makası mama kaşığı biberon her ihtimale karşı tarak şampuan pişik kremi alt açma bezi emzik emzik kutusu da koydum ben ne olacağı belli olmaz diye
Emziği bir arkadaşımı daha yazmıştı. Emziğin 1,5 aydan önce tavsiye edilmediğini okumuştum bir yerde ama sebebini hatırlamıyorum şu anda. Doğar doğmaz emzik verecek misiniz, verilebiliyor mu veya bebek alıyor mu emziği hemen?
Ben koymadım çantaya da cevaplarınıza göre koyabilirim ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…