2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

O gerilme hisleri bende de çok oluyor canım. Korkuyorum birşey olacak diye ama uyku arasında istemsiz oluyor bazen

inşş canım buğun daha iyi olduğumu düşünüyorum merak ettim kan verdim değer süperdi çok mutlu olduk eşimle görünce düşünemiyorum:) rabbim bn gibi isteyen araya herkese nasip etsin...

kızlar dün kanda öğrendim hamilelğimi. daha çok yeni 114tü değerim. pazatesi gününe de randevu aldım. ama yarın tekrar an versem mi artışa bakmak için yoksa pazartesiyi beklesem mi:44: çok merak ediyorum. arttığını görsem mutlu olucamm

canım bısey sorcam bu bebegın anne karnındakı resmı olan ekı nasıl oluşturuyoruz ben bulamadım yaaaaaaaaaaaaa hamılelıgımın 5.haftasındayım falan yazıyo ya(((

kızlar benıde aranıza alır mısınızzzzzzzzzzz...................bende ocak annesı olacam ınsallah

canım bısey sorcam bu bebegın anne karnındakı resmı olan ekı nasıl oluşturuyoruz ben bulamadım yaaaaaaaaaaaaa hamılelıgımın 5.haftasındayım falan yazıyo ya(((

canım hayırlı olsun gebeliğin. senin adını bi topikten hatırlıycam ama çıkaramadım profilime tıkla, oradan hakkımdayı tıkla, orada bebeğinizzin tahmini doğum tarihi yazıyo. oraya yaz kendiliğinden çıkıyo sonra

Kızlar bugün annem evdeki wireless'ı kapat hamilelikte çok zararlıymış dedi. Sizler kullanıyomusunuz kablosuz bağlantı? Burda dertleşiyoruz bir sürü şey paylaşıyoruz ama bebeğimize zarar veriyomuyuz aynı zamanda? Cep telefonundan da çok giriyorum nete o da zararlıdır kesin. Kafama çok takıldı yaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

off sorma benim eşim de çok kızıyo bana

lütfen olumsuz düşünme canım her şey güzel olacak böyle düşün... kalp atışları için mi gideceksin canım

Ewet cnm ya kese kalp atısı allah ne vwrdıyse hepsını gorım yaa ilk dr gttıgımde beta hcg de cıkmıstı ıkı gune bı kan ver dedi 135 280 540 1600 2900 die arttı 10 gün sonra gel dedi ve ongün yarın ayyyyy

oo maaşallah artışlar güzel daha ne olsun... bebeğin sana ilk kez merhaba diyecek çooook heyecanlı ay ben de görsem küçücük kesesini minnakımın, o pıt pıtlarını duysam bi an önce inşallah hayırlısıyla

Bnm öncesinden bir düşük bir kürtaj oldgundan böle tedirginliğim şimdi kan sulandrıcı iğne kullanıom inşallah bu sefer allahın izniyle bişi olmıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…