2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Yaaaa çok sevindğm arkadaşına maşallahhh maşallahhhhh
cuma günüde duyulmazsa o zaman başka bi doktorada görünürüm :44:

duydum cnm karından baktırdım ben hamdolsun ama sen şunu asla unutma doktorum kalbi atmıyo diyosa hemen inanma altarnetif bir doktora git muhakkak böyle durumlarda tek doktorla hareket etme yani cnm

Çook sevindim cnm duymama maşallah
Peki cnm dinlicem sizi inşallahh mucizem benimledir

Maalesef bebeğimin kalp atışını duymamadık doktor Pazartesi tekrar çağırdı yine duyulmazsa salı kürtaj dedi...

Maalesef bebeğimin kalp atışını duymamadık doktor Pazartesi tekrar çağırdı yine duyulmazsa salı kürtaj dedi...

Ahhh kuzım sendemi duyamadın bende dün gittim 7+4 olması gerekirken 6 haftalık görünüyor cuma günü kalp atışını duymazsak kürtaj olacak
ama burdaki kızlar başka doktorada görünün diyorlar ben gidicem lütfen sende git
senin kaç haftalık görünüyor bebeğin

Benimki 7 haftalık ama doktor gelişimi 6 hafta 1 gün dedi çok üzgünüm korkuyorum.... Ben zaten mutluluğun beni bulamayacağını biliyordum herzamanki gibi

Allah razı olsun cnm şuan yazarken gözyaşlarımı tutamıyorım 5 senedir istediğim bişi ikinci tüp bebek denemem

haklısın cnm ama karamsar olma sağdece dua et herşi rabbim bilir o isterse verir cnm o istemezse nezaman ne olucağı belli olmaz ve bukadarda üzerinde durma bence bugün bir hastanenin acilinden giriş yap hamileyim ama karnımda ağrı var de bi baksınlar cnm ben öyle yapmıştım napim yerimde duramıyordum kafan takılı kalmasın

Benimki 7 haftalık ama doktor gelişimi 6 hafta 1 gün dedi çok üzgünüm korkuyorum.... Ben zaten mutluluğun beni bulamayacağını biliyordum herzamanki gibi

Öyleme deme lütfen aynı şeyleri yaşıyoruzz ben dün çok ağladım halada ağlıyorum elimde değil ama güçlü durmaya çalışmak lazım kurban olduğumuz allahım ol dedimi herşekilde olur lütfen duanı et inancını kaybetme
eşin 99 defa ya mübdi desin göbeğini tutarak biz şimdi ona başladık
inan sana da kendimede ağlıyorum mucizemiz bizi bırakmaz inşallahhhh

kızlar bu arada kefir içmeye başladım süt içemeyen arkadaşlar varsa kefirin tadıda çok güzel sindirimide kolay ve kalsiyum deposu ben kendim evde yapıyorum

Peki pazartesi gitsem sence daha iyi olurmu daha dün gittim doktora :26:

Kizlar gunaydin bugun tam 7 hafta 4 gunluk olduk doktora kalp atislarini dinlemeye gidicez fakat bir bulanti yasiyorum gecmiyo bir turlu doktorum premesis verdi cok yararini goremiyorum baska da ilac kullanmam yasak off dua ediyorjm 12. Haftada biter diye bide bas agrisi yasayanlar varmi bnm cok agriyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar bende de hafif bulantı ve yanma, baş ağrısı var ara ara kasıkta batma var. bunlar çok rahatsız etmiyor da fena işttahsızlık ve uykusuzluk var. normalde herkesin çok uykusu olmaz mı ben uyuyamıyorum yaa zorluyorum kendimi yok olmuyor normalde çok rahat 10 saat uyurdum vakit olsa, şimdi 4-5 saat ancak, o da zorlaya zorlaya niye böylee uyumak istiyorummmmm

Güzelll haberlerle gelirsin inşallahhh cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…