2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Yaa kizlar cok kotuyum rahmime cok sanci vuruyo hic anlam veremiyom neden diye nedendir acaba off cocukta asagi dogru vuruyo ya sanki rahmim yirtilir gibi bi aci ilk defa oluyo korkuyorum ya
Benimde bu aralar zorluyo adet sancısı gibi
pendik bölge hastanesi çok iyi , mustafa özbek ve doğan cüceloğlu,,, hastanede çok iyi ve ucuz sanırsam şehir dışı diye,,,
Ben maltepedekine gidiyorum iki ayrı doktora gittim ilki merve hanımdı ikincisi ismini tam hatirlayamadim ama muamelesi hayvana yapilan muameleyle es degerdi esimde bende hic memnun olmadik hamileyim dogal olarak aniden derin nefes veriyorum kadin diyor ki ay nefesini verme sende enfeksiyon mikrop kapacam dedi ve pencereyi acti o kadar ki sikayet edecektim ama ugrasmadim

iyi akşamlar herkese nasılsınız okudum geçmişi şimdi cevaplarım mesajları

bende de değişik haller var bu ara her gün ağlıyorum desem yeridir
birgün duygusal video izliyorum ağlıyorum birgün iş yapamıyorum diye birgün yorgunum diye

böyle saçmasapan bir durumdayım

eşim saolsun bugün bütün evi temizledi ben dolandım sadece balkonları filan bile halletti Allah razı olsun

Ben de gecende havlum kirlenmiş diye hüngür hüngür hıckıra hıckıra ağladım sora da oğlum da etkilendiyse ya diye ağladım kocam da sarılıp teselli ediyo yıkarız aşkım nolacak diye ama simdi.düşündükçe gülesim geliyo

babyforwe canim cok guzel hatta harika olmus. Ellerinize saglik. Profesyonel yapanlara tas cikarirsin bence.. Gule gule kullanin insaallah.

ayy çook teşekkür ederiz canım yaaa çoook sevindim beğenmenize

Allah kabul etsin canım inş
bende bugün aynıydım tansiyonum düşmüş eşim ayran yaptı tuzlu kendime geldim anca keşke sende içseydin

Kizlar ben cok sukur bi iki gündür daha iyiyim magnezyum almayana tavsiye ederim alsin kemik agrilarimda hafifleme gordum

yarın dr uma söyliyim de yazsın banada bari bu ağrılardan yerimden kalkamaz oldum
Kızlar nasılsınızzz?...

iyiyiz canım şükürler olsun sizlerden güzel haberler aldıkça daha iyi oluyoruz
inş sütün artar da sende rahatlarsın tamamen rabbimin izniyle

çook tşler canım eşimle ikimiz yaptık her yeri ortak neredeyse yarısnı o dikti yarısını ben böyle olunca insanın içine daha bir siniyor

oohhh sefan olsun güle güle kirlen mervecim benimde eşim yaptı bugün baya iş saolsuın

şahane olmuş hepsi ellerinize sağlık canm

çok geçmiş olsun canım hastane insanı daha da hasta yapıyor hiç gidesim gelmiyor bazen benimde
inş oğlunda olmaz rabbim,n izniylle

:) ) benim eşim de beni is yaparken görürse elimden tutup oturtuyo. Sen düşünme bunları niye kendini yoruyosun ben hallederim diyo ama daha bu güne kadar bişi görmedik.. :) ) ) ) ) ne kendi yapiyo ne bana yaptırıyor. :) ev çöp eve döndü.. :) Allahtan temizlikci geliyo da aydan aya ev bi nefes alıyo.. :)

hamile psikolojisi bu olsa gerek kıyamam yaaa bahane olsun da ağlamak için gerisi önemli değil demekki

ben mustafa ve doğan beyden çok memnun kaldım,,,,ne yazık ki bayan kadın doğumcular bazen çok iyi olmuyor,, bende bir kere kadın jinekologa gitmişdim sevmemişdim,,,
yani kötü bir tecrübe olmuş,,,

ayy hepsi alem yaa bu eşlerin Allah başımızdan eksik etmesin onları bende alacağım bu aralar ya bu hafta yada haftaya
dr yarın daha var derse doğuma haftaya alırım

kızlar ya isim konusuyla başım dertte aslında ben kesin karar vermiştim lakin kafamı karıştırdılar hanne kesin ama bunun yanına ben normalde iklima koycaktım ama şimdi iklima yerine ne koysam bilemiyorum ya

Duygularımız sapıttı, Allah kocalarımıza ve bize bakanlara sabır versin inşallah. Bizde bugün eşimle foto çekinmeye gidecektik önce elbisemi giyiceksin deyince bozuldum sonra topuklu mu giyeceksin dedi diye ağladım haklı olduğunu bile bile ama bende 7 aydır evden çıkmadan yatıyorum sadece doktora giderken çıkıyorum onda da tayt,spor ayakkabı bunaldım dedim.sonuçta çarşamba doğumum var, bir daha foto çekinmeye de çıkamam diye çok özenmiştim, eşimden güzel sözler beklerken öyle şeyler söyleyince ağladım, gerçi çok şeye ağlamaya başladım son günlerde az kaldı diye galiba hepimizin psikolojisi berbat durumda, aman sağ salim alalım da bebişlerimizi kucağımıza herşey unutulur zamanla(sanırım) :)

Ayy baya güldüm :))) cnm benim esimde aynen evi supuruyor cok sukur kahvalti hazirliyor ama makina olmasina rağmen bulasiklari yerlestirmiyor yikamiyor dokundurmuyor ve hallederim diyor nasil olacaksa o dun mutfak savas alanin donmustu esim disari cikinca kalktim resmen boğuştum bulasiklarla :))))) gelip mutfagi tertemiz gordu aman neden yaptın neden kalktin ben yapacaktim simdi beni cok uzdun hi hi kesin oyledir sevincten havaya uctu bana rol kesiyor beyefendi :)))))))))))

Ayyy koptum çok hoş yaa

@eflalim çok geçmiş olsun üzüldüm Rabbim sağlıcakla doğmasını nasip etsin canım sen canını sıkmamaya gayret et paşanıda üzme annesii....Rabbim şifa versin....

iyi akşamlar kızlar baş dönmesi yaşıyorum iki gündür fenaa....tansiyonum 9/5 çıkıyor....uzun süreli yürüyemiyorum penguene dönüşüyorum.....uyuyamıyorum....ilk doğumumu düşünüp oğlanı doğurdugum anı hayal edip dururyorum.....inşallah kolayca pırtlatırım annecigim ikinciyi yarım saatte halletmiş sancı artı doğum inşallah ona çekmişimdir:)))

canım moralini yüksek tut
dualarımız seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…