Bnm öncesinden bir düşük bir kürtaj oldgundan böle tedirginliğim şimdi kan sulandrıcı iğne kullanıom inşallah bu sefer allahın izniyle bişi olmıcak
ayyy inşaallah canım.. güzel haberlerini bekliyorum inşaallahhh
kizlar bugun cok kotuyum ben feci bi sekilde migdem bulaniyo😔 bugun basladi ne iyi anliyorum simdi bu bulantilari cekeni😔nekadar kotuymus..berbat bir haldeyim..
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Moral bozmak yok ben eminim sen hamilesin canım bidakine kesin duycaksin kalp atışlarını.25 mm mi canım ya benim dun çağırmış ti doktor 13 mm di duyamadi dis gebelik olabilir dedi moralimi bozdu .1 hafta sonra gidecegim yine
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim bende sut icemiyorum bulantidan malesef doğru düzgün birsey yemiyorum ama ilk 3 ayda bebek gerekli olan herseyi annenin deposundan aliyor o yüzden de bu kadar halsizlik yasiyoruz ...Sğl CNm inş Allah hepimizin yardımcısı olsun hele akşamları eve gelince bütün enerjim bitmiş oluyo bide ben süt pek içermiyorum sevmediğimden o çok sıkıntı olurmu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim akıntı normal son zamanlarda benimde çoğaldı. .ya renginde sıkıntı yok çok şükürde miktarı önemli mi acaba? netten de araştırdım bulamadım iki üç gündür çoğaldı..
Gözün aydın canım :)bende bugun ciktim hastaneden nihayet bebisim 11mm olmus yerim onu bennn hersey yolunda ve sali gunu tekrar randevum var☺️
Canim inşallah hersey yolundadir icini ferah tut hep iyi düşün.Mrrhaba kızlar.. bugun doktora gttm. bni hatırlayanlar varsa gec dollenme yasadigimi yazmistim buraya. Geçen hafta cumartesi doktora gttgmde kesem 4 mm di. Bugün 11 mm. Doktor haftya mutlaka bebegi ve kalp atisini gormemiz lazım dedi. Benim geç dollenme oldugu icin tam olarak hafta hesabi yapamiyoruz. Gecen hafta gttgm doktor farkli bu haftaki farkliydi. Diger doktor gecen cumartesi gunu tahminen 3 bucuk haftalik demisti. Kizlar dua edin insaallah hersey yolundadir insaallah ben de butun hamile olanlarda hayirli saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimizi.. dualarinizi eksik etmeyin..
Hayret ya bende yaptırdım axni tahlilleri burda bes kurus para ödemedim bune ya herseyden para istiyorlar turkiyede bizim sigartamiz karşılıyor herseyi ...bugun ayrintili tahlil icin kan ve idrar verdim. ozel hastaneye gidiyorum doktora giris yaptigim halde 147 lira verdik. devlete gidip yaptirsan da ozel hastaneye gidiyosun diye yapmak istemiyolar binbir naz niyaz ediyolar ozel de cok pahali
Kaçak napiyon :)Sa nasılsınız bakalım
Nasıl gıdıyo hamişliğinizin ilk gunlerı
Ben bu aralar birazz iyiyimm
Aksama doru midem bulanıyo halsiz düşüyorum ve aksama kadar yanıyorum aksamleyin bi üşüme vuruyo totrıyom bazen) bu arada 7+6 yım
Allahın izniyle inşş yarın 2. Ayımızı doldurucaz yawrumla.. Cinsiyeti ne zamn belli olur ki Allhımmm herseyı unutmuş gıbıyım
Gözün aydın canım :)Ben geldim kızlar çok şükür kalp atışlarını duyduk ....ayriyetten 4 tüp kan aldılar yine. Idrar testi istedi..bulantı icin sadece vitamin yazdı henüz almadım gerçi...Çok şükür darısı diğer arkadaslarimin pit pit ıni duymaya olsun inşallah...herkes hayırlı haberler alsin:))))
Ekledim canim hoşgeldin aramiza :)Cnim beni de listeye ekler misin yas 19 son bat 2 nisan
Gözün aydın canım :)Mrb kızlar 7+4 teyim ve bebeğimin kalp atışlarını gördük çok sağlıklı durumdaymış Rabbim hepimize nasip etsin kucağımıza almayı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım bekle pazartesiye kadar boşuna kan verip durma simdi her bir damla kan.bile değerli senin icin..kızlar dün kanda öğrendim hamilelğimi. daha çok yeni 114tü değerim. pazatesi gününe de randevu aldım. ama yarın tekrar an versem mi artışa bakmak için yoksa pazartesiyi beklesem mi:44: çok merak ediyorum. arttığını görsem mutlu olucamm
kızlar benıde aranıza alır mısınızzzzzzzzzzz...................bende ocak annesı olacam ınsallah
Canım bekle pazartesiye kadar boşuna kan verip durma simdi her bir damla kan.bile değerli senin için
kizlar bugun cok kotuyum ben feci bi sekilde migdem bulaniyo😔 bugun basladi ne iyi anliyorum simdi bu bulantilari cekeni😔nekadar kotuymus..berbat bir haldeyim..
Bebegi icin simdiden kiyafet bakan var mi ? Yoksa bi ben miyim
öyle mi diyosun. tamam bari öyle yapayım canım. yarın tekrar idarar testi yapayım daha da koyulaştıysa yükseliyor demektir dimi. o iki gün daha oyalar beni
Kızlar yarın doktor randevum var miniğimin kalp atışlarını inşallah duyabilirim dua edin lütfen...herşey yolunda gitsin
Evet koyulasmasi hersey yolunda demek istedigin kadar ysp idrar testini idrar kaybından zarar gelmez
Dolpinden haber yok mu ya bıgun doktora gidicekti cok merak ediyorum
Sılam bn aksamları bi fena oluyom bacım
Giremiyom pek kuzum...
İnş hadi hayırlısı ya sen bna bi damat vercen ya ben sana ....
Arkadaslar hapsırıken karnıma bi sancı gırıyo anlatamam... Grıp oldum heralde :)
Sedam nerdesin yahu.....!!
Durumlar nasıl kızlar!!
Yıne üşümkteyımm ve gazımm var heralde patlıcm sanki
Kızlar mide bulantısına ayran iyi geliyor az tuzlu
Elma yıyotum muhakkak ac kaldıkca dahs cok bulanıyo çünnkü....
Bol bol meyve sebzr su tuketın
SUYU UNUTMAYINNN
AC kalsanız bişi olmaz ama vucudu susuz bırakmayalım kızlar...
Herkese iyi geceler öpüyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?