Hümeyraa gögüslerini sıkma canım.. Dogumu baslatabılır..
Birde gögüsten sürün gelip gelmemsi sütün olup olmıcanı göstermez.. Suanda süt kanalları acılıyo.. Bnm ilk gebeliğimde doguma son bir hafta kala böle sarı sarı su geliyodu ama damla damla hani farketmek oek mumkun degil..şimdi daha önceden geldi bazen ped kullanıprum bunun nedenıde kanallarım acık daha cocuk doguralı 2 sene olmus yine hamileyim ve dogum yakın.. Süt geliyosada yada sıvı bosuna akmıyo.. Fazlalıklar cıkıyo diyim..
Yani stres yapmayın.. Bebişler dogumca onlar cektıkce zaten sütümüz artıcak inşallah.. Hepimizin bool beteketli sütleri olsun
canım ıns hayırlı zamanda gelecek bebegn uzme stres yapma bol dınlen
39 basladı bugun canım bakalım o hazır olma hali hakıkaten yok..arkadasınz bebegınede cok uzuldum bu arada bende test yaptırmadım en korktugum dogumda oyle bırseyle karsılasmak Allah kımseye yasatmasın
dalga gecerken gercek olacakmıs benm dogum hızlandırma olayı :)
yok canım nıye guluyum benm hıc agrım falan olmadı benm catım cok agrıyordyu bıde kalcam hıc bısey hıssetmedm bı kac kere ıgne batması falan olmustum ama hıc acılmam oldugunu sanmıyordum
canım gecmıs olsun Allaah korusun..bebegınede masallah yerım o suslu kızını ırmak ısmınede bayılırım bu arada
Ayy maşallah inşallah benim kizimda öyle olur.genelde kizlar böyle çok bilmiş zilli tatli bise olurlar
Netim olsaydi bende nst den yazardım senin gibi iyi fikir mis
Aradaki fark iste.Doktor var Doktorluk var.doktoruna çöl guveniyodun sen bak ne kadarda hakliymissin.İnşallah bir şey cikmaz canim ya ara ara aklima geliyorsun bakıyorum varmi bi haber diye.Ama inşallah guzel haberlerle gelicekskn biz inaniyoruz buna.Dualarimiz seninle :) sakin üzme kendini
Ayyy sen diyince bende tirstim şimdi
O kadar saygisizsin,o kadar kendini begenmissin ki bunu birkez daha kanitladin.her şeyi ben biliyorum edalarinda olmalar kendini bisey sanmalar.çok yazik ya.sürekli kendini ustun gösterme calismalarin herşeyden en iyisi benim gibilerinden ukala ukala yorumlarin.ohhh şükür bitti...
İnşallah az daha dayanır kuzun.nerdeyse seninle ayniyiz ama benim kizin findik kadar.yani kendimle kiyaslanyinca kilosu gayet iyi.sende sikma canini herşey olacagina varis.
Kendini beğenmiş ukala şey ne olcak ...sikmaa sende canini
Kişi kendini bilirmiş mervecim.herkes nasil biri oldugunu gördu zaten.seninde onunda. Bu kadar kişi yaniliyor olamaz yani..
Ayni şekilde düşünüyorum niye bi kişi de arka cikmaz hadi biz ben yanlisim sen yanlissinda herkesin yanlis.herkesin yüzü cikti ortaya kisa zamanda.
Ayy hic gulecegim yoktu canim ya
Maşallah canim senin sipana yaz kocaman olmuşama sende dikkat et Allah korusun
Benimde ayni bi kere sari sivi akintidan geçmiş o yani.oda epey oldu geleli. Tik yok henüz.Aman sikinti olmasinda
Ayy çok üzüldüm ya Allah yardimcilari olsun inşallah.
Allah cezalarini versin emi onlarin ya.millet ugrasiyo yirtiniyo cocuk sahibi olmak için Allahim gücüne gitmesin ama bunlarda çocuk sahibi oluyo.nasil bi anne baba bunlar sen çocuğu evde birak disari git yaa ya hadi onu geçtim yavruna nazil kiyarsin.Allahim simdi yanimda olsa opsem koklasam onu.dunyanin adaletine gerçekten sasiriyorum boyleleride anne oluyor ya yazik.
Aman canim takma Kafana Allah korusun erken mesken doğar ya.
ayy kızlar sinirden patlıycam herşeyim normal ama bu kv yüzünden stresten erkenden doğurabilirim evlendiğimizden beri bana ne misafiri bitti getirmedik ne götürmesi bitti köye kente bir de ben çalışıyorum evde olsam napardı bilemiyorum hadi sabrettim hep iyilikle dedim eşim dedi yok olmuşum ben 9 aylık hala bu akşam mecbur bu köye oturmaya gidicez diyor ve ben 4 gündür gripten yataktan çıkamıyorum gözüyle gördü geldi baktı bana bugün daha başladım işe son haftam sırf bu yüzden bunun derdine çalışabnilir aldım evde durursam hiç dinlenemem beni evde oturtmaz diye eşim de kızdı hasta hasta bu haliyle nereye diye duygu sömürüsü yapıyor bir kaşık suda boğcam ben artık ya sabrım falan hiç bir şey kalmadı dün gece daha rüyamda eşim köye gidelim diyor ben de tokat atıyordum ona rüyam bile çıktı bakarmısınız gülüyğm mü ağlıyım mı ben napıyım
En korktugum seylerden biri de bu canim allah kimseye yasatmasinKızlar bir arkadasimizin eşi doğum yapmıs bebek down sendromluymus testler yapılmıştı hiç beklemiyorlardi çok şaşırdık dogumda da bazı sıkıntılar olmuş bu yüzden bebeğin sağlık problemleri varmış dogumdan bir gün önce nst ye girmiş normal hersey demiş doktor eve göndermiş sabahi na da suyu gelmiş doğum gerçekleşmiş esimde çok etkilendi çok üzüldük yaaa doktordan sikayetci olacaklarmis sanırım
canım doner merak etme ben ınanıyorum bu kadar ıstıyrsn normal dogacak hayırlı saglıklıcanım ben de tırsıyorum ama bazen de diyorum ay bir an önce doğsun artık :)) ama bizim ki daha dönmemiş 34. haftasındayız bakalım inşşalh döner ben normal doğum istiyorum kendimi hazırlamaya çalışıyorum buna
hiç bilmiyorum canım ama bir arkadaş yazmış akması kötü bişey değil sütün olur eksikliğini çekmezsin diye öyleyse çok iyi
ayy ne kadar bir dr muş o bayanmış birdeo yeminleri boşuna ediyorlar okuduktan sonra
ne olursa olsun bakmak zorunda
inş yanılmışlardır dr lar canım dualrımz sizinle inş kalbini ferah tut rabbime dua et bol bol
çok tş ererim canım :)
ince keçe yi diktik kenarlarından canım atın harflerin arabanın çıktısını aldık tam boyutunda keçeyi kestik sonra dikip içine azcıcık boncuk elyaf koyduk üstünü de süsledik netten bakarak kafadan uydurarak işte
çok tş ler canm
ayy olsun yaa hepsi ayrı heyecan ama ben çok korkmuyorum sanırım başıma ne geleceğini bilmediğimden
ölçüme göre değişiyor canım kilo ay en çok istemediğin alttan muaniyeinş dr unutur da yapmaz
canım iyisiniz şükürler olsun son zamanllarda azalıyormuş amniyon inş hayırlı zamanında gelsin bebeişin
temiz ev gibisi yok demi canmbende rahatım bugün benimki de üstten de olsa temiz ya rahatım
bu arada gece olanlara inanamadım desem yalan olurbelliydi çünkü böyle bişi olacağı bayadır birlilkteyiz önceden de olaylar olmuştu kısa çaplı ama boşver can sıkmaya değmez
herşeyde bir hayır varmış ya hayırlısı oldu bence de
çok güzeller canım sanırım sağlıcakla kullanın inş
sıra bebişin yolunu gözlemekte sağ salim
girsin girsin
maşallah canım bebeğine haberlerin iyi seninde şükürler olsun bende aynı durumdayım hayırlısıyla zamanında bebişler inş
böyle birşey bizde mi yapsak ne
ay sorma yaaa
istiyoruz canım ikimizdeolsun dışarıda kalbi seninle farketmez
bu arada kızçem daha yerleşmemiş öyle dedi dr, ne zaman yerleşecek bilmem kendini ağırdan satıyor çok nazlı çıktı benim kızım
ama ümidim var içimden hep dönecek ve normal olacak diye geçiyor daah zamnı var diye düşünüyorum
Canim gecen bende herayi merak etmiştim gorunmuyor diye yuksek lisans yaptigi icin dersleri falan varmis heralde ,ondan cok giremiyorum diye yazmisti@heraa^^ nersde bu ara gorunmuyor
Merhaba kizlar,
Ben geldim çok şükür sabah gittim randevusuz gidince anca öğlene kaldim sadece nst yi göstermek için öğle sonrasi doktoru bekledim ya adalet mi bu.dediği lavta gayet güzel :-(
Neyse bu ikinci nstye baglanisimdi.cumadan beri 3 litreye yakin ictigim su yaramis sanirim.suyumda cogalma var dedi ama tabi net sonra belli olur cuma yine gidicem.tansiyon da da sikinti yok.idrar takibi istemedibebeğime bakti işte azicik cumadan bu yana hic gr bile almamis bu kiz ya :-( oldurcek beni yarin 34. Haftaya giricez ama benim zilli kizim 32 haftalık :-( neyse Allahim başka dert vermesin.Simdilik iyiyiz çok sukur.cuma daha net olur su durumumuz.doktorda diyo su hemen her hamileye yaramaz iyi etti etti tabi inşallah o anlik bi durum değildir su olayimiz.hani suyu içti cinsini etti gibi duruma denk gelmemisimdir.zaten direk bakar bakmaz suyu daha iyi dedi.4 gözle cumayi bekliyoruz anliyacaginiz...
26sında gidecem çok merak ediyorum dönecek mi o zamana kadar
İnşallah yakalar canim ya...yoksa ufacicik tefecik ici dolu turşucuk gibi bisey olcak buay çok sevindim canım :) suya devam et o zaman iyi geliyor bak
merak etme bu haftalardan sonra kilosunu yakalar bebeğin bundan sonra alınıyor kilolar sen beslenmeni iyi yap gerisii bebeğin halleder :)
bende 23 ünde gideceğim inş dönerler
Gerçekten zor bir durum çok zor şikayet sebebi hakkında bende tam bilmiyorum çünkü doğru düzgün konusamiyorum konuşacak halde değiller ya sanırım doğum da yaşanan sikintilardan dolayi yasanan saglik sorununun doktor hatası olduğunu düşünüyorlar sikintinin ne olduğunu sağlık sorununun ne olduğu tam bilmiyorum. Aldırır miydi onu da bilmem. Allah yardimcilari olsun kimsenin başına gelmesin böyle birşey inşallah. Hassasiyetin için sagolAllah haklarında hayırlısını versin..
Evet zor bişi cıkmaması ama dr garanti veremz ki.. Neden şikayet anlamadım.. Sok olmuslardır o ayrı mesele..
Ama dr yok desede peşinden hiçbişeyin garantisini veremeyiz diyor.. Yinedeöle degilmi.. Sorun gözüküyo sapasaglam oluyo göÜkmüyo bişiller cıkıyo.. Önceden ögrenselerdi aldırcaklarmıydı cocugu acaba aklıma o geldi direk ama sanmıyprum.. Onlar şimdi üzüntülü haliyle.. Şoktalar ki kim olmaz.. Allahım acılarını hafifletsin... Zor bir durum... Ne diyim arkadasım..... Üzüldüm bende ama ... Saglıklı bi bebek beklerken böle bişi.. Yıkılırdım ve alısmamda cok zaman alırdı sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?