2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
EFLALİM cokmuylu oldum.. İnş bi problem cıkmıcak.. Bîzde rahatladık şülürler olsun..
Ne demişler..
Bize ser gözükende vardır bir hayır...
Sakın isyan etme serre et sabır!!!
Bak sabrettin dua ettin bebegimizin şürler olsun bişisi cıkmıcak.. Eşinlede aran iyi olmus..inş hiçbişicik olmucak pasaya.....!

canım inş bebeişinin herşeyi yerindedir dr lar yanılmışlardır
bu yanlış anlaşılmalarda eşinle seni yakınlaştırmak içindir rabbim tarafından inş

göğüs kalkanı kullanışlı mı peki eşim alalım dedi ama küçücük şey bana pahalı geliyor almaya kıyamadım açıkçası

canım kalkan almadım ben, ilk bebeğimde slikon uç aldım 20 gün onunla emdi oğlum ağzı çok küçüktü benimde meme ucu kısaydı, kalkan yara olunca kullanılıyor inşaallah gerek kalmaz alma şimdilik

canım ördür tabi güzel olur

sağol canım amin inşaallah
canım çok sevindim iyi olmanıza
sağol canım benim amiiin
maşaallah canım bebeğine

canım nst da o kadar sıkılmaması lazım sen bir dahakine çok sıktı de
Karnim cok feci kasildi bi.donse de cocuk da rshat etse
Amcam kanserle mücadele ediyo kök hücre yapıldi % 50 fayda etmis ayni islemler tekrar yapilacakmis serviste eve gelirken ağladım falan cok moralim bozuldu
Canım Rabbim şifa versin amcana
benimde tekrar başladı canım
canım sezaryanda mutlaka takılıyor, dr a söyle anesteziden sonra taksınlar
Bügünde günü Şiş ve tandıyon yuksek sekilde geçirdim carsamba kontrole kadar yazıyorum ölçüp inş carsamba bebişim iyidir suyu falan...
Rabbim şifa versin canım
kizlar bugun ilk defa adedersiniz buyuk abdest sirasinda fazla ikindim heralde ki meme ucu gibi sisti canim yanio. Bi care bilen var mi
geçmiş olsun bir bilgim yok canım
Kizlar gecmisi okuyum biraz demistim simdi gordum de mervenin profilinde gecici olarak hesap pasiftir yazıyor niye böyle oldu ki kendimi hesabini dondurdu acaba anlamadim bilen var mı
aaa bak ya ne dediyse merve!
ay canım gözünaydın eşin gelmiş çok sevindim, ablana da hayırlı yolculuklar olsun

sağol canım rahatladık, evet çıplak olunmuyormuş ben öyle sanıyordum
hayret bir şey kim kibledi belli bayan yaşı küçük kendi olgun kişilik!!!
canım çok sağol Allah razı olsun, ağırlaştık artık her yerimiz ağrıyor geçmiş olsun
Nego canim guzel haberler almissin. Cok sevindim inan ki. Insaallah yarin da daha da guzel haberlerle gelirsin.
sağol canım benim
Karnımın sancımalarından yatamadım kalktım. Göbek deliğimin üzerindeki bölgede sancı. Bugün nst de çok sıktılar ondan mı acaba. Eşim derin uykularda ben kendimle baş başa oturuyorum.
canım korkma ondan olmaz artık bebek iyice büyüdüğü için göbek deliği geriliyor

maşaallah kuzuna canım, tabi annesi sütün şifa olur ona, benimde oğlum 2850 doğmuştu o kadar hızlı kilo almıştı ki tosuncuk olmuştu:)

sağol canım bizde seni merak etmiştik kolay gelsin
canım duamı ettim:)
canım öyle derler evet kv de buna örnek bizde çooook geniştir kalçası 7 taneyi evde doğurmuş
maşaallah canım bebeğine kilo almasına sevindim

Gece daha sancılıydı sımdı daha hafıf uyudum bıle hatta bı ara kızımda hıc uyuyamamıstm boyle gıderse yarn gunduze kadar beklerm :)
canım dur bakalım hemen olur diye düşünme, ye tabi aç kalma sakın güce ihtiyacın var
haha çok iyiymiş ya. şeyim açık ama başım kapalı olcak hiç üzülme deseydin :)
aynen ya bende onu demeye getirdim açıkca deyip yüreği,ne indirmiyim dedim
kılzra size bir şey soracağım... dün nst ye girdim doktor normal dedi. ama sancı var mı yok mu onu sormayı unuttum o da bir şey demedi (
canım üstte yazan bebeğin kalp atışı alttaki sancı oluyor, olsa dr söylerdi
Kızlar çatı muayenesinde ne yapacak doktor
sadece parmağını mı sokacak yoksa hani şu muayene ederken bişey takıyor ya orayı açmak için onlar falan da var mı
parmaklıycak canım şaka bir yane iki parmağıyla muayene ediyor , işin püf noktsaı kendini kasmamak kasarsan acır canım
gece 4 te baldırıma bi kramp girdi eşimi uyandırdım hemen çok ağrıdı sanki hissetmiyordum ayağımı
öyle olunca eşine cimciklet kramp giren yeri
yok canım yapmaz ama erken doğum durumu olursa sancın falan doğum başlamışmı diye açılma muayenesi yapılıyor
canım direk sorsan tepki verebilir, sanki başka bir dr yapmış gibi söylesen korktum ben desen

rüyanın tersi çıksın inşaallah

ayy canım sağlıkla büyüsün kuzuların inşaallah çabuk toparlanırlar evinizde beraber olursunuz
Mideeeeeem ağrıyo çok doktor yolu gözüküyo yine bize galiba dayanamıyorum bi yandan yanıyo ağrısı da kdv si allahım yardım et bana
canım en iyisi git serum takıyorlar çok iyi geliyor çekme çok zor anlıyorum seni bugün bir ara oldu bana renni iyi geldi ama sana faydası olmamış git çekme
kayık gibi demek
İste karsinizda bennn ve göbüşümmmEki Görüntüle 1338372
maşaallah canım

sağol canım benim inşaallah gönlümüz ferahladı çok şükür

Anladım canm cook sagol bılgı verdıgın ıcınn..

Canım 3 ay önce arkadaşım doğum yaptı. Son zamanlarda neneğin bir böbreğinin olmadığını kistik yapı olduğunu falan söylediler. Hemde 2 farklı hastanede göründü. Şimdi bebiş sapasağlam maşallah böbreklerinde de bir sorun yokmuş meğer. İçini ferah tut sen inşallah hiç bişeycik çıkmaz

ohh çok şükür iyi şeyler duymuşsun geçmişi bırak şimdi doğumuna ve bebeğine yönel.aman canım eşinizle arani Allah bozmasın.ben bu insanları anlamıyorum gerçekten ya doktır erkek olsa ne olacak...kızlarını okutmaz bazı insanlar ama hastaneye geldimi bayan doktor isterler.ya afedersin ama bizim kendimizin utanıp sıkılması gereken yerde erkeklere noluyo belki bizim öyle konumuz olmadı çok şükür rahat konuşuyom ama sağlık bu ya doktorun erkeği bayanı olmaz.doktorun iyisi kötüsü olur..he eşin devletteki doktoru gördü ve ilgisini alakasınıda gördü sizin için en mantıklı olanı seçer inşallah.şahsen benim devletteki doktorum öküzün tekii şu ana kadar bana hamileliğim boyunca bi kere onu yapma bunu yapma dememiştir beni hiç bi konuda bilgilendirmemiştir.ben burdan sizlerden öğrendim çoğu şeyi.32.haftama kadar ona gittim bana ilişkiyle alakalı tek kelime etmemiştir.uyarması lazım.suyum azmış soruyorum benim yapmam gereken ne var senin yapacak bişeyin yok dedi bana.nasıl yok ya be manyak adam desene bol su iç
bak işte doktor var doktorcuk var.benimkisi doktorcuk
sen dün 300 kişiye günde bakıyo demiştin ve beni hatrladı demiştin.benim doktoruma sabah gidim öğleden sonra bi daha gidim hatırlamaz eminim ki.eminimki de senin doktorun kadar da hastası yoktur.neyse konu amacından saptı
gerçekten güzel şeyler duymana çok sevindim.Hakkınızda hayırlısı olsun.oğlun sağlıkla olsunda ister devlette yap ister özelde hepsi boş.

Kızlar birde sezaryanda bilmiş bilmiş çıplak olunuyor diyordum ya ben dün araştırdım öyle değilmiş yani kısa süreliğine oluyormuş batikon sürülürken ameliyat önlüğünü çıkarıyorlarmış sonra ameliyat örtüsü örtüyorlarmış 3-4 kat karın kısmı açık

Ben de ne bileyim spinal oldu ya önlüğü çıkardılar benden batikonu sürdüler soğuk soğuk sonrasında belden aşağım uyuştuğu için örtü örttüklerini anlamamışımeee önümde de örtü vardı benim suçum yok

Dün nickini hatırlayamadım bir arkadaş demişti bende bilmişlik taslamıştım kusura bakmasın

ay canım benim gözün aydın çok şükür organları gelişmiş inşallah bir an önce çıkarlar küvezden. Sütün geliyormu yoksa mama mı veriyorlar küvezde. Bende uzun zamandır giremiyordum ara ara okuyup çıkıyordum senide göremedim merak etmiştim. Benim kuzular şimdilik iyiler kızım biraz geriden geliyor binada şükür. İnşallah acele eezler de zamanında gelirler

allah bize sabır versin başka diycek söz yok gerçekten

Canım doktora gittim, karaciger değerlerimde birazcık yükselme varmış, bebeğin sağlığı yerinde çok şükür, kontrol altında tutacakmış. Değerler yükselirse ona göre planlama yaparız dedi.

Canm cok sevındıkk güzel haberlerinee.. İçini ferah tut bak.. Ne güzel seyler duymussunn..

ayy canım sağol ne güzel bir örnek bu inşaallah bizimkide öyle olur

ah canım ah o kızları okutmayan zihniyet benim kp hem de zehir gibi bri zekaya sahip olan görümcemi, kızın ilkokuldna beri beşin altında notu olmadı hep başarı onur belgesi aldı okul birincisi oldu, babası yüzündne açıköğretim okumak zorunda kaldı o zekayla kapasiteyle kız çok daha iyi yerleri okuyabiliyordu, açıköğretimide birincilikel bitirdi onur belgeleriyle, o yüzden kp re bu anlamda herkes kıl gıcık dediğin gibi yaşamayın anlamıyor bende ailemde görmedim böyle şey ama varmış işte, onu hiç ilgilendirmez ben kv açıkca dedim gerekirse oğlunada kocanada resti çekerim benim ve bebeğimin sağlığı söz konusu dedim, kp aklı varsa bulaşmaz bana çünkü tersim pistir çok iyi bilir beni bu işgüzarlığı yüzünden kızı araştırma hastanesinde onlarca asistanın izlediği bir doğumu gerçekleştirmiş oldu hep mp in kınamasının sonucu bu!!

konu sapıtmadı canım çok doğru yazmışsın, inşaallah sende iyi bir dr bulursun

işte artık rüyalarda görür olduk bende öyleyim bir de ertesi güne kesin bir şey der bir şey bulur ben rüya görünce napıcaz böyle sabırr:)

Kızlar merhaba, dr kontrolümden geldim. Birazcık kafam karıştı. 33+5 olarak gözüküyorum. Bebeğimin kilosu vs herşey normal çıktı. Doktoruma doğum tarihini belirleyelim dedim. Doktorum 14 şubat olarak belirledi. "14 ocak demek istediniz herhalde" dedim. "Hayır şubat'ın ortlarına denk geliyor" dedi. Fazla da bilmişlik yapmak istemedim ama 38. haftada sezeryanla alacagını söylüyordu, o hesaba göre 4 hafta sonra doğum yapmam gerekmiyor mu?

geçmiş olsun hayırlısıyla sağlıkla alırsın bebeklerini kucağına inşallahh

dr un kafası karışmış herhal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…