2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kizlar bugun cok kotuyum ben feci bi sekilde migdem bulaniyo😔 bugun basladi ne iyi anliyorum simdi bu bulantilari cekeni😔nekadar kotuymus..berbat bir haldeyim..

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

kizlar bugun cok kotuyum ben feci bi sekilde migdem bulaniyo😔 bugun basladi ne iyi anliyorum simdi bu bulantilari cekeni😔nekadar kotuymus..berbat bir haldeyim..

ayy Allah kolaylık vesin canımm.. n korktuğum şey:18: ama korkunun ecele faydası yok, yakında benim de olacağım durum bu

25 mm mi canım ya benim dun çağırmış ti doktor 13 mm di duyamadi dis gebelik olabilir dedi moralimi bozdu .1 hafta sonra gidecegim yine

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Moral bozmak yok ben eminim sen hamilesin canım bidakine kesin duycaksin kalp atışlarını.
Canim bende sut icemiyorum bulantidan malesef doğru düzgün birsey yemiyorum ama ilk 3 ayda bebek gerekli olan herseyi annenin deposundan aliyor o yüzden de bu kadar halsizlik yasiyoruz ...
ya renginde sıkıntı yok çok şükürde miktarı önemli mi acaba? netten de araştırdım bulamadım iki üç gündür çoğaldı..
Canim akıntı normal son zamanlarda benimde çoğaldı. .
bende bugun ciktim hastaneden nihayet bebisim 11mm olmus yerim onu bennn hersey yolunda ve sali gunu tekrar randevum var☺️

Gözün aydın canım :)
Canim inşallah hersey yolundadir icini ferah tut hep iyi düşün.
bugun ayrintili tahlil icin kan ve idrar verdim. ozel hastaneye gidiyorum doktora giris yaptigim halde 147 lira verdik. devlete gidip yaptirsan da ozel hastaneye gidiyosun diye yapmak istemiyolar binbir naz niyaz ediyolar ozel de cok pahali
Hayret ya bende yaptırdım axni tahlilleri burda bes kurus para ödemedim bune ya herseyden para istiyorlar turkiyede bizim sigartamiz karşılıyor herseyi ...
Kaçak napiyon :)
Senin cinsiyeti belli kkiss nesine merak ediyon bana damat geliyor iste :)
Cnim beni de listeye ekler misin yas 19 son bat 2 nisan
Ekledim canim hoşgeldin aramiza :)
Canım bekle pazartesiye kadar boşuna kan verip durma simdi her bir damla kan.bile değerli senin icin..

kızlar benıde aranıza alır mısınızzzzzzzzzzz...................bende ocak annesı olacam ınsallah

Hoşgeldin canim hayırlı olsun bebegin :)

Canım bekle pazartesiye kadar boşuna kan verip durma simdi her bir damla kan.bile değerli senin için

öyle mi diyosun. tamam bari öyle yapayım canım. yarın tekrar idarar testi yapayım daha da koyulaştıysa yükseliyor demektir dimi. o iki gün daha oyalar beni

Ah canım gecen cumadan beri o durumdayım ben ne ksdar sürecek Allah bilir
Mideni bos bırakmamaya calis ne ksdar ac kalirsan o kadar çok bulantilar artıyor malesef
Ben hap içiyorum bulantilar icin o bile adam akıllı fayda vermiyor ..

Kızlar yarın doktor randevum var miniğimin kalp atışlarını inşallah duyabilirim dua edin lütfen...herşey yolunda gitsin

öyle mi diyosun. tamam bari öyle yapayım canım. yarın tekrar idarar testi yapayım daha da koyulaştıysa yükseliyor demektir dimi. o iki gün daha oyalar beni

Evet koyulasmasi hersey yolunda demek istedigin kadar ysp idrar testini idrar kaybından zarar gelmez

Evet koyulasmasi hersey yolunda demek istedigin kadar ysp idrar testini idrar kaybından zarar gelmez

hahahah gece gece guldurdun beni zaten ondan fazlasıyla var bende habire çise gidip duruyorum yaa bi de kasik agrilarim var ama normalmis diye öğrendim çok şükür sorun yok gibi

Dolpinden haber yok mu ya bıgun doktora gidicekti cok merak ediyorum

Sılam bn aksamları bi fena oluyom bacım
Giremiyom pek kuzum...
İnş hadi hayırlısı ya sen bna bi damat vercen ya ben sana ....

Arkadaslar hapsırıken karnıma bi sancı gırıyo anlatamam... Grıp oldum heralde :)

Sedam nerdesin yahu.....!!

Durumlar nasıl kızlar!!
Yıne üşümkteyımm ve gazımm var heralde patlıcm sanki

Kızlar mide bulantısına ayran iyi geliyor az tuzlu

Elma yıyotum muhakkak ac kaldıkca dahs cok bulanıyo çünnkü....
Bol bol meyve sebzr su tuketın
SUYU UNUTMAYINNN
AC kalsanız bişi olmaz ama vucudu susuz bırakmayalım kızlar...

Herkese iyi geceler öpüyorum sizi

Buralardayım canım. Sizi takip ediyorum sessiz sessiz sana da iyi geceler canım allah rahatlık versin.

Walla bende bakıp cıkıyorum bazen inan halim olmuyo :)) saol tatlım

Merve seni bilmem ama benim kızım olucak hep icime öyle doğuyor off cok ksptirmakta istemiyorum kendimi su 3 ay gecsede ogrensek ya ...

Herkese iyi geceler ..

Off midemi boşattim yine yanıyor icim midem çok fena nasil uyucam bu halde bitsin artık su bulantilar :-(

Benimde bugun randevum var 2. Randevum kalbini duymaya gidiyoruz insallah. Ama belirtilerim cok az korkuyorum birsey olacak diye . Bana da dua edin kizlar lutfen .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın herkese geçmiş okuyum dedim başım döndü:) 40 sayfa okuyacak enerjim yok:) yeni hamileler hoş gelmiş, kontrolü olanlar inşallah güzel geçer.

Bende dün kan soncumu gösterdim dr a normalmiş eklesem de sizlerde baksanız:) rubella pozitif çıktı bu sefer hep negatifti düşükten sonra geçirdim galiba, dr da igm değeri önemli ona bakılmamış test yoktu galiba ellerinde dedi önümüz deki ay bir daha kan vericem kolum zaten fena uyuşuyor damarım çekiliyor acayip oldu

Bulantılarım var, elma kurtarıcım:) birde patates:) bir yediğimi bir daha yemek istemiyorum tiksiniyorum:)

Folik asiti bende ne zaman denk gelirse içiyorum ve tok içiyorum aç karnına ilaç hiç içemem midem bulanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…