2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Peki pazartesi gitsem sence daha iyi olurmu daha dün gittim doktora :26:

olur cnm sen bilirsin fazla kafana takma diye söyledim birde hastane doktorlarıda bu konularda çok iyilerdir çünkü akşama kadar neler görüyorlar belki bebeğin rahimin arka bölümüne terleşmiştir buda oluyor

olur cnm sen bilirsin fazla kafana takma diye söyledim birde hastane doktorlarıda bu konularda çok iyilerdir çünkü akşama kadar neler görüyorlar belki bebeğin rahimin arka bölümüne terleşmiştir buda oluyor

Sağolasın cnm pazartesi günü ilk işim kızılaya gitmek olacak evime en yakın oras güzel haberler duymak nasip olur inşallahhh

Selamün Aleyküm Güzel Anneler:)

Size bebek bekleme sürecimizi anlatayım..Bi kere Dr kürtaj denildiği arkadaşlarım canınızı sıkmayın sabırla bekleyin..Sevgili doktorlar her zaman herşeyi bilmiyor
Ben 2010 da evlendim ilk aylar çocuk istemedik bi kaç ay sonra karar verdik ama bir türlü hamile kalmadım ve dr yolu gözüktü ilk gittiğim dr yumurtalık kistlerim olduğunu ve bana progesteron(düşük hapı)verdi bi kaç ayda böyle geçti..Sıkıldım farklı bir doktora gittim oda çikolata kistimin olduğunu söyledi ilaçlar tedaviler ve düzenli doktor muayeneleri He bu arada yumurta büyütme çatlama iğneleri falan çok yıprandım ve yine Dr değişmeye karar verdim vee bu gittiğim doktorda miyom larımın olduğunu kolay hamile kalmayacak sın dedi
Tabi o doktordan da vazgeçtim istanbulda bir Dr gitmeye karar verdim oda aynı yumurtalar falan derken rahim filmine karar verdik ve tüplerim kapalı çıktı artık tüm hayallerim bitti ameliyat olmamı ve sonrasında tüp bebek yaptırmayı önerdiler asla hamile kalamazsı n dediler..
Artık Dr gitmeyi bıraktım ama ameliyatta olmadım üstünden yıl daha geçti bu arada eşimdede problem vardı
neyse bu sene ameliyata karar vermiştik yada tüp bebek deneyecektik kaynanamlar artık çok üstümüze gelmeye başlamışlardı
Ağustos'ta ameliyat günü almayı düşünürken 28 nisanda sabah yaptığım idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim:):):):)
Hani imkânsızdı asla olmazdı 4 ayrı dr olmaz dedi..
Bu arada doktora hamileyim diye gittim dr olmaz kalamazsın dış gebeliktir dedi
O kadar üzülmüştümki ama kesemi 5 haftalık iken gördüm 7+5 te kalp atışlarımı duydum kızlar Rabbim istedimi olmayan yoktur sabırla bekleyin doktorların iki kelimesiyle sakın kürtaj olmayın ne olur..
Buraya ilk öğrendiğim anda yazmak istedim ama doktorlar olmusuz konuştukları için kalp atışlarını duymayı bekledim.

Bende bugün bebeğimin kesesini gördüm ama kalp atışlarını dıyamadım malesef

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Peki pazartesi gitsem sence daha iyi olurmu daha dün gittim doktora :26:

benimde aynı şey geldi başıma, ne yazıkki,,, ama benim kalp atışlar duyulmuştu daha sonra duyulmadı,,,,
sen bir yandan umutlu olabilirsin çünkü kalp atışını daha hiç duymamışsın, yani duyma ihtimalin daha olabilir,,,,
eğer diğer kontrolde duymazsan da hemen kürtaja gitme, bir hafta daha bekle,,,
bende sonra araştırdım yurtdışında bu gibi durumlarda kürtaj yapmıyorlar herşeyşi doğal akışına ( tabii kontrollü bir şekilde yapıyorlar) ben sana böyle bir şey yap demiyorum ama biraz daha bekle,,,
bak sonra o pıtpıtları duyarsan neden kendimi üzdün dersin,,,,
kalbini refah tut,,,,

Rabbom kimsenin kucagini bos birakmasin kizlar. Kimse umidini yitirmesin

Âmin arkadasım....ben pınar ..20 aylık bir oğlum var.ikinci süprizim de yolda sat 9 Nisan.tdt 14 Ocak..sayfalar cok hızlı ilerlediği icin cok geriye gidip okuyamadım.bulantilar başladı mı.ben tetikte bekliyorum başladı başlayacak diye..oğlumda hastanelik olmuştum bulantı ve yanmayuzunden.o yüzden cok korkuyorum..

kızlar korkmayın bende su var bu yok diye.her bünye her hamilelik farklı.kalp atışı için acele etmeyin 9.haftaya kadar yolu var.mantıklı olarak normalde 7.haftada duyulması gerekıyor ama max2 hafta geç döllenme süresi var.bikginiZ olsun

Ya kizlar ben pek yemek yiyemiyorum. Acaba bwbegim az yedigim halde de besleniyor mudur

Tabiii ki besleniyor, sen bebeğini dert etme. Sendeki depodan besleniyor. Senin bu haftalarda düzenli beslenmenin sebebi olabildiğince kendine iyi bakman ve hastalıklardan uzak durman için..12. Haftaya kadar ateşli hastalıklardan sakınmak amacıyla kendine iyi bak yeter..

Rabbom kimsenin kucagini bos birakmasin kizlar. Kimse umidini yitirmesin

Ya kizlar ben pek yemek yiyemiyorum. Acaba bwbegim az yedigim halde de besleniyor mudur
Oğlumda ilk 3 ay bende sürekli kusuyordum ve hic bisey yiyemiyordum.bende aymı soruyu Dr a sordum.ilk uç ay bebek kandan besleniyor yediklerinden değil demişti.o yüzden tedirgin olma bence..

5.5 haftalık bugün gittim ama keseyi gördük kalp atışlarını haftaya dedi bi daha 3 hafta sonra gidicem o zmn gel daha ii olur dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…