istersen birde HM me bak orada ki tulumlar atletler eşofmanlar bana unisex gibi geliyor,, birde basic eşofmanlarda hep 3 al 2 öde kampanyası oluyor,,,@praline canım kıyafetler konusu konusulmus bence kıyafetlerin bi çocuğuna kalıp falan mi bilmem ama özellikle oyun oynandigini deneyimsiz yada göz olcusu pek yapamayanlar üstüne göre alır diye üyle yaziyorlar çok alıyoruz bu sefer kullanmiyoruz özellikle alınsın tekrar alınsın hesabı çok yapılıyor bu bebek olayinda insanlar herseyden kesip yavrusuna verdiği için hatta kız ve erkekler unisex üretim çok az hatta ortak renkler dahi kullanilmiyor sarı turuncu yeşil mesela tamam alıyoruz mecburuz herkes güzel giydiriyor istiyor ama yok yani iki çocuklu insan açıyor yepyeni kıyafetler kalıyor kızımdan oğluma gıydıremıyorum bazen evde gezdırıyorum gerçi daha anlamiyor diye anlayınca yandik
birde ek gıda konusu muallaklı dediğin gbi görüş ayrılığı var 4 aylık ve 6aylık arasında bazı doktorlar 4.aydan sonra baslanmali bazıları 6.aydan sonra ben 4.aydan sonra baslanmalı diyenlere uyacağm kızımda uymadım dertlıyım bunda ne kaybederim ki zaten anne sütünden devam edecekler inşallah
Herkese merhaba anneler
Hani böyle Tombul teyzeler götürürsün ya aynen öyle oldum sırtım et et. Emzireceğim diye kilo aldım onlarca( sütüm de olmuyor boşuna kilo alıyorum.
Ek gıda için önce yoğurt kefir ve sebze Eflalimmm dediği gibi bence de.. Tatlı ile Başlayan hem memeti bırakmak istiyor hem de sebzeleri yemiyor sonra...
Ben en az 6 ay emzirmek istiyorum sadece sonra tattırmaya geçeceğim ama sütüm yeter mi bilmem şimdiden zorlanıyorum.. Isteğim 2 yıl emzirmek..
Çok Çekingen biriyim vs ama emzirme için ne stres oldum ne utandım bu bebeğimin maması rızkı diyorum kendi kendime çok normal geliyor..
Elviseler için ithal olanlar Cartera oshkosh ya da markalar hep küçük kalıplar. Üstünde sadece 6 yazıyorsa 3-6 arası giyiliyor. 6 ayda başlanacak Değil de en son 6 da giyilecdk.
Benim kızım tiny mini bir bebek ayına göre giydiriyorum hatta şu an 0-3 devam:) 12 hafta olmamıza rağmen
Lcw mothercare Aziz bebe İdil bebe gibi türk markaları üstüne tam oturuyor kalıpları güzel üç ay giydiriliyor ama carters ın tulumları ya da büyük markalardan aldıklarım jacadi chocolate bilmem ne Micheal Kors lar hemen çekiyor küçülüyor ve oshkosh vs diğer markalar da..
Aklıma gelenler bunlar. Bebeğim kucaktan inmediği ev sessiz olduğu sürece skkıntı yok yoksa eziyet oluyor.
Arabada bile koltukta oturmuyor ve pusette de oturmuyor( boşuna aptal stokke ye para verdim..
Mobywrap ve ergo baby ile kucağımda taşıyorum öyle memnun oluyor hanımefendi:)
Bizden bu kadar...
bizdede cok hafif var yineKızlar bebeğim pamukçuk oldu ilerledi doktora gösterdim karbonatlı suyla sil dedi ama karbonatlı suyun yeterli olacağını sanmıyorum yavrum çok acı çekiyor acil cvp verin lütfen ne yapayım
Cnm bizi tarif etmissin benim Kiz da minyon ben markafoniden 6 ay elbise almistim carters yarin geliyo o zaman hepsi iade çünkü ben 6 aydan itibaren giyiyo saniyodum..Herkese merhaba anneler
Hani böyle Tombul teyzeler götürürsün ya aynen öyle oldum sırtım et et. Emzireceğim diye kilo aldım onlarca( sütüm de olmuyor boşuna kilo alıyorum.
Ek gıda için önce yoğurt kefir ve sebze Eflalimmm dediği gibi bence de.. Tatlı ile Başlayan hem memeti bırakmak istiyor hem de sebzeleri yemiyor sonra...
Ben en az 6 ay emzirmek istiyorum sadece sonra tattırmaya geçeceğim ama sütüm yeter mi bilmem şimdiden zorlanıyorum.. Isteğim 2 yıl emzirmek..
Çok Çekingen biriyim vs ama emzirme için ne stres oldum ne utandım bu bebeğimin maması rızkı diyorum kendi kendime çok normal geliyor..
Elviseler için ithal olanlar Cartera oshkosh ya da markalar hep küçük kalıplar. Üstünde sadece 6 yazıyorsa 3-6 arası giyiliyor. 6 ayda başlanacak Değil de en son 6 da giyilecdk.
Benim kızım tiny mini bir bebek ayına göre giydiriyorum hatta şu an 0-3 devam:) 12 hafta olmamıza rağmen
Lcw mothercare Aziz bebe İdil bebe gibi türk markaları üstüne tam oturuyor kalıpları güzel üç ay giydiriliyor ama carters ın tulumları ya da büyük markalardan aldıklarım jacadi chocolate bilmem ne Micheal Kors lar hemen çekiyor küçülüyor ve oshkosh vs diğer markalar da..
Aklıma gelenler bunlar. Bebeğim kucaktan inmediği ev sessiz olduğu sürece skkıntı yok yoksa eziyet oluyor.
Arabada bile koltukta oturmuyor ve pusette de oturmuyor( boşuna aptal stokke ye para verdim..
Mobywrap ve ergo baby ile kucağımda taşıyorum öyle memnun oluyor hanımefendi:)
Bizden bu kadar...
Evet canim cok mantikli dedigin, ama sanirim yogurdu ertelerim, sebzeyle baslarim, bide uc gun kurali var, neye alerjisi oldugunu anlamak icinmis, ilk baslarken uc gun tek bi sebzeden yediriyosun, sonraki uc gun mesela baska sebze+bi onceki diye..[/QUOTE
canım ilk başlanacak ek gıda yoğurt diye biliyorum yanlış mı acaba
Ben zaten yoğurdumu kendım yapıyorum. Ondan versem olmaz mı ? Hergun yapmam sart mi ? Bı de ilk olarak hangi sebzeyı verıcemmCanım zaten yogurdu günlük yapman gerekiyo yapıp 4-5 saat yedirebilirsin oğlumda ben öyle yaptım sebzeleri de haslayıp tel suzgecten geciriyordum ilk başlarda zaten tek sebze olarak basliyorsun 3-4 gün aynı gıdayı veriyorsun tolere edebiliyomu alerji yapıyomu diye
Nası ya biri buyu yapmış olmasın ? Yoksa bebek için nazar duası falan yaptırıp kosede mı unuttun acepİyi akşamlar kızlarr yaa biraz once evden bir muska buldum bilellik seklinde ucunda eskinin bezlerinden dikilmiş muska var ve muskanın uzerindede iki tane kuçuk odun parçası ile iki tane kalp şeklinde mavi boncuk var . Bu nedir Allah aşkına yaa . Aklıma bişeyler geliyor ama ustune getirmek istemiyorumlutfen bilgisi olan varsa yazsın korktm .
Karbonat ışe yaramıyor mikostatin şurubu sarfı bezıne damlat dilini sil hemen gecerKızlar bebeğim pamukçuk oldu ilerledi doktora gösterdim karbonatlı suyla sil dedi ama karbonatlı suyun yeterli olacağını sanmıyorum yavrum çok acı çekiyor acil cvp verin lütfen ne yapayım
Can sıkıcı bir durum canım, öncelikle nerede buldun?İyi akşamlar kızlarr yaa biraz once evden bir muska buldum bilellik seklinde ucunda eskinin bezlerinden dikilmiş muska var ve muskanın uzerindede iki tane kuçuk odun parçası ile iki tane kalp şeklinde mavi boncuk var . Bu nedir Allah aşkına yaa . Aklıma bişeyler geliyor ama ustune getirmek istemiyorumlutfen bilgisi olan varsa yazsın korktm .
canım ; girişte buldum . Giriş korididordaki vestiyerdeki askılarda takılı olupta ordanda duşmuş olabilir yada bizim asılı montlarımz vardı oralardanda duşmuş olabilşr . Daha onceden koyulsa mutlaka gorurdum . Birde bizim eve hiç misafir gelmedi . Evimize gelenler kaynana kayınbba ve eltim . Diyorum acaba kaynanam bebege nazar degmesin diyemi yaptrdı koydu . Boyle tuhaf bişey asılması için kulp yapılmş bilekli gbi duruyor ve muskanın uzerndede iki tane kalp şeklinde mavi boncuk var . Birde incecik agac dalları olurya onlardan bir cm boylarında iki tane dikilmiş muskanın uzerine . Gorunce çok şasırdım . Elime almaya bile korktum . Eşime gosterdimde yarın bir hocaya gostercek . Muskanın içindeki yazıdan anlaşilir ne olduguda inşlkah kotu bişey degildir .Can sıkıcı bir durum canım, öncelikle nerede buldun?
Yatak odanız gibi kimsenin giremeyecegi bir yerde mi yoksa her misafirini ağırladığın oturma odasında yada salon da mı?
Gizlenmiş miydi yoksa göz önündemiydi?
Bileklik şeklinde dedin ya, acaba birimi düşürdü yoksa art niyetli birimi koydu, onu anlamak açısından soruyorum.
yok canm ya yaptrıpta unutmam imkansız . Ama kaynanam nazar için yaptrmiş olabilir . Ortaya çıkar nasılsa ne için oldugu .Nası ya biri buyu yapmış olmasın ? Yoksa bebek için nazar duası falan yaptırıp kosede mı unuttun acep
sagol cnm zaten kotu bişeyse eve sokmam bir daha . Ogluda anlar artık anasını . Zaten bir kaç ay sonra kirada bir evimiz daha var oraya taşıncam . Buraya uzak biraz ole her canı istediginde tak anahtarla gremez .PINAR45 korktum kiz ayy hic anlamam oyle seylerden direk kotu seyler getirme aklina ama eminsen kayinvalidenin cahilliginden bahsetmistn gunah almayslm ama suphelendign bu islerle ilgilenen kotu insanlardan uzak dur
canım tozlu giyim diye bir site var çok guzel şeyler var . Birde alvinanın internet sitesi var . Anneme sipariş vermiştik ordan çok guzeldi .Canım baktım oraya bulamadım, alatesettür diye bi siteden şu kıyafeti sipariş ettim, gelsin beğenmezsem iade ederim, o arada da başka kıyafetlere bakacağın yine. Sizce nasıl kızlar
iyi yapmışsın canım hakkınızda hayırlısı diyelimselam guzel ammeler ve mis kokulu bebisleri misafr agirlaym derken biraz giremedim okumaya calistm hem ne guZel sohbetler paylasimalr olmus sizi ozlemis oldumyyaa bu yaz saati uygulamasi resmen bende travma yapti zaten uykusudum iyicw uykusuz depresif oldum dun esim kizim evlilik kizimin bebeklik fotolarina baktik eaim bi fotoda bana ne guzel icten guluyormussun artik seni boyle gulduremiyojm dyince onun icin ne zor bi duum diye dusundum kendimede uzuldum ne guzel gunlerdi hakikaten simdidse cok guzel ama insan hep gecmisteki guzel gunleri oluyor bugunleridw oLuyecegiz ins ilerde hep guzel hatrliyacagmz gunler yasariz aysimason gelxim canim buralardaym okumaya calisiyoum ama birde tv kaldirdim tamamen kizim cok izlemiulyordu ama yinede izledigi kadari bile cocugu cok etkilemeye baslamis kendi kizimi ben yetistirmeliyim diye tv kaldirdim bilgiaayaran aksamlari iki cizgu film izlemesine yardim ediyorum cok guzel oldu salonda falan cok guzel yeteneklerini kesfediyor salobna normalde girmezdi bile artilari oluyor tv ama eskileri suan azla sinirlama koyacagi yasa gelince tekrar belki acarz
@eflalim paylasimlarin iyi olsu canim saol biz buyume ataklarini herkeste once yasiyouz malum topigin buyuguyuz ama iste anne olarak ben youluyorum gececek bunlarda zamanla
allah razı olun canım.sağol canım Allah kabul etsin
he ya ciddi ciddibizim bebek sandıayyy ciddi ciddi sizin bebek sandı demek
canım bende aynı senin gibi yapıyorum çok fecide kilo almışım.Hani böyle Tombul teyzeler götürürsün ya aynen öyle oldum sırtım et et. Emzireceğim diye kilo aldım onlarca( sütüm de olmuyor boşuna kilo alıyorum
benim bebiş 1. aydan sonra tutmaya başladı. ben onu hep hoplatıp zıplatıyordum ondan herhaldeselam kizlar bebeklerinz kafalarini tutabiliyorlar mi acaba? biz 72 gunluguz kafamz halen gidip geliyor
canım iyi bir hocaya gösterin..İyi akşamlar kızlarr yaa biraz once evden bir muska buldum bilellik seklinde ucunda eskinin bezlerinden dikilmiş muska var ve muskanın uzerindede iki tane kuçuk odun parçası ile iki tane kalp şeklinde mavi boncuk var . Bu nedir Allah aşkına yaa . Aklıma bişeyler geliyor ama ustune getirmek istemiyorumlutfen bilgisi olan varsa yazsın korktm .
kaynananda anahtarmı var..ahh ahhh ne olacak bu kaynanaların hükümdarlık mücadelelerisagol cnm zaten kotu bişeyse eve sokmam bir daha . Ogluda anlar artık anasını . Zaten bir kaç ay sonra kirada bir evimiz daha var oraya taşıncam . Buraya uzak biraz ole her canı istediginde tak anahtarla gremez .
Canım iyi de olsa kötü de olsa illa bi laf soyleyecekler yani.. boş ver Allah sağlık versin acaba beğenmedikleri o ten renginin Allah tan geldiğini ve en önemli şeyin eksiksiz doğmuş olmasi olduğunu dusunemiyorlar mı.. sasiyorum yaa:-/Yarın kontrolumuz var bakalim bu ay nasil olmusuz..Hastaneye gitmisken cildiyeye de gidicem alerjimi de gosteriim bi..
bugun elektrik olmadigi icin kv ye gittim cok iyidir sagolsun ama bazen moralimi bozuyo.Her gordugunde kizimin kilosu ile ilgili bi sey soyluyo haftada bir cocuk 1 kg mu almali ona göre bilemedim.Gecen hafta kilo mu verdi demisti, bu hafta da hic buyumemis dedi bi kere ses cikarmadim sonra bikac dk sonra yine ayni seyi söyleyince anne herkes buyumus diyo bi tek sen kilo almamis diyosun ben her hafta tartiyorum bi sorun yok cok sukur dedim.
Komsulari geldi ayni ogluna benziyo dediler, benziyo olabilir ama bu esmer olcak benim oglum bebekken sariydi diyo sanki cocugun esmer olmasi kotu bi şeymiş gibi neyse böyle oluversin diyo ben esmer oldugum icin bana benzesin istemiyo snrm..
Ay oyle cok kara da diilim yani sanki cirkinmisim hissi veriyo bana..
neyse gun böyle bitti..
Bu arada ins doktor kontrolünde iyi sonuçlar alırsınızCanım iyi de olsa kötü de olsa illa bi laf soyleyecekler yani.. boş ver Allah sağlık versin acaba beğenmedikleri o ten renginin Allah tan geldiğini ve en önemli şeyin eksiksiz doğmuş olmasi olduğunu dusunemiyorlar mı.. sasiyorum yaa:-/
Canım dua için yapılan muska böyle çaputlu maputlu kalpli birşey olmaz sadece ayet yazılı kağıttan oluşur senin bu söylediğin besbelli bir büyü eğer bildiğin kağıdın içinde yazılar varsa bu büyüdür dikkat et bunu hocaya göster bir hocaya gösteremesende onu denize at tesiri bozulur felak nas ve ayetel kürsiyi çok oku ben korkarım büyüden banada yapılmıştı çok çektim Allah bu işlerle uğraşanı muvaffak etmesinİyi akşamlar kızlarr yaa biraz once evden bir muska buldum bilellik seklinde ucunda eskinin bezlerinden dikilmiş muska var ve muskanın uzerindede iki tane kuçuk odun parçası ile iki tane kalp şeklinde mavi boncuk var . Bu nedir Allah aşkına yaa . Aklıma bişeyler geliyor ama ustune getirmek istemiyorumlutfen bilgisi olan varsa yazsın korktm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?