Evet canim cok mantikli dedigin, ama sanirim yogurdu ertelerim, sebzeyle baslarim, bide uc gun kurali var, neye alerjisi oldugunu anlamak icinmis, ilk baslarken uc gun tek bi sebzeden yediriyosun, sonraki uc gun mesela baska sebze+bi onceki diye..hanımlar salep ve vişne kompostosuda sütü artırıyor
iki gündür deniyorum
ek gıda konusunda benden de bir tavsiye
önce sebze püresiyle başlarsanız
ilerde sebze yedirmekte zorlanmazsınız
önce tatlı meyvelerden başlarsanız
sebzeye alıştırmakta zorlanabilirsiniz
yoğurt ve sebzeyle başlayın derim
Kızlar geçmişi okuyamadım panik ve sinir olmuş moddayım. Cumartesi günü mevlidimiz var inş, netten sipariş vermiştim geçen hafta kıyafeti, bakıyorum kargolandı gözüküyor gelen giden yok. Aradım firmayı 5 gün olmuş kargolandı gözüküyo niye ulaşmıyo diye yok kıyafeti bulamamışlar da ana mağazayla da görüşememişler vs vs. Eee ne olacak dedim. O ürünü tedarik edemiyoruz diyo madem edemiyorsunuz niye haber vermiyosunuz dedim , paranız iade edilecek diyo ben şu saatten sonra parasını mı düşünüyorum Ordan gelecek diye başka kıyafet de bakmadım, şikayet edicem ama. Var mı kızlar hafif abiyeye kaçan, aynı gün kargo yapan bildiğiniz siteler veya gözünüze çarpan kıyafet modelleri filan ( tesettür)
Benim oglum agu deyince an içime sokup yiyesim geliyor oglumuAy kizlar ya bu nasil biseymis annelik..oglum aguu diyip siritarak uyaniyo emerken memeyi birakip aguu diyip guluyo oldurcek beni yaa hergun dahada asik ediyolar kendilerine..
çok güzel canım
Canim Tskler cevabin icin
bi dr a görünelim kızlar ben çok fenayım wc de ağlıcam nerdeyse
Canım zaten yogurdu günlük yapman gerekiyo yapıp 4-5 saat yedirebilirsin oğlumda ben öyle yaptım sebzeleri de haslayıp tel suzgecten geciriyordum ilk başlarda zaten tek sebze olarak basliyorsun 3-4 gün aynı gıdayı veriyorsun tolere edebiliyomu alerji yapıyomu diyeKızlar ya biz 14 haftalığız ben artık 16 haftada ek gıdaya gecmek istiyorum bebeğim gayet iştahlı çünkü. Size bir sorum olcak Bazen dısarı cıkıp anneme bırakmak istiyorum ama simdi ek gıda olarak nasıl yapıcaz mette okudum ama anlamadım hergün bir kasık diyor da bir kasıkla nasıl doycak ki cocuk. Bir de ilk olarak ek gıdayı nasıl vercem yoğurdu sulandırıp falan mı? Peki corbaları ne zaman vercem ?? 16 hafta için corba ve meyyve püresimi vermek daha iyi yoksa milupanın pirinçli mamaları mı ??Kafamda deli sorular bu ek gıda olayını hiç anlamadım.tecrübeli annelerden cevap bekliyorum
Kendime bakıyorum canım, istanbulda değilim maalesef tek seçeneğim internet, bi aksilik var anlamadım bugün buradaki mağazalara bakayım dedim elektrikler kesik diye çoğu gösteremedi elindeki modelleri. Dediğin yerlerin sitesi varsa bi bakayım teşekkür ederim canımKeşke haber verselerdi kendin için bakıyorsan ve bütçen kısıtlı değilse Chamay var. Arkadaşım Aker den almış Pembeli bir Mevlüt takımı gayet şıktı Aker e de bakabilirsin normalde asla aklıma gelmez ama şık takımdı.. Başakşehir d yakınsan ya da Erenköy e orada butiklere bakabilirsin. Yanyana sıralı çok da vakit kaybetmezsin.
çok geçmiş olsun ama yine de stres olma özel Günler'de böyle aksilikler oluyor malesef.. Sen ne giysen anneliğim verdiği güzellikle şık olacaksın zaten :)
Evet canım oğlum var. Ben bebeksi kıyafetlerden çok dediğin gibi küçük adam gibi olan şeyleri seviyorum zaten :) Yaza artık ben de alırım birşeyler.Oglun mu var bilmiyorjm ama ozellikle erkek bebek kiyafetlerine bayiliyorum, kucuk adam gibi :) kiz icin bicok yerde guzel seyler oluyor zaten :))
Kızlar dun gece okudum. Birinin bebegi uyurken tirnaklariyla gozunu cizmis yanlislikla. Sabak kalkar kalkmaz kizimin tirnaklarini kestim. Siz de cok dikkat edin...Bu arada bnm bidik
Elleriyle cok pis yuzunu ciziyo gozlerini cikarcak gibi ovusturuyo ve kutt kutt cok sert darbelerle kafasina vuruyo
Dr umuz eldiven takim dedi ama biz ona hicc takmadik bugune kdr bikac gundur takiyorum mecburen ama ck uzuluyorum sanki skiliyomus gibime gelio sizler cikardinizmi takiyormusunuz
hemen bakiyorum m
Canım baktım oraya bulamadım, alatesettür diye bi siteden şu kıyafeti sipariş ettim, gelsin beğenmezsem iade ederim, o arada da başka kıyafetlere bakacağın yine. Sizce nasıl kızlarhihami canım iki saat önce yazdım net gidince
mesaj kaldı gönderemedim
modanisaya bak canım
üçüncü alışverişimi yaptım
iadede vs sorun yaşamadım
ürün alırken kargo süresi bir iş günü olana bak
birde arayıp durumunu söyle cumartesi günü böyle bir
durum var de
3 aylık oldukdan sonra kilo alımı yavaş yavaş azalıyor, panik olma,,,Ben ac oldugu icin degil, sesten rahatsix oldugu icin uyumadigini dusunuyorum, gunduz uzun uyumamasi daha iyi gece guzel uyuyor cunku, ben uyandirmiyirum artik kendisi acikinca buyaniyor sabah 5te filan. Mama vermedim ben, ama aklima bisey takildi hic kiloyu takmazdim, ama her hafta banyo oncesi bebek tartisiyla tartiyodum, bu hafta gecen haftayla ayni cikti, biraz uzuldum.. 1 hafta kilo almamis yani, ondan once 200 gram aliyordu en az. Bugun tekrar tartcam insallah cmrts yanlis tartmistir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?