Merhaba. Evet kucuk anneyimmm
Hamilelikten o kasinti canim ben gittim doktora ilk 3 ay olur dedi
Bende bugün bebeğimin kesesini gördüm ama kalp atışlarını dıyamadım malesef
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bebeğimin kalp atışlarını duymadım normalde 7+4 olması gerekirken 6 haftalık görünüyor fazla gelişmemiş eğer cuma günüde kalp atışını duymazsam kürtaj olucam allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor bi süreç
canım moralini bozma, ümidini kesme, inşallah duyarsın kalp atışlarını. dua edicem senin için...
Bende 6 haftalik 4 günlük tu duyamadik canım persembe günü vajinal da bakti cok endiseliyim. Haftaya gidecegim yine
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim seni listede goremedim ben. Ekletsene kendini de. Kalp atisini duymussun meleginin bizden yukaridasin o zaman:) ultrasona gore kacinci haftanda duydun? Dr bugun bana 10-12 gune kadar goruruz bos kese degilse dedi. Nasil sabirsizim anlatamam. Sancin araliksizsa dr a git. Ben onceki dusugumde cok ihmal ettim bin pismanim. Bi de camasirini pamuklu ve beyaz giy. Akintilarini kontrol et. Uzat ayaklarini yat.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
Canm bnm bu ne karamsarlıkBenimki 7 haftalık ama doktor gelişimi 6 hafta 1 gün dedi çok üzgünüm korkuyorum.... Ben zaten mutluluğun beni bulamayacağını biliyordum herzamanki gibi
Canım morelini bozma. Aglamak fayda veririmi sanaAhhh kuzım sendemi duyamadın bende dün gittim 7+4 olması gerekirken 6 haftalık görünüyor cuma günü kalp atışını duymazsak kürtaj olacak
ama burdaki kızlar başka doktorada görünün diyorlar ben gidicem lütfen sende git
senin kaç haftalık görünüyor bebeğin
Canım ilk 3 ay sadece susuz kalmamaya dıkkat et... Cocuk bizden beslenıyo zaten...Ya kizlar ben pek yemek yiyemiyorum. Acaba bwbegim az yedigim halde de besleniyor mudur
Kızlar günaydın nasılsınız ben hala bişey göremedim hala sabrediyorum inşaallah o gün de gelecek :) doktor su an 6 haftalık olması gerek ama 4 haftalıkla uyumlu dedi. Benim 2 hafta geç döllenme olmuş o zaman. O kadar olur mu ki? Bi de beklenen adet tarihim olan ayın 7sinde idrarda çıktı bu mümkün mü kafam baya karışık yani :)
12-01-2015 ♥
Peki cnm normalde kaç haftalık olman gerekiyor doktor bişi dedimi :26:
Ben normalde 7+4 olmam gerekiyor ama 6 haftalık görünüyor
inşallahh sen gümbür gümbür duyarsın cnm
inan bende hiç bişiy yok ne uyku ne bulantı sağdece baş ağrım oluyor oda acıktığımın farkına varamıyorum bişiler yediğim zaman geçiyor birde kabızlık var okadar
Canm bnm bu ne karamsarlık
Böle mi anneliğe hazırlanıyosun cıt cıt hiç olmadı canım bnm... Su doktorların herdedigni kafamıza takmasak.. Allhın dedıgı olur.
İlk önce dua sonra sabır ıle bu işin üstesinden gelicez!!bndede gec döllenme var.. 6+5 günken kalp atısları göründü ama tam duyamadık.. 7. Haftayı tam doldurması gerekıyo demişti doktor.
Canım morelini bozma. Aglamak fayda veririmi sana
Seni ve bebegini daha cok sıkıntıya sokuyo ... Lütfen
Allaha sıgının ona dua edin :) rabbim dualarınızı kabul edicektır inş ..
Canım ilk 3 ay sadece susuz kalmamaya dıkkat et... Cocuk bizden beslenıyo zaten...
Canım sana daha önceden de söledim..
Kızımda nerdeyse 2 yada 2.5 hafta geç döllenme olmustu .. Bn adetim bi gün geçti ögrenmiştim ama...
İnş görüceksin canım bnm
Bnde seni merak ediyodum inş hersey yoluna giricek
Bi An önce rahatlarsın inşallah canım, dayanamadım doktora gittim bi düşük geçmişim var benim ondan dolayı Progestan verdi iğne yaptı neden böyle bi tedavi uyguladık normal değil mi dedim bebek yerleşti artık böyle ağrılar olmamalı dedi bakalım perşembe yine gidecez ben sürekli adet sancısı gibi çekiyorum inşallah bişey olmaz miniklere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?