- 24 Ekim 2012
- 790
- 938
- 408
canım allah iyilik versin tez zamanda evinize kavuşunn :))arkadaslar hepinıze merhaba..nasılsınız.ben ıyıyım cok sukur bugun 11 gun oldu kızım yogun bakımda.ama ıyı haber getırdım sıze.doktor hersey ıyı devam ederse bu hafta cıkartırm ddı.allahma cok sukur.kızımda haraketlendı ıyıce.gıttıgmzde gozlerını acıp bıze bakıyo beslenmesıde max sevıyedymıs.bendn haberler boyle
canım ben gobek bagı dusene kadar yaptırmayım dıyordum ama o halde cocuk beklemesıde ıyı olmuyor gıbı geldı annem esımle kızımı yıkadı ters tuttu gobegıne degdırmeden sonrasına da batikon surmustuk gobusune bı haftyada dustu zaten hala sandıkta duruyor ben bunuda yaptıracagm kendım ıcınde aynı sekılde dus almadn sutum cogalmadı hatta gelmedı ayakta ılık dus almak lazım :)Kızlar sizlere bisey sormak istiyorum dogumdan sonra eve döner dönmez mi bebeklerinize banyo yaptirmayi düşünüyorsunuz yoksa 1 ya da 2 hafta sonra falan mı?kimisi hemen yaptirilmali diyor kimisi yaptirilmamali...
ayy masallah kızına canım cok sevıdım bır an once kucagında cop cop emsın yerım onun kuveze degen ellerınıarkadaslar hepinıze merhaba..nasılsınız.ben ıyıyım cok sukur bugun 11 gun oldu kızım yogun bakımda.ama ıyı haber getırdım sıze.doktor hersey ıyı devam ederse bu hafta cıkartırm ddı.allahma cok sukur.kızımda haraketlendı ıyıce.gıttıgmzde gozlerını acıp bıze bakıyo beslenmesıde max sevıyedymıs.bendn haberler boyle
doktor göbeği düşmeden yıkama dedi banaKızlar sizlere bisey sormak istiyorum dogumdan sonra eve döner dönmez mi bebeklerinize banyo yaptirmayi düşünüyorsunuz yoksa 1 ya da 2 hafta sonra falan mı?kimisi hemen yaptirilmali diyor kimisi yaptirilmamali...
Amin hiç kimseye yaşatmasin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım BebislerimiziEn korktugum seylerden biri de bu canim allah kimseye yasatmasin
Kızlar sizlere bisey sormak istiyorum dogumdan sonra eve döner dönmez mi bebeklerinize banyo yaptirmayi düşünüyorsunuz yoksa 1 ya da 2 hafta sonra falan mı?kimisi hemen yaptirilmali diyor kimisi yaptirilmamali...
arkadaslar hepinıze merhaba..nasılsınız.ben ıyıyım cok sukur bugun 11 gun oldu kızım yogun bakımda.ama ıyı haber getırdım sıze.doktor hersey ıyı devam ederse bu hafta cıkartırm ddı.allahma cok sukur.kızımda haraketlendı ıyıce.gıttıgmzde gozlerını acıp bıze bakıyo beslenmesıde max sevıyedymıs.bendn haberler boyle
Bi arkadasa da doktoru sakin yıkama en az 1 hafta demis oda yıkamamıs bebekte pis bi koku olustu diyo göbegi çürümeye baslamis artik bebegin les gibi kokuyodu diyo hemen banyo yaptirip baticon falan surduk gecti diye anlatınca ben de sizlere de bi sorayim bu yikama işini dedimdoktor göbeği düşmeden yıkama dedi bana(
Canim bebekler göbek düşene kadar yikanmaz diye biliyorumBi arkadasa da doktoru sakin yıkama en az 1 hafta demis oda yıkamamıs bebekte pis bi koku olustu diyo göbegi çürümeye baslamis artik bebegin les gibi kokuyodu diyo hemen banyo yaptirip baticon falan surduk gecti diye anlatınca ben de sizlere de bi sorayim bu yikama işini dedim
bebeğin göbeği düştükten sonra banyo yaptırılır canım zaten kirlenmiyorlar ki mis gibi oluo ilk kokusu. ha çok istersen hafif ıslak bi bezle silebilirsin ama gerek olmuyor.Kızlar sizlere bisey sormak istiyorum dogumdan sonra eve döner dönmez mi bebeklerinize banyo yaptirmayi düşünüyorsunuz yoksa 1 ya da 2 hafta sonra falan mı?kimisi hemen yaptirilmali diyor kimisi yaptirilmamali...
canımsın:)Canımı sıkmıyoru... Cook ciddiyim... Yazıyı okurken gercekten cok güldüm... Anlamadım bi kac defa okudum..
Cok patavatsız konusmları vardı gercekten ama ortam bozulmasın diye böle cvp veriyodum yorum yapıyodum..
Kılo meselesi yok yas meselesi soru soruya emri vaki yok cvp yazın ama iyi düşündüm dedim tarzı bu sa kötü biri degik... Anam biriniz bnî yanıltın daha...
Efalim haklısın son zamanlarım... Sabaha kadar kasılıyom zatn her şekılde...bide şimdi bu hadsiz için kasamıcam kendim...
Okudugunu biliyorum bayan... Kusura bakma !!!!HİÇ KEYFİMİ BOZAMICAM
ayy canım benim eşimde öyle oğlum ah baba ah yine çorabını buraya koymuş diye kirli sepetine atıyor oğlun kadar olamadın diyorum:)bende kalkıym çamaşır atıym makinaya
şimdi işin yoksa kalk kocanın kirli çoraplarını ara evin içinde
kim bilir nereye fırlattı attı
ohh ne güzel hepsinin ellerine sağlık canımKıLar sabah bi kalktım ohh ev tertemiz!!
Şkür.. ALLAH kardeşlerimden razı olsun..
Arkadaslarımda dolabıma bişiler yapmısşar birazdan getirceklermiş.. ALLAH hepsinden razı olsun...
Bu arada akıntılar yogunlastı bu normalmiş... Paylasım sizlerlede.. Kokusuz oldugu için kasıntıda yok ğroblem yok demişti drum..
Birde yatıs pozüsyonundan kaşkınca sankı rahim agZı acılıyomus gibi oluyo.. Diyom aha cıktı cıkacak!!!
canım ben uyku tulumu gibi bir şey örücem kafadan ama senin için foto koyuyum evde ip vardı, örgü battaniye yelek hırka oğlumdan bir sürü birde bu paşama örgü yapıyım dedim hatıra olur ona da:)Galiba bünyelerimiz uykusuz günlere hazırlıyor kendini ☺
eflalim benimde örgüye sarasım var aslında çok güzel kafa dağıtıyor. Elinde zor olamayan model varsa paylaş canım çok iyi olur.
Sehpa altlarına bak canım. ☺
bende seni öpüyorum güzel insan tatlı dillim:)Ayyy ya sabır ya sabır
Böyle bir şey olacağını biliyordum, çok şükürde oldu iyi oldu yani
Ama ama son cevaplar beni bitirdi bitirdi ohhh canıma değsin kıvamındaAyy ne güldüm yaa
"Sayın yaşına göre çok olgun ve bilgili kişi"
Kızlar kimse neşesini bozmasın hepinizi çok öpüyorumMerve aman diyeyim canım sakın, zaten doğumun bizdende çok yaklaştı, eğlence olsun sana bu sıkıntı değil
canım iğne batması şeklinde sızı şeklinde oluyor açılma acısı
Elhamdülillah iyiyim canım yok bir sıkıntım.
Evdeyim bugün, yemek, çamaşır vs işlerim var.
Yataktan kalkmadan telefondan okuyordum şok olaraktan ağzım açık bir vaziyette
Akşamda okuyarak yatmıştım ama sabah bu kadarıyla karşılaşacağımı bilmiyordum
Ben telefondan cevap yazmıyorum şimdide bilgisayara kalktım geldim, ama tartışmaya girmeyeceğim dedim.
Zaten o kadar düştü ki, seviye söylenecek bir şeyde bırakmadı
Şimdi sıradan işler zamanı, bu hafta derin temizlik olacak ya onun ön hazırlığını yapayım
Nego hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. Allah işlerinizi rast getirsin inşallah.
Herkeslere öpücükleeeerr
maşaallah canımmerhaba kızlar hepinize.. bugün doktor günümüzdü çok şükür iyiymişiz :))
canım çok güzellerGel gelelim bizim haftasonu yaptıklarımıza canlar
Cumartesi çarşıya çıktık süs aldık Eki Görüntüle 1337202 Eki Görüntüle 1337203 Eki Görüntüle 1337204 böyle olacak süslerimiz masa üstü notluk şeklinde pembe tül ve etiketle süslenecek.... en azından magnetten falan farklı masalarına koyar insanlar diye düşündük
Eki Görüntüle 1337207 Eki Görüntüle 1337208 Eki Görüntüle 1337209 Eki Görüntüle 1337210 Eki Görüntüle 1337215
Sonra bebek çantamızı hasta bezi bilmem ne onları aldık çanta için bişey kalmadı alınacak
kapı süsü de sipariş verdik zeynep yazılacak yarın alınacak o da
canım çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınherkeze merhaba dr dan yeni geldim ama ilk dün geceki olayımı anlatıyım
dün akşam banyoda makinaya çamaşır yerleştirdim tam kapağı kapatacaktım makinanın üstündeki dolapın üstü cam ona tutunuyum da kapatayım derken elim bi kaydı zor topladım kendimi düşünüyordum az daha ama belim çok incindi kuyruk sokumu yerim
sonra dedim bakıyım bebeğim hareket ediyormu yok izliyorum düz yatıyorum yoksonra karnımıa dokumdum falan uyandı uyuyormuş meğersem harekete başladı ama çok değil içim rahat etmedi koca gece uyandıkça hareket etmesini bekledim sabaha karşı da uyuyamadım onu beklerken yine uyumuş meğersem eşimde benimle nöbet tuttu resmen koca gece korktu oda
diyor aşkım bebek doğunca hiç uykumuzu alamıycağız değilmi diyordedim inş uyku düzenine alıştırırz da bizi zorlamaz aşkım
dr dan yeni geldim işte az önce nst ye bağlandım sonunda şükürler olsun
dr sonucuma bundan güzel olamazdı dedi haftaya gel dedi bundan sonra daha sık görüşeceğiz dedi telefonunu verdi acil durumda ara dedi
bebeğim 3100 gr çıktı şükürler olsun ultrasona göre 38 haftalık çıktı2 hafta sonra doğum mu var yani ama normalde 36 haftalığım
dr burada son muaniye 4 ocak görünüyor ama bu işler belli olmaz dedi
bu arada doğumhaneye sordum eşler girebiliyormu diye içeri almıyorlar kimseyi dediler ama almak imkansız gibi birşey de söylemediler ben dedim dr ile görüşeyim bi o zaman sor bi dediler ama bu seferde dr a sormayı unuttum
ama doğumhanede tanıdık çıktı kadın güleryüzlü davrandı oradan bir artımız var sanırım inş
ayy ne uzun yazmışım yaa
maşaallah canım, aynı sezaryan tarihimiz:)kızlar doktordan geldim ben rabbime çok şükür bebeğim cok iyi 3000 ile 3500 arası kilosu dedi yanımla payım olur dedi herşey yolunda dedi artık her hafta gidicez doktora sancım yada kanamam olmazsa 5 ocakta sezaryanla alacak doktorum herşey yolunda dedi bi sıkıntımız görünmüyo dedi artık beklemedeyiz hayırlsı artık
sağol canımCanim cok gecmis olsun umarim hersey iyi olur rabbime dua et dualarim seninle
ayy canım çok üzüldüm nasıl yıkıldıklarını tahmin ediyorum Rabbim kolaylık sabır versinKızlar bir arkadasimizin eşi doğum yapmıs bebek down sendromluymus testler yapılmıştı hiç beklemiyorlardi çok şaşırdık dogumda da bazı sıkıntılar olmuş bu yüzden bebeğin sağlık problemleri varmış dogumdan bir gün önce nst ye girmiş normal hersey demiş doktor eve göndermiş sabahi na da suyu gelmiş doğum gerçekleşmiş esimde çok etkilendi çok üzüldük yaaa doktordan sikayetci olacaklarmis sanırım
tabi canım tek gitme, hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla büyüsünKuzenim de doğum yapmıs kontrole gitmiş tek başına doktor kan akışında sorun var gerçekleşmıyor hemen sezeryan yapmalıyız demiş ve yapmış. Zaten kontroller tek gitmiyorum ama bundan asla asla tek gitmem yani şükür bebek de iyiymiş.
merakla bekliyorum:)Huhuhuuu ayyy oku okuu bugunde skti bnm ev gezmesine gelmem tel den anca bi iki dk girebildim,abbbbowwwww,aksama dogru eve gecerim,bu konuya birde resimli bir aciklama getirmk isiyorum ,beklein beni kizlar
af Allah'ım affff !!!!!!!!!!kızlar iş yerinde boş vaktim oluyor. gazetelere bakayım dedim pişman oldum. kadın 2,5 ve 1 yaşlarında iki bebeğini gece uyutup arkadaşlarıyla çay bahçesine gitmiş. kocada gece çalışıyormuş. evde bebeler yalnız. ağlama sesine komşular kapıyı kırdırmış. 1 yaşından olanın her yerinde sigara söndürülmüş. ebeveynler kabul etmiyo biz yapmadık yaraları diyo.. ne anneler babalar var nasıl bi vicdan.. çok üzüldüm çoook.. allah haketmeyene vermese bebek diyorum bu durumlarda..
senin o kv yi var ya ayyy gitme de takma da canım tavrını ciddi ciddi koy ne hakkı var yaayy kızlar sinirden patlıycam herşeyim normal ama bu kv yüzünden stresten erkenden doğurabilirim evlendiğimizden beri bana ne misafiri bitti getirmedik ne götürmesi bitti köye kente bir de ben çalışıyorum evde olsam napardı bilemiyorum hadi sabrettim hep iyilikle dedim eşim dedi yok olmuşum ben 9 aylık hala bu akşam mecbur bu köye oturmaya gidicez diyor ve ben 4 gündür gripten yataktan çıkamıyorum gözüyle gördü geldi baktı bana bugün daha başladım işe son haftam sırf bu yüzden bunun derdine çalışabnilir aldım evde durursam hiç dinlenemem beni evde oturtmaz diye eşim de kızdı hasta hasta bu haliyle nereye diye duygu sömürüsü yapıyor bir kaşık suda boğcam ben artık ya sabrım falan hiç bir şey kalmadı dün gece daha rüyamda eşim köye gidelim diyor ben de tokat atıyordum ona rüyam bile çıktı bakarmısınız gülüyğm mü ağlıyım mı ben napıyım
sağol canımhiç bilmiyorum canım ama bir arkadaş yazmış akması kötü bişey değil sütün olur eksikliğini çekmezsin diye öyleyse çok iyi
ayy ne kadar bir dr muş o bayanmış birdeo yeminleri boşuna ediyorlar okuduktan sonra
ne olursa olsun bakmak zorunda
inş yanılmışlardır dr lar canım dualrımz sizinle inş kalbini ferah tut rabbime dua et bol bol
çok tş ererim canım :)
ince keçe yi diktik kenarlarından canım atın harflerin arabanın çıktısını aldık tam boyutunda keçeyi kestik sonra dikip içine azcıcık boncuk elyaf koyduk üstünü de süsledik netten bakarak kafadan uydurarak işte
çok tş ler canm
ayy olsun yaa hepsi ayrı heyecan ama ben çok korkmuyorum sanırım başıma ne geleceğini bilmediğimden
ölçüme göre değişiyor canım kilo ay en çok istemediğin alttan muaniyeinş dr unutur da yapmaz
canım iyisiniz şükürler olsun son zamanllarda azalıyormuş amniyon inş hayırlı zamanında gelsin bebeişin
temiz ev gibisi yok demi canmbende rahatım bugün benimki de üstten de olsa temiz ya rahatım
bu arada gece olanlara inanamadım desem yalan olurbelliydi çünkü böyle bişi olacağı bayadır birlilkteyiz önceden de olaylar olmuştu kısa çaplı ama boşver can sıkmaya değmez
herşeyde bir hayır varmış ya hayırlısı oldu bence de
çok güzeller canım sanırım sağlıcakla kullanın inş
sıra bebişin yolunu gözlemekte sağ salim
girsin girsin
maşallah canım bebeğine haberlerin iyi seninde şükürler olsun bende aynı durumdayım hayırlısıyla zamanında bebişler inş
böyle birşey bizde mi yapsak ne
ay sorma yaaa
istiyoruz canım ikimizdeolsun dışarıda kalbi seninle farketmez
sağol canım inşaallah@Mrv5534 canını sıkmamana sevindim tatlım bunlar ne biçim konuşma ya orjinal ocak annesi ne demek, aralık ocak subat ne farkeder. neyse okuyosa o da üzülmesin bizim tüm annelere saygımız var.
Nego hafta sonu okudum ama yazamadım şehir dışındaydım. haberlerini bekliyorum bende. umarım herşey yoluna girer
prenses1805 üzücü gerçekten Allah yardımcıları olsun
canım sağol evet doğru yazmışsın, yarın araştırma hastanesinde kadın doğumucuya gidicez bakalım o gerekli görürse orda var bu bölüm yönlendirir bizi, senin bebeğine de Rabbim şifa versin, genişlme için sakın korkma doğum sonrası düzeliyor canım çoğu kişide duydum en yakın eşimin yeğeninde var denildi doğum sonrası sıkıntı çıkmadıAh b canim senin su yurek yanginini taa icimde hissediyorum..benim kizimdada bobrek genislemesi cikti, bikiyorsun.. ustune senden boyle haber gelince cigerim sizladi..o dr gercekten cok ayip etmis.. umuduni kaybetme sen.insanlik onemli olan meslek degil.. bak kendi drun ne de guzel ilgilenmis.. bide cocuk nefroloji uzmanina gorun istersen.umarim yanlis yazmamisimdir.. bizimde dogumdan sonra takip edilecek.
canım tırsma açılman olma ihtimali yüksek geliyor bana çünkü çok iş yapıyorsun, mervişim sen bu bebeği gayet kolay doğuracaksın gör bak, iyi haberlerle gel inşaallahMidem yine basladı ekşimeye. Allahtan süt iyi geliyo. Hemen yudımlayayım.
Kalkım yemek yapayım.
Ayy dr kontrolune gitcem ya içimde bi his bide acılmam varsa ....
Gerçi artık olsa nolcak olmasa nolcak.. Yüzdük yüzdük kuyruguna geldik.. Artık heran hersey olabilir...( tırsıyoom)
üzülme canım yaGecmisi okudum biraz canım sıkıldı zaten başım dönüyor iyice fıldır fıldır olduaman ya kimse kimseyi kırmasa keske herkes mutlu olsa herkes herkesi sevse duygusallandım biraz
canım o iğne batması açılma acısı oluyor iştecanım ıns hayırlı zamanda gelecek bebegn uzme stres yapma bol dınlen
39 basladı bugun canım bakalım o hazır olma hali hakıkaten yok..arkadasınz bebegınede cok uzuldum bu arada bende test yaptırmadım en korktugum dogumda oyle bırseyle karsılasmak Allah kımseye yasatmasın
dalga gecerken gercek olacakmıs benm dogum hızlandırma olayı :)
yok canım nıye guluyum benm hıc agrım falan olmadı benm catım cok agrıyordyu bıde kalcam hıc bısey hıssetmedm bı kac kere ıgne batması falan olmustum ama hıc acılmam oldugunu sanmıyordum
canım gecmıs olsun Allaah korusun..bebegınede masallah yerım o suslu kızını ırmak ısmınede bayılırım bu arada
sağol canım benim evet dr um çok iyi eşimde şahit oldu artık erkek merkek umrunda değil:)Ayy maşallah inşallah benim kizimda öyle olur.genelde kizlar böyle çok bilmiş zilli tatli bise olurlar
Netim olsaydi bende nst den yazardım senin gibi iyi fikir mis
Aradaki fark iste.Doktor var Doktorluk var.doktoruna çöl guveniyodun sen bak ne kadarda hakliymissin.İnşallah bir şey cikmaz canim ya ara ara aklima geliyorsun bakıyorum varmi bi haber diye.Ama inşallah guzel haberlerle gelicekskn biz inaniyoruz buna.Dualarimiz seninle :) sakin üzme kendini
Ayyy sen diyince bende tirstim şimdi
O kadar saygisizsin,o kadar kendini begenmissin ki bunu birkez daha kanitladin.her şeyi ben biliyorum edalarinda olmalar kendini bisey sanmalar.çok yazik ya.sürekli kendini ustun gösterme calismalarin herşeyden en iyisi benim gibilerinden ukala ukala yorumlarin.ohhh şükür bitti...
İnşallah az daha dayanır kuzun.nerdeyse seninle ayniyiz ama benim kizin findik kadar.yani kendimle kiyaslanyinca kilosu gayet iyi.sende sikma canini herşey olacagina varis.
Kendini beğenmiş ukala şey ne olcak ...sikmaa sende canini
Kişi kendini bilirmiş mervecim.herkes nasil biri oldugunu gördu zaten.seninde onunda. Bu kadar kişi yaniliyor olamaz yani..
Ayni şekilde düşünüyorum niye bi kişi de arka cikmaz hadi biz ben yanlisim sen yanlissinda herkesin yanlis.herkesin yüzü cikti ortaya kisa zamanda.
Ayy hic gulecegim yoktu canim ya
Maşallah canim senin sipana yaz kocaman olmuşama sende dikkat et Allah korusun
Benimde ayni bi kere sari sivi akintidan geçmiş o yani.oda epey oldu geleli. Tik yok henüz.Aman sikinti olmasinda
Ayy çok üzüldüm ya Allah yardimcilari olsun inşallah.
Allah cezalarini versin emi onlarin ya.millet ugrasiyo yirtiniyo cocuk sahibi olmak için Allahim gücüne gitmesin ama bunlarda çocuk sahibi oluyo.nasil bi anne baba bunlar sen çocuğu evde birak disari git yaa ya hadi onu geçtim yavruna nazil kiyarsin.Allahim simdi yanimda olsa opsem koklasam onu.dunyanin adaletine gerçekten sasiriyorum boyleleride anne oluyor ya yazik.
Aman canim takma Kafana Allah korusun erken mesken doğar ya.
canım aynen 2 cm hissetmemişsin geriside kolay olacak gör bak çünkü sende çok hareketlisin açılman çok kolay olurKızımda bı nazlı nazlı opuyor bugun benı yaaa yerım ben bunu napalım boyle guzellık verıyorsa Rabbım catır catır doguracagızzzz sonıu guzel ya korkmayın bence hepımız kolay doguracagz 2cm farketmeden olduysa bakarsınz son anda hıssederm acıyı aynı sekılde sızde...bu arada odalara baktm kapıları suslemısler bebegın pusetınede guneslık gıbı sus yapıp fıyonk yapmıslar begendm bn hastaneye hıcbısy yapmıcam kolonya koyarmda cıkolata bıle goturmucem kımse gelmez gorumcem kaynım falan esımde gıcık olur oyle gelene ıkram ev degıl ya abartma dedı bende tamm dedım ..
canım ne güzel artmış suyun çok sevindimMerhaba kizlar,
Ben geldim çok şükür sabah gittim randevusuz gidince anca öğlene kaldim sadece nst yi göstermek için öğle sonrasi doktoru bekledim ya adalet mi bu.dediği lavta gayet güzel :-(
Neyse bu ikinci nstye baglanisimdi.cumadan beri 3 litreye yakin ictigim su yaramis sanirim.suyumda cogalma var dedi ama tabi net sonra belli olur cuma yine gidicem.tansiyon da da sikinti yok.idrar takibi istemedibebeğime bakti işte azicik cumadan bu yana hic gr bile almamis bu kiz ya :-( oldurcek beni yarin 34. Haftaya giricez ama benim zilli kizim 32 haftalık :-( neyse Allahim başka dert vermesin.Simdilik iyiyiz çok sukur.cuma daha net olur su durumumuz.doktorda diyo su hemen her hamileye yaramaz iyi etti etti tabi inşallah o anlik bi durum değildir su olayimiz.hani suyu içti cinsini etti gibi duruma denk gelmemisimdir.zaten direk bakar bakmaz suyu daha iyi dedi.4 gözle cumayi bekliyoruz anliyacaginiz...
aaa günün anlam ve önemine pek uygun oldu:)
yok canım ben bu sefer yapmıycam göbeğinin düşmesini bekliycem, o sürede silerim bebişimi, oğlumun göbek 12. günd edüştü yıkamaya bağlıyorum geç olduKızlar sizlere bisey sormak istiyorum dogumdan sonra eve döner dönmez mi bebeklerinize banyo yaptirmayi düşünüyorsunuz yoksa 1 ya da 2 hafta sonra falan mı?kimisi hemen yaptirilmali diyor kimisi yaptirilmamali...
arkadaslar hepinıze merhaba..nasılsınız.ben ıyıyım cok sukur bugun 11 gun oldu kızım yogun bakımda.ama ıyı haber getırdım sıze.doktor hersey ıyı devam ederse bu hafta cıkartırm ddı.allahma cok sukur.kızımda haraketlendı ıyıce.gıttıgmzde gozlerını acıp bıze bakıyo beslenmesıde max sevıyedymıs.bendn haberler boyle
valla kuzum ben tergandan cüzdan kemer kartvizit aldım fiyatı 300 tl bide yılbaşı seti yaptım viski rakı votka koydum çikolata cips kuruyemiş koydum aburcubur cikolata filan koydum yanındaki asistanıdada livadan cıkolata yaptırdım sepette 300 tuttu kuzum ya
yapabilirsin canım çok zor değil ben kolonya şisesi yapmadım ama şişeler en ucuz ''hammaddeler.com'' diye bi site var orda gördüm ben 70 kuruş-1 tl arası değişiyo 10ml olanlar.kargoda hızlı sayılır. ayrıca süslemek için çiçek vs düşünüyosan silikon tabancasına ihtiyacın var. aslında bi resim koysan nasıl bişey yapmak istediğine dair belki daha çok yardımcı olabiliriz.Kızlar özellikle de süs yapanlar. Şu kolonya şişeleri nerden alınıyor ne kdr. Ben kendim yapabilir miyim
Ay yaşasın çok sevindim inşallah evinizde beşiğinde uyusun artık miniğin :)arkadaslar hepinıze merhaba..nasılsınız.ben ıyıyım cok sukur bugun 11 gun oldu kızım yogun bakımda.ama ıyı haber getırdım sıze.doktor hersey ıyı devam ederse bu hafta cıkartırm ddı.allahma cok sukur.kızımda haraketlendı ıyıce.gıttıgmzde gozlerını acıp bıze bakıyo beslenmesıde max sevıyedymıs.bendn haberler boyle
Oh oh iyi olmus güzel şeyler duymak.Yarin da güzel haberlerle gelmen dileğiyle...şimdiden tahmin ediyorum senin asil doktorunun kim oldugunuGelelim bana
Çocuk dr una gittik oğlumun dr u çok iyi bir bayan kendisi, çok rahatlattı beni, asla sıkıntı olmaz dedi, bunca zaman sağlıkla gelişmiş bebeğin eğer tek böbreğinde de sıkıntı olsaydı bu zamana kadar gelemezdi dedi, diyelim ki erken farkedildi yine bir şey yapılamazdı dedi, doğunca müdahaleye gerek yok çoğu insan farketmeden tek böbrekle yaşıyor dedi, sadece kistik durumlar olabilir böbrekle ilgili o da doğum sonrası tetkiklerle belli olur dedi, fetal mr dedim bence hiç yaptırmayın ayrıntılı ultrasona da girmeyin çok fazla bu işi kurcalayıp canınızı sıkmayın dedi, istediğin hastanede doğum yapabilirsin dedi, nasıl rahatladık eşimle anlatamam
Sonra hemen kendi dr umu aradı eşim devlette bu dr, çocuk dr u da devlette zaten, eşim benim adımı söyledi bende sizi merak ediyordum aklım sizdeydi dedi, Allah bin kere razı olsun inanamıyorum böyle dr ların da olduğuna, eşim söyledi çocuk dr unun söylediklerini, hocam siz yaparmısınız sezaryanı tabi yaparım sıkıntı olmaz dedi ( erkek dr ve eşimi biliyorsunuz) sonra araştırma hastaneside gidelim mi diye sordu o da tabi gidin dedi içiniz rahat etsin dedi bir kadın doğumcu adı verdı bu işte çok iyidir dedi, eşimin arkadaşıda aynı dr u tavsiye etti, bugün gittik dr muayenesi bittiği için gitmiş yarın sabah inşaallah ona da görünücez, kendi dr uma da çarşamba inşaallah gidicez tekrar, sonra yine özelde ki dr a gidicez, artık en son karar vericez doğumun nerde olacağına inşaallah
Dualarınız ve desteğiniz için sağolun inşaallah yarında güzel şeyler duyarız
Gelelim bana
Çocuk dr una gittik oğlumun dr u çok iyi bir bayan kendisi, çok rahatlattı beni, asla sıkıntı olmaz dedi, bunca zaman sağlıkla gelişmiş bebeğin eğer tek böbreğinde de sıkıntı olsaydı bu zamana kadar gelemezdi dedi, diyelim ki erken farkedildi yine bir şey yapılamazdı dedi, doğunca müdahaleye gerek yok çoğu insan farketmeden tek böbrekle yaşıyor dedi, sadece kistik durumlar olabilir böbrekle ilgili o da doğum sonrası tetkiklerle belli olur dedi, fetal mr dedim bence hiç yaptırmayın ayrıntılı ultrasona da girmeyin çok fazla bu işi kurcalayıp canınızı sıkmayın dedi, istediğin hastanede doğum yapabilirsin dedi, nasıl rahatladık eşimle anlatamam
Sonra hemen kendi dr umu aradı eşim devlette bu dr, çocuk dr u da devlette zaten, eşim benim adımı söyledi bende sizi merak ediyordum aklım sizdeydi dedi, Allah bin kere razı olsun inanamıyorum böyle dr ların da olduğuna, eşim söyledi çocuk dr unun söylediklerini, hocam siz yaparmısınız sezaryanı tabi yaparım sıkıntı olmaz dedi ( erkek dr ve eşimi biliyorsunuz) sonra araştırma hastaneside gidelim mi diye sordu o da tabi gidin dedi içiniz rahat etsin dedi bir kadın doğumcu adı verdı bu işte çok iyidir dedi, eşimin arkadaşıda aynı dr u tavsiye etti, bugün gittik dr muayenesi bittiği için gitmiş yarın sabah inşaallah ona da görünücez, kendi dr uma da çarşamba inşaallah gidicez tekrar, sonra yine özelde ki dr a gidicez, artık en son karar vericez doğumun nerde olacağına inşaallah
Dualarınız ve desteğiniz için sağolun inşaallah yarında güzel şeyler duyarız
valla kuzum o zamanda alırım bişeyler eşim bişeyler alır verir herhaldeçok güzelmiş canım ellerine saglık. ben de buna benzer bişi yapabilirim. cok tesekkur ederim. ayy ne zamandır düşünüyorum bulamadımdı. peki doğumdan sonrada bişey yapmayı düşünüyo musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?