Cnm arkadaşımında başına aynı şey geldi. Olması gerekenle arasında 2 haftalık fark vardı doktor kürtaj dese de yanaşmadılar. 8. Haftanın sonuna doğru çok şükür kalp atışları duyuldu. Şimdi 17. Haftada.. Hemen moralini bozma gerekirse başka bi doktora daha git..
Peki kalp atışını duydunmu cnm :26:
duydum cnm karından baktırdım ben hamdolsun ama sen şunu asla unutma doktorum kalbi atmıyo diyosa hemen inanma altarnetif bir doktora git muhakkak böyle durumlarda tek doktorla hareket etme yani cnm
Çook sevindim cnm duymama maşallah
Peki cnm dinlicem sizi inşallahh mucizem benimledir
inşallah cnm ben inanıyorum bebeğin seninle dua edicem senin için
Maalesef bebeğimin kalp atışını duymamadık doktor Pazartesi tekrar çağırdı yine duyulmazsa salı kürtaj dedi...
Benimki 7 haftalık ama doktor gelişimi 6 hafta 1 gün dedi çok üzgünüm korkuyorum.... Ben zaten mutluluğun beni bulamayacağını biliyordum herzamanki gibiAhhh kuzım sendemi duyamadın bende dün gittim 7+4 olması gerekirken 6 haftalık görünüyor cuma günü kalp atışını duymazsak kürtaj olacak
ama burdaki kızlar başka doktorada görünün diyorlar ben gidicem lütfen sende git
senin kaç haftalık görünüyor bebeğin
Allah razı olsun cnm şuan yazarken gözyaşlarımı tutamıyorım 5 senedir istediğim bişi ikinci tüp bebek denemem
Benimki 7 haftalık ama doktor gelişimi 6 hafta 1 gün dedi çok üzgünüm korkuyorum.... Ben zaten mutluluğun beni bulamayacağını biliyordum herzamanki gibi
haklısın cnm ama karamsar olma sağdece dua et herşi rabbim bilir o isterse verir cnm o istemezse nezaman ne olucağı belli olmaz ve bukadarda üzerinde durma bence bugün bir hastanenin acilinden giriş yap hamileyim ama karnımda ağrı var de bi baksınlar cnm ben öyle yapmıştım napim yerimde duramıyordum kafan takılı kalmasın
kızlar bu arada kefir içmeye başladım süt içemeyen arkadaşlar varsa kefirin tadıda çok güzel sindirimide kolay ve kalsiyum deposu ben kendim evde yapıyorum
Gunaydin kizlar. Bugun cok fenayim bulantisi cok olan var mi
Kizlar gunaydin bugun tam 7 hafta 4 gunluk olduk doktora kalp atislarini dinlemeye gidicez fakat bir bulanti yasiyorum gecmiyo bir turlu doktorum premesis verdi cok yararini goremiyorum baska da ilac kullanmam yasak off dua ediyorjm 12. Haftada biter diye bide bas agrisi yasayanlar varmi bnm cok agriyo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?