2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kolay gelsin mervecim :) bende az once buzdolabimi doktum temizledim guzelce yarin da temizlige bi bayan gelcek bahar temizligim de yapilcak ohh sonra karpuz cekirdegimi buyutcem yata yata
Sanada kolay gelsin canım bnm
Temizlik olmadan olmuyo gerçekten
Bunalıyorum bişi yapasım gelmiyo
O yüsden yapıyorum yawas yawas
İnş canım ...
Bn cok merak ettigim bişi olursa dr arıyorum
Bi problem yoksada hiç aramıyorum aslında
Netteki bilgiler genel olarak verilmiş bizde okuyp acaba bnmde mi ölemi falan muhabbetlerine giriyoruz bnce hiç gerek yok
Rahat kafayla bi hamilelik geçirmek istiyorum
Hiç bulanmadı hiçre tutmaz beni araba anlattım gibi degilde böle miden şiş patlıcak gibi sankı hazmedemıyo gibi acayıp bişey :))

Kız güldürdün bni
Bebegim gaz olur şişkinlik olur ilk haftalarda 9. 10 . Haftalara doru azalır o şişkinlk hissi canım. Gaz topluyo hemen vücüd...
Cok süt içiyosan yada gazlı sebze baklagıl falan tüketiyosan dikkat et biraz azalt gülüm geçer inş

kızlar bende kalp atışını duydum bebeğimi gördüm geldim . nasıl bir hızla büyüyor hayret ettim. iki hafta önce sadece kese varken ve 4.3 mm iken bugün sadece bebeğim 11.80 mm gözüktü. iki ultrasyonu karşılaştırdığımda ise keseler arasında dağlar kadar fark var.

şimdi kalp atışını duyduk geldik, bir ay sonrada ikili tarama testi için gidicez. bu bekleyiş, endişe kucağıma alana kadar bitmiycek sanırım. sizlerde öylemisiniz?

Gözün aydın ...
Mutlulugun daim olsun ..:) bizde öleyiz canım sürekli bir bekleyiş içindeyiz ki cocuk dogana kadar dewam edicek bu
Rabbim buradaki arkadasların ve burada olamayan tüm hamile kadınların cocuklarına saglık versin
Saglıkla dünyaya getirmwyi nasip etsin inş .....

amiin inşallah rabbim herkese yadım etsin düşünmekten kafayı yicem zağten

aynen öyleyiz cnm hep acaba acaba uykularım kaçıyor sağlıklımı sağlıksızmı yan yatmıyayım düz yatmıyayım aslında ne gelirse rabbimden gelir ondan gelene bişiy diyemeyiz. evham oldum artık kendimi yıpratıyorum

amin canım inşallah. Allah o günleri görmeyi hepimize nasip etsin

arkadaşlar temizlik için çamaşır suyu kullanıyo musunuz?
wc ve banyo için kullanıcam şimdi ama korkuyorum zarar verir mi diye

Ïyi aksamlar canlar nasilsiniz bayadir giremiyorum b
hep yatiyorum resmen kafami kaldircak halim yok mide bulantilarimda basladi ayni kizimda oldugu gibi cikaramiyorum surunduruyor beni resmen riskte olunca doktor buhafta rapor vermisti yatiyorum bende isede gitmedim bakalim yarin kuzumu gormeye gidicez hzyirli haberlerle gelirim insallah gecmisi pek okuyamadim herkes iyidir insallah

Son düzenleme:

Ohh masallah kolay gelsin canim benimda yapmam lazim ama suan hic halim yok

Bende çoğu zaman Allahım hayırlısını bilir diye düşünüyorum. Ama bazen insan kendine engel olamıyor. bugün gittiğimde önce tansiyon ölçtüler 13 - 8 geldi. heyecan tavan yapmıştı. acaba görücekmiyim, duyucakmıyım sürekl kafamda aynı düşünceler insan engel olamıyor işte kendine

Merhaba summela... Evet ben doktora gittim doktorum bunun normal olmadığını söyledi.. düşük belirtisi olabilirmiş... progestan verdi ayın yirmisinden beri kullanıyorum çalısıyorum yoğun bir işim oluyor çoğu kez .. dinlenmek biraz zor olsada hala bebişimleyim.. Allah hepimize onları kucağımıza almayı nasibetsin... İnsaallah seninde ağrıların diner..

canım daha benim 4+1 olcak doktorum gel gözükür dedi gitcem sabırsızlıkla bekliyorum...

O an anlatılmaz biliyor musun? İnsaallah o gün sende yaşarsın.. Doktorum bak göremeyebiliriz derken görünce kendide şaşırdı 9.2 mm idi bebişim inşaallah büyümüşte annişine sımsıkı sarılmıstır.. İnsaallah sende görüp bu mutluluğu yaşarsın...

Kız güldürdün bni :9: Bebegim gaz olur şişkinlik olur ilk haftalarda 9. 10 . Haftalara doru azalır o şişkinlk hissi canım. Gaz topluyo hemen vücüd... Cok süt içiyosan yada gazlı sebze baklagıl falan tüketiyosan dikkat et biraz azalt gülüm geçer inş[/QUOTE .!.:
Yok cnm ya gazlı bişey içmedim ama fındık yedim o yapabilir nebllim valla unutmuşum bide ilkinde insan anlamıyor ikincide canı daha kıymetlı oluyo:))))))

Benim de 4+5 te 7.5 mm ydi normal o zaman buyuklugumuz :)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

Normal sanırım. doktor aslında tam beş haftalık değil.. eğer 9.2 değilde 10 mm olsaydı tam 5 haftalık diycektim dedi... <seninde ağrın oluyor mu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…