2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım normal benimkide öyle

canım korkma her doğum şeklinin riski var biliyorsun bence dene derim olacak olan zaten olur Allah korusun, eğer ilkte hemen kalktıysan sen bunda çok ama çok kolay olur zaten canım:)

Allah sabır versin arkadaşım çok zor birsey yasadigin aglamamak elde degil okurken bile. Rabbim kimseye evlat acisi yasatmasin. Evladin sana ahirette sefaatci olacak cennette seni bekleyecek insaallah boyle dusunup Allah a siginmaktan baska birsey gelmiyor elden

canım rabbim sabır versin inş hayırlısıyla yine hamile kalırsın inş da bebeişini kucağına alırsın bu sefer

aynı günümüz canım benim de dün bakıldı kilosu maşallah 3100 çıktı hayırlısı olsun inş ama dr bişey demedi sezeryan falan olur diye
sadece bebek yerleşmemiş daha dedi
bende normal istiyorum ama nazlı kzım ne zaman döner bilmem

Canım ah canım yandı yüreğim derinden, nasıl teselli verilir ki, ne söylesek acını hafifletir ki, evlat ah evlat insanın yüreğini derinden yakan tek varlık.....

Rabbim acını hafifletsin, yüreğine sağlıklı evlatlar vererek ferahlık versin inşaallah canım...

Çok üzgünüm çok...

canım normal benimkide öyle

canım korkma her doğum şeklinin riski var biliyorsun bence dene derim olacak olan zaten olur Allah korusun, eğer ilkte hemen kalktıysan sen bunda çok ama çok kolay olur zaten canım:)
Ay insallah.. Benm doktorcugumun elı cok hafıf herhalde ya, amelıyat mı oldum sekerlememı yaptım anlamadım. etrafımda sezeryan olnlara bakıyodum da ya bı hafta yatıyolar ya agrıdan aglıyolar, anestezıden uyanırken teyzemı gordumde ben kafayı yıcektm.. Ben tık dıye uyumusum tık dıye uyanmısım. Bakalım yarın kontrolum var gtmısken bıraz derın mevzulara grıcem dogumla alakalı.. Iyıce bı soru cıkardım kafamda ders calısır gıbı valla..

Canım önemli olan bebeğimizin sağlığı kuzun için iyiyse varsın araştırma olsun, bende istemem ama bebeğim için gerekseydi yapacaktım orda doğumu, o yüzden hiç üzülme onlar için biz ders konusuyuz oramız buramız umurlarında değil

hafifmiş evet canım şanslıymışın ben o zor kalkan kesimdenim ama inşaallah bu sefer güzel olacak hissediyorum, ben ilk kalkarken af Allah'ım aff bu yatak bu kadar yüksekmiydi diyordum ama sonra bebeğim yoğun bakıma alınınca hiç acı falan umrumda olmadı

3000 gr çok değil cnm benim 35 de 3520 ydi annem ablamı 4750 dünyaya getirmiş bukadar kolay olmazdı diyor ama bende o cesaret yok ben sezeryan olucam aa mecburen kordon var boynunda kuzumun

Allahım bıda yasatmasın canm ınsallah... Bu bebısınle cabucak cıkarda evınıze gelırsınız ınsallah.. Guzel haberını duymayı ısterız hep beraber..

Valla benim kafamı da çok karıştırdı. Benim tüp bebek, 11 mayıs'ta transfer yapıldı. Doktordan geldiğimden beri elimde kalem kağıt hesap yapıp duruyorum bi türlü denk getiremiyorum şubat'a. Hatta bebeğin gelişimi 2 haft aileride gözüküyor, 2500 gr olmuş. Ultrasonda fırça gibi saçlarını gördüm. Kafamdaki plan hep ocak ayına yönelik. Tüm hazırlıklarımı ocak ayına göre yaptım ama bakalım hayırlısı. Sağlıklı bi şekilde alalım da kucagımıza bebeklerimizi, başka bişey istemem.

Canim bende seni merak ediyordum. Hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah bebisleri. Rabbimuuzun ömür versin. ..

Başınız sağolsun canım, Allah kısa zamanda yeniden hamile kalmanı ve sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza almanızı nasip etsin.

çok ilginç beklenen doğum tarihi 27 ocak gözüküyor 14 şubat ta bebeğin 42-43 haftalık olacak nasıl olcak bende şaşırdım

3000 gr çok değil cnm benim 35 de 3520 ydi annem ablamı 4750 dünyaya getirmiş bukadar kolay olmazdı diyor ama bende o cesaret yok ben sezeryan olucam aa mecburen kordon var boynunda kuzumun

Oy icimi rahatlattiniz :) tombis bebegi buyutmek kolay olur diyorlar .. bakalim daha bebek tutmayi bilmeyen tecrubesiz ben bide nasil buyutecem

cnm kardeşim,cnm nazlıcım,hiçbir zaman seni unutmadım,her zmn aklımdasın,her geldiğinde duamdasın,face de de yazdım yine yazıyorum,Allah büyük,her işte hayır vardır,2015 ocak değil ama 2015 aralık ocak annesi olucaksın inşallah,her zmn senin için dualar edeceğiz,Allah sana sabır güç versin,dünyalar güzeli prensesini kaybettin ama o şuan cennette ve senin orda oyuncağın olcak annesi,sonsuza kadr seveceksin onu

Yazacaklarımız keşke seni teselli edebilse, acını dindirebilcek bişeyler yapabilsek...
ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum, canım kardeşim Rabbim sana şefaatçi eyleyecek bebeğini, belkide günahlarının affolmasına o vesile olacak, annesine cennetin en güzel köşklerini hediye edecek.. Rabbim yardımcın olsun, o nun yeri dolmaz ama inşallah sana hayırlı evlatlar versin..

Gidicem cnm ilaç vermişti kullanmadan gitmeyim dedim hemen etki etmemiştir gaviscon verdi renni yerine bi gün oldu kullanalı aksama kadar bekliycem Geçmezse gitcem artık dayanılmaz oldu

Gavisconun etki süresi yarım saat..Bir gündür etki etmediyse bekleme hiç.. Nerydeyse 10 şişe bitirmişimdir.. mide ağrısı ve yanması dayanılmaz iyi biliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…