2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
hanımlar salep ve vişne kompostosuda sütü artırıyor

iki gündür deniyorum

ek gıda konusunda benden de bir tavsiye

önce sebze püresiyle başlarsanız

ilerde sebze yedirmekte zorlanmazsınız

önce tatlı meyvelerden başlarsanız

sebzeye alıştırmakta zorlanabilirsiniz

yoğurt ve sebzeyle başlayın derim

Evet canim cok mantikli dedigin, ama sanirim yogurdu ertelerim, sebzeyle baslarim, bide uc gun kurali var, neye alerjisi oldugunu anlamak icinmis, ilk baslarken uc gun tek bi sebzeden yediriyosun, sonraki uc gun mesela baska sebze+bi onceki diye..

Kızlar geçmişi okuyamadım panik ve sinir olmuş moddayım. Cumartesi günü mevlidimiz var inş, netten sipariş vermiştim geçen hafta kıyafeti, bakıyorum kargolandı gözüküyor gelen giden yok. Aradım firmayı 5 gün olmuş kargolandı gözüküyo niye ulaşmıyo diye yok kıyafeti bulamamışlar da ana mağazayla da görüşememişler vs vs. Eee ne olacak dedim. O ürünü tedarik edemiyoruz diyo madem edemiyorsunuz niye haber vermiyosunuz dedim , paranız iade edilecek diyo ben şu saatten sonra parasını mı düşünüyorum Ordan gelecek diye başka kıyafet de bakmadım, şikayet edicem ama. Var mı kızlar hafif abiyeye kaçan, aynı gün kargo yapan bildiğiniz siteler veya gözünüze çarpan kıyafet modelleri filan ( tesettür)

Herkese merhaba anneler

Hani böyle Tombul teyzeler götürürsün ya aynen öyle oldum sırtım et et. Emzireceğim diye kilo aldım onlarca( sütüm de olmuyor boşuna kilo alıyorum.

Ek gıda için önce yoğurt kefir ve sebze Eflalimmm dediği gibi bence de.. Tatlı ile Başlayan hem memeti bırakmak istiyor hem de sebzeleri yemiyor sonra...
Ben en az 6 ay emzirmek istiyorum sadece sonra tattırmaya geçeceğim ama sütüm yeter mi bilmem şimdiden zorlanıyorum.. Isteğim 2 yıl emzirmek..
Çok Çekingen biriyim vs ama emzirme için ne stres oldum ne utandım bu bebeğimin maması rızkı diyorum kendi kendime çok normal geliyor..

Elviseler için ithal olanlar Cartera oshkosh ya da markalar hep küçük kalıplar. Üstünde sadece 6 yazıyorsa 3-6 arası giyiliyor. 6 ayda başlanacak Değil de en son 6 da giyilecdk.

Benim kızım tiny mini bir bebek ayına göre giydiriyorum hatta şu an 0-3 devam:) 12 hafta olmamıza rağmen

Lcw mothercare Aziz bebe İdil bebe gibi türk markaları üstüne tam oturuyor kalıpları güzel üç ay giydiriliyor ama carters ın tulumları ya da büyük markalardan aldıklarım jacadi chocolate bilmem ne Micheal Kors lar hemen çekiyor küçülüyor ve oshkosh vs diğer markalar da..

Aklıma gelenler bunlar. Bebeğim kucaktan inmediği ev sessiz olduğu sürece skkıntı yok yoksa eziyet oluyor.

Arabada bile koltukta oturmuyor ve pusette de oturmuyor( boşuna aptal stokke ye para verdim..

Mobywrap ve ergo baby ile kucağımda taşıyorum öyle memnun oluyor hanımefendi:)

Bizden bu kadar...

Keşke haber verselerdi kendin için bakıyorsan ve bütçen kısıtlı değilse Chamay var. Arkadaşım Aker den almış Pembeli bir Mevlüt takımı gayet şıktı Aker e de bakabilirsin normalde asla aklıma gelmez ama şık takımdı.. Başakşehir d yakınsan ya da Erenköy e orada butiklere bakabilirsin. Yanyana sıralı çok da vakit kaybetmezsin.

çok geçmiş olsun ama yine de stres olma özel Günler'de böyle aksilikler oluyor malesef.. Sen ne giysen anneliğim verdiği güzellikle şık olacaksın zaten :)

Kızlar ya biz 14 haftalığız ben artık 16 haftada ek gıdaya gecmek istiyorum bebeğim gayet iştahlı çünkü. Size bir sorum olcak Bazen dısarı cıkıp anneme bırakmak istiyorum ama simdi ek gıda olarak nasıl yapıcaz mette okudum ama anlamadım hergün bir kasık diyor da bir kasıkla nasıl doycak ki cocuk. Bir de ilk olarak ek gıdayı nasıl vercem yoğurdu sulandırıp falan mı? Peki corbaları ne zaman vercem ?? 16 hafta için corba ve meyyve püresimi vermek daha iyi yoksa milupanın pirinçli mamaları mı ??Kafamda deli sorular bu ek gıda olayını hiç anlamadım.tecrübeli annelerden cevap bekliyorum

Ay kizlar ya bu nasil biseymis annelik..oglum aguu diyip siritarak uyaniyo emerken memeyi birakip aguu diyip guluyo oldurcek beni yaa hergun dahada asik ediyolar kendilerine..
Benim oglum agu deyince an içime sokup yiyesim geliyor oglumu

Canım zaten yogurdu günlük yapman gerekiyo yapıp 4-5 saat yedirebilirsin oğlumda ben öyle yaptım sebzeleri de haslayıp tel suzgecten geciriyordum ilk başlarda zaten tek sebze olarak basliyorsun 3-4 gün aynı gıdayı veriyorsun tolere edebiliyomu alerji yapıyomu diye

Kızlar bebeğim pamukçuk oldu ilerledi doktora gösterdim karbonatlı suyla sil dedi ama karbonatlı suyun yeterli olacağını sanmıyorum yavrum çok acı çekiyor acil cvp verin lütfen ne yapayım

Kendime bakıyorum canım, istanbulda değilim maalesef tek seçeneğim internet, bi aksilik var anlamadım bugün buradaki mağazalara bakayım dedim elektrikler kesik diye çoğu gösteremedi elindeki modelleri. Dediğin yerlerin sitesi varsa bi bakayım teşekkür ederim canım

selam kizlar bebeklerinz kafalarini tutabiliyorlar mi acaba? biz 72 gunluguz kafamz halen gidip geliyor

İyi akşamlar kızlarr yaa biraz once evden bir muska buldum bilellik seklinde ucunda eskinin bezlerinden dikilmiş muska var ve muskanın uzerindede iki tane kuçuk odun parçası ile iki tane kalp şeklinde mavi boncuk var . Bu nedir Allah aşkına yaa . Aklıma bişeyler geliyor ama ustune getirmek istemiyorum lutfen bilgisi olan varsa yazsın korktm .

hihami canım iki saat önce yazdım net gidince

mesaj kaldı gönderemedim

modanisaya bak canım

üçüncü alışverişimi yaptım

iadede vs sorun yaşamadım

ürün alırken kargo süresi bir iş günü olana bak

birde arayıp durumunu söyle cumartesi günü böyle bir

durum var de

Oglun mu var bilmiyorjm ama ozellikle erkek bebek kiyafetlerine bayiliyorum, kucuk adam gibi :) kiz icin bicok yerde guzel seyler oluyor zaten :))
Evet canım oğlum var. Ben bebeksi kıyafetlerden çok dediğin gibi küçük adam gibi olan şeyleri seviyorum zaten :) Yaza artık ben de alırım birşeyler.

PINAR45 korktum kiz ayy hic anlamam oyle seylerden direk kotu seyler getirme aklina ama eminsen kayinvalidenin cahilliginden bahsetmistn gunah almayslm ama suphelendign bu islerle ilgilenen kotu insanlardan uzak dur

Kızlar dun gece okudum. Birinin bebegi uyurken tirnaklariyla gozunu cizmis yanlislikla. Sabak kalkar kalkmaz kizimin tirnaklarini kestim. Siz de cok dikkat edin...

hihami benim bi fikrim yok ama kusura bakma anlamiyorum ama tesetturlu arkadaslardan eflalim guzel biseyler paylasmisti sefamerve falan soylemistm

Canım baktım oraya bulamadım, alatesettür diye bi siteden şu kıyafeti sipariş ettim, gelsin beğenmezsem iade ederim, o arada da başka kıyafetlere bakacağın yine. Sizce nasıl kızlar

Eklentiler

• image.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 99
3 aylık oldukdan sonra kilo alımı yavaş yavaş azalıyor, panik olma,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…