2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
merhaba bende allah izin verirse ocak da bebeğimi kucağıma alacağım şuan kaç haftalık olduğunu bilmiyorum haftasonu öğrendim hamile olduğumu haftaya doktora gidicem

evet cok minicik ama cok sukur duyduk zor yakaladik ama keratayi aradik baya minik oldugundan. simdi duyduk ama doktor 10 gune net bi sekilde duyariz simdi cok minik dedi

senin durumunu doktor soylemis canim o baska :) hiz sorun yokken bisey olmuyo benim cok sukur simdilik bi risk olmadigindan doktor da acmadi konuyu bizde biraz daha dikkatli devam ediyoruz kisitlamadik

evet cok minicik ama cok sukur duyduk zor yakaladik ama keratayi aradik baya minik oldugundan. simdi duyduk ama doktor 10 gune net bi sekilde duyariz simdi cok minik dedi

maşallahhh,erkenden belli etmiş kendini.senin ki biraz aceleci olacak anlaşılan

canim evhamlanma ters giden bisey olsa doktorun soylerdi sen icini ferah tut bizde 6+0'iz normalde ama 6+1 ciktik bugun kalbini de duyduk ama ugrastik biraz bikac tane duyduk biraktik 10 gune net duyariz dedi. doktorun duymus demekki bebek yasiyo gelisimi zamaninda gidiyo kendini de bebegini de uzme :)

maşallahhh,erkenden belli etmiş kendini.senin ki biraz aceleci olacak anlaşılan

annesine cekmis benimki sabirsiz :) hamile oldugumu da aslinda iki haftalikken anlamistim implantasyon kanamam oldu uc haftalikkende teyit ettik belli etti hemen kendini tezcanli bebegim benim

4saniye bonk bonk bonk diye atıyor öyle tık tık tık degil

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

haklısınız arkadaşlar sağolun...evet boşu boşuna evham yapıyorum,halbu ki doktor herşey normal demişti ahh benim bu huyumm

annesine cekmis benimki sabirsiz :) hamile oldugumu da aslinda iki haftalikken anlamistim implantasyon kanamam oldu uc haftalikkende teyit ettik belli etti hemen kendini tezcanli bebegim benim

evet senin erken öğrendiğini biliyorum ona istinaden söyledim:))))))

Canım bu mide bulantısı nasıl oluyo biliyomusun seni giç araba tutdumu..
Böle hem istfar edesın var hem yok
Bogazına kadar gelıyo orda kalıyo böleee bi arkadasında sölediği gibi süründürüyo
Böle bi acayıp bişi....

evet kesinlikle boyle araba tutmasi gibi gecmiyo da artmiyo da sarhos gibi geziyon

Kızlarr camasır dolabımı döktümm kışlıklarımı kaldırdım
Dolabımı sildim...
Guselce tekrar yerleştirdim..
Bı saat oldu hala işim var yawas yawas yapıcam
Zaten ewim küçük..
Haftaya misafir odamı oturma odasını mutfagımı banyomu falan temizlerim

Böle böle bitiririm inş trmizliğimi ... Kendimi iyi hissettıgım sürece
Sabahtan aksama kadar şükr bişi yok
Ne oluyosa aksam oluyo ....

Yemegımı sabah yapmaya basladım işlerimide öglene bitiriryom aksamm yatıs

Eşim hazrlayıp kaldırıyo sofrasını adamceeez neyapsın

kolay gelsin mervecim :) bende az once buzdolabimi doktum temizledim guzelce yarin da temizlige bi bayan gelcek bahar temizligim de yapilcak ohh sonra karpuz cekirdegimi buyutcem yata yata

Insallah oyledir canım tsk ederim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok bilmekte iyi değil kızlar,ben artık hiçbirşeye netten bakmıyorum,araştırmıyorum..sonra insan evham yapıyo,iyice pimpirik oluyosun..en iyisi oluruna bırakmak,Allahtan hayırlısını isteyip beklemek.. Pazar günü miraç kandiliymiş,bol bol dua ederiz

Hiç bulanmadı hiçre tutmaz beni araba anlattım gibi degilde böle miden şiş patlıcak gibi sankı hazmedemıyo gibi acayıp bişey :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…