kendini kasma canım bende 29.haftada öyle olmuştum hastane tedbir amaclı yatırıyor genelde....serum ve iğne iyi gelecektir 1.cm acıklık normal sadece dinlenmene bak bu haftadan sonra sakın ev işi falan yapma bol bol yat....bıdıkta biraz sabretsin aceleye gerek yok ...Kızlar şimdi acile geldim.sancım vardı hafif hafif nst ye soktular iki tane sancı çıktı.açılma varmı diye muayene ettiler 1 cm çıktı yatış verdiler.serumlayım şimdi ciğer geliştirici iğne yaptılar çok korkuyorum.daha 33 +3 nolur dua edin biraz daha beklesin bebeğim ya
canım yatmadan once bı cay kasıgı verıyorum ama kızım huylıu herseyı yemıyor zorla verıyoruz saol cnm dusundugun ıcın cocuk astımı alerjık astım kızım ıns yedı yasına kadar sılınecekGecm
Gecmiş olsun canım ben astım için keciboynuzu pekmezinin iyi geldiğini.duymuştum bi araştır istersen. Gerçi sen de duymuşsundur muhtemelen ama yine de söliim dedim.
Canını çok sıkıp bebeği de kendini de üzme, sancıların kesilmesi için serum verilmiş, bebişine de ciğer geliştirici iğneyi yapmışlar, senin ve bizim yapacağımız tek şey dua etmek, Rabbim vaktinde zamanında doğum yapmanı ve sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.Bizi habersiz bırakma sakın olur mu canım.Kızlar şimdi acile geldim.sancım vardı hafif hafif nst ye soktular iki tane sancı çıktı.açılma varmı diye muayene ettiler 1 cm çıktı yatış verdiler.serumlayım şimdi ciğer geliştirici iğne yaptılar çok korkuyorum.daha 33 +3 nolur dua edin biraz daha beklesin bebeğim ya
canım moralini yüksek tut inşallah birşey olmazdaha dayanırsın inşallahKızlar şimdi acile geldim.sancım vardı hafif hafif nst ye soktular iki tane sancı çıktı.açılma varmı diye muayene ettiler 1 cm çıktı yatış verdiler.serumlayım şimdi ciğer geliştirici iğne yaptılar çok korkuyorum.daha 33 +3 nolur dua edin biraz daha beklesin bebeğim ya
bende rahatsızım rahmim ağrıyor adet sancısı gibi artik karnım çok zorlanıyor acaba bende de açılma olmuşmudur diye korkuyorum yarın kontrole gideceğimKızlar şimdi acile geldim.sancım vardı hafif hafif nst ye soktular iki tane sancı çıktı.açılma varmı diye muayene ettiler 1 cm çıktı yatış verdiler.serumlayım şimdi ciğer geliştirici iğne yaptılar çok korkuyorum.daha 33 +3 nolur dua edin biraz daha beklesin bebeğim ya
hamile psikolojisi bu olsa gerek kıyamam yaaa bahane olsun da ağlamak için gerisi önemli değil demekki
Amaaan bi daha bu fırsat ne zmn gececek elimize boşveriiin nazımızı da yapalım elimşz değmişken :)Duygularımız sapıttı, Allah kocalarımıza ve bize bakanlara sabır versin inşallah. Bizde bugün eşimle foto çekinmeye gidecektik önce elbisemi giyiceksin deyince bozuldum sonra topuklu mu giyeceksin dedi diye ağladım haklı olduğunu bile bile ama bende 7 aydır evden çıkmadan yatıyorum sadece doktora giderken çıkıyorum onda da tayt,spor ayakkabı bunaldım dedim.sonuçta çarşamba doğumum var, bir daha foto çekinmeye de çıkamam diye çok özenmiştim, eşimden güzel sözler beklerken öyle şeyler söyleyince ağladım, gerçi çok şeye ağlamaya başladım son günlerde az kaldı diye galiba hepimizin psikolojisi berbat durumda, aman sağ salim alalım da bebişlerimizi kucağımıza herşey unutulur zamanla(sanırım) :)
Gozun aydin canim allah analiz Babıali büyütsün masallahCanım bir saat kaldı.. İyiyiz canım... Sütüm yetmiyor sadece...
Ne güzel, inşallah ben anneme çekmemişimdir 30 saat sancı çektikten sonra sezaryane alınmış@eflalim çok geçmiş olsun üzüldümRabbim sağlıcakla doğmasını nasip etsin canım sen canını sıkmamaya gayret et paşanıda üzme annesii....Rabbim şifa versin....
iyi akşamlar kızlar baş dönmesi yaşıyorum iki gündür fenaa....tansiyonum 9/5 çıkıyor....uzun süreli yürüyemiyorum penguene dönüşüyorum.....uyuyamıyorum....ilk doğumumu düşünüp oğlanı doğurdugum anı hayal edip dururyorum.....inşallah kolayca pırtlatırım annecigim ikinciyi yarım saatte halletmiş sancı artı doğum inşallah ona çekmişimdir:)))
Kızlar şimdi acile geldim.sancım vardı hafif hafif nst ye soktular iki tane sancı çıktı.açılma varmı diye muayene ettiler 1 cm çıktı yatış verdiler.serumlayım şimdi ciğer geliştirici iğne yaptılar çok korkuyorum.daha 33 +3 nolur dua edin biraz daha beklesin bebeğim ya
Amaaan bi daha bu fırsat ne zmn gececek elimize boşveriiin nazımızı da yapalım elimşz değmişken :)
Anammm kızlar, burada inme inecek bana :)) kocalarınıza bin kere maşallah:)) yok evi temizletmez yok salonu sildi süpürdü :) yok Ağladım geldi sardı sarmaladı:))
Kocişkom 7 saat sonra burada inş :)) gelsin de bir tartışayım
Benimki temizlik yapmaz sen de yapma der, yüzünü sildiği havluyu bile asmaz geri :) temizliği filan geçtim:)) zararı dokunmasa keşke...
Bir De süprizlerini merakla bekliyorum diyor geliyor ya süprizler karşılayacağımı sanıyor, ben gelin almışım da haberim yok damat diye :))
Ben 1 doğuruyormuşum başka erkekler 9 doğuruyormuş ama kendisi 90 doğuruyormuş :))
Cinnet geçirtecek bana :)) benim doğumumda da ya fenalaşır bayılır ya da eyvah eyvah 3 teki doğum sahnesi gibi yapar :))
Bugün göğüs ucundaki kuru hücreleri alirken farkettim mi sikinca su geliyor
Sutum geliyor sanirim :)
Sikmadim daha fazla doğumu tetikler diye
Bu haftada gelmesi normal mi ?
iyi akşamlar herkese nasılsınız okudum geçmişi şimdi cevaplarım mesajları
bende de değişik haller var bu ara her gün ağlıyorum desem yeridir
birgün duygusal video izliyorum ağlıyorum birgün iş yapamıyorum diye birgün yorgunum diye
böyle saçmasapan bir durumdayım
eşim saolsun bugün bütün evi temizledi ben dolandım sadece balkonları filan bile halletti Allah razı olsun
Ohhh afiyet bal şeker olsun simdi bana da yapan olsa icerdim valla eşime desem he yap ta içelim der hiç rahatimi bozmayim bariKızlar kendime bir yorgunluk kahvesi yaptım.. Aklıma siz geldiniz!!
Ne olurdu aksam toplansak bi kahve yapsaydım size!!!!!!
İçerdi sohbet muhabbet!!!'mm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?