2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

bende 37. haftama girdim. heyecan korku hepsi birbirine girdi valla.
bu arada bende doktoruma hediye almak istiyorum ama bi türlü karar veremiyorum. sakıncası yoksa nasıl bişey yaptığınızdan bahsedebilirmisin fikşr olur belkşi bana da bu arada diğer önerilerde açığım.

Ah b canim senin su yurek yanginini taa icimde hissediyorum..benim kizimdada bobrek genislemesi cikti, bikiyorsun.. ustune senden boyle haber gelince cigerim sizladi..o dr gercekten cok ayip etmis.. umuduni kaybetme sen.insanlik onemli olan meslek degil.. bak kendi drun ne de guzel ilgilenmis.. bide cocuk nefroloji uzmanina gorun istersen.umarim yanlis yazmamisimdir.. bizimde dogumdan sonra takip edilecek.

canım aynı şey bana da oldu. görümcemler istediği yere gider istmediğine gitmez biz her yerde hazır asker gibi bulunmak zorunda kalırdık. bende kimse gücenmesin kırılmasın diye hep uymaya çalıştım. hep kendinden ödün vermektense hayır demeyi öğrenmek gerekiyo galiba. bir küser iki küser biraz söylenir alışır onlarda. yoksa sonu gelmiyo

Midem yine basladı ekşimeye. Allahtan süt iyi geliyo. Hemen yudımlayayım.
Kalkım yemek yapayım.
Ayy dr kontrolune gitcem ya içimde bi his bide acılmam varsa ....
Gerçi artık olsa nolcak olmasa nolcak.. Yüzdük yüzdük kuyruguna geldik.. Artık heran hersey olabilir...( tırsıyoom)

Ay canim birak gitme ya ben duramiyorum de. Benim kv de ayni..yine seninki san abakiyomus benimki nasilsin diye bile sormaz bana..ve tek gelinim ilk torunu olacak..

[QUOTE="Mrv5534, post: 38322231, memberKıLar sabah bi kalktım ohh ev tertemiz!!
Şkür.. ALLAH kardeşlerimden razı olsun..
Arkadaslarımda dolabıma bişiler yapmısşar birazdan getirceklermiş.. ALLAH hepsinden razı olsun...

Bu arada akıntılar yogunlastı bu normalmiş... Paylasım sizlerlede.. Kokusuz oldugu için kasıntıda yok ğroblem yok demişti drum..
Birde yatıs pozüsyonundan kaşkınca sankı rahim agZı acılıyomus gibi oluyo.. Diyom aha cıktı cıkacak!!![/QUOTE]
Canım bende de bir haftadır akıntı var korkuyodum normal dedin rahatladım. Dr kontrolüm bir hafta sonra . ay kuzularım erken gelmesinnn

Yok yok hepsi geçiyor bende biliyorum işte kucağıma verdiklerinde hepsi geçecek ama can tatlı işte sağ salim alıcaz kucağımıza inşallah

Imreniyorumm sanaaaa masallahhh :) azicik kaldi bana gunler gecmiyor yaww.. bu arada ben burda oahali bez almayim diye hava yaptim ya :) dun dayanamadim prima aldim. Dedim kizcemin o minnak poposu piserse ben hersye o parayi vveriyorum valla vicdan azabi cekerim dedim. Actim cantamiza yirmi tane koydum..ya prima bile ne kadar naylon ne kadar basit duruyirmus.. ilk kez bebek bezine bukadar yakin oldumda :) bakalim kizimin poposu begenecekmi primayi..

) iyi yapmıssın canım aklında kalıcana cantanda kalsın.. Bende molfix al dedım kocise amm prima premium almus ogluna..
İlk bez bi actım böle minnacık geldi halbukı kızmdada kuşlandım ama hiç görmemişim gibi seviyom..bnde 25 tane koydum..artık o kıymetli popolar neye alısırsa onları alırız

valla kuzum ben tergandan cüzdan kemer kartvizit aldım fiyatı 300 tl bide yılbaşı seti yaptım viski rakı votka koydum çikolata cips kuruyemiş koydum aburcubur cikolata filan koydum yanındaki asistanıdada livadan cıkolata yaptırdım sepette 300 tuttu kuzum ya

[QUOTE="Mrv5534, post: 38325162, member:]) iyi yapmıssın canım aklında kalıcana cantanda kalsın.. Bende molfix al dedım kocise amm prima premium almus ogluna..
İlk bez bi actım böle minnacık geldi halbukı kızmdada kuşlandım ama hiç görmemişim gibi seviyom..bnde 25 tane koydum..artık o kıymetli popolar neye alısırsa onları alırız[/QUOTE]
Evet canim ya onlarin sagligi herseyden onemli.o popolari yirim ya :) allahim sagsalim saglikla dogsalardi bi

bu günlerde zaten oturamyoruz doğru dürüst birde hastasın yani boşver sen belli et kendini ne yaparsa yapsın

ayy herşey zamnında güzel canım hayırlsı inş

tırsma tıstıkça sıra bize gelecek

ay ben korkmuyorum şimdi ama sanırım suyum gelirse yada nişanım gelirse o zaman gerçekten tırsacam bende sanırım

canım ıns hayırlı zamanda gelecek bebegn uzme stres yapma bol dınlen
38. Haftadasin sanırım artık bebiş gelmek ister vallahi doguma hiçbir zaman hazır hissetmicez yaaaa. sen içini ferah tut inşallah kolayca doğum yaşarsın sağlıklı bebişin bol bol sütün olur
39 basladı bugun canım bakalım o hazır olma hali hakıkaten yok..arkadasınz bebegınede cok uzuldum bu arada bende test yaptırmadım en korktugum dogumda oyle bırseyle karsılasmak Allah kımseye yasatmasın
dalga gecerken gercek olacakmıs benm dogum hızlandırma olayı :)
yok canım nıye guluyum benm hıc agrım falan olmadı benm catım cok agrıyordyu bıde kalcam hıc bısey hıssetmedm bı kac kere ıgne batması falan olmustum ama hıc acılmam oldugunu sanmıyordum

canım gecmıs olsun Allaah korusun..bebegınede masallah yerım o suslu kızını ırmak ısmınede bayılırım bu arada

Son düzenleme:

canım ben de tırsıyorum ama bazen de diyorum ay bir an önce doğsun artık :)) ama bizim ki daha dönmemiş 34. haftasındayız bakalım inşşalh döner ben normal doğum istiyorum kendimi hazırlamaya çalışıyorum buna

Ayy maşallah inşallah benim kizimda öyle olur.genelde kizlar böyle çok bilmiş zilli tatli bise olurlar
Netim olsaydi bende nst den yazardım senin gibi iyi fikir mis

Aradaki fark iste.Doktor var Doktorluk var.doktoruna çöl guveniyodun sen bak ne kadarda hakliymissin.İnşallah bir şey cikmaz canim ya ara ara aklima geliyorsun bakıyorum varmi bi haber diye.Ama inşallah guzel haberlerle gelicekskn biz inaniyoruz buna.Dualarimiz seninle :) sakin üzme kendini

Ayyy sen diyince bende tirstim şimdi
O kadar saygisizsin,o kadar kendini begenmissin ki bunu birkez daha kanitladin.her şeyi ben biliyorum edalarinda olmalar kendini bisey sanmalar.çok yazik ya.sürekli kendini ustun gösterme calismalarin herşeyden en iyisi benim gibilerinden ukala ukala yorumlarin.ohhh şükür bitti...
İnşallah az daha dayanır kuzun.nerdeyse seninle ayniyiz ama benim kizin findik kadar.yani kendimle kiyaslanyinca kilosu gayet iyi.sende sikma canini herşey olacagina varis.
Kendini beğenmiş ukala şey ne olcak ...sikmaa sende canini

Kişi kendini bilirmiş mervecim.herkes nasil biri oldugunu gördu zaten.seninde onunda. Bu kadar kişi yaniliyor olamaz yani..

aynen canım benim sonuçta tek bi kişiyle sinir olsa sorun olurdu da
herkes sinir olduğunda göre demek ki kendinde araması lazımdı
Ayni şekilde düşünüyorum niye bi kişi de arka cikmaz hadi biz ben yanlisim sen yanlissinda herkesin yanlis.herkesin yüzü cikti ortaya kisa zamanda.
bende kalkıym çamaşır atıym makinaya
şimdi işin yoksa kalk kocanın kirli çoraplarını ara evin içinde
kim bilir nereye fırlattı attı
Ayy hic gulecegim yoktu canim ya
Maşallah canim senin sipana yaz kocaman olmuş ama sende dikkat et Allah korusun
bende de süt gelmedi hiç bakalım nolcak gelecek mi ( ay inşallah gelir.. bir de biizm kız hala yan yatıyor doğum pozisyonunda değil inşallah düzelir ben normal doğuma çok alıştırdım kendimi (

benden de gelmiyo dün akşam sıktım sıktım ama yok cıksss
Benimde ayni bi kere sari sivi akintidan geçmiş o yani.oda epey oldu geleli. Tik yok henüz.Aman sikinti olmasinda
Ayy çok üzüldüm ya Allah yardimcilari olsun inşallah.

Allah cezalarini versin emi onlarin ya.millet ugrasiyo yirtiniyo cocuk sahibi olmak için Allahim gücüne gitmesin ama bunlarda çocuk sahibi oluyo.nasil bi anne baba bunlar sen çocuğu evde birak disari git yaa ya hadi onu geçtim yavruna nazil kiyarsin.Allahim simdi yanimda olsa opsem koklasam onu.dunyanin adaletine gerçekten sasiriyorum boyleleride anne oluyor ya yazik.
Aman canim takma Kafana Allah korusun erken mesken doğar ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…