- 8 Ekim 2011
- 2.244
- 2.337
- 248
ahh leblecim sagol cnm ister istemez canim sıkıldı . Çunku paylaşim yaptıgım bi yerden bu şekilde ayrılmk kotu oldu . Boyle duşunmekte bi buyukluk . Seni surekli okuyorm ztn çk begenyrm yazılarını cnm sagol.hamileyiz,, herkez gergin,,, olabilir,,,
yaşında genç o zaman insan daha da fevri olabiliyor,,,
özür dilemen de senin büyüklüğündür,,,
sıkma böyle şeylere canını,,
Allah şifa versin canım beterinden korusun...Günaydın annisler ve melekleri çok Üzgünüm bugün annem hasta kolit var barsaklarinda bu aralar sık sık rahatsizlaniyo şuan yine hastanedeymis konusamadi bilesehir dışında bide ne olur dua edermisiniz anneme iyi olsun inşallah allahım korusun annemi ve tüm anneleri
Çok geçmiş olsun canım , Rabbim biran önce şifasını versin inşallahGünaydın annisler ve melekleri çok Üzgünüm bugün annem hasta kolit var barsaklarinda bu aralar sık sık rahatsizlaniyo şuan yine hastanedeymis konusamadi bilesehir dışında bide ne olur dua edermisiniz anneme iyi olsun inşallah allahım korusun annemi ve tüm anneleri
Slm kızlar.. Henüz dogum yok.. Sancı gitti:)
Girlboyöom gibi iki üç güne sogurcam herlade.. Neyse hayırlısı artık.. Beklemekten belirsizlikten ypruldum...
Ben evi topluyum bugün tembellik yaptım kalkar kalkmaz yatakları toplardım
Birde ben bebeğimi özledim eşimle konuşmuyorum diye dr a da gitmedik ne zaman gideceksem 11 gün kaldı
Günaydın canlarım dogum yapan yok demii :) Bekliyoruz bakalım bizde..Benim iştahta gitti yaa canım hiç bişey istemiyor.
Günaydın annisler ve melekleri çok Üzgünüm bugün annem hasta kolit var barsaklarinda bu aralar sık sık rahatsizlaniyo şuan yine hastanedeymis konusamadi bilesehir dışında bide ne olur dua edermisiniz anneme iyi olsun inşallah allahım korusun annemi ve tüm anneleri
Canim besigin rengi gayet hoş hic dusunme onu.esinlede artik yavaş yavaş baris.EE doğuma az kaldi yoksa doğum anindami barisicaksinGünaydın herkese, ayy dün ki muhabbete çok güldüm, birde gündüz yoksunuz akşam muhabbet muhabbet olmaz ki canım
Ben bir romantik bir duygusal oldum ki, sapıttım heralde adama sarılmamak için zor tutuyorum kendimi, sanki evli değiliz günah
Özür mü o da ne tabi ki dilemiyor, sürekli yiyecek bir şeyler getiriyor beyimiz sevdiğim şeyleri onun özürü odün kv deydim gelmiş elleri dolu dolu evimin hatunu nerde diyor ama ben konuşmuyorum hala galiba ben normal değilim deliyim
Ben çok özledim eşimi ya böyle sürekli yanımda olsun istiyorum, evet evet delirdim ya da mazoşistim ben adam beni o kadar ağlattı ben ne düşünüyorum
Geceleri sancıdan duramıyorum kesin doğurucam diyorum oğlum ne olur dur 11 gün daha dayan diyorum
Dün perde yıkadım ütüledim, kaynımı çağırdım assın diye kv de geldi, diyor ki yapma kızım yapma diğer eltimi diyor bak dokuz ay yapmadı ondan iyisi yok kocası ağzına bakıyor sende yapıyorsun yapıyorsun yaranamıyorsun diyor, kendi oğlundan için, amaaan napıyım benim eşimde böyle bu dünya böyle yaptığının kıymeti bilinen çok az insan var, tek değilim ya
Ayy birde dün kv deyken şey diyor kv de eşimde gelmişti o ara, görümceme kp diyormuş ki kızım iki yaşına geldi artık çocuğun emzirmeyi bırak, yok artık dedim nasıl bir adam ki anne senin bu kocan peess dedim doğuma emzirmeye karışıyor ya azğım açık izliyorum dedimOhh canıma değsin eşim bir şey diyemedi tabi, adam emzirmeye bile karışıyor şaka gibi ya
Sabah sabah daldan dala atladım yine
Ya birde sabah eşim beşiğin rengini dedi çok koyuymuş rengi diye aslında benimde hoşuma gitmedi ama napıyım hediye hem de kutusunu attık değişilmez daha, kötü mü ki rengi?
Geçmiş olsun canim.Allahim şifa versin inşallah.uzakta olmak çok kotu bisey ya.benimde en çok korktugum seydir bu durum.birine bisey olması ve Gidememek yanlarinda olamamak Ayy Allah hepimizin ailesini korusun insAllahGünaydın annisler ve melekleri çok Üzgünüm bugün annem hasta kolit var barsaklarinda bu aralar sık sık rahatsizlaniyo şuan yine hastanedeymis konusamadi bilesehir dışında bide ne olur dua edermisiniz anneme iyi olsun inşallah allahım korusun annemi ve tüm anneleri
Canim nerdeyse epey var neden öyle kesin konustuki.bi sikinti yoktur inşallah.ama daha 8 gün var inşallah döner.kilosu fazla olunca yer darligindan dönmeside pek mümkün olmuyor sanirimSelam guzel anneler. Cok sukur sorunsuz bi hamilelik gecirdim. Tek sıkıntim hamileligin basindan beri idrar yolu enfeksiyonu ve mantar oldu
Herdeyi denedim sirkeli su, bol su tukettim doktorum fitil yazdi falan ama ih ihhhhh care bulamadik .doktorda yapacak bisey yok dogumdan sonra bakicaz caresine artik dedi..bende alistim zaten 9 aydir. Zaten en onemli problemimde o degil artik...kesinlikle sezaryan dogum istemiyorum diyordum en basindan beri.hep normal olsun istiyodum. Gel gelelimm bizim bicirigin pek donmeye niyeti yok.doktorumuzda haftaya cumaya kadar vakit verdi dondu dondu donmedi srzaryan dedi. Biraz daha bekleyelim dedik ama o tarihten ssonra donsede dogum sıkintiya girer dedi.cok tecrubeli iyi bi doktorumuz var ve sezaryan karsitidir.acaba tehlikeli bi duurummu sezdide bize soylemiyo kizlar? O yuzdrn acele ediyo sezaryan icin?
Günlerimiz aynıymış canım daha cok erken degilmi ya sezaryen demek icin? Doktorunun vardır bi bildigi...Selam guzel anneler. Cok sukur sorunsuz bi hamilelik gecirdim. Tek sıkıntim hamileligin basindan beri idrar yolu enfeksiyonu ve mantar oldu
Herdeyi denedim sirkeli su, bol su tukettim doktorum fitil yazdi falan ama ih ihhhhh care bulamadik .doktorda yapacak bisey yok dogumdan sonra bakicaz caresine artik dedi..bende alistim zaten 9 aydir. Zaten en onemli problemimde o degil artik...kesinlikle sezaryan dogum istemiyorum diyordum en basindan beri.hep normal olsun istiyodum. Gel gelelimm bizim bicirigin pek donmeye niyeti yok.doktorumuzda haftaya cumaya kadar vakit verdi dondu dondu donmedi srzaryan dedi. Biraz daha bekleyelim dedik ama o tarihten ssonra donsede dogum sıkintiya girer dedi.cok tecrubeli iyi bi doktorumuz var ve sezaryan karsitidir.acaba tehlikeli bi duurummu sezdide bize soylemiyo kizlar? O yuzdrn acele ediyo sezaryan icin?
kilosu iyi suyu iyi bi problem yok sadece donmemis dedi. Haftaya son kontrolumuz artik. Donerse ne mutlu bize donmezse yapacak bisey yok.yeterki kizim saglikli bi sekilde dogsun.yalanci kasilmalarimda basladi iki haftadir.belki onuda goz onunde bulundurmustur doktor.hepimiİn hakkinda hayirlisi kizlar.Canim nerdeyse epey var neden öyle kesin konustuki.bi sikinti yoktur inşallah.ama daha 8 gün var inşallah döner.kilosu fazla olunca yer darligindan dönmeside pek mümkün olmuyor sanirim
şimdi ben dün annemlerde kaldım ya kanepede yattım off ne biçim bi kanepeymiş de ben yıllardır farkedememişim resmen kolum bacağım kısacası dötüm başım heryerim ağrı içinde bu gece kardeşimi kandırıp evimde yatmak istiyorum en azından rahat rahat uyurum gündüzleri de gelir burda yer içerimmm
bende anlamadımki canım. işte haftaya cumaya kadar döndü döndü. daha sonra dönsede doğum sıkıntıya girer dedi.annemle konuşuyorum o da sağlıkçı .son ana kadar dönmeyen bebekler var diyo. bilmiyorumm büyük konuştum galiba sezaryan olmam diye.eşimde istersen başka bi doktora gidelim diyo ama bebek dönmedikten sonra başka doktor ne yapabilirki ?Günlerimiz aynıymış canım daha cok erken degilmi ya sezaryen demek icin? Doktorunun vardır bi bildigi...
Allah sifa versin annene en kisa zamanda, boyle zamanlarda uzakta olmak cok zor...Günaydın annisler ve melekleri çok Üzgünüm bugün annem hasta kolit var barsaklarinda bu aralar sık sık rahatsizlaniyo şuan yine hastanedeymis konusamadi bilesehir dışında bide ne olur dua edermisiniz anneme iyi olsun inşallah allahım korusun annemi ve tüm anneleri
Canım bebegin kac kilo söylemek istemezsen de anlarim canimbende anlamadımki canım. işte haftaya cumaya kadar döndü döndü. daha sonra dönsede doğum sıkıntıya girer dedi.annemle konuşuyorum o da sağlıkçı .son ana kadar dönmeyen bebekler var diyo. bilmiyorumm büyük konuştum galiba sezaryan olmam diye.eşimde istersen başka bi doktora gidelim diyo ama bebek dönmedikten sonra başka doktor ne yapabilirki ?
evetttt eskiden arada yatardım bu kanepede hatta zevkine yatardım ama asla böyle acılar çekmezdimmm kendi yatağımın gözünü seviyim yaaaaa evimi bile özledim camdan balkonuma hasretle bakıyorumayy canım bizde geçen gece dedik tv izlerken yatalım kanepede uyuruz burda yattık ama nasıl bir yatış sabahı zor ettim daha da yeltenmedim kanepede yatmaya
eskiden de yatardık kanepede ama hiç bişi olmazdı artık her yer batıyor bizebu halimizle yatağımıza zor alıştık kanepeye nasıl yatalım dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?