selam herkese bugün doğumu olanlara Allah kolaylık versin
doğum bekleyenlere sağlıklı çok kolay doğumlar nasip doğum bekleyenlere sağlıklı çok kolay doğumlar nasip doğum bekleyenlere sağlıklı çok kolay doğumlar nasip doğum bekleyenlere sağlıklı çok kolay doğumlar nasip etsin
Kizlar nasil sukredecegimi bilemiyorum 00:15te hastanedeydim 01:20 de de kizim dunyaya geldi 6cm aciklikla geldim nerdeyse yolda dogurcakmisimdrum zor yetisti bu kadar kisa ve kolay olmasini beklemiyordum. darisi tum bekleyenlerin basina sizlere cok yazmasam da hep okudum dua ettim takip ettim Allsh hepinizden razi olsun
Yarin sabah 8 de hastaneye gidiyoruz
9 da sezeryana giriyorum kizlar
Genel.anestezi olacagim.
İnşallah aksama doğru kendime gelir teli elime alir gelismeleri haberdar ederim sizi.
Bana dua edin.
Aynı şeyi az önce ben düşünüyordum kendim için. Ben doğurmayacağıö herhalde biz hep böyle yaşayacağız kızımla diye :):) gece biraz sancı hissedince bi de uykumdan uyandırınca tamam gün bugün dedim ama sabaha kadar uyutmayan ağrılardan sabaha eser kalmadı... Bi de bu kadar bekleyip bekleyip sezeryan olursa ona da üzüleceğim boşuna beklemişim 10 gün önce kucağıma alabilirdim diyeceğim...
Benimde yok sirami bekliyorum iste,nst ye bakarmisin 40+1 im su sonuca bakin sanci manci yok,bide idrar sonucum +++pozitif enf nedir bnm bu problemim ya gunde 2-2,5 lt su iciyorum neden kurtulamiyorumki
Çok heyecanlı olmaya başladı burası. Peş peşe gelen mesajlara bakın farklı farklı kişilerden. Nişanım geldi, suyum geldi, doğum yaptım, doğuma gidiyorum.. Ben de yarın öğleden sonra sezeryana giriyorum inşallah. Hepimiz sağlıkla bir alsaydık kucağımıza
@Girlboymom canım sen nasıl yetişiyorsun hepsine kiloyu düşünecek halim bile yok doğru düzgün yemek yapamıyorum ki oğlumun yiyeceğini yaparsam ne mutlu
ben en son 8 kilo vermiştim tartılıp göbek fotomu koymak istiyorum ama nerdee
Canim zordur tabi bi yardimci sart kesinlikle. Ben 15 de 1 kadin aliorum zaten simdi annem geldi istanbula yardimci olur sonrasi icin de kadini haftada 1 yarim gune indircem. Baska carem yok. Esim bide yemek duskunudur her aksam ymk ister. Tek cocuk olsa da yapi gereği herseye yetisemeyebilirm diye dusunuorum. Cok takıntılı olmak istemiorum ama toz icinde ozellikle bebis emeklemeye baslayinca herseye yetisemem gibi gelio bilmiorum. Sana cok cok kolay gelsin canim. Kv vs yardima gelmio mu?
Çok heyecanlı olmaya başladı burası. Peş peşe gelen mesajlara bakın farklı farklı kişilerden. Nişanım geldi, suyum geldi, doğum yaptım, doğuma gidiyorum.. Ben de yarın öğleden sonra sezeryana giriyorum inşallah. Hepimiz sağlıkla bir alsaydık kucağımıza
Meraklii
canım ben yardımcı alamam eşim kabul etmez ki bugün sildim süpürdüm
kv gelirdi ama bir haller oldu gelince surat asıyorum o da sormuyor bile muhtemelen o da bana küstü benim onlara küstüğümü bilmeden konuşmak istiyorum konuyu nasıl açıcam bilmiyorum konuşmazsam çıldırıckv gelirdi ama bir haller oldu gelince surat asıyorum o da sormuyor bile muhtekv gelirdi ama bir haller oldu gelince surat asıyorum o da sormuyor bile muhtemelen o da bana küstü benim onlara küstüğümü bilmeden konuşmak istiyorum konuyu nasıl açıcam bilmiyorum konuşmazsam çıldırıckv gelirdi ama bir haller oldu gelince surat asıyorum o da sormuyor bile muhtemele
Aynı şeyi az önce ben düşünüyordum kendim için. Ben doğurmayacağıö herhalde biz hep böyle yaşayacağız kızımla diye :):) gece biraz sancı hissedince bi de uykumdan uyandırınca tamam gün bugün dedim ama sabaha kadar uyutmayan ağrılardan sabaha eser kalmadı... Bi de bu kadar bekleyip bekleyip sezeryan olursa ona da üzüleceğim boşuna beklemişim 10 gün önce kucağıma alabilirdim diyeceğim...