2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canim cok gecmis olsun umarim hersey iyi olur rabbime dua et dualarim seninle

Hümeyraa gögüslerini sıkma canım.. Dogumu baslatabılır..
Birde gögüsten sürün gelip gelmemsi sütün olup olmıcanı göstermez.. Suanda süt kanalları acılıyo.. Bnm ilk gebeliğimde doguma son bir hafta kala böle sarı sarı su geliyodu ama damla damla hani farketmek oek mumkun degil..şimdi daha önceden geldi bazen ped kullanıprum bunun nedenıde kanallarım acık daha cocuk doguralı 2 sene olmus yine hamileyim ve dogum yakın.. Süt geliyosada yada sıvı bosuna akmıyo.. Fazlalıklar cıkıyo diyim..
Yani stres yapmayın.. Bebişler dogumca onlar cektıkce zaten sütümüz artıcak inşallah.. Hepimizin bool beteketli sütleri olsun

Kızlar bir arkadasimizin eşi doğum yapmıs bebek down sendromluymus testler yapılmıştı hiç beklemiyorlardi çok şaşırdık dogumda da bazı sıkıntılar olmuş bu yüzden bebeğin sağlık problemleri varmış dogumdan bir gün önce nst ye girmiş normal hersey demiş doktor eve göndermiş sabahi na da suyu gelmiş doğum gerçekleşmiş esimde çok etkilendi çok üzüldük yaaa doktordan sikayetci olacaklarmis sanırım

ayy bende hep istedim yetişebilsem öpücem göbüşümü

canım seninle günlerimiz aynı benimde ara ara sancılarım oluyor. umarım dayanır bebişin erken gelmez. iki hafta daha dayansalar süper olacak.

Allah haklarında hayırlısını versin..
Evet zor bişi cıkmaması ama dr garanti veremz ki.. Neden şikayet anlamadım.. Sok olmuslardır o ayrı mesele..
Ama dr yok desede peşinden hiçbişeyin garantisini veremeyiz diyor.. Yinedeöle degilmi.. Sorun gözüküyo sapasaglam oluyo göÜkmüyo bişiller cıkıyo.. Önceden ögrenselerdi aldırcaklarmıydı cocugu acaba aklıma o geldi direk ama sanmıyprum.. Onlar şimdi üzüntülü haliyle.. Şoktalar ki kim olmaz.. Allahım acılarını hafifletsin... Zor bir durum... Ne diyim arkadasım..... Üzüldüm bende ama ... Saglıklı bi bebek beklerken böle bişi.. Yıkılırdım ve alısmamda cok zaman alırdı sanırsam

Şükürler olsun...
Bu iyi haber iyki.. Aslında son zamanlarda tek gitmek degilde bi sorun olduunda hemen ulasabılvek kişilerin olması lazım.. Ama yanında biri olması daha güzel.. Bnde gidicem eşimle bugun yarın nasipse...

çok saol canım iyi haberlerim şükürler olsun :)

oo ne şanslısın canım yaa :) inş kontrolunde iyi geçer

kızlar doğum yaptım, erken oldu, normal , zordu, bebeğim küvözde, dualarınızı eksik etmeyin....
çok güzel bir duygu, inşallah kucağımıza almak da nasip olur...

gözün aydın canım maşallah bebişine inş en yakın zamanda kucağına da alırsın koklarsın bebeğini

Eyvah eyvah senin de oyle erken o zaman. Beklemeliler valla. Bizim de babamiz bi 29-4 ü bir de 9-15 i arasi yanimiza gelecek. Dogumu bu araliklarda tutturalim istiyoruz. Tutmazsa babasiziz mecbur

sorma canım yaa hayırlısı artık
inş babanıza denk gelir yaaaaa

Canim ben de 36 dayim sali kontrolum var 10 gun once vardi bi de. Doktor nst sokmadi benim de kafama takilmisti bakalım bu dega soracağım

ben girdim canım bişi çıkmadı şükürler olsun inş sen de girersin de bişey çıkmaz

inanmıyorummm bunu senmi yaptın ben hazır zannettim,inanılmaz güzl başarılı olmuş cnm,gzl dünlerd ekullanman dileğiyle şahane olmuş

evet canım eşimle yaptık :) çoook teşekkür edriz

canım her bebek bir olmuyormuş
inş bizimkiler bizim gibi sakin olurlar da hem bebişlerimiz rahat mutlu olurlar hem biz

maşallah canım bebeğine :) benim dr da normal diyor ne desem napcan katlanacağız artık az kaldı hayırlısıyla :) ohh annenlerinde şimdiden eline sağlık :)

çok tş ederim canım yaa çok sevindim beğenmene :) ekle sende bekliyorum merakla son halini :)
bende aynı durumdayıp tüm dolapları çekmeceleri sırayla açıp bakıyorum her seferinde

böyle durumlarda insan çok korkuyor. cumartesi kardeşim halıyı topluyordu yıkmaya vermek için. koca halıyla farketmeden karnıma vurdu küt diye. nasıl korktuk hepimiz. tüm gün hareketlerini kontrol ettim bende. can taşımak çok büyük sorumluluk.

kızlar iş yerinde boş vaktim oluyor. gazetelere bakayım dedim pişman oldum. kadın 2,5 ve 1 yaşlarında iki bebeğini gece uyutup arkadaşlarıyla çay bahçesine gitmiş. kocada gece çalışıyormuş. evde bebeler yalnız. ağlama sesine komşular kapıyı kırdırmış. 1 yaşından olanın her yerinde sigara söndürülmüş. ebeveynler kabul etmiyo biz yapmadık yaraları diyo.. ne anneler babalar var nasıl bi vicdan.. çok üzüldüm çoook.. allah haketmeyene vermese bebek diyorum bu durumlarda..

ayy kızlar sinirden patlıycam herşeyim normal ama bu kv yüzünden stresten erkenden doğurabilirim evlendiğimizden beri bana ne misafiri bitti getirmedik ne götürmesi bitti köye kente bir de ben çalışıyorum evde olsam napardı bilemiyorum hadi sabrettim hep iyilikle dedim eşim dedi yok olmuşum ben 9 aylık hala bu akşam mecbur bu köye oturmaya gidicez diyor ve ben 4 gündür gripten yataktan çıkamıyorum gözüyle gördü geldi baktı bana bugün daha başladım işe son haftam sırf bu yüzden bunun derdine çalışabnilir aldım evde durursam hiç dinlenemem beni evde oturtmaz diye eşim de kızdı hasta hasta bu haliyle nereye diye duygu sömürüsü yapıyor bir kaşık suda boğcam ben artık ya sabrım falan hiç bir şey kalmadı dün gece daha rüyamda eşim köye gidelim diyor ben de tokat atıyordum ona rüyam bile çıktı bakarmısınız gülüyğm mü ağlıyım mı ben napıyım

Kizlar benim 6. Aydan beri akiyor sutum normal mi ya doguma 42 gunum var tahmini . Sutum digumdan sonra olmaz diye de korkmuyo degilim ya mama vermek istemiyorum bebegime . Ama 3 aydir da bosa akiyo sutum ped koyuyorum bayagi akiyo cunku

hiç bilmiyorum canım ama bir arkadaş yazmış akması kötü bişey değil sütün olur eksikliğini çekmezsin diye öyleyse çok iyi

ayy ne kadar bir dr muş o bayanmış birde o yeminleri boşuna ediyorlar okuduktan sonra
ne olursa olsun bakmak zorunda
inş yanılmışlardır dr lar canım dualrımz sizinle inş kalbini ferah tut rabbime dua et bol bol

Çok çok çok güzel olmuş

çok tş ererim canım :)

ince keçe yi diktik kenarlarından canım atın harflerin arabanın çıktısını aldık tam boyutunda keçeyi kestik sonra dikip içine azcıcık boncuk elyaf koyduk üstünü de süsledik netten bakarak kafadan uydurarak işte
çok tş ler canm

36 ya girdim ben yaa doktor 3 haftaya kadar gelir dedi çok tırsıyorum bide 2. olacak benim utanmam lazım

ayy olsun yaa hepsi ayrı heyecan ama ben çok korkmuyorum sanırım başıma ne geleceğini bilmediğimden

ölçüme göre değişiyor canım kilo ay en çok istemediğin alttan muaniye inş dr unutur da yapmaz

canım iyisiniz şükürler olsun son zamanllarda azalıyormuş amniyon inş hayırlı zamanında gelsin bebeişin

temiz ev gibisi yok demi canm bende rahatım bugün benimki de üstten de olsa temiz ya rahatım

bu arada gece olanlara inanamadım desem yalan olur belliydi çünkü böyle bişi olacağı bayadır birlilkteyiz önceden de olaylar olmuştu kısa çaplı ama boşver can sıkmaya değmez
herşeyde bir hayır varmış ya hayırlısı oldu bence de

çok güzeller canım sanırım sağlıcakla kullanın inş
sıra bebişin yolunu gözlemekte sağ salim
ay girmesin girip de ne yapacak doğuma
girsin girsin

maşallah canım bebeğine haberlerin iyi seninde şükürler olsun bende aynı durumdayım hayırlısıyla zamanında bebişler inş

böyle birşey bizde mi yapsak ne

Masallah bdsayar yorgunsavaş cok sevindik.
Babyforwe ik haftamı ...
Allahım az kaldı cok az...

ay sorma yaaa

istiyoruz canım ikimizde olsun dışarıda kalbi seninle farketmez

@Mrv5534 canını sıkmamana sevindim tatlım bunlar ne biçim konuşma ya orjinal ocak annesi ne demek, aralık ocak subat ne farkeder. neyse okuyosa o da üzülmesin bizim tüm annelere saygımız var.
@eflalim hafta sonu okudum ama yazamadım şehir dışındaydım. haberlerini bekliyorum bende. umarım herşey yoluna girer
prenses1805 üzücü gerçekten Allah yardımcıları olsun

sorma canım yaaa Allaha emanetiz artık öldüm öldüm dirildim sanki dün

ayy inanmıyorum

evlendiğimizde bende 1 sene katlandım btün bu dediklerine baktım olucak gibi değil hem ayağını kestim bizden tatlı dille hemde gezmelere çağırmasını hepsi tatlı dille gözüne sokarak değil işim var bahaneleriyle zor oldu ama iyi oldu
şükürler olsun çok acil birşey olmadıkça ben çağrmadıkça ne çağırır ne gelir
sende yolunu bul derim ben evdeyim bu dönemde sadece 3 ay çalıştım
formsayon alıyordum yüksek lisans yapıyordum bahenlerle kandırdım
sende işle kandır

valla denedim kaç senedir ki bahane söylemeye gerek mi var daha yeni kalktım yataktan gripten 9. ayıma girmişim ne işim var oturmalrada kendisinin anlaması bilmesi lazım valla gerekirse artık tatsız dille imayla anlatılacak

boşalttım canım kutuyu.
evet previalıydım.
seni hatırlayamadım canım,kusura bakma.
psikolojik olarak çok zor günlerdi.ameliyat sonrası aynı şekilde etkiledi beni.
bir yıl sonra dünyaya döndüm diyebilirim.
hafızam silinmişti,düşünemiyordum bile kafamı toparlayıp.
çok şükür geçti.
o yüzden hatırlamamış olabilirim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…