Benim yara olmadi ama açıldı cok agriyodu sagdim sutu bi gun biberon verdim mememi surekli kremledim zeytinyağı surdum biraz iyi geldi benimkide silikon tutmuyorOnla alistitdim zaten memeye suan uc olmadan tutuyor. Ama silikon uclada tutsa acisi dayanilmaz. Daha simdi inliye inliye
Canim silikonla alistirmistim zaten suan silikonsuz tutuyor. Ama dehset aciyor kanadi ikiside. Dah A simdi her iki gogsumude toplamda 30dk emdi ama inliyerek emzirdim canimdan can gitti 1haftaya iyilesir diyolar 1 hafts nasil dayanilir bilmiyorum(((((
zararı olsun..Kızlar bişey sorucam bebişim 12 günlük oldu 3 gün önce göbeği düştü bu akşam eşimle yıkıcaktık ama hala gelmedi geç saatte yıkamanın zararı varmı
Canım gerçwkten anne olmak cok sabır isteyen güç isteyen birşey..Merhaba kizlar,
15. Gunumuz bugun.. emzirme savaslari devam sutum hala yeterli degil..2 saatte bir 20 ser dk dan emziriyorum, 3 kere mama takviyesi..hurma, dereotu, 3 lt su, hosaf, rezene, humana, malt ne duyduysam duzenli yapiyorum ama malesef daha ne yapilabilir bilmiyorum..cok sukur dogum kilomuzu gectik ama sut olayi kafama takiliyor. Psikolojik olarak cok takilmamam gerektigini biliyorum ama elde degilmis..gunduz emzirmeye calismaktan oyle bitkin dusuyorumki geceleri uyku suremiz ister istemez uzuyor..
4.gun gobegimiz dusmustu, 10 gun sonra kanama yapti dr a goturduk ikinci doz K vitamini yapildi bazi bebeklerde oluyormus, kanama hafif devam ediyor baticon suruyorum..
Yasanabilecek en guzel duyguymus anne olmak ama beraberinde getirdigi sorumluluk bir o kadar agir..hepimize bol sutlu gunler diliyorum:)
Cnm çok az hakiki zeytinyağı damlat ve öyle temizle burnunu annem yeğenimin burnu tikaninca yapıyodu süper oluyodu :)22 gun oldu oglumun burnu hep tıkalı..burun aspiretöeunu kullanıyom bıraz rahtlıyo ama dewam yani...
Sütümü damlarıyorum yıne aynı..
İçi hırlıyo muhtemelen balgam var atamıyo.. Napıcam ben.. Hastanede burun tıkanıklıgına bişi yapabılırlermı.. Birde balgamı nasıl atcak...???!!!!!!
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah :) darısı bizlere çok heyecanlıyım allahım korusun meleklerimizi herdaim. ben çok sabırsız oldum artık ne zaman gelcek evimize miniğimiz neşe kaynağımız allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)Merhaba kizlar
persembe sabahina karsi ogljmuz dunyaya geldi
Allah hepimize bu mutlulugu versin inşallah
Insallah canimAllah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah :) darısı bizlere çok heyecanlıyım allahım korusun meleklerimizi herdaim. ben çok sabırsız oldum artık ne zaman gelcek evimize miniğimiz neşe kaynağımız allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)
kızlar benden bugun 2 defa sümüksü sarımtırak akıntı geldi yoğun sizce ne olabilir bu nişan kansız oluyormu
Benimde 4 günlük bugün dustuKızlar bişey sorucam bebişim 12 günlük oldu 3 gün önce göbeği düştü bu akşam eşimle yıkıcaktık ama hala gelmedi geç saatte yıkamanın zararı varmı
hamilelik takviminde gitmiş ; ) bende oyle hissetmeye baslamıştım sonlara dogru ama şimdi kucagımda paşa butun gunumu alıyorlar çocuklarım . Allaha çok şukur . Yakın zamanda sende kavuşursun merak etme .Ben de sabırsızlanıyorum artık. Sanki hiç doğurmayacakmışım gibi hissetmeye başladım. Garip bir his geliyor insana.
O acıyı çok iyi bilirim ilk kızımdan cnm bak şey dene emzirmeden önce göğsünü sık azcık süt çıksın onu göğüs ucuna sür sonra emzir Allah acil şifa versin ..Onla alistitdim zaten memeye suan uc olmadan tutuyor. Ama silikon uclada tutsa acisi dayanilmaz. Daha simdi inliye inliye
Canim silikonla alistirmistim zaten suan silikonsuz tutuyor. Ama dehset aciyor kanadi ikiside. Dah A simdi her iki gogsumude toplamda 30dk emdi ama inliyerek emzirdim canimdan can gitti 1haftaya iyilesir diyolar 1 hafts nasil dayanilir bilmiyorum(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?