2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

amin cnm çok sağol.ya benim ilk doğumum bu sizce riske atmadan sezeryan mı yapar erken diye yoksa su azalsa bile normalmi olur bilemedim de

Bide kafani boyle seylere yorma yazmş ne yorcam sen kimsin hahah eziksn işte
ne kadar talihsiz konuşma biçimleri bunlar böyle...
mahalle agzıyla çirkefleşmiş ve kendini iyice çirkinleştirmişsin.

Bide kafani boyle seylere yorma yazmş ne yorcam sen kimsin hahah eziksn işte

Hakkını helal etmiyormusun sen bilirsin Allah görüyor kimin ne olduğunu ne düşündüğünü hangi hakkı helal etmiyorsun sen

Bu durumda bile ne yazmışım bak ya ne var durumumda evet acım büyük hayatıma son mu vereyim durumum bu diye!!

Sen bana iyi dilekte bulundun bende teşekkür ettim, bu konuyla diğer konuyu bağdaştırmak senin seviyene yakışmış

Sen bana dua etme lütfen gerek yok

Yaz git sonra ne yazarsak yazalım okumuycaksın eminim öyle olur!!

Canım çok sevindim inşaallah haftasını doldurur bebeğin canım, her şeyine iyice bakılmıştır zaten içini rahat tut
Dilerim günlerdir çektiklerinin mükâfatını alırsın canım bebişinde hiç birşey çıkmaz sağlıkla Dünya'ya gelir...
sağol canım amin inşaallah
inşaallah canım inşaallah
amin cnm çok sağol.ya benim ilk doğumum bu sizce riske atmadan sezeryan mı yapar erken diye yoksa su azalsa bile normalmi olur bilemedim de

canım o son dk belli olur bunu düşünme şimdi bolca dinlen su iç bol bol ayran yoğurt süt tüket

Benimde ilk dogumum olacak oyüzden bilgim yok ama 37 den önce genelde sezeryan diye duymustüm ama tamamen yanlış bilgi de olabilir tecrubeli anneler sorunu cevaplar inşallah ben faydali olamadim bu konuda

Kizlar benim 6. Aydan beri akiyor sutum normal mi ya doguma 42 gunum var tahmini . Sutum digumdan sonra olmaz diye de korkmuyo degilim ya mama vermek istemiyorum bebegime . Ama 3 aydir da bosa akiyo sutum ped koyuyorum bayagi akiyo cunku

Bende de ayni durum var 6.aydan beri gogus pedi kullaniyorum artık. Doktor iyi durum oldguunu süt konusjnda sıkıntı yasamayacagimi soylemsiti umarim oyle olur

Sana gülüyorum hemde cok... Terbiyesizliğini nasılda cıkardım ortaya..keske bnm gîbi olsan sende ... Olamassın ama...senin alaycı konusmalarına karsılık dahi vermeyip SENİ İNSAN YERİNE aldıgım için oldu bunlar... Umrumda degilsin.. Sen psikolojısı bozuk, haksızlıgı kabul edemeyen haklı olanıda ne olursa olsun tanımayan kişiligi ne kim belli olmayan birisin...
Orta okul muhabbetine kurban ol sen.. Ezikmişim... Bak sen.. Wallahı varya resmen catlamıssın catlamıs.... Canımı sıkmaya degmessin.... keyif benim keyfim su cahıllıge bak lafa bak cakma ocak annesiymiş...harbiden var sende... Anneyim ben KAFASIZ........ Anne""
Sen neden bahsediyosun...bu arada halaretten dolayı seni şikayet edicem... Ve seninle ugrasamıcam... Yerlerde sürüüyosun suanda bu tawrınla... Yazıklar olsun sana....
Demen gerekn sadece arkadaslar bnm konusma tarzım böle yanlış anlasılöıs belli kiusura bakmayın dı... Ben böle sanıyodum diyodum ki pınarın konusma zı bu yoksa içinde bi kötülük yok... O yüzden sana yazdıkşarına cvp veriyodum.. Herkeste sölemiş bak en cok merve konusuyodu senle diye.. Tek hatam bu sana karsı...
Saol bunu gösterdigin için...
Hadi canım buralarda prim yapmaya calısma.. Ugrasma bosuna...

Canım benim hoşgeldin özledik valla
biz bile zorlanıyoruz sen 2 çocukla ne yapacan mecbur zorlanıyorsundur
Allah yardımcın olsun gelsin bakalım 7 ocak

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır giremiyorum ama müjdeli haberle geldim 08.12.2014 tarihinde oğlum ali efe yi kucağıma aldım
Darısı bekleyenlerin basina☺

Tebrik ederim kuzum benim neden erken oldu öyle kanaman falan mı oldu yoksa
Nasılsınız iyi misiniz

Avent cam olanı al canım

Kizlarr bu aksam 22.30 da kizimi kucagima aldimm Allaha Şükürler olsun. Allah sizede en hayırlı zamanda kucaginiza almayi nasip etsin. Ayrıntılari sonra yazicam. Kizimda bende iyiyiz cok sukur. Anlatılmaz bir duyguymus

Maşallah canım benim tebrikler
o zaman sen bayağı bi bekledin ilk hastaneye gittiğinizden beri

Hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah ocak ın yarısı aralıkta doğuracak herhalde zati

Çok büyük geçmiş olsun canım benim bugün gördüm olanları Allah ım hakkınızda hayırlısını versin inşallah
o hastanedeki doktora da çarpasım geldi sen zaten perişan olmuşsun bakamam edemem ne yaaaa
Allah çıkarır onu ordan

Sonuna kadar katılıyorum tatlım sinir oldum bende

Iyi geceler annisler bugün kitaplarim geldi birazda okuyarak annelige hazirlik yapayim dedim siteye bile giremedim Eki Görüntüle 1335328 Eki Görüntüle 1335330

bende alacam ilk yılında neler bekler olanı inşallah dün d&r a baktım kalmamış

Kizlar aranizda 15 kg dan fazla alip catlayip yada catlamayaniniz varmi?

Çatlama doğumdan sonra daha çok belli oluyormuş canım

Kızlar nasılsınızzz?...
,

Biz iyiyiz asıl siz nasılsınız canım
Nasıl gidiyor bebişle günler

kızlar doğum yaptım, erken oldu, normal , zordu, bebeğim küvözde, dualarınızı eksik etmeyin....
çok güzel bir duygu, inşallah kucağımıza almak da nasip olur...
Tebrikler tatlım Allah ım yardımcınız olsun
Acil şifalar versin bi an önce al yanına bebeğini inşallah

36 ya girdim ben yaa doktor 3 haftaya kadar gelir dedi çok tırsıyorum bide 2. olacak benim utanmam lazım

vuh biz ne edek kız o zaman

Sağol canım, bencede çıkarır kimsenin ahı kalmıyor yerde

Sen nasılsın pek girmiyorsun?

Çok büyük geçmiş olsun canım benim bugün gördüm olanları Allah ım hakkınızda hayırlısını versin inşallah
o hastanedeki doktora da çarpasım geldi sen zaten perişan olmuşsun bakamam edemem ne yaaaa
Allah çıkarır onu ordan

Sonuna kadar katılıyorum tatlım sinir oldum bende

bende alacam ilk yılında neler bekler olanı inşallah dün d&r a baktım kalmamış

Çatlama doğumdan sonra daha çok belli oluyormuş canım

,

Biz iyiyiz asıl siz nasılsınız canım
Nasıl gidiyor bebişle günler

Tebrikler tatlım Allah ım yardımcınız olsun
Acil şifalar versin bi an önce al yanına bebeğini inşallah

vuh biz ne edek kız o zaman [/QUOTE]
Tesekkürler avent cam olani aldım dün

Allahım diyodum ne zaman olcak bu diye.. Büyük gün geldi cattı.. Hedef oldum yine.. Eflalim sen bastan beri burdasın en iyi sen bilirsin.. Be kız bu benım cwktigim.. )) gülemmi aglammı bilemedim.....
Canım ya boş ver, seni bilen biliyor ne kadar içten samimi olduğunu, herkes görüyor neyin ne olduğunu, ben seni çok seviyorum canım Allah biliyor Rabbimde çok sevsin inşaallah sakın o güzel yüreğini sıkma

Kızlar görüyonuz mu !!!!!
Öuhabbetimi bwgenmedi hasbam.. Bu ortaokul muhabbeti olayı ne ya anlamadım.. )
Agaaa bni böle sevin sevecekseniz....
Neremde ne gördü bilmiyom amma.....
Neyse yaa.... Degmez valla... BEN CAKMA OCAK ANNESİYİM.. Orjıanal degilim.. Burdayım.. Burda olmak istiyorum..
Bni istemeyen var ise o gitsin arkadaş...

Canım gerçekten önemsemeyin ve sıkmayın canınızı, tabi ki korkacaksın doğumdan bilmiyorsun çünkü ve doğum zor olacak diye bir şey yok hep diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…