2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar günaydın nasılsınız ben hala bişey göremedim hala sabrediyorum inşaallah o gün de gelecek :) doktor su an 6 haftalık olması gerek ama 4 haftalıkla uyumlu dedi. Benim 2 hafta geç döllenme olmuş o zaman. O kadar olur mu ki? Bi de beklenen adet tarihim olan ayın 7sinde idrarda çıktı bu mümkün mü kafam baya karışık yani :)

12-01-2015 ♥

doktoruna sor cnm belki gıda zehirlenmesi falan olmuşsundur arayabilirsen ara yada herhangi bir hastanenin aciline git

Tesekkurler canim gittim hem kesemi gordum hem tokoplazma rubella vs yaptirdim hem de gaita kulturu verdim. Dr dedi pazartesiye kadar bekleyelim devam ederse mutlaka goruselim dedi. Bisey yok simdilik yani

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

canım,bence senin bebeğin sana geç tutundu.bu yüzden haftasından küçük olması normal değil mi?lütfen bozma moralini,9. haftada bile duyanlar var sakın hemen kürtaj olma,bekle...
Maalesef bebeğimin kalp atışını duymamadık doktor Pazartesi tekrar çağırdı yine duyulmazsa salı kürtaj dedi...

aaa noluyo bu doktorlara anlamıyorum.bu kadar kolay mı moral bozmak?lütfen sende üzülme,geç döllenme olmuştur inşallah duyulur bol bol dua et...

Selam

Bendede mide bulantısı halsizlik devam içimde hep baygınlık hissi var sürekli uzanıyorum oğlumla biraz zor oluyor ama geçecek inşallah
Peynir ekmek gevrek ayran çıbuk kraker galeta haşlanmış patates leblebi nohut bunlarla besleniyorum yarın 8.hafta bitiyor pazartesi kontrolüm var sağlıkla gelsin bebeklerimiz...

canım moralini bozma, ümidini kesme, inşallah duyarsın kalp atışlarını. dua edicem senin için...

çok sevindim cnm inş bi sorun çıkmaz benimde sol kasım acıyo neden bilemedim

Canım benim de 6 olması gerekirken 4 görünüyor. 2 hafta az bi süreç de değil. İnşaallah zamanla herşey yoluna girer. Ben 7sinde öğrendim o günden bu güne daha keseyi bile göremedim. Bence kendini üzme.

12-01-2015 ♥

Kızlar keseyi gördük kalp atışı için çok küçük dedi 2 hafta sonra gitcez bi dahakine allahın izniyle
Canim inşallah kalp atışlarını duyarsin bidakine :)
5.5 haftalık bugün gittim ama keseyi gördük kalp atışlarını haftaya dedi bi daha 3 hafta sonra gidicem o zmn gel daha ii olur dedi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim inşallah sende duyarsin kalp atışlarını :)
Ooo masallah canım ne güzel ardi ardına buyucekler inşallah bunda agir gecmez ogluna rahat rahat bakarsın canim bilgilerini bana özelden yaz ekleyeyim listeye ...
Evet canim burda hemen kurtaj yapmıyorlar risk görülmedigi surece ama yinede siz kendinizi de riske atmayın inşallah bebişlerimiz birakmicak bizi siz böyle yazdikca bende korkuyorum daha kalp atışlarini duymadım bende salı günü randevum inşallah duyarım inşallah kimse bebeginden ayrılmak zorunda kalmaz
Bu arada yaş 28.. sat 28 Mart.. tdt: 2 ocak :)
Hoşgeldin canim aramıza hayırlı olsun bebegin ekliyorum listeye :)
Gercekten bir mucize rabbim ol desin yeterki ...
Benimki 7 haftalık ama doktor gelişimi 6 hafta 1 gün dedi çok üzgünüm korkuyorum.... Ben zaten mutluluğun beni bulamayacağını biliyordum herzamanki gibi
Canim 1 hafta geriden gelmesinde bi sorun olmaz gec döllenme olmustur inşallah bidaha ki randevu da duyarsin kalp atışlarını ..
Evet canim bencede başka bir doktora daha kontrol ol emin olmadan kurtaj olma
Maalesef bebeğimin kalp atışını duymamadık doktor Pazartesi tekrar çağırdı yine duyulmazsa salı kürtaj dedi...
Canim inşallah pazartesi duyulur kalp atışlari yarın mirac kandili dua edelim birbirimize bol bol ...
Geçmiş olsun canım yağsız haşlama pilav ,patates, muz ye inşallah faydasini görürsün ..
Benimde bugun randevum var 2. Randevum kalbini duymaya gidiyoruz insallah. Ama belirtilerim cok az korkuyorum birsey olacak diye . Bana da dua edin kizlar lutfen .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim icini ferah tut inşallah duyarsin kalp atışlarını ...

Canim gözün aydın hersey yolunda hic sonuna kadar da sorunsuz gider hamileligin ..

çok sevindim cnm inş bi sorun çıkmaz benimde sol kasım acıyo neden bilemedim

Canim seni listede goremedim ben. Ekletsene kendini de. Kalp atisini duymussun meleginin bizden yukaridasin o zaman:) ultrasona gore kacinci haftanda duydun? Dr bugun bana 10-12 gune kadar goruruz bos kese degilse dedi. Nasil sabirsizim anlatamam. Sancin araliksizsa dr a git. Ben onceki dusugumde cok ihmal ettim bin pismanim. Bi de camasirini pamuklu ve beyaz giy. Akintilarini kontrol et. Uzat ayaklarini yat.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

Gözün aydın canım insallah sonuna kadar hersey yolunda gider :)
Canim topigimizde bikac atlrkadasimiz var 2 haftaya yakin gec döllenme olan umutsuz olma 6 haftalık olana kadar bekle inşallah göreceksin bebegini dualarimiz birbirimizle ..
iyi hafta sonlar güzel anneleeeerr:))
Slm sattasim nasılsın bugun :)

Canim evde ilgi bekleyen çocuk oldumu zor oluyor benim ogluslar 4 e kadar okuldalar geldilermi babası ilgileniyor inşallah en kısa zamanda gecer .
Pazartesi ye güzel haberlerini bekliyorum:)

bomba gibiyim:)))bulantılarım henüz başlamadı mutfağa girmemi bekliyor:))))sen nasılsın sattaşım:)

Ofizmir canim sen bilgilerini yazmismiydin bana hatırlamıyorum yolla ekleyeyim canim listeye bu sayfaya yazilan bilgileri geriye tek tek bakarsam görebiliyorum o yüzden lütfen özelden yazin bilgilerinizi...

bomba gibiyim:)))bulantılarım henüz başlamadı mutfağa girmemi bekliyor:))))sen nasılsın sattaşım:)

Ne güzel Sabahtan başlamadiysa baslamaz inşallah artık hemen bişeyler ye miden boş kalmasın.kahvaltida salatayı tavsiye ederim cok iyi geliyor mideye hafif limonlu :)
Ben bugun iyiyim şükür uyanir uyanmaz bulantı hapimi içiyorum kahvaltimizi yaptik ogluslarimla masamiz bizi bekliyor topla beni diye

Benim heryerim kasınıyor bacaklarim özellikle 😔 kabardi ve cok fena kizardi.hamilelikle alakası olabilir mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim uyanır uyanmaz değil,mutfağa girip kahvaltı hazırlarken oluyor ne oluyorsa.bir kere midemi boşaltıyorum,sonra deli gibi acıkıp oturuyorum masaya:))))ayy salata vazgeçilmezim oldu bugünlerde,çantamda bile taşır oldum o midemi oturtuyor sanki:))))))

ohh ne güzel kocamannnn bi aile olacaksınız,oğluşların kaç yaşlarındalar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…