2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
hamileyiz,, herkez gergin,,, olabilir,,,
yaşında genç o zaman insan daha da fevri olabiliyor,,,
özür dilemen de senin büyüklüğündür,,,
sıkma böyle şeylere canını,,
ahh leblecim sagol cnm ister istemez canim sıkıldı . Çunku paylaşim yaptıgım bi yerden bu şekilde ayrılmk kotu oldu . Boyle duşunmekte bi buyukluk . Seni surekli okuyorm ztn çk begenyrm yazılarını cnm sagol.

Günaydın annisler ve melekleri çok Üzgünüm bugün annem hasta kolit var barsaklarinda bu aralar sık sık rahatsizlaniyo şuan yine hastanedeymis konusamadi bilesehir dışında bide ne olur dua edermisiniz anneme iyi olsun inşallah allahım korusun annemi ve tüm anneleri

Allah şifa versin canım beterinden korusun...

Çok geçmiş olsun canım , Rabbim biran önce şifasını versin inşallah

Slm kızlar.. Henüz dogum yok.. Sancı gitti:)
Girlboyöom gibi iki üç güne sogurcam herlade.. Neyse hayırlısı artık.. Beklemekten belirsizlikten ypruldum...

yakın canım rabbimin izniyle senin doğumun
bebeğinin karnında geçirdiği son anları huzurla doya doya yaşa
zira bu günleri çook özlicez

Ben evi topluyum bugün tembellik yaptım kalkar kalkmaz yatakları toplardım

Birde ben bebeğimi özledim eşimle konuşmuyorum diye dr a da gitmedik ne zaman gideceksem 11 gün kaldı

amaan ben gittim salı günü hiç bişi anlamadım kilosunu bile bilmiyorum öyle ölçtü iyi dedi 2 dk anca sürmüştür gönderdi dr

Günaydın canlarım dogum yapan yok demii :) Bekliyoruz bakalım bizde..Benim iştahta gitti yaa canım hiç bişey istemiyor.

seninde günün az kalmış canım

rabbim sen nelere kadirsin

rabbim acil şifalar versin canım inş

Selam guzel anneler. Cok sukur sorunsuz bi hamilelik gecirdim. Tek sıkıntim hamileligin basindan beri idrar yolu enfeksiyonu ve mantar oldu
Herdeyi denedim sirkeli su, bol su tukettim doktorum fitil yazdi falan ama ih ihhhhh care bulamadik .doktorda yapacak bisey yok dogumdan sonra bakicaz caresine artik dedi..bende alistim zaten 9 aydir. Zaten en onemli problemimde o degil artik...kesinlikle sezaryan dogum istemiyorum diyordum en basindan beri.hep normal olsun istiyodum. Gel gelelimm bizim bicirigin pek donmeye niyeti yok.doktorumuzda haftaya cumaya kadar vakit verdi dondu dondu donmedi srzaryan dedi. Biraz daha bekleyelim dedik ama o tarihten ssonra donsede dogum sıkintiya girer dedi.cok tecrubeli iyi bi doktorumuz var ve sezaryan karsitidir.acaba tehlikeli bi duurummu sezdide bize soylemiyo kizlar? O yuzdrn acele ediyo sezaryan icin?

Canim besigin rengi gayet hoş hic dusunme onu.esinlede artik yavaş yavaş baris.EE doğuma az kaldi yoksa doğum anindami barisicaksin demekki özür dileyemiyo pişman ama onunda özür dileme sekli bu.benim esimde ozur dilemeyi beceremez ama sirnasir hemen.herkesin yapisi farkli bunu sen daha iyi bilirsin.
Kp ne gelince Allah onu bildiği gibi yapsin ya o ne demektir ya kişinin memesinden ona ne terbiyesiz ya.yani namazinda niyazinda diyorsun ama böyle şeylerin ayip ona dusmemesi gerektiğini bilmiyomu tövbe Estağfurullah yaz kizdim heeee Allah vere sana karismiyo gerci Allahtan karismadi ama neysee Demek kaynananda Peygamber sabri varmis.Uyuz adam
Geçmiş olsun canim.Allahim şifa versin inşallah.uzakta olmak çok kotu bisey ya.benimde en çok korktugum seydir bu durum.birine bisey olması ve Gidememek yanlarinda olamamak Ayy Allah hepimizin ailesini korusun insAllah

Canim nerdeyse epey var neden öyle kesin konustuki.bi sikinti yoktur inşallah.ama daha 8 gün var inşallah döner.kilosu fazla olunca yer darligindan dönmeside pek mümkün olmuyor sanirim

şimdi ben dün annemlerde kaldım ya kanepede yattım off ne biçim bi kanepeymiş de ben yıllardır farkedememişim resmen kolum bacağım kısacası dötüm başım heryerim ağrı içinde bu gece kardeşimi kandırıp evimde yatmak istiyorum en azından rahat rahat uyurum gündüzleri de gelir burda yer içerimmm

Günlerimiz aynıymış canım daha cok erken degilmi ya sezaryen demek icin? Doktorunun vardır bi bildigi...

Canim nerdeyse epey var neden öyle kesin konustuki.bi sikinti yoktur inşallah.ama daha 8 gün var inşallah döner.kilosu fazla olunca yer darligindan dönmeside pek mümkün olmuyor sanirim
kilosu iyi suyu iyi bi problem yok sadece donmemis dedi. Haftaya son kontrolumuz artik. Donerse ne mutlu bize donmezse yapacak bisey yok.yeterki kizim saglikli bi sekilde dogsun.yalanci kasilmalarimda basladi iki haftadir.belki onuda goz onunde bulundurmustur doktor.hepimiİn hakkinda hayirlisi kizlar.

kızlar benim dr çatı muanesinden hiiç bahsetmeditelefonunu verdi bir sorun olursa ara hemen dedi
yoksa bir hafta sonra gel dedi
inş böyle gider muaneyide doğum zamnı yapar
ben hiiiiç istemiyorum çatı muanesi dr erkek çok rahatsız olurum ben
ama doğum anı yapacak bişi yok ona hazırım

ayy canım bizde geçen gece dedik tv izlerken yatalım kanepede uyuruz burda yattık ama nasıl bir yatış sabahı zor ettim daha da yeltenmedim kanepede yatmaya
eskiden de yatardık kanepede ama hiç bişi olmazdı artık her yer batıyor bize bu halimizle yatağımıza zor alıştık kanepeye nasıl yatalım dimi ama

Günlerimiz aynıymış canım daha cok erken degilmi ya sezaryen demek icin? Doktorunun vardır bi bildigi...
bende anlamadımki canım. işte haftaya cumaya kadar döndü döndü. daha sonra dönsede doğum sıkıntıya girer dedi.annemle konuşuyorum o da sağlıkçı .son ana kadar dönmeyen bebekler var diyo. bilmiyorumm büyük konuştum galiba sezaryan olmam diye.eşimde istersen başka bi doktora gidelim diyo ama bebek dönmedikten sonra başka doktor ne yapabilirki ?

Allah sifa versin annene en kisa zamanda, boyle zamanlarda uzakta olmak cok zor...

Canım bebegin kac kilo söylemek istemezsen de anlarim canim arkadaşımın bebegini 37.haftada sezaryenle aldı dr kilolu bi bebek gelisimini tamamladı demis dönmemısti onun bebegide dönerse dogum kanalına girerse sıkışabilir falan demis neyse 37 de aldı iri dedigi bebek 3600 kilo dogdu

evetttt eskiden arada yatardım bu kanepede hatta zevkine yatardım ama asla böyle acılar çekmezdimmm kendi yatağımın gözünü seviyim yaaaaa evimi bile özledim camdan balkonuma hasretle bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…