- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Bnm mesai 12 den sabah 6 ya kadar idil mahvoluyorum...Çok halsizim ama uyuyamıyorummmmmmm. Delircem ya ne zormuş son zamanlar.
Çok halsizim ama uyuyamıyorummmmmmm. Delircem ya ne zormuş son zamanlar.
Kıızzzlarrrr sıkmayın canınızı ya önemsemeyin, doğumlar yaklaştı zaten ne gerek var gerginliğe, doğumumuza odaklanalım, prim vermeye gerek yok
Kızlar görüyonuz mu !!!!!
Öuhabbetimi bwgenmedi hasbam.. Bu ortaokul muhabbeti olayı ne ya anlamadım..)
Agaaa bni böle sevin sevecekseniz....
Neremde ne gördü bilmiyom amma.....
Neyse yaa.... Degmez valla... BEN CAKMA OCAK ANNESİYİM.. Orjıanal degilim.. Burdayım.. Burda olmak istiyorum..
Bni istemeyen var ise o gitsin arkadaş...
bende kalkıym çamaşır atıym makinayaBen kalkıyım ,örgüye başlıycam kafam dağılsın diye
Koltukta yastıın varsa arkalarına bak... Koltuk altlarına bak... Oralardan cıkıyo geneldebende kalkıym çamaşır atıym makinaya
şimdi işin yoksa kalk kocanın kirli çoraplarını ara evin içinde
kim bilir nereye fırlattı attı
Bnm mesai 12 den sabah 6 ya kadar idil mahvoluyorum...
Uykusuzluk gilde uyuyamamk böle bi acayip oluyosun daralıyosun ya
Canım doğum yaklaştıkça endişe artıyor uykuları kaçırıyor, kafanda endişe varsa atmaya çalış çok güzel olacak diye pozitif düşün hep, ılık duş al sakin sakin müzik dinle
Ben kalkıyım ,örgüye başlıycam kafam dağılsın diye
bende kalkıym çamaşır atıym makinaya
şimdi işin yoksa kalk kocanın kirli çoraplarını ara evin içinde
kim bilir nereye fırlattı attı
Koltukta yastıın varsa arkalarına bak... Koltuk altlarına bak... Oralardan cıkıyo genelde
sorma canim otursan olmiyor.yatsan olmuyor.bel agrilari iyice artti.hakikaten zormus son ay.ins sag salim dogar bebislerde hepsi unutulurÇok halsizim ama uyuyamıyorummmmmmm. Delircem ya ne zormuş son zamanlar.
Bide kafani boyle seylere yorma yazmş ne yorcam sen kimsin hahah eziksn işte
Kız ne sıkcaö canımı... Allah askına derdim mi yok... Aynen eglence oldum.. Önce bi bölebi baktım.. Cok güldüm ciddiym...Ayyy ya sabır ya sabır
Böyle bir şey olacağını biliyordum, çok şükürde oldu iyi oldu yani
Ama ama son cevaplar beni bitirdi bitirdi ohhh canıma değsin kıvamındaAyy ne güldüm yaa
"Sayın yaşına göre çok olgun ve bilgili kişi"
Kızlar kimse neşesini bozmasın hepinizi çok öpüyorumMerve aman diyeyim canım sakın, zaten doğumun bizdende çok yaklaştı, eğlence olsun sana bu sıkıntı değil
Kız ne sıkcaö canımı... Allah askına derdim mi yok... Aynen eglence oldum.. Önce bi bölebi baktım.. Cok güldüm ciddiym...
:))) hay Allahım ya.. Kız sen gündüz girmezdin .. İyisin dimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?