2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Evet ben de deli gibi kasiniyorum. :)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

Bende bugün bebeğimin kesesini gördüm ama kalp atışlarını dıyamadım malesef

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim kac haftalik benimki 6.5 tu duyamadık

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende 6 haftalik 4 günlük tu duyamadik canım persembe günü vajinal da bakti cok endiseliyim. Haftaya gidecegim yine

Maalesef canım özelden yazamiyorum..mesaj sayım yeterli değil..28 yaşındayım sat 9 Nisan bdt 14 Ocak.

Bende 6 haftalik 4 günlük tu duyamadik canım persembe günü vajinal da bakti cok endiseliyim. Haftaya gidecegim yine

Peki cnm normalde kaç haftalık olman gerekiyor doktor bişi dedimi :26:
Ben normalde 7+4 olmam gerekiyor ama 6 haftalık görünüyor
inşallahh sen gümbür gümbür duyarsın cnm

ben 6+2 günlükken karından baktırdığımda kalp atışımı duydum. çamaşırda beyazdan başka giymem zağten hep takip ediyorum ben 1.5 yıl önce kist ameliyatı olmuştum açık ameliyat ondanda kaynaklanacağını düşündüm sol kasık ağrısını

Arkadaslar en ksa zamanda herkes bebeğinin kalp atısını en kısa zamanda duyarsınız inşallah bir önce ki gebeliğimde benimde duyulmamıştı çok zor durum insallah Rabbim bebeklrinizi hepinizin kucağına almayı nasip eder..

benim karnımda ağrı var sürekli çok şükür kanamam yok ama doktorumu arasam mı ki acaba bnim gibi ağrı çeken var mı?

Benimki 7 haftalık ama doktor gelişimi 6 hafta 1 gün dedi çok üzgünüm korkuyorum.... Ben zaten mutluluğun beni bulamayacağını biliyordum herzamanki gibi
Canm bnm bu ne karamsarlık
Böle mi anneliğe hazırlanıyosun cıt cıt hiç olmadı canım bnm... Su doktorların herdedigni kafamıza takmasak.. Allhın dedıgı olur.
İlk önce dua sonra sabır ıle bu işin üstesinden gelicez!!bndede gec döllenme var.. 6+5 günken kalp atısları göründü ama tam duyamadık.. 7. Haftayı tam doldurması gerekıyo demişti doktor.
Canım morelini bozma. Aglamak fayda veririmi sana
Seni ve bebegini daha cok sıkıntıya sokuyo ... Lütfen
Allaha sıgının ona dua edin :) rabbim dualarınızı kabul edicektır inş ..

Ya kizlar ben pek yemek yiyemiyorum. Acaba bwbegim az yedigim halde de besleniyor mudur
Canım ilk 3 ay sadece susuz kalmamaya dıkkat et... Cocuk bizden beslenıyo zaten...

Canım sana daha önceden de söledim..
Kızımda nerdeyse 2 yada 2.5 hafta geç döllenme olmustu .. Bn adetim bi gün geçti ögrenmiştim ama...
İnş görüceksin canım bnm
Bnde seni merak ediyodum inş hersey yoluna giricek

Peki cnm normalde kaç haftalık olman gerekiyor doktor bişi dedimi :26:
Ben normalde 7+4 olmam gerekiyor ama 6 haftalık görünüyor
inşallahh sen gümbür gümbür duyarsın cnm

Yok gec dollenme olabilot ya da bos gebelik dedi canım baska hic bir sey demedi baska doktora gideceğim zaten bosuna alttan da bakarak beni strese soktu haftaya da bakabilirdi

inan bende hiç bişiy yok ne uyku ne bulantı sağdece baş ağrım oluyor oda acıktığımın farkına varamıyorum bişiler yediğim zaman geçiyor birde kabızlık var okadar

Bi An önce rahatlarsın inşallah canım, dayanamadım doktora gittim bi düşük geçmişim var benim ondan dolayı Progestan verdi iğne yaptı neden böyle bi tedavi uyguladık normal değil mi dedim bebek yerleşti artık böyle ağrılar olmamalı dedi bakalım perşembe yine gidecez ben sürekli adet sancısı gibi çekiyorum inşallah bişey olmaz miniklere

kızlaaar çok şükür dün bebeğin kalp atışını duyduk, bebek 7 mm. sata göre 7 bucuk haftalık olması gerekirken gelişimine göre 6 bucuk haftalık cıktı. geç döllenmeymiş neyse çok şükür ki duyduk. bu arada karından görünmedi çünkü rahmim geriye yatıkmış. allah isteyen herkese nasip etsin, bu arada ben bir haftadır berbat durumdayım çorbadan başka birşey yiyemiyorum. fındık fıstık ceviz hiçç yiyemiorum. nasıl geççek bu günler bilmem, neyse allah hepimize kolaylık versinnn

kızlar cok zor bi durum ama merak etmeyin, ben de 7+5 te duydum çünkü geç döllenme olmuş bir hafta geriden gitti. sabredin ve bence 9 hafta bitmeden sakın kürtaj falan olmayın sağlık açısından bir sıkıntı yoksa.

ama bendede ağrı var sol kasıkta bebekte o tarafta benim kötü bişiymi var acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…