vajinal baktı,ben duyuyorum annesi ama daha çok zayıf dedi.hatta eliylede ritim tuttu ama ben duyamadım
duyarsın bakalım daha hem bi risk olsa söylerdi doktor
hoşgeldinizzz,sağlıklı hamilelikler geçirin inşallahhhh:)
evet bu durumu dün yaşadım bende.resmen kafamı kaldıramadım hatta uyusam iyi gelir dedim,tesadüfen annem vardı,yemek ye öyle yat dedi,yemek yedim geçti:)=))meğer açlıktanmış
aaaa maşallaaaahhhh yaaaa
hayırlı olsun,8 snenin acısını çıkaracak kadar keyifli bir hamilelik geçir inşallahh
canım doktor progestan verdiyse kullanmalısın lütfen ihmal etme.progestan bebeğinin tutunmasına yardımcı olacak.
tatlım dış gebelikte kese rahim dışında olur,kese göründüyse dış gebelik değildir rahat ol.
oo ufacık dahaaaa:))maşallah,duyurmuş kalp atışlarını.benim 8 mm di ama ben çok net duyamadım gümbür gümbür değildi ama ultrasonda net gördüm.doktor ben duydum küçük olduğu için zayıf daha. haftaya daha net duyulur dedi.bu arada bende verdim kan inşallah sonuçlarımızda güzel çıkar:)
ben bebek yaparkende yapmadım tüp bebekti çünkü:))))yani 2 aydır tık yok,12. haftaya kadar da olmayacakmış
benim doktor kocamın yanında yok ilişki diyor benim bebiş aşadıga biraz o yüzden 12.haftada çeker kendini dedi.onu duydu konusu açılmıyor :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet cok minicik ama cok sukur duyduk zor yakaladik ama keratayi aradik baya minik oldugundan. simdi duyduk ama doktor 10 gune net bi sekilde duyariz simdi cok minik dedi
öyle mi dersin?peki sen net duyabildin mi
kızlar,ben 6+3 t kalp atışları için doktora gittim,ultrasonda 6+6 günlük çıktı bebek.kalp atışlarını çok net gördüm,ama duyamadım,doktor ben duyuyorum şuanda çok zayıf bebek küçük olduğu için dedi.kan testide istedi çarşamba günü sonuçlar çıkacak,bir daha dinleriz o gün sen de rahatlarsın dedi.şimdi netten araştırdım kalp atışları zayıfsa kürtaj filan gibi şeyler yazıyor.ayy içim baydı,kendi kendime evham mı yapıyorum sizce?bu arada vajinal baktı.
maşallahhh,erkenden belli etmiş kendini.senin ki biraz aceleci olacak anlaşılan
4saniye bonk bonk bonk diye atıyor öyle tık tık tık degil
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canim evhamlanma ters giden bisey olsa doktorun soylerdi sen icini ferah tut bizde 6+0'iz normalde ama 6+1 ciktik bugun kalbini de duyduk ama ugrastik biraz bikac tane duyduk biraktik 10 gune net duyariz dedi. doktorun duymus demekki bebek yasiyo gelisimi zamaninda gidiyo kendini de bebegini de uzme :)
annesine cekmis benimki sabirsiz :) hamile oldugumu da aslinda iki haftalikken anlamistim implantasyon kanamam oldu uc haftalikkende teyit ettik belli etti hemen kendini tezcanli bebegim benim
Canım bu mide bulantısı nasıl oluyo biliyomusun seni giç araba tutdumu..Kızlar bu mide bulantısı nasıl oluyo böyle sanki midenin üstünde biri oturuyo gıbımı ya ben ilk hamilelinde yasamadım maşallah bulantı kusma sadece 1 hafta yandı oda 7 haftadındayfı şimdi bu hamıleşinde unutmuşum 6 yıl ara verince şuan 6 +1 ama sanki bulanacakmış gibi hissediyom midem şiş böyle bnm gibi hisseden varmu
Canım bu mide bulantısı nasıl oluyo biliyomusun seni giç araba tutdumu..
Böle hem istfar edesın var hem yok
Bogazına kadar gelıyo orda kalıyo böleee bi arkadasında sölediği gibi süründürüyo
Böle bi acayıp bişi....
Kızlarr camasır dolabımı döktümm kışlıklarımı kaldırdım
Dolabımı sildim...
Guselce tekrar yerleştirdim..
Bı saat oldu hala işim var yawas yawas yapıcam
Zaten ewim küçük..
Haftaya misafir odamı oturma odasını mutfagımı banyomu falan temizlerim
Böle böle bitiririm inş trmizliğimi ... Kendimi iyi hissettıgım sürece
Sabahtan aksama kadar şükr bişi yok
Ne oluyosa aksam oluyo ....
Yemegımı sabah yapmaya basladım işlerimide öglene bitiriryom aksamm yatıs
Eşim hazrlayıp kaldırıyo sofrasını adamceeez neyapsın
hoşgeldinizzz,sağlıklı hamilelikler geçirin inşallahhhh:)
evet bu durumu dün yaşadım bende.resmen kafamı kaldıramadım hatta uyusam iyi gelir dedim,tesadüfen annem vardı,yemek ye öyle yat dedi,yemek yedim geçti:)=))meğer açlıktanmış
aaaa maşallaaaahhhh yaaaa
hayırlı olsun,8 snenin acısını çıkaracak kadar keyifli bir hamilelik geçir inşallahh
canım doktor progestan verdiyse kullanmalısın lütfen ihmal etme.progestan bebeğinin tutunmasına yardımcı olacak.
tatlım dış gebelikte kese rahim dışında olur,kese göründüyse dış gebelik değildir rahat ol.
oo ufacık dahaaaa:))maşallah,duyurmuş kalp atışlarını.benim 8 mm di ama ben çok net duyamadım gümbür gümbür değildi ama ultrasonda net gördüm.doktor ben duydum küçük olduğu için zayıf daha. haftaya daha net duyulur dedi.bu arada bende verdim kan inşallah sonuçlarımızda güzel çıkar:)
ben bebek yaparkende yapmadım tüp bebekti çünkü:))))yani 2 aydır tık yok,12. haftaya kadar da olmayacakmış
Canım bu mide bulantısı nasıl oluyo biliyomusun seni giç araba tutdumu..
Böle hem istfar edesın var hem yok
Bogazına kadar gelıyo orda kalıyo böleee bi arkadasında sölediği gibi süründürüyo
Böle bi acayıp bişi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?