doktoruna sor cnm belki gıda zehirlenmesi falan olmuşsundur arayabilirsen ara yada herhangi bir hastanenin aciline git
canım,bence senin bebeğin sana geç tutundu.bu yüzden haftasından küçük olması normal değil mi?lütfen bozma moralini,9. haftada bile duyanlar var sakın hemen kürtaj olma,bekle...Bebeğimin kalp atışlarını duymadım normalde 7+4 olması gerekirken 6 haftalık görünüyor fazla gelişmemiş eğer cuma günüde kalp atışını duymazsam kürtaj olucam allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor bi süreç
Maalesef bebeğimin kalp atışını duymamadık doktor Pazartesi tekrar çağırdı yine duyulmazsa salı kürtaj dedi...
Bebeğimin kalp atışlarını duymadım normalde 7+4 olması gerekirken 6 haftalık görünüyor fazla gelişmemiş eğer cuma günüde kalp atışını duymazsam kürtaj olucam allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor bi süreç
Tesekkurler canim gittim hem kesemi gordum hem tokoplazma rubella vs yaptirdim hem de gaita kulturu verdim. Dr dedi pazartesiye kadar bekleyelim devam ederse mutlaka goruselim dedi. Bisey yok simdilik yani
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
Bebeğimin kalp atışlarını duymadım normalde 7+4 olması gerekirken 6 haftalık görünüyor fazla gelişmemiş eğer cuma günüde kalp atışını duymazsam kürtaj olucam allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor bi süreç
Canim inşallah kalp atışlarını duyarsin bidakine :)Kızlar keseyi gördük kalp atışı için çok küçük dedi 2 hafta sonra gitcez bi dahakine allahın izniyle
Canim inşallah sende duyarsin kalp atışlarını :)5.5 haftalık bugün gittim ama keseyi gördük kalp atışlarını haftaya dedi bi daha 3 hafta sonra gidicem o zmn gel daha ii olur dedi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ooo masallah canım ne güzel ardi ardına buyucekler inşallah bunda agir gecmez ogluna rahat rahat bakarsın canim bilgilerini bana özelden yaz ekleyeyim listeye ...Âmin arkadasım....ben pınar ..20 aylık bir oğlum var.ikinci süprizim de yolda sat 9 Nisan.tdt 14 Ocak..sayfalar cok hızlı ilerlediği icin cok geriye gidip okuyamadım.bulantilar başladı mı.ben tetikte bekliyorum başladı başlayacak diye..oğlumda hastanelik olmuştum bulantı ve yanmayuzunden.o yüzden cok korkuyorum..
Evet canim burda hemen kurtaj yapmıyorlar risk görülmedigi surece ama yinede siz kendinizi de riske atmayın inşallah bebişlerimiz birakmicak bizi siz böyle yazdikca bende korkuyorum daha kalp atışlarini duymadım bende salı günü randevum inşallah duyarım inşallah kimse bebeginden ayrılmak zorunda kalmazbenimde aynı şey geldi başıma, ne yazıkki,,, ama benim kalp atışlar duyulmuştu daha sonra duyulmadı,,,,
sen bir yandan umutlu olabilirsin çünkü kalp atışını daha hiç duymamışsın, yani duyma ihtimalin daha olabilir,,,,
eğer diğer kontrolde duymazsan da hemen kürtaja gitme, bir hafta daha bekle,,,
bende sonra araştırdım yurtdışında bu gibi durumlarda kürtaj yapmıyorlar herşeyşi doğal akışına ( tabii kontrollü bir şekilde yapıyorlar) ben sana böyle bir şey yap demiyorum ama biraz daha bekle,,,
bak sonra o pıtpıtları duyarsan neden kendimi üzdün dersin,,,,
kalbini refah tut,,,,
Hoşgeldin canim aramıza hayırlı olsun bebegin ekliyorum listeye :)Bu arada yaş 28.. sat 28 Mart.. tdt: 2 ocak :)
Gercekten bir mucize rabbim ol desin yeterki ...Selamün Aleyküm Güzel Anneler:)
Size bebek bekleme sürecimizi anlatayım..Bi kere Dr kürtaj denildiği arkadaşlarım canınızı sıkmayın sabırla bekleyin..Sevgili doktorlar her zaman herşeyi bilmiyor
Ben 2010 da evlendim ilk aylar çocuk istemedik bi kaç ay sonra karar verdik ama bir türlü hamile kalmadım ve dr yolu gözüktü ilk gittiğim dr yumurtalık kistlerim olduğunu ve bana progesteron(düşük hapı)verdi bi kaç ayda böyle geçti..Sıkıldım farklı bir doktora gittim oda çikolata kistimin olduğunu söyledi ilaçlar tedaviler ve düzenli doktor muayeneleri He bu arada yumurta büyütme çatlama iğneleri falançok yıprandım ve yine Dr değişmeye karar verdim vee bu gittiğim doktorda miyom larımın olduğunu kolay hamile kalmayacak sın dedi
Tabi o doktordan da vazgeçtim istanbulda bir Dr gitmeye karar verdim oda aynı yumurtalar falan derken rahim filmine karar verdik ve tüplerim kapalı çıktıartık tüm hayallerim bitti ameliyat olmamı ve sonrasında tüp bebek yaptırmayı önerdiler asla hamile kalamazsı n dediler..
Artık Dr gitmeyi bıraktım ama ameliyatta olmadım üstünden yıl daha geçti bu arada eşimdede problem vardı
neyse bu sene ameliyata karar vermiştik yada tüp bebek deneyecektik kaynanamlar artık çok üstümüze gelmeye başlamışlardı
Ağustos'ta ameliyat günü almayı düşünürken 28 nisanda sabah yaptığım idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim:):):):)
Hani imkânsızdı asla olmazdı 4 ayrı dr olmaz dedi..
Bu arada doktora hamileyim diye gittim dr olmaz kalamazsın dış gebeliktir dedi
O kadar üzülmüştümki ama kesemi 5 haftalık iken gördüm 7+5 te kalp atışlarımı duydum kızlar Rabbim istedimi olmayan yoktur sabırla bekleyin doktorların iki kelimesiyle sakın kürtaj olmayın ne olur..
Buraya ilk öğrendiğim anda yazmak istedim ama doktorlar olmusuz konuştukları için kalp atışlarını duymayı bekledim.
Canim 1 hafta geriden gelmesinde bi sorun olmaz gec döllenme olmustur inşallah bidaha ki randevu da duyarsin kalp atışlarını ..Benimki 7 haftalık ama doktor gelişimi 6 hafta 1 gün dedi çok üzgünüm korkuyorum.... Ben zaten mutluluğun beni bulamayacağını biliyordum herzamanki gibi
Evet canim bencede başka bir doktora daha kontrol ol emin olmadan kurtaj olmaAhhh kuzım sendemi duyamadın bende dün gittim 7+4 olması gerekirken 6 haftalık görünüyor cuma günü kalp atışını duymazsak kürtaj olacak
ama burdaki kızlar başka doktorada görünün diyorlar ben gidicem lütfen sende git
senin kaç haftalık görünüyor bebeğin
Canim inşallah pazartesi duyulur kalp atışlari yarın mirac kandili dua edelim birbirimize bol bol ...Maalesef bebeğimin kalp atışını duymamadık doktor Pazartesi tekrar çağırdı yine duyulmazsa salı kürtaj dedi...
Geçmiş olsun canım yağsız haşlama pilav ,patates, muz ye inşallah faydasini görürsün ..Kizlaaar yardim. Dun geceden beri ishalim. Idrar gibi cikiyorum ve cok sanci yapiyor. Bagirsaklarim gurul gurul. Bebise zarari olur mu? Kesmek icin ne yapmak dogru olur bu donemde? Bol bol su iciyorum suan sadece.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Canim icini ferah tut inşallah duyarsin kalp atışlarını ...Benimde bugun randevum var 2. Randevum kalbini duymaya gidiyoruz insallah. Ama belirtilerim cok az korkuyorum birsey olacak diye . Bana da dua edin kizlar lutfen .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın herkese geçmiş okuyum dedim başım döndü:) 40 sayfa okuyacak enerjim yok:) yeni hamileler hoş gelmiş, kontrolü olanlar inşallah güzel geçer.
Bende dün kan soncumu gösterdim dr a normalmiş eklesem de sizlerde baksanız:) rubella pozitif çıktı bu sefer hep negatifti düşükten sonra geçirdim galiba, dr da igm değeri önemli ona bakılmamış test yoktu galiba ellerinde dediönümüz deki ay bir daha kan vericem kolum zaten fena uyuşuyor damarım çekiliyor acayip oldu
Bulantılarım var, elma kurtarıcım:) birde patates:) bir yediğimi bir daha yemek istemiyorum tiksiniyorum:)
Folik asiti bende ne zaman denk gelirse içiyorum ve tok içiyorum aç karnına ilaç hiç içemem midem bulanır
çok sevindim cnm inş bi sorun çıkmaz benimde sol kasım acıyo neden bilemedim
Gözün aydın canım insallah sonuna kadar hersey yolunda gider :)Tesekkurler canim gittim hem kesemi gordum hem tokoplazma rubella vs yaptirdim hem de gaita kulturu verdim. Dr dedi pazartesiye kadar bekleyelim devam ederse mutlaka goruselim dedi. Bisey yok simdilik yani
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Canim topigimizde bikac atlrkadasimiz var 2 haftaya yakin gec döllenme olan umutsuz olma 6 haftalık olana kadar bekle inşallah göreceksin bebegini dualarimiz birbirimizle ..Kızlar günaydın nasılsınız ben hala bişey göremedim hala sabrediyorum inşaallah o gün de gelecek :) doktor su an 6 haftalık olması gerek ama 4 haftalıkla uyumlu dedi. Benim 2 hafta geç döllenme olmuş o zaman. O kadar olur mu ki? Bi de beklenen adet tarihim olan ayın 7sinde idrarda çıktı bu mümkün mü kafam baya karışık yani :)
12-01-2015 ♥
Slm sattasim nasılsın bugun :)iyi hafta sonlar güzel anneleeeerr:))
Selam
Bendede mide bulantısı halsizlik devam içimde hep baygınlık hissi var sürekli uzanıyorum oğlumla biraz zor oluyor ama geçecek inşallah
Peynir ekmek gevrek ayran çıbuk kraker galeta haşlanmış patates leblebi nohut bunlarla besleniyorum yarın 8.hafta bitiyor pazartesi kontrolüm var sağlıkla gelsin bebeklerimiz...
Gözün aydın canım insallah sonuna kadar hersey yolunda gider :)
Canim topigimizde bikac atlrkadasimiz var 2 haftaya yakin gec döllenme olan umutsuz olma 6 haftalık olana kadar bekle inşallah göreceksin bebegini dualarimiz birbirimizle ..
Slm sattasim nasılsın bugun :)
Canim evde ilgi bekleyen çocuk oldumu zor oluyor benim ogluslar 4 e kadar okuldalar geldilermi babası ilgileniyor inşallah en kısa zamanda gecer .
Pazartesi ye güzel haberlerini bekliyorum:)
Kizlar merhaba nerelerdesinz
Gözün aydın canım insallah sonuna kadar hersey yolunda gider :)
Amin canim hepimiz icin oyle olsun. Bekliyorum heyecanla Darisi kalp atislarina insallah. :)
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
bomba gibiyim:)))bulantılarım henüz başlamadı mutfağa girmemi bekliyor:))))sen nasılsın sattaşım:)
Ne güzel Sabahtan başlamadiysa baslamaz inşallah artık hemen bişeyler ye miden boş kalmasın.kahvaltida salatayı tavsiye ederim cok iyi geliyor mideye hafif limonlu :)
Ben bugun iyiyim şükür uyanir uyanmaz bulantı hapimi içiyorum kahvaltimizi yaptik ogluslarimla masamiz bizi bekliyor topla beni diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?