ben niye göremedimmm

hata verdi
bu arada benim miniğimd hakkaten minikmiş

ya benim kafama bişe takıldı şimdi e-gebelik.net teki ölçümlere baktım normal gözüküyo oraya göre ama niye geride kızım

canım normal gözüküyormuş ya senin kız demek ki minyon olacak inan doğduktan sonra güzel beslenirse zayıf bebekler daha çok kil alıyor
merhaba guzel anneler ben 4.ayímizdan beri sizi takip ediyorum ama cekingen kisiligmden dolayi yazmiyorum pek :) 34+6 olduk bugun doktora gittm devlet hastanesine doktor usg ye gore 2 haftasi var biraz iri bi bebek dedi kilosunu falan soylemedi(gerci kimseye kilosunu soylemiyo bu doktor ama hastanenin en iyi kadin dogum doktoruymus) ekmegi ve tuzu fazla tuketme dedi sagligi suyu falan iyiymis cok sukur ama iste merak ettim ben acaba ne kadar civaridir ki oglusumun kilosu. hayirli geceler bu arada:)
ben başka dr a gider öğrenirdim en çok merak ettiğim kilodur benim:)
Geldim canım geldim 
Her zaman takipteyim merak etmeyin
Bugün ara verdik. Yarın annemle ablam yine gelecek, cteside kadın. Pazar günü inşallah bitmiş olacak.
Evin altı üstünde iple çekiyorum pazarı
annemle ablamda kendi evlerini derin temizlediler. Şimdi birde benimki, çok yoruldular üzülüyorum ama ne yapayım
Geçici bir durum inşallah.
Bu arada ben 16 kilo aldım toplamda.
20 gündür aynı kilodayım çok ilginç. 54 le hamile kaldım, 74 le bitirsem iyi diyordum ama hala 70'im.
Bakalım doğumdan 1 gün önce kaç kilo olacağım
ellerine sağlık canım annenin de ablanında, üzülüyorsun ama sende doğumdan sonra onlara yardım edersin ablan hamile kalınca falan, sıkma canını onlar eminim seve seve yapıyorlardır:)
bende emirde 16 kilo almıştım, şimdi ihtiyacım yok zaten kiloluyum 79 oldum

ondan az aldım galiba, doğuma yajın bir kiloya yakın veriliyor canım doğum belirtisi bu da
arkadaar bugün dkora gttim.6.haftyı doldurdum.çalışmaya devam ediyordum.doktor plesantamın yaşlanmaya başladığını söyledi.kafası çok aşağıydaymış.iş yerinde fazla yoruluyorsan izne ayrıl dedi ve bende pztesi ayrılmaya karar verdim.kilosu 3kg muş ama fl si kısa dedi 66.1. bol bol süt iç yoğurt ye dedi.fazla ayaktaa kalma dedi 38.haftayıı doldurursan iyi deddi.erken doğum riskim varmış.kafasıı baya aşağıya inmiş.boyuna on gün önce devletteki doktorum ileri demişti fl si 73.3 ölçmüştü kime inanacağımı şaşıırdım.
Senin dinlenmen lazım izne çık bir an önce
canım anasınıfı ogrtmenı msn bende oyleym yoksa meslektasmıyız :)
Canim babasi 1, 80 ben 1, 65 im dr bakti cuce olmaz ama kisq boylu olur deyince ne bilim bende uzun degikim daha nenkadar kisa olabikirki diye dusundum. Acaba beslenmemi biraz abartsam sutu vs fark edermi
canm hıc kısa olmaz bu genetk faktorle mumkunatı yok
aman annesı portlesın nolcak :) ben acele edıyorum cunku hep gec doguyo benm sıpalar evdede sıkıldım macera arıyorum sanırım cnm :)[/QUOTE]
pörtleisn tabi birde çatladım ki ilkte alt karın çatlamıştı şimdi midemin olduğu yer, ilahi güldürdün beni sıkıntıdna doğsun diyorsun senin kız sakin bir çocuk sanırım benim sıkılacak zamanım olmuyor oğlumdan dolayı
sağol canım
İyi geceler kızlar.. Geçmişi okudum.. Masallah hepinize...
SEVDACIM baska dr git içine sinmiyosa canım.. Ama fl yi atöosson hesap yapınca normal durıyor anlamadım ...
EFLALİM. masallah sana gercekten.. Resimlerde mıhtesem.. Top koymussun sanki baska bi yerde bişi yok..
MİNİONE canım begenin vardı ama sen yoktun.. Dedim bı süs püs işleriyle ugrasıyo herlade.. Canım arabanız cok güzel yawrum güle güle kullansın.. Canımı sıkma bce gayet hos ve kullanslı durıyor..
ADENMİRA 3.4. Takımlar gayet hos.. Fakat ilk 1 sene nerdeyse pek kullanılmıyor.. Hani acelen yok ise illa dokunmak görmek istersen bekle derim..
SEVİLYİGİT canım rengi geçmiş camasırları tekrardan makınada bol deterjan ıle yıkarsan hemn boyası akar..çamasır suyu lesinlikle kullanma gerekırse öle kalsın..
MRSSUPERFİN bu arada bende bi hamama gidip kese falan attırmayı düşünüyorum aöa iki cocuk ve emzirilmesi gerekn bir bebiş var ikn en fazla 2 saat bırakabılırım bebegimi o yüaden yapamm gibime geldi..
Saclarımı haftaya kestiricem incelttirip.. Gercekten bakımı zor oluyo..
Keseyide eşime attırırım..
Olduda bitti....
BABYFORWE bidenem cok saol ewet günler yaklastıkca bi haller oluyo bana.. Sanada iyi eglenceler ..
BESTEMESTE bacım masallah sana bu haşde gezebilceni göÜn kesiyo ya helal olsun gercekten.. Bn heryere arabayla bile gitsem inip inerken yoruluyprum.. Ya bnde bir problemmi var cok yorgun bitkin düşüyorum.. Eşim suan en cok istedigim biyere bile gidelim dese 10 defa süşünürüm..
HERA canım bana özelden mesaj atamadılar arkadaslar.. Bnde dedim bi arkadasımıza atalım numaraları grup acıp davet etsin.. Kızlardan gönüllüleri beklıyprum..watsapta sürekli takılanayız ki kk baska bırakamayız yani burayı..face gibi degil sonucta.. Bu arada sevindim güzel habwrlerle dönmüşsün...
OFİZMİR masallah size... Canım agrılar artık olur öyle dikkat et dinlen bol bol..
LARKİN CAnm bitmedimi temizlk.. Sanada masallah.. 70 kılo he ahh ahhh bn 80 1 kh kaldı.. 80 le gitsem dogumaa ne güzel olur..
sağol canım
merhabalar,
bu gün kontrolümüz vardı, oğlum dönmemişti ve sezeryan tarihi belirledik.
önce 27 aralık dedi doktor ama bir kaç gün için 1 yıl büyük sayılmasını istemiyorum biraazcık risk aldık 2 ocak olarak kararlaştırdık. önce genel anestezi olsun dedi yok dedim epidural istiyorum peki dedi
anestezi doktoruyla görüştüm, kan verdim bazı testler için filan..
tam 2 hafta var yani .. çok heyecanlıyım
bu iki haftayı olabildiğince dinlenerek geçireceğim ki bebişim çıkmaya çalışmasın. makat geliş pozisyonunda olduğu için kanala sıkışmasından filanda çok korkuyorum gerçi ama Allah büyük
inşaallah erkenci olmaz annesi
Ben de Merve gibiyim kızlar, gel seni boğaza götüreyim dese kocam Kalkıp gidemiyorum : bugün ilk defa göl kenarında yürüyelim dedi:) onda da montumu giyerken fermuarı pörtledi:)) rezil oldum:))
Çok Hüyük şans olmuş halası yap canım Zeytinyağı ile parmaklarını yağla ve gererek yap diyorlar ben perine Yağı aldım ama yarın başlayayım inş benim eşim hayatta yapmaz ama herkese Kocası yapıyor teklif et sen de..
ya sevdacım bu ne ya yok Gelişimi geri suyu az Cüce olur deve olur.. Bence anormallik bebekte değil doktorunda ve onun uslübünda.. Hamileliğinde gerip grrip durdu seni belli olmayan şeylerle... Ben kendi doktoruma eflalim in durumunu sordum da adam sen inançlı bir annesin, bu makineler sadece tahmini. Takılmayın ve dua edin dedi ben şok oldum.. Hiçbir zaman da Bebeğin boyunu kilosunu önemsemedim çünkü doğunca göreceğiz dedikleri çıkmıyor iştr.. Sen de kendini stres yapma be doktorunu uyar!
Canım erken doğum için hastanedeyken ebe Göbek deliği fırlamadım doğum olmaz senin vaktin var bence Demişti acaba seninki yaklaştı mi :))
Ahh ahh yatar pozisyonda kesiye sebep oluyor istediğimiz gibi okunma pozisyonunda olsak keşke..
Allah yardımcın olsun canım şifa bersin inş sağlıkla kucağına alırsın bebişi
bilemiyorum canım epeydir fırlamış halde göbek deliğim, emirde karnı aşağıda olduğu için hiç fırlamamıştı, şimdi çok komik oğlumda bakıyor anne bu ne diyor

göbek deliği oğlum sende de var ya diyorum ne işe yarıyor diyor

kardeşim nasıl çıkacak karnından dedi karnında kapak mı var diyor kaldım öyle dedim oğlum dr lar çıkaracak sadece onların göreceği bir kapak var dedim, hala söylüyor onu ama kapak yok nasıl çıkacak diyor

3 ay oldu
iyi akşamlar herkese geldi m kv de den kimse laf söylemedi şükürler olsun

hatta moral verdiler çok şişmemişsin iyisin diye

şaşırdım çok yani hep böyle olsalar ne güzel olur
kv dem de özlemiş beni ay kzım özledim falan sarılmalar
görümcem küçük 18 yaşında abla diyor bana onu çok seviyorum o ayrı tabi oda beni seviyor

özlemişiz hep birlikte birbirmizi yani
bak korktuğun gibi olmamış sevindim:)
maşallah canım bebeğine güzel beslenmiş

benimki de son 8 -9 günde 500 gr almıştı rekor sende yine de
iyi bari canım herşey yolundaymış yazmayınca aklıma doğum geldi hemen
ben çok beğndim arabnızı iyi günlerde kullanın inş bu seni baya götürür bence
ayy çok cici bunlar hemen bakıyorum bende bir iki birşey vardı aklıma takılan alıyım onları da bri indirimi kaçırmayım

hoş geldin canım sorma ya gerildim ama iyi geçti
süper valla maşallah ben 14-15 civarıyım sanırım
amaaan dediğin gibi bebiş için değer boşveeer verilir kilolar umrumda değil
işte sen düşün o kadar kesiden korkan sezeryan dikişinden nasıl korkmaz
geçen hüngür hüngür ağladım valla izlemiştim de hayırlısı tabi dr sezeryan derse elimiz mahkum
sonuçta normal bişey normal doğum adı üstünde normalden korkmuyorum çok
hoşgeldin canım

evler temizlense de rahat etsek demi bende salıyı bekliyorum dört gözle inş
40 ı geçmiş olacak senin bebiş o zaman canm

hayırlısı olsun inş
adı üstünde normal canm korkma hiç inş pırt diye doğururuz
aynen canım veriliyor sorun değil
Kizlar uyuyamiyorum. Ve tansiyonum bir kac gundur 8 e 5. Buyugu en fazla 9 oluyor ama kucuk 5.2 ya da 5.0 cikiyor.Midem bulaniyor basim donuyor. Sizde de oluyor mu?
canım maden suyu iç iki şişe her gün hatta ayranı onunla yapabilirsin daha iyi olur
Adet sancısı gibi bi sancıyla uyandım geçseydi offf cok uykum varrr ya bu saatte de sancı hic cekilmiyor
şimdi nasılsın canım
canım uyuşma bende oldu bugün örgü örüyüm dedim sağ elim uyuştu, güzel haberlerle gel inşaallah
Günaydın kizlar nasilsiniz

sabah sabah canim skldi suslerimiz hazirlanmis kadin istedim kapi susunu yapamamis uygun malzeme bulamadim dio ciksam ben bile bulurum bisiyi yokkiii 

tanidiga is yaptirmiycan bunu hep diyorum kv istiyo diye gittim yaptirdim al iste
canım başka birine yaptır süsünü sıkma canını sağlık olsun
Canlar gunaydın nasılsınız ben son 10 gune gırdım :) hadı bakalımmm.. Bu arada mrssoydasla msjastk bızlerı cok ozlemıs okuyorum ama yazamyrm telefondan zor calısırkendse cok zor dıyor ... Sizdn naber
hadi bakalı son 9-8.. diye sayıcaz:) ayy sağol canım aşkolsun @mrssoydasa o kadar sordum iyiyim diye bir mesaj yazsaydı çok merek ettim ben onu
hersey güzelde bende stres yapıyorum doğum yapınca kv hastaneye gelcek.
diz ameliyatı oldugumda gelmişti hastaneye güya gecmiş olsuna geldi kayınbabamla beraber fırcaladı gittiler
odada olan diğer hastalar ve yakınları çok bile onlar gittikten sonra çok kınamışlardı ikisinide
geçmiş olsun ziyaretine böylemi gelinir diye
şimdi gecenlerde eltim doğum yaptı hastaneye geldiler yine
farkettim ki kadın yine bi agresif değişik hareketler falan
eltimin ailesine söylendi gitti
böyle zamanlarda kadına bişeler oluyo ama noluyo anlamıyorum
annemde yanımda olacak doğumda
kendim önemli değilim ama annemin canını sıkacak moralini bozacak herhangi bişe yaparsa yada söylerse valla çok zoruma gider
annem zaten bu tür insanlarla cok başedebilecek bi kadın değil
ben agzımı acarım yumarım gözümü valla
şimdiden nasıl stresleniyorum
canım hiiiiiiiççççççç sıkma canını ver ağzının payını sakın susma bazen densizlere densiz olmak lazım başk türlü anlamazlar bunu düşünüpte stres yapma kendine boşuna
sağol canım
Seninki de buyukmuymuss kiz bi haftadan nolacak benim kizcemin on gun once duusun 9.5 cm olmustu.. baska dr a gittigomde normal cok zor dedi. Cati en fazla 10cm aciliyomus zaten.senin kiz koca kafali ddiyip duruyo drlar rahat uc hafta ondem gidiyo basi..ama babamizda koca kafali :) ya olsun saglikla digsunlar da hicc onemlii degil
canım bebeklerimizin baş ölçüsü aynı:)