2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım allah iyilik versin tez zamanda evinize kavuşunn :))

Kızlar sizlere bisey sormak istiyorum dogumdan sonra eve döner dönmez mi bebeklerinize banyo yaptirmayi düşünüyorsunuz yoksa 1 ya da 2 hafta sonra falan mı?kimisi hemen yaptirilmali diyor kimisi yaptirilmamali...
canım ben gobek bagı dusene kadar yaptırmayım dıyordum ama o halde cocuk beklemesıde ıyı olmuyor gıbı geldı annem esımle kızımı yıkadı ters tuttu gobegıne degdırmeden sonrasına da batikon surmustuk gobusune bı haftyada dustu zaten hala sandıkta duruyor ben bunuda yaptıracagm kendım ıcınde aynı sekılde dus almadn sutum cogalmadı hatta gelmedı ayakta ılık dus almak lazım :)
ayy masallah kızına canım cok sevıdım bır an once kucagında cop cop emsın yerım onun kuveze degen ellerını

Kızlar sizlere bisey sormak istiyorum dogumdan sonra eve döner dönmez mi bebeklerinize banyo yaptirmayi düşünüyorsunuz yoksa 1 ya da 2 hafta sonra falan mı?kimisi hemen yaptirilmali diyor kimisi yaptirilmamali...

bende bilmiyorum ne zaman yıkasak ki yaa neyse annem ve kv halledecek o konuları artık

ay çok sevindim canım maşşalh çok yakında alırsın bebeğini kucağına o zaman rabbinm izniyle

doktor göbeği düşmeden yıkama dedi bana (
Bi arkadasa da doktoru sakin yıkama en az 1 hafta demis oda yıkamamıs bebekte pis bi koku olustu diyo göbegi çürümeye baslamis artik bebegin les gibi kokuyodu diyo hemen banyo yaptirip baticon falan surduk gecti diye anlatınca ben de sizlere de bi sorayim bu yikama işini dedim

Canim bebekler göbek düşene kadar yikanmaz diye biliyorum
Evde İslam bit tülbentle siliniyor gobekbdusunce yikaniyor
Sebebi ise göbek islanmasin daha cabuk düşsün diye

bebeğin göbeği düştükten sonra banyo yaptırılır canım zaten kirlenmiyorlar ki mis gibi oluo ilk kokusu. ha çok istersen hafif ıslak bi bezle silebilirsin ama gerek olmuyor.

canımsın:)
bende kalkıym çamaşır atıym makinaya
şimdi işin yoksa kalk kocanın kirli çoraplarını ara evin içinde
kim bilir nereye fırlattı attı
ayy canım benim eşimde öyle oğlum ah baba ah yine çorabını buraya koymuş diye kirli sepetine atıyor oğlun kadar olamadın diyorum:)
ohh ne güzel hepsinin ellerine sağlık canım
canım ben uyku tulumu gibi bir şey örücem kafadan ama senin için foto koyuyum evde ip vardı, örgü battaniye yelek hırka oğlumdan bir sürü birde bu paşama örgü yapıyım dedim hatıra olur ona da:)
bende seni öpüyorum güzel insan tatlı dillim:)
canım iğne batması şeklinde sızı şeklinde oluyor açılma acısı

sağol canım, sana da kolay gelsin

merhaba kızlar hepinize.. bugün doktor günümüzdü çok şükür iyiymişiz :))
maşaallah canım
canım çok güzeller
canım çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsın

bebişine maşaallah canım en son benimkide 38 haftalık çıktı 3100 dü ama erken doğaca anlamına gelmiyor o sadece kilosu haftasına göre önde yani vaktinde olur

inşaallah girebilir eşin
maşaallah canım, aynı sezaryan tarihimiz:)
Canim cok gecmis olsun umarim hersey iyi olur rabbime dua et dualarim seninle
sağol canım
ayy canım çok üzüldüm nasıl yıkıldıklarını tahmin ediyorum Rabbim kolaylık sabır versin
tabi canım tek gitme, hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla büyüsün
Huhuhuuu ayyy oku okuu bugunde skti bnm ev gezmesine gelmem tel den anca bi iki dk girebildim,abbbbowwwww,aksama dogru eve gecerim,bu konuya birde resimli bir aciklama getirmk isiyorum ,beklein beni kizlar
merakla bekliyorum:)
af Allah'ım affff !!!!!!!!!!
senin o kv yi var ya ayyy gitme de takma da canım tavrını ciddi ciddi koy ne hakkı var ya
sağol canım
sağol canım inşaallah
canım sağol evet doğru yazmışsın, yarın araştırma hastanesinde kadın doğumucuya gidicez bakalım o gerekli görürse orda var bu bölüm yönlendirir bizi, senin bebeğine de Rabbim şifa versin, genişlme için sakın korkma doğum sonrası düzeliyor canım çoğu kişide duydum en yakın eşimin yeğeninde var denildi doğum sonrası sıkıntı çıkmadı
canım tırsma açılman olma ihtimali yüksek geliyor bana çünkü çok iş yapıyorsun, mervişim sen bu bebeği gayet kolay doğuracaksın gör bak, iyi haberlerle gel inşaallah
Gecmisi okudum biraz canım sıkıldı zaten başım dönüyor iyice fıldır fıldır olduaman ya kimse kimseyi kırmasa keske herkes mutlu olsa herkes herkesi sevse duygusallandım biraz
üzülme canım ya
canım o iğne batması açılma acısı oluyor işte
sağol canım benim evet dr um çok iyi eşimde şahit oldu artık erkek merkek umrunda değil:)
canım aynen 2 cm hissetmemişsin geriside kolay olacak gör bak çünkü sende çok hareketlisin açılman çok kolay olur
canım ne güzel artmış suyun çok sevindim
Eki Görüntüle 1337431
Cokk hoşuma gitti bu söz.paylasmak istedim nedense
aaa günün anlam ve önemine pek uygun oldu:)
yok canım ben bu sefer yapmıycam göbeğinin düşmesini bekliycem, o sürede silerim bebişimi, oğlumun göbek 12. günd edüştü yıkamaya bağlıyorum geç oldu

ay canım ne güzel bir haber bu her şey iyi gidecek inanıyorum maşaallah

çok güzelmiş canım ellerine saglık. ben de buna benzer bişi yapabilirim. cok tesekkur ederim. ayy ne zamandır düşünüyorum bulamadımdı. peki doğumdan sonrada bişey yapmayı düşünüyo musun

Gelelim bana

Çocuk dr una gittik oğlumun dr u çok iyi bir bayan kendisi, çok rahatlattı beni, asla sıkıntı olmaz dedi, bunca zaman sağlıkla gelişmiş bebeğin eğer tek böbreğinde de sıkıntı olsaydı bu zamana kadar gelemezdi dedi, diyelim ki erken farkedildi yine bir şey yapılamazdı dedi, doğunca müdahaleye gerek yok çoğu insan farketmeden tek böbrekle yaşıyor dedi, sadece kistik durumlar olabilir böbrekle ilgili o da doğum sonrası tetkiklerle belli olur dedi, fetal mr dedim bence hiç yaptırmayın ayrıntılı ultrasona da girmeyin çok fazla bu işi kurcalayıp canınızı sıkmayın dedi, istediğin hastanede doğum yapabilirsin dedi, nasıl rahatladık eşimle anlatamam

Sonra hemen kendi dr umu aradı eşim devlette bu dr, çocuk dr u da devlette zaten, eşim benim adımı söyledi bende sizi merak ediyordum aklım sizdeydi dedi, Allah bin kere razı olsun inanamıyorum böyle dr ların da olduğuna, eşim söyledi çocuk dr unun söylediklerini, hocam siz yaparmısınız sezaryanı tabi yaparım sıkıntı olmaz dedi ( erkek dr ve eşimi biliyorsunuz) sonra araştırma hastaneside gidelim mi diye sordu o da tabi gidin dedi içiniz rahat etsin dedi bir kadın doğumcu adı verdı bu işte çok iyidir dedi, eşimin arkadaşıda aynı dr u tavsiye etti, bugün gittik dr muayenesi bittiği için gitmiş yarın sabah inşaallah ona da görünücez, kendi dr uma da çarşamba inşaallah gidicez tekrar, sonra yine özelde ki dr a gidicez, artık en son karar vericez doğumun nerde olacağına inşaallah

Dualarınız ve desteğiniz için sağolun inşaallah yarında güzel şeyler duyarız

Kızlar özellikle de süs yapanlar. Şu kolonya şişeleri nerden alınıyor ne kdr. Ben kendim yapabilir miyim
yapabilirsin canım çok zor değil ben kolonya şisesi yapmadım ama şişeler en ucuz ''hammaddeler.com'' diye bi site var orda gördüm ben 70 kuruş-1 tl arası değişiyo 10ml olanlar.kargoda hızlı sayılır. ayrıca süslemek için çiçek vs düşünüyosan silikon tabancasına ihtiyacın var. aslında bi resim koysan nasıl bişey yapmak istediğine dair belki daha çok yardımcı olabiliriz.

Ay yaşasın çok sevindim inşallah evinizde beşiğinde uyusun artık miniğin :)

Oh oh iyi olmus güzel şeyler duymak.Yarin da güzel haberlerle gelmen dileğiyle...şimdiden tahmin ediyorum senin asil doktorunun kim oldugunu

Nego insllh icin biraz rahat etmistir canim hayirli guzel haberlerle mutlu olursun hep yarın da daha güzel olur insllh senin icin

içinin rahatlamasına çok sevindim canım. umarım yarında güzzel haberler alırsın. evet eşinden bahsetmiştin hatırlıyorum peki eğitim araştırmada ki doktor erkek mi kadın mı

çok güzelmiş canım ellerine saglık. ben de buna benzer bişi yapabilirim. cok tesekkur ederim. ayy ne zamandır düşünüyorum bulamadımdı. peki doğumdan sonrada bişey yapmayı düşünüyo musun
valla kuzum o zamanda alırım bişeyler eşim bişeyler alır verir herhalde

Nego canım benim kaç gündür gördüm ama yazamadım çok geçmiş olsun Rabbim kolaylık versin inşallah
ki iyi haberler almışsın buna çok sevindim bebişinin gelişimi filan da normalmiş sen kendini üzme artık eymen paşamızın doğumunu bekleyelim güzel enerjiler gönderelim paşamıza Allah korusun onu inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…