- 12 Ağustos 2014
- 318
- 68
- 43
- 32
Evet bende astıma, nefes darlığına keçiboynuzunun iyi geldiğini birkaç yerde okumuştum @GirlboymomGecm
Gecmiş olsun canım ben astım için keciboynuzu pekmezinin iyi geldiğini.duymuştum bi araştır istersen. Gerçi sen de duymuşsundur muhtemelen ama yine de söliim dedim.
Benimde bu aralar zorluyo adet sancısı gibiYaa kizlar cok kotuyum rahmime cok sanci vuruyo hic anlam veremiyom neden diye nedendir acaba off cocukta asagi dogru vuruyo ya sanki rahmim yirtilir gibi bi aci ilk defa oluyo korkuyorum ya
Ben maltepedekine gidiyorum iki ayrı doktora gittim ilki merve hanımdı ikincisi ismini tam hatirlayamadim ama muamelesi hayvana yapilan muameleyle es degerdi esimde bende hic memnun olmadik hamileyim dogal olarak aniden derin nefes veriyorum kadin diyor ki ay nefesini verme sende enfeksiyon mikrop kapacam dedi ve pencereyi acti o kadar ki sikayet edecektim ama ugrasmadimpendik bölge hastanesi çok iyi , mustafa özbek ve doğan cüceloğlu,,, hastanede çok iyi ve ucuz sanırsam şehir dışı diye,,,
hımm anladım cnm keşke benmde normal olup 9 ocakda gelse bebeğim,çünkü bnm doğum günüm
Ben de gecende havlum kirlenmiş diye hüngür hüngür hıckıra hıckıra ağladımiyi akşamlar herkese nasılsınız okudum geçmişi şimdi cevaplarım mesajları
bende de değişik haller var bu ara her gün ağlıyorum desem yeridir
birgün duygusal video izliyorum ağlıyorum birgün iş yapamıyorum diye birgün yorgunum diye
böyle saçmasapan bir durumdayım
eşim saolsun bugün bütün evi temizledi ben dolandım sadece balkonları filan bile halletti Allah razı olsun
babyforwe canim cok guzel hatta harika olmus. Ellerinize saglik. Profesyonel yapanlara tas cikarirsin bence.. Gule gule kullanin insaallah.
Merhaba annisler.birazdan evimde ailr arasinda ufak bi okuma olucak.henuz kimsecikler gelmeden size bakayim dedim. Temizlik falan anca vakit buldum.ama asiri bi tuhaflik var bende bi meyve soydum yiyim dedim isteyerek ama.yerken canim istemedi geri biraktim soyup tansiyonummu dustu nedir kendini halsiz afedersiniz salak gibi hissediyorum :-(
Kizlar ben cok sukur bi iki gündür daha iyiyim magnezyum almayana tavsiye ederim alsin kemik agrilarimda hafifleme gordum
Kızlar nasılsınızzz?...
maşallah harika olmuş cok profesyonelce gerçekten tebrik ederim
agırlaştık iyice canım
yatamıyoz kalkamıyoz oturamıyoz yürüyemiyoz
birimizin kıçı agrıyo birimizin başı, midesi agrıyo
bi doğursak rahatlıycaz
sen nasılsın
kuzucuğun iyiymi
gögüs uçların çatladımı emzirmekten en çok ondan korkuyorum ben
Kızlar nasılsınız...Allaha şükür işler bitti... Allah razı olsun kardeşlerimden...
Birtek bevresim takımlarım yıkancak onlarıda bn gün içinde yıkayıp asarım inşallah o problem degil ...
Avizedeb kapıya koltuk altlarından halılar heryer silinip süpürüldü... Beşigim de nevresimi falan geçirdşm artık..
Cantamıda içine koydum ..ohhhhhhh
Selam annişkolar bunlar da bizim cicişlerimiz. Lavanta kesemiz. Cikolata kutumuz. Hastane besiği süsümüz :)Eki Görüntüle 1336185 Eki Görüntüle 1336186 Eki Görüntüle 1336185 Eki Görüntüle 1336187
Bende dun yıne kızım ıcın acıldeydık yawrum astım atagı gecırdı hafta ıcı bı gezmeuye gıttım hemen boyle olduk valla Allah daha beter sey yasatmasın hep hasta yavrum ama cozumu bellı evde ventolın vermek bı daha doktora goturmucem aynı ıslemı yapıyolar hastanede perısan oluyoruz ıns kızımda sılınır astım oglumdada hıc olmaz... Benıde bu halde goren doktorlar aman cocuk acılde gecen ay bırı dogurdu sen dogurm adedıler... :) yarın sabah nst var bakalım nolcak
:) ) benim eşim de beni is yaparken görürse elimden tutup oturtuyo. Sen düşünme bunları niye kendini yoruyosun ben hallederim diyo ama daha bu güne kadar bişi görmedik.. :) ) ) ) ) ne kendi yapiyo ne bana yaptırıyor. :) ev çöp eve döndü.. :) Allahtan temizlikci geliyo da aydan aya ev bi nefes alıyo.. :)iyi akşamlar herkese nasılsınız okudum geçmişi şimdi cevaplarım mesajları
bende de değişik haller var bu ara her gün ağlıyorum desem yeridir
birgün duygusal video izliyorum ağlıyorum birgün iş yapamıyorum diye birgün yorgunum diye
böyle saçmasapan bir durumdayım
eşim saolsun bugün bütün evi temizledi ben dolandım sadece balkonları filan bile halletti Allah razı olsun
Ben de gecende havlum kirlenmiş diye hüngür hüngür hıckıra hıckıra ağladımsora da oğlum da etkilendiyse ya diye ağladım kocam da sarılıp teselli ediyo yıkarız aşkım nolacak diye ama simdi.düşündükçe gülesim geliyo
ben mustafa ve doğan beyden çok memnun kaldım,,,,ne yazık ki bayan kadın doğumcular bazen çok iyi olmuyor,, bende bir kere kadın jinekologa gitmişdim sevmemişdim,,,Benimde bu aralar zorluyo adet sancısı gibi
Ben maltepedekine gidiyorum iki ayrı doktora gittim ilki merve hanımdı ikincisi ismini tam hatirlayamadim ama muamelesi hayvana yapilan muameleyle es degerdi esimde bende hic memnun olmadik hamileyim dogal olarak aniden derin nefes veriyorum kadin diyor ki ay nefesini verme sende enfeksiyon mikrop kapacam dedi ve pencereyi acti o kadar ki sikayet edecektim ama ugrasmadim
:) ) benim eşim de beni is yaparken görürse elimden tutup oturtuyo. Sen düşünme bunları niye kendini yoruyosun ben hallederim diyo ama daha bu güne kadar bişi görmedik.. :) ) ) ) ) ne kendi yapiyo ne bana yaptırıyor. :) ev çöp eve döndü.. :) Allahtan temizlikci geliyo da aydan aya ev bi nefes alıyo.. :)
Evet doğru malesefben mustafa ve doğan beyden çok memnun kaldım,,,,ne yazık ki bayan kadın doğumcular bazen çok iyi olmuyor,, bende bir kere kadın jinekologa gitmişdim sevmemişdim,,,
yani kötü bir tecrübe olmuş,,,
Duygularımız sapıttı, Allah kocalarımıza ve bize bakanlara sabır versin inşallah. Bizde bugün eşimle foto çekinmeye gidecektik önce elbisemi giyiceksin deyince bozuldum sonra topuklu mu giyeceksin dedi diye ağladım haklı olduğunu bile bile ama bende 7 aydır evden çıkmadan yatıyorum sadece doktora giderken çıkıyorum onda da tayt,spor ayakkabı bunaldım dedim.sonuçta çarşamba doğumum var, bir daha foto çekinmeye de çıkamam diye çok özenmiştim, eşimden güzel sözler beklerken öyle şeyler söyleyince ağladım, gerçi çok şeye ağlamaya başladım son günlerde az kaldı diye galiba hepimizin psikolojisi berbat durumda, aman sağ salim alalım da bebişlerimizi kucağımıza herşey unutulur zamanla(sanırım) :)Ben de gecende havlum kirlenmiş diye hüngür hüngür hıckıra hıckıra ağladımsora da oğlum da etkilendiyse ya diye ağladım kocam da sarılıp teselli ediyo yıkarız aşkım nolacak diye ama simdi.düşündükçe gülesim geliyo
Ayy baya güldüm :))) cnm benim esimde aynen evi supuruyor cok sukur kahvalti hazirliyor ama makina olmasina rağmen bulasiklari yerlestirmiyor yikamiyor dokundurmuyor ve hallederim diyor nasil olacaksa o:) ) benim eşim de beni is yaparken görürse elimden tutup oturtuyo. Sen düşünme bunları niye kendini yoruyosun ben hallederim diyo ama daha bu güne kadar bişi görmedik.. :) ) ) ) ) ne kendi yapiyo ne bana yaptırıyor. :) ev çöp eve döndü.. :) Allahtan temizlikci geliyo da aydan aya ev bi nefes alıyo.. :)
:) ) benim eşim de beni is yaparken görürse elimden tutup oturtuyo. Sen düşünme bunları niye kendini yoruyosun ben hallederim diyo ama daha bu güne kadar bişi görmedik.. :) ) ) ) ) ne kendi yapiyo ne bana yaptırıyor. :) ev çöp eve döndü.. :) Allahtan temizlikci geliyo da aydan aya ev bi nefes alıyo.. :)
Masallah kızzzz.....canım en son gecen pazartesı gıttım 3100 olmustu oglum
Kızlar şimdi acile geldim.sancım vardı hafif hafif nst ye soktular iki tane sancı çıktı.açılma varmı diye muayene ettiler 1 cm çıktı yatış verdiler.serumlayım şimdi ciğer geliştirici iğne yaptılar çok korkuyorum.daha 33 +3 nolur dua edin biraz daha beklesin bebeğim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?