kızlar bu arada doktoruma gidrken yeni yıl paketi yaptık eşimle bide hediye aldık hemşireyede cikolata yaptırdım tıp fakültesi özele gidiyorum ben ama nolur nolmaz gece gündüz gelsin asistanlara bırakmasın beni istemedim herşeyini ben yapcam merak etme dedi dikillerini filan ben atcam dedi gecede yanına özel hemşire koycam dedi iyiki yaptırmısım hediye filan gece gündüz her daim bensiz hareket etme sakın dedi herşey benim kontrolumde olcak dedi artık hayırlısı ya iyice heycanlandım ben
Ah b canim senin su yurek yanginini taa icimde hissediyorum..benim kizimdada bobrek genislemesi cikti, bikiyorsun.. ustune senden boyle haber gelince cigerim sizladi..o dr gercekten cok ayip etmis.. umuduni kaybetme sen.insanlik onemli olan meslek degil.. bak kendi drun ne de guzel ilgilenmis.. bide cocuk nefroloji uzmanina gorun istersen.umarim yanlis yazmamisimdir.. bizimde dogumdan sonra takip edilecek.Günaydın herkese
Dün devlet hastanesine gittim acilde doğumu yapmak istediğim bayan dr vardı, ilgilenmedi hanfendi! Yok üniversiteye git yok işte şöyle böyle o kadar umursamazdı ki zaten yüreği yanan bir anneyim halimi düşünün ilgisizliği kahretti, eşim arkadaşını aradı o aracı olacaktı bu dr için, aramış meşgulüm hastam çok demiş arkadaşına ki yoktu içerde hastası! Eşim bekleyelim dedi iyi dedim neyi bekliyceksek kadın başından savdı, Allah'a havale ettim o dr u onunda çocuğu var hastası olarak kabul etmeyebilir en azından empati kur ya sende annesin benim canım yanıyor ağlamaktan şişmiş kızarmış gözlerimide görmüyorsun, bekledik bekledik ses yok, ben o arada içimden dua ediyorum Allah'ım kendi dr um çıkıp gelsin ne olur diyorum, tam kalkıcaz bir baktım karanlıktan benim dr eşime dedim canım yanlış mı görüyorum bizim dr mu bu dedim, oymuş, hemen tanıdı bu devlet hastanesinde bir günde 300 hastaya bakan bir dr! Doğuruyormusn hayırdır dedi, eşimde hocam tam sizi arayacaktık dedi, hayırdır dedi gösterdim kağıdı, şok oldu yüzü düştü, kızlar dr budur senle üzülüp senle sevinen bir adam bu, dedim hocam nasıl farkedilmez ben ayrıntılıya boşunamı girdim dünya başıma yıkıldı, açıklam ayaptı güzelce, olabiliyormuş bebeğin kemikleri gölge edebiliyormuş idrara sıkışık değilse o an farkedilmeye biliyormuş, doğunca mr çektirin dedi bende hocam doğunca bizi neler bekliyor nerde doğum yapmam uygun olur müdahale gerekirmi ben bunları merak ediyorum dedim, o da bir tane hasta vardı böyle doğum yaptı bu hastanede dedi, önce çocuk dr una danışın bakalım o ne diyecek doğumun nerde olacağı hakkında dedi, sonra fetal mr diye bir şey varmış anne karnından bebekteki sorunları kesin teşhis ediyormuş Allah razı olsun ne özeldeki ne de acildeki o bayan demedi bunu, tamam dedik, bugün çocuk dr una gidicez önce inşaallah sonra araştırma hastanesine, özeldeki dr uma, bugün umarım tatmin edici şeyler duyarız içimizi rahatlatacak şeyler
eve gelince fetal mr ı araştırdım ultarasonda sorun olupda mr da temiz çıkan çokmuş dua edin bana lütfen tek isteğim, bu önce yanılmış olmaları yok yanılmadılarsa da tek börekle sağlıklı yaşayabilceğini duymak istiyorum
O dr a gelince, eşimin arkadaşına şey demiş benim hastam değil bunca zaman gelmemiş prensip olarak kabul etmiyorum vs... Bunu bana söylemesi çok muz ordu acaba!!!
canım aynı şey bana da oldu. görümcemler istediği yere gider istmediğine gitmez biz her yerde hazır asker gibi bulunmak zorunda kalırdık. bende kimse gücenmesin kırılmasın diye hep uymaya çalıştım. hep kendinden ödün vermektense hayır demeyi öğrenmek gerekiyo galiba. bir küser iki küser biraz söylenir alışır onlarda. yoksa sonu gelmiyoayy kızlar sinirden patlıycam herşeyim normal ama bu kv yüzünden stresten erkenden doğurabilirim evlendiğimizden beri bana ne misafiri bitti getirmedik ne götürmesi bitti köye kente bir de ben çalışıyorum evde olsam napardı bilemiyorum hadi sabrettim hep iyilikle dedim eşim dedi yok olmuşum ben 9 aylık hala bu akşam mecbur bu köye oturmaya gidicez diyor ve ben 4 gündür gripten yataktan çıkamıyorum gözüyle gördü geldi baktı bana bugün daha başladım işe son haftam sırf bu yüzden bunun derdine çalışabnilir aldım evde durursam hiç dinlenemem beni evde oturtmaz diye eşim de kızdı hasta hasta bu haliyle nereye diye duygu sömürüsü yapıyor bir kaşık suda boğcam ben artık ya sabrım falan hiç bir şey kalmadı dün gece daha rüyamda eşim köye gidelim diyor ben de tokat atıyordum ona rüyam bile çıktı bakarmısınız gülüyğm mü ağlıyım mı ben napıyım
Kızlar görüyonuz mu !!!!!
Öuhabbetimi bwgenmedi hasbam.. Bu ortaokul muhabbeti olayı ne ya anlamadım..)
Agaaa bni böle sevin sevecekseniz....
Neremde ne gördü bilmiyom amma.....
Neyse yaa.... Degmez valla... BEN CAKMA OCAK ANNESİYİM.. Orjıanal degilim.. Burdayım.. Burda olmak istiyorum..
Bni istemeyen var ise o gitsin arkadaş...
Ay canim birak gitme ya ben duramiyorum de. Benim kv de ayni..yine seninki san abakiyomus benimki nasilsin diye bile sormaz bana..ve tek gelinim ilk torunu olacak..ayy kızlar sinirden patlıycam herşeyim normal ama bu kv yüzünden stresten erkenden doğurabilirim evlendiğimizden beri bana ne misafiri bitti getirmedik ne götürmesi bitti köye kente bir de ben çalışıyorum evde olsam napardı bilemiyorum hadi sabrettim hep iyilikle dedim eşim dedi yok olmuşum ben 9 aylık hala bu akşam mecbur bu köye oturmaya gidicez diyor ve ben 4 gündür gripten yataktan çıkamıyorum gözüyle gördü geldi baktı bana bugün daha başladım işe son haftam sırf bu yüzden bunun derdine çalışabnilir aldım evde durursam hiç dinlenemem beni evde oturtmaz diye eşim de kızdı hasta hasta bu haliyle nereye diye duygu sömürüsü yapıyor bir kaşık suda boğcam ben artık ya sabrım falan hiç bir şey kalmadı dün gece daha rüyamda eşim köye gidelim diyor ben de tokat atıyordum ona rüyam bile çıktı bakarmısınız gülüyğm mü ağlıyım mı ben napıyım
Yok yok hepsi geçiyor bende biliyorum işte kucağıma verdiklerinde hepsi geçecek ama can tatlı işte sağ salim alıcaz kucağımıza inşallahhiç bilmiyorum canım ama bir arkadaş yazmış akması kötü bişey değil sütün olur eksikliğini çekmezsin diye öyleyse çok iyi
ayy ne kadar bir dr muş o bayanmış birdeo yeminleri boşuna ediyorlar okuduktan sonra
ne olursa olsun bakmak zorunda
inş yanılmışlardır dr lar canım dualrımz sizinle inş kalbini ferah tut rabbime dua et bol bol
çok tş ererim canım :)
ince keçe yi diktik kenarlarından canım atın harflerin arabanın çıktısını aldık tam boyutunda keçeyi kestik sonra dikip içine azcıcık boncuk elyaf koyduk üstünü de süsledik netten bakarak kafadan uydurarak işte
çok tş ler canm
ayy olsun yaa hepsi ayrı heyecan ama ben çok korkmuyorum sanırım başıma ne geleceğini bilmediğimden
ölçüme göre değişiyor canım kilo ay en çok istemediğin alttan muaniyeinş dr unutur da yapmaz
canım iyisiniz şükürler olsun son zamanllarda azalıyormuş amniyon inş hayırlı zamanında gelsin bebeişin
temiz ev gibisi yok demi canmbende rahatım bugün benimki de üstten de olsa temiz ya rahatım
bu arada gece olanlara inanamadım desem yalan olurbelliydi çünkü böyle bişi olacağı bayadır birlilkteyiz önceden de olaylar olmuştu kısa çaplı ama boşver can sıkmaya değmez
herşeyde bir hayır varmış ya hayırlısı oldu bence de
çok güzeller canım sanırım sağlıcakla kullanın inş
sıra bebişin yolunu gözlemekte sağ salim
girsin girsin
maşallah canım bebeğine haberlerin iyi seninde şükürler olsun bende aynı durumdayım hayırlısıyla zamanında bebişler inş
böyle birşey bizde mi yapsak ne
ay sorma yaaa
istiyoruz canım ikimizdeolsun dışarıda kalbi seninle farketmez
Imreniyorumm sanaaaa masallahhh :) azicik kaldi bana gunler gecmiyor yaww.. bu arada ben burda oahali bez almayim diye hava yaptim ya :) dun dayanamadim prima aldim. Dedim kizcemin o minnak poposu piserse ben hersye o parayi vveriyorum valla vicdan azabi cekerim dedim. Actim cantamiza yirmi tane koydum..ya prima bile ne kadar naylon ne kadar basit duruyirmus.. ilk kez bebek bezine bukadar yakin oldumda :) bakalim kizimin poposu begenecekmi primayi..Midem yine basladı ekşimeye. Allahtan süt iyi geliyo. Hemen yulayayım.
Kalkım yemek yapayım.
Ayy dr kontrolune gitcem ya içimde bi his bide acılmam varsa ....
Gerçi artık olsa nolcak olmasa nolcak.. Yüzdük yüzdük kuyruguna geldik.. Artık heran hersey olabilir...( tırsıyoom)
Imreniyorumm sanaaaa masallahhh :) azicik kaldi bana gunler gecmiyor yaww.. bu arada ben burda oahali bez almayim diye hava yaptim ya :) dun dayanamadim prima aldim. Dedim kizcemin o minnak poposu piserse ben hersye o parayi vveriyorum valla vicdan azabi cekerim dedim. Actim cantamiza yirmi tane koydum..ya prima bile ne kadar naylon ne kadar basit duruyirmus.. ilk kez bebek bezine bukadar yakin oldumda :) bakalim kizimin poposu begenecekmi primayi..
valla kuzum ben tergandan cüzdan kemer kartvizit aldım fiyatı 300 tl bide yılbaşı seti yaptım viski rakı votka koydum çikolata cips kuruyemiş koydum aburcubur cikolata filan koydum yanındaki asistanıdada livadan cıkolata yaptırdım sepette 300 tuttu kuzum yabende 37. haftama girdim. heyecan korku hepsi birbirine girdi valla.
bu arada bende doktoruma hediye almak istiyorum ama bi türlü karar veremiyorum. sakıncası yoksa nasıl bişey yaptığınızdan bahsedebilirmisin fikşr olur belkşi bana da bu arada diğer önerilerde açığım.
valla denedim kaç senedir ki bahane söylemeye gerek mi var daha yeni kalktım yataktan gripten 9. ayıma girmişim ne işim var oturmalrada kendisinin anlaması bilmesi lazım valla gerekirse artık tatsız dille imayla anlatılacak
Midem yine basladı ekşimeye. Allahtan süt iyi geliyo. Hemen yudımlayayım.
Kalkım yemek yapayım.
Gerçi artık olsa nolcak olmasa nolcak.. Yüzdük yüzdük kuyruguna geldik.. Artık heran hersey olabilir...( tırsıyoom)
ay çok rahatlattın canım sıkıntı çekmekten çok korkuyordum bendeBende de ayni durum var 6.aydan beri gogus pedi kullaniyorum artık. Doktor iyi durum oldguunu süt konusjnda sıkıntı yasamayacagimi soylemsiti umarim oyle olur
canım ıns hayırlı zamanda gelecek bebegn uzme stres yapma bol dınlenkızlar ben taburcu oldum bebeğime iki kez ciğer geliştirici iğne yapıldı yani bana.sancım geçti haftaya gel dedi doktor ama ağrın olursa hemen gel dedi.bu arada ayrıntılı ultrasona girdim amnion sıvısı azalmış ve bebeğin hareketleri azalmış.doktor korkma dedi biz önlemimizi aldık artık dedi.sizce yılbaşına kalmaz mı benim bebiş.kilosuda 2400 33*4 günlük bence kilosu iyi ama bakalım azıcık daha dayanır inşallah
39 basladı bugun canım bakalım o hazır olma hali hakıkaten yok..arkadasınz bebegınede cok uzuldum bu arada bende test yaptırmadım en korktugum dogumda oyle bırseyle karsılasmak Allah kımseye yasatmasın38. Haftadasin sanırım artık bebiş gelmek ister vallahi doguma hiçbir zaman hazır hissetmicez yaaaa. sen içini ferah tut inşallah kolayca doğum yaşarsın sağlıklı bebişin bol bol sütün olur
dalga gecerken gercek olacakmıs benm dogum hızlandırma olayı :)@eflalim canım inş hersey yoluna gîrecek belkide mrda hbirsorun cıkmıcak.. Artıl canımı sıkma.. Sabır dua zaman sana ilaç olucak ....
Bu arada bide bos seyleri kafaya takma
Kadın dr sinir oldum..anşayostan yoksun insan nolcak.. Allahtan kendi dr gelmiş....
Bdsayar canım güzel haberlerle gel inş.. Beklıyoruz hadi hayırlısı bebişimiz nasılmış bakalım...
I imspecial canım pasana masallah.. Kız gecn erkn dogdun diye yükleme yaptırsammı diyodun ya demek acılmam var... Bende tırstım anammm.. Dr gidicem tırstımmmm... Canım az kaldı inş gecicek ve pasan kucaklarındaa..
....@bugdaytanesi82 benim çapımda problem var işte anladın sen onu
Bişi demücem dahada.....
Dr gidecek olan arkadaslar güzel hberlerle gelin inşallah dualarımız seninle....
Ben iyice tıö kızlar.. Banada dua edin.. Hayırlısıyla dogurayıö mehmet yusufumuzu
yok canım nıye guluyum benm hıc agrım falan olmadı benm catım cok agrıyordyu bıde kalcam hıc bısey hıssetmedm bı kac kere ıgne batması falan olmustum ama hıc acılmam oldugunu sanmıyordum
canım gecmıs olsun Allaah korusun..bebegınede masallah yerım o suslu kızını ırmak ısmınede bayılırım bu aradaherkeze merhaba dr dan yeni geldim ama ilk dün geceki olayımı anlatıyım
dün akşam banyoda makinaya çamaşır yerleştirdim tam kapağı kapatacaktım makinanın üstündeki dolapın üstü cam ona tutunuyum da kapatayım derken elim bi kaydı zor topladım kendimi düşünüyordum az daha ama belim çok incindi kuyruk sokumu yerim
sonra dedim bakıyım bebeğim hareket ediyormu yok izliyorum düz yatıyorum yoksonra karnımıa dokumdum falan uyandı uyuyormuş meğersem harekete başladı ama çok değil içim rahat etmedi koca gece uyandıkça hareket etmesini bekledim sabaha karşı da uyuyamadım onu beklerken yine uyumuş meğersem eşimde benimle nöbet tuttu resmen koca gece korktu oda
diyor aşkım bebek doğunca hiç uykumuzu alamıycağız değilmi diyordedim inş uyku düzenine alıştırırz da bizi zorlamaz aşkım
dr dan yeni geldim işte az önce nst ye bağlandım sonunda şükürler olsun
dr sonucuma bundan güzel olamazdı dedi haftaya gel dedi bundan sonra daha sık görüşeceğiz dedi telefonunu verdi acil durumda ara dedi
bebeğim 3100 gr çıktı şükürler olsun ultrasona göre 38 haftalık çıktı2 hafta sonra doğum mu var yani ama normalde 36 haftalığım
dr burada son muaniye 4 ocak görünüyor ama bu işler belli olmaz dedi
bu arada doğumhaneye sordum eşler girebiliyormu diye içeri almıyorlar kimseyi dediler ama almak imkansız gibi birşey de söylemediler ben dedim dr ile görüşeyim bi o zaman sor bi dediler ama bu seferde dr a sormayı unuttum
ama doğumhanede tanıdık çıktı kadın güleryüzlü davrandı oradan bir artımız var sanırım inş
ayy canı m cok gecmıs olsun oluyo malesef bu arada bebgıne de masallah kız gırsın senınkı ıns cok ıstıyorsun benmkı bayılır dayanamaz :)
ayy ne uzun yazmışım yaa
Midem yine basladı ekşimeye. Allahtan süt iyi geliyo. Hemen yudımlayayım.
Kalkım yemek yapayım.
Ayy maşallah inşallah benim kizimda öyle olur.genelde kizlar böyle çok bilmiş zilli tatli bise olurlargunaydın hayırlı sabahlar canım.. Eflalim bugun yarın dr gidicek bakalıö.. Hepimizin aklında katdeşmiz..inş güzel haberlerle döner ne diyelim..
Sevdacım ahh inş görüceksniz tabi.. Bıcır bıcır olucak o ev... Büyücek dillencek kök söktürcek size .....
Daha 2 sene 4 ay önce kucagıma aldıgım veled:: D şimdi bana kızınca anne sus diyo... Dillenmişte hanfendi dün gece kibar kibar cagırıyo bni.. Anne su dedede... O dededede yi getirmisin diye anladım ben... Ahh ahh zaman cabuk geçiyo.. En cok yıpranan biz anneler oluyoruz ama o uyuyup kalınca bakıyorum, kokluyorum, yada bana sarıldıı zaman diyorum ki deger be vallahıde deger billahide deger....
Rabbim evladınızı ilk önce kucagınıza sag salim almayı nasip etsin.. Sonra ona size hayırlı saglıklı uzuun ömürler versin rabbim înşallah..
Netim olsaydi bende nst den yazardım senin gibi iyi fikir misSekerler gunaydın sıze nstye baglı yazıyorum dıgıdık dıgıdık kalp atıslamrımızla :) kızımı anneanne dedeyle uyurken bıraktım ıns cok uzulmez uyanınca kuzum :) optum sızı kontrolden cıkınca haber ederm
Aradaki fark iste.Doktor var Doktorluk var.doktoruna çöl guveniyodun sen bak ne kadarda hakliymissin.İnşallah bir şey cikmaz canim ya ara ara aklima geliyorsun bakıyorum varmi bi haber diye.Ama inşallah guzel haberlerle gelicekskn biz inaniyoruz buna.Dualarimiz seninle :) sakin üzme kendiniGünaydın herkese
Dün devlet hastanesine gittim acilde doğumu yapmak istediğim bayan dr vardı, ilgilenmedi hanfendi! Yok üniversiteye git yok işte şöyle böyle o kadar umursamazdı ki zaten yüreği yanan bir anneyim halimi düşünün ilgisizliği kahretti, eşim arkadaşını aradı o aracı olacaktı bu dr için, aramış meşgulüm hastam çok demiş arkadaşına ki yoktu içerde hastası! Eşim bekleyelim dedi iyi dedim neyi bekliyceksek kadın başından savdı, Allah'a havale ettim o dr u onunda çocuğu var hastası olarak kabul etmeyebilir en azından empati kur ya sende annesin benim canım yanıyor ağlamaktan şişmiş kızarmış gözlerimide görmüyorsun, bekledik bekledik ses yok, ben o arada içimden dua ediyorum Allah'ım kendi dr um çıkıp gelsin ne olur diyorum, tam kalkıcaz bir baktım karanlıktan benim dr eşime dedim canım yanlış mı görüyorum bizim dr mu bu dedim, oymuş, hemen tanıdı bu devlet hastanesinde bir günde 300 hastaya bakan bir dr! Doğuruyormusn hayırdır dedi, eşimde hocam tam sizi arayacaktık dedi, hayırdır dedi gösterdim kağıdı, şok oldu yüzü düştü, kızlar dr budur senle üzülüp senle sevinen bir adam bu, dedim hocam nasıl farkedilmez ben ayrıntılıya boşunamı girdim dünya başıma yıkıldı, açıklam ayaptı güzelce, olabiliyormuş bebeğin kemikleri gölge edebiliyormuş idrara sıkışık değilse o an farkedilmeye biliyormuş, doğunca mr çektirin dedi bende hocam doğunca bizi neler bekliyor nerde doğum yapmam uygun olur müdahale gerekirmi ben bunları merak ediyorum dedim, o da bir tane hasta vardı böyle doğum yaptı bu hastanede dedi, önce çocuk dr una danışın bakalım o ne diyecek doğumun nerde olacağı hakkında dedi, sonra fetal mr diye bir şey varmış anne karnından bebekteki sorunları kesin teşhis ediyormuş Allah razı olsun ne özeldeki ne de acildeki o bayan demedi bunu, tamam dedik, bugün çocuk dr una gidicez önce inşaallah sonra araştırma hastanesine, özeldeki dr uma, bugün umarım tatmin edici şeyler duyarız içimizi rahatlatacak şeyler
eve gelince fetal mr ı araştırdım ultarasonda sorun olupda mr da temiz çıkan çokmuş dua edin bana lütfen tek isteğim, bu önce yanılmış olmaları yok yanılmadılarsa da tek börekle sağlıklı yaşayabilceğini duymak istiyorum
O dr a gelince, eşimin arkadaşına şey demiş benim hastam değil bunca zaman gelmemiş prensip olarak kabul etmiyorum vs... Bunu bana söylemesi çok muz ordu acaba!!!
Ayyy sen diyince bende tirstim şimdiKızlar ben muayene oldum doktor 3kılo dedı gecen 3100 cıkmıstı dedım bunlar normal durus falan etkıler 3500a kadar cıkar dedı . Alttan muayene ettı acayıp korktum artık her hafta yaparım dedı 2parmak acılman var 3parmakta yatıs yapıyorum sen gıt sımdı pazartesıye kadar sancı su gelmesı kanama cok olursa gel dedı hafıf leke olabılır muayeneden dedı ama olmadı nstde sancın vard dedı bakalım korkudan tırstım ben hazır degılm
O kadar saygisizsin,o kadar kendini begenmissin ki bunu birkez daha kanitladin.her şeyi ben biliyorum edalarinda olmalar kendini bisey sanmalar.çok yazik ya.sürekli kendini ustun gösterme calismalarin herşeyden en iyisi benim gibilerinden ukala ukala yorumlarin.ohhh şükür bitti...Bu konunun kapnmasnı istyrmm artık yorum yapmayın istemyrm . Onun bna dedgi seyler hç kırıcı degildi demi . Koydgu unlem işaretleri sen şakamisin demesi . Bu hakszlk her yerde var hiç bnm de bu sozlere kırılblcgmi duşundnzmu yok sze gore merve haklı ya bnun bi onemi yok . O sozler yetmemiş bide biz yazalim demişsnz sagolun ama hakkımı gelal etmiyrm . Bu sozleri haketmedim. Demkki bnm soyldklerm hepinzn zoruna gtmş egonuzu sarsmş eftalim bu durumda bile gelmş burda yok bnu dedin onu dedn diyosn oysa bn dun senn için neler yazdm sen bna ne yazdn hç olmadı yakışmadı . Ne yazarsanz yazın bu yazıma asla okumayacagm . Okuyupta kmdmi ve bebegimi stresse sokamam . Merve alişkinm bn boyle şeylere yazmişin belli iyi bellemişsin nası harekt edecgni tepki almmk için yok bu sozler çok kırıcı yk bunu dedn senn dedklern çk norml seyler sanki ezik seni. Gerçkten ortaokul muhabbetleri ediyrsun . Seninle dalga geçmk gerçktn iyi geliydu bna stresim gidiyodu. Okuyup dalga geçiydm sennle evet çunku bna gore çk mantksz ve duşuk seviyeli bi kızsın. Senn yerin burası degil ocak annesi degilsin sen aralik annelerine neden gtmedn . Çakma ocak annesi seni .
İnşallah az daha dayanır kuzun.nerdeyse seninle ayniyiz ama benim kizin findik kadar.yani kendimle kiyaslanyinca kilosu gayet iyi.sende sikma canini herşey olacagina varis.kızlar ben taburcu oldum bebeğime iki kez ciğer geliştirici iğne yapıldı yani bana.sancım geçti haftaya gel dedi doktor ama ağrın olursa hemen gel dedi.bu arada ayrıntılı ultrasona girdim amnion sıvısı azalmış ve bebeğin hareketleri azalmış.doktor korkma dedi biz önlemimizi aldık artık dedi.sizce yılbaşına kalmaz mı benim bebiş.kilosuda 2400 33*4 günlük bence kilosu iyi ama bakalım azıcık daha dayanır inşallah
Kendini beğenmiş ukala şey ne olcak ...sikmaa sende caniniYöneticilere şikayet etmeyı düşünüyorum o kızı
Bana da ukala ukala konuştu doğum korkularımdan dolayı ama sayfanın havası bozulmasın diye sustum alttan aldım
İlk defa mı duyuyormuşum doğumun zor olduğunu bilmem ne
tabiki de biliyoruz da insan öyle mi yazar
Kişi kendini bilirmiş mervecim.herkes nasil biri oldugunu gördu zaten.seninde onunda. Bu kadar kişi yaniliyor olamaz yani..Kızlar görüyonuz mu !!!!!
Öuhabbetimi bwgenmedi hasbam.. Bu ortaokul muhabbeti olayı ne ya anlamadım..)
Agaaa bni böle sevin sevecekseniz....
Neremde ne gördü bilmiyom amma.....
Neyse yaa.... Degmez valla... BEN CAKMA OCAK ANNESİYİM.. Orjıanal degilim.. Burdayım.. Burda olmak istiyorum..
Bni istemeyen var ise o gitsin arkadaş...
Ayni şekilde düşünüyorum niye bi kişi de arka cikmaz hadi biz ben yanlisim sen yanlissinda herkesin yanlis.herkesin yüzü cikti ortaya kisa zamanda.aynen canım benim sonuçta tek bi kişiyle sinir olsa sorun olurdu da
herkes sinir olduğunda göre demek ki kendinde araması lazımdı
Ayy hic gulecegim yoktu canim yabende kalkıym çamaşır atıym makinaya
şimdi işin yoksa kalk kocanın kirli çoraplarını ara evin içinde
kim bilir nereye fırlattı attı
Maşallah canim senin sipana yaz kocaman olmuşherkeze merhaba dr dan yeni geldim ama ilk dün geceki olayımı anlatıyım
dün akşam banyoda makinaya çamaşır yerleştirdim tam kapağı kapatacaktım makinanın üstündeki dolapın üstü cam ona tutunuyum da kapatayım derken elim bi kaydı zor topladım kendimi düşünüyordum az daha ama belim çok incindi kuyruk sokumu yerim
sonra dedim bakıyım bebeğim hareket ediyormu yok izliyorum düz yatıyorum yoksonra karnımıa dokumdum falan uyandı uyuyormuş meğersem harekete başladı ama çok değil içim rahat etmedi koca gece uyandıkça hareket etmesini bekledim sabaha karşı da uyuyamadım onu beklerken yine uyumuş meğersem eşimde benimle nöbet tuttu resmen koca gece korktu oda
diyor aşkım bebek doğunca hiç uykumuzu alamıycağız değilmi diyordedim inş uyku düzenine alıştırırz da bizi zorlamaz aşkım
dr dan yeni geldim işte az önce nst ye bağlandım sonunda şükürler olsun
dr sonucuma bundan güzel olamazdı dedi haftaya gel dedi bundan sonra daha sık görüşeceğiz dedi telefonunu verdi acil durumda ara dedi
bebeğim 3100 gr çıktı şükürler olsun ultrasona göre 38 haftalık çıktı2 hafta sonra doğum mu var yani ama normalde 36 haftalığım
dr burada son muaniye 4 ocak görünüyor ama bu işler belli olmaz dedi
bu arada doğumhaneye sordum eşler girebiliyormu diye içeri almıyorlar kimseyi dediler ama almak imkansız gibi birşey de söylemediler ben dedim dr ile görüşeyim bi o zaman sor bi dediler ama bu seferde dr a sormayı unuttum
ama doğumhanede tanıdık çıktı kadın güleryüzlü davrandı oradan bir artımız var sanırım inş
ayy ne uzun yazmışım yaa
bende de süt gelmedi hiç bakalım nolcak gelecek mi( ay inşallah gelir.. bir de biizm kız hala yan yatıyor doğum pozisyonunda değil inşallah düzelir ben normal doğuma çok alıştırdım kendimi (
Benimde ayni bi kere sari sivi akintidan geçmiş o yani.oda epey oldu geleli. Tik yok henüz.Aman sikinti olmasindabenden de gelmiyodün akşam sıktım sıktım ama yok cıksss
Ayy çok üzüldüm ya Allah yardimcilari olsun inşallah.Kızlar bir arkadasimizin eşi doğum yapmıs bebek down sendromluymus testler yapılmıştı hiç beklemiyorlardi çok şaşırdık dogumda da bazı sıkıntılar olmuş bu yüzden bebeğin sağlık problemleri varmış dogumdan bir gün önce nst ye girmiş normal hersey demiş doktor eve göndermiş sabahi na da suyu gelmiş doğum gerçekleşmiş esimde çok etkilendi çok üzüldük yaaa doktordan sikayetci olacaklarmis sanırım
Allah cezalarini versin emi onlarin ya.millet ugrasiyo yirtiniyo cocuk sahibi olmak için Allahim gücüne gitmesin ama bunlarda çocuk sahibi oluyo.nasil bi anne baba bunlar sen çocuğu evde birak disari git yaa ya hadi onu geçtim yavruna nazil kiyarsin.Allahim simdi yanimda olsa opsem koklasam onu.dunyanin adaletine gerçekten sasiriyorum boyleleride anne oluyor ya yazik.kızlar iş yerinde boş vaktim oluyor. gazetelere bakayım dedim pişman oldum. kadın 2,5 ve 1 yaşlarında iki bebeğini gece uyutup arkadaşlarıyla çay bahçesine gitmiş. kocada gece çalışıyormuş. evde bebeler yalnız. ağlama sesine komşular kapıyı kırdırmış. 1 yaşından olanın her yerinde sigara söndürülmüş. ebeveynler kabul etmiyo biz yapmadık yaraları diyo.. ne anneler babalar var nasıl bi vicdan.. çok üzüldüm çoook.. allah haketmeyene vermese bebek diyorum bu durumlarda..
Aman canim takma Kafana Allah korusun erken mesken doğar ya.ayy kızlar sinirden patlıycam herşeyim normal ama bu kv yüzünden stresten erkenden doğurabilirim evlendiğimizden beri bana ne misafiri bitti getirmedik ne götürmesi bitti köye kente bir de ben çalışıyorum evde olsam napardı bilemiyorum hadi sabrettim hep iyilikle dedim eşim dedi yok olmuşum ben 9 aylık hala bu akşam mecbur bu köye oturmaya gidicez diyor ve ben 4 gündür gripten yataktan çıkamıyorum gözüyle gördü geldi baktı bana bugün daha başladım işe son haftam sırf bu yüzden bunun derdine çalışabnilir aldım evde durursam hiç dinlenemem beni evde oturtmaz diye eşim de kızdı hasta hasta bu haliyle nereye diye duygu sömürüsü yapıyor bir kaşık suda boğcam ben artık ya sabrım falan hiç bir şey kalmadı dün gece daha rüyamda eşim köye gidelim diyor ben de tokat atıyordum ona rüyam bile çıktı bakarmısınız gülüyğm mü ağlıyım mı ben napıyım
olumlu düşünelim, bol bol sütümüz olacak bebeklerimiz doyacak :) tombiş bacaklarını yicez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?