- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
son zamanlardaki en büyük korkum alttan muaniye dr um erkek hiç hoşuma gitmiyor o yüzden inş unutur yapmayı sorunda çıkmaz
sonra doğururken artık yapcak bişi yok
hamilelerin muayenesinde kullanılmıyor o alet. normal vagen muayenesinde kullanılır.
Canim o zaman gidicekmis gibi davranip, son anda evden cikilacagi zaman arayip agrin sizin rahatsizkigin vs oldugunu soyleyip gelemeyecegini ileteceksin. Boylece onlar da son anda iptal edemeyecegi icin erteleyip baska bi gune birakilmayacaktir :)
Evet bi de oyle luzumsuzlar var malesef. Bak sen oyle diyince aklima esimin teyzeleri geldi. Kesin demediklerini birakmazlar yok minik dogmus yok soyle boyle, bi suru laf dinle artik
Canim saglikli olan bebegin yikanmamasi zaten. Ortalama ilk 3 gun yikanmamasi gerekiyor bebegin. Cunku uzerindeki sivi bebegin bagisikliligini guclendiriyor ve dunyaya uyum saglarken koruma kalkani gorevi yapiyor. Sadece az biraz kanini temizliyorlar silerek o kadar. Yani uzulmeyin yapilmasi gerekeni yapmis hemsireler zaten. Ben de hastaneme ilk bunu sordum zaten. Bebegi yikiyor musunuz sikiyor musunuz diye. Yikiyoruz deselerdi itiraz edecektim.
keşke doğumdan sonra annem ve kardeşimden başka kimseeee gelmese hiç kimseyi istemiyorum ya(
gece 4 te baldırıma bi kramp girdi eşimi uyandırdım hemen çok ağrıdı sanki hissetmiyordum ayağımı
açılmayla ilgili mi soruyosunuz ? açılma var mı yok mu diye parmak muayenesi yapılır
Kızlar çatı muayenesinde ne yapacak doktor
sadece parmağını mı sokacakyoksa hani şu muayene ederken bişey takıyor ya orayı açmak için onlar falan da var mı
hee canım onu denedim de her zaman aynı bahane tutmuyo..
Sezeryan olacağı önceden belliyse yapmıyolar canımYa ben bısey merak edıyorum aslında yarın kontrolum var orda da sorabılırım ama yınede sıze de bı sorım dedım..
Benım bu ıkıncı olacak sezeryan oldum buda sezeryan normal olarak. Hadı ılk dogumda catı muayenesı yapıyolar işk oldugu ıcın ama ikinci nasıl olsa sezeryan kesın. Alttan muayene yapmalarına gerek oluyormu acaba.s yanı ben pek hoslanmamıstım da bunda yapılmasın ıstıyorum.. Bi fikri olan varmı.
sezeryan kesin olduğu için alt muayene gerek duyulmaz .. ama farklı bir durum olursa doktorunuz belki gerek duyabilir :))Ya ben bısey merak edıyorum aslında yarın kontrolum var orda da sorabılırım ama yınede sıze de bı sorım dedım..
Benım bu ıkıncı olacak sezeryan oldum buda sezeryan normal olarak. Hadı ılk dogumda catı muayenesı yapıyolar işk oldugu ıcın ama ikinci nasıl olsa sezeryan kesın. Alttan muayene yapmalarına gerek oluyormu acaba.s yanı ben pek hoslanmamıstım da bunda yapılmasın ıstıyorum.. Bi fikri olan varmı.
Evet ikiside olabilir. Dun o hammaddeler.com baktım şişeleri gördüm ama kolonya nereden alınıyor acaba. Bu arada yardımın icin cok Sağolcanım ilk resimdeki gibi bişey düşünüyosan dediğim siteden cam şişelerini istediğin boyutta al. o sarı iptende vardı galiba orda yada güzel kurdeleler var kurdele kullanabilirsin.
ama ikinci resimdeki gibi güllü dallı bişi yapcaksan yanına bide 144lü yapay çiçekler var tuhafiyelerdede oluyo onlardan ve silikon tabancasına ihtiyacın var.
bide gönlüne göre bi etiket beğenip onu sticker halinde matbbaada bastırıp yapıştırabilirsin. örnekleri internette çok var daha önce bi arkadaşta paylaşmıştı. istersen etiketi yapışkanlı değil delikli yapıp o hasır iptende geçirebilirsin. senin zevkine hayal gücüne ve vaktine kalmış ama asla zor değil. funbou diye de bi site var orayada bak güzel şeyler var ama orası cok hafif daha pahalı.
Ay vallahi cok sevindim yaa.. Cokk tesekkur ederım. Onun ordaki psikolojisi bile yetiyo insana. Acılma varsa da sıkıntıdan kasmaktan gerı kapanıyor.
yok canım yapılmayacak bize. sezeryan olacağı için gerek görmüyorlarmış.Ya ben bısey merak edıyorum aslında yarın kontrolum var orda da sorabılırım ama yınede sıze de bı sorım dedım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?