2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızımda bı nazlı nazlı opuyor bugun benı yaaa yerım ben bunu napalım boyle guzellık verıyorsa Rabbım catır catır doguracagızzzz sonıu guzel ya korkmayın bence hepımız kolay doguracagz 2cm farketmeden olduysa bakarsınz son anda hıssederm acıyı aynı sekılde sızde...bu arada odalara baktm kapıları suslemısler bebegın pusetınede guneslık gıbı sus yapıp fıyonk yapmıslar begendm bn hastaneye hıcbısy yapmıcam kolonya koyarmda cıkolata bıle goturmucem kımse gelmez gorumcem kaynım falan esımde gıcık olur oyle gelene ıkram ev degıl ya abartma dedı bende tamm dedım ..

tamam sıkmam

saol canım ya çok tş ederim :) r<abiim beterinden korusun
tş ederiz eşimle sevgiliyken koymuştuk ismi 6-7 yıl önce değiştirmedik

çok tş ederim canım :) rabbime emanetiz o korusun bizi artık ,koruyorum dikkat ediyorum çok ama olacakla öleceğin önüne geçilmezmş

Merhaba kizlar,
Ben geldim çok şükür sabah gittim randevusuz gidince anca öğlene kaldim sadece nst yi göstermek için öğle sonrasi doktoru bekledim ya adalet mi bu.dediği lavta gayet güzel :-(
Neyse bu ikinci nstye baglanisimdi.cumadan beri 3 litreye yakin ictigim su yaramis sanirim.suyumda cogalma var dedi ama tabi net sonra belli olur cuma yine gidicem.tansiyon da da sikinti yok.idrar takibi istemedi bebeğime bakti işte azicik cumadan bu yana hic gr bile almamis bu kiz ya :-( oldurcek beni yarin 34. Haftaya giricez ama benim zilli kizim 32 haftalık :-( neyse Allahim başka dert vermesin.Simdilik iyiyiz çok sukur.cuma daha net olur su durumumuz.doktorda diyo su hemen her hamileye yaramaz iyi etti etti tabi inşallah o anlik bi durum değildir su olayimiz.hani suyu içti cinsini etti gibi duruma denk gelmemisimdir.zaten direk bakar bakmaz suyu daha iyi dedi.4 gözle cumayi bekliyoruz anliyacaginiz...

gaddar kadın

En korktugum seylerden biri de bu canim allah kimseye yasatmasin

canım doner merak etme ben ınanıyorum bu kadar ıstıyrsn normal dogacak hayırlı saglıklı

Sağol tatlım senin odan beni bitirdi zaten maşallah

26sında gidecem çok merak ediyorum dönecek mi o zamana kadar

ay çok sevindim canım :) suya devam et o zaman iyi geliyor bak
merak etme bu haftalardan sonra kilosunu yakalar bebeğin bundan sonra alınıyor kilolar sen beslenmeni iyi yap gerisii bebeğin halleder :)

26sında gidecem çok merak ediyorum dönecek mi o zamana kadar

bende 23 ünde gideceğim inş dönerler

Kızlar özellikle de süs yapanlar. Şu kolonya şişeleri nerden alınıyor ne kdr. Ben kendim yapabilir miyim

Ayy bı arkadasıma dedım boyle boyle ıkı parmak acılma dıye aynen bende oyle oldum hafta sonu sancım basladı dedı cuma ve pazar esım nobet tutcak ızınden donunce tutuyum bıtsın dıyor ayyy o ara olursa bu oglan anam

İnşallah yakalar canim ya...yoksa ufacicik tefecik ici dolu turşucuk gibi bisey olcak bu

arkadaslar hepinıze merhaba..nasılsınız.ben ıyıyım cok sukur bugun 11 gun oldu kızım yogun bakımda.ama ıyı haber getırdım sıze.doktor hersey ıyı devam ederse bu hafta cıkartırm ddı.allahma cok sukur.kızımda haraketlendı ıyıce.gıttıgmzde gozlerını acıp bıze bakıyo beslenmesıde max sevıyedymıs.bendn haberler boyle

Gerçekten zor bir durum çok zor şikayet sebebi hakkında bende tam bilmiyorum çünkü doğru düzgün konusamiyorum konuşacak halde değiller ya sanırım doğum da yaşanan sikintilardan dolayi yasanan saglik sorununun doktor hatası olduğunu düşünüyorlar sikintinin ne olduğunu sağlık sorununun ne olduğu tam bilmiyorum. Aldırır miydi onu da bilmem. Allah yardimcilari olsun kimsenin başına gelmesin böyle birşey inşallah. Hassasiyetin için sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…