2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
istersen birde HM me bak orada ki tulumlar atletler eşofmanlar bana unisex gibi geliyor,, birde basic eşofmanlarda hep 3 al 2 öde kampanyası oluyor,,,

ergobaby denbende almak istiyorum,,, ne kadar zamandır kullanıyorsun birde infant insertli mi kullanıyorsun,,
benim oğluşum kafasını tutuyor sayılır , 7 kilo da oldu sanırsam,, ama erken mi diye karar veremedim,,,,

Biz
Kızlar bebeğim pamukçuk oldu ilerledi doktora gösterdim karbonatlı suyla sil dedi ama karbonatlı suyun yeterli olacağını sanmıyorum yavrum çok acı çekiyor acil cvp verin lütfen ne yapayım
bizdede cok hafif var yine
Karbonatli suya gszli bexi sokup nerelerde varsa siliyorum
Yapinxa geciyo emince yine oluyo
Aslinda sut iz yapiyo sanki

Bize de oyle cnm tulumlar oyle
Cnm bizi tarif etmissin benim Kiz da minyon ben markafoniden 6 ay elbise almistim carters yarin geliyo o zaman hepsi iade çünkü ben 6 aydan itibaren giyiyo saniyodum..
bi sürü para verdim aynen concord bebek arabasi, ana kucagi aldim içinde durmuyo cadi..
ergobaby ne tam olarak ben de deniyim olmadi..

Yarın kontrolumuz var bakalim bu ay nasil olmusuz..Hastaneye gitmisken cildiyeye de gidicem alerjimi de gosteriim bi..
bugun elektrik olmadigi icin kv ye gittim cok iyidir sagolsun ama bazen moralimi bozuyo.Her gordugunde kizimin kilosu ile ilgili bi sey soyluyo haftada bir cocuk 1 kg mu almali ona göre bilemedim.Gecen hafta kilo mu verdi demisti, bu hafta da hic buyumemis dedi bi kere ses cikarmadim sonra bikac dk sonra yine ayni seyi söyleyince anne herkes buyumus diyo bi tek sen kilo almamis diyosun ben her hafta tartiyorum bi sorun yok cok sukur dedim.
Komsulari geldi ayni ogluna benziyo dediler, benziyo olabilir ama bu esmer olcak benim oglum bebekken sariydi diyo sanki cocugun esmer olmasi kotu bi şeymiş gibi neyse böyle oluversin diyo ben esmer oldugum icin bana benzesin istemiyo snrm..
Ay oyle cok kara da diilim yani sanki cirkinmisim hissi veriyo bana..
neyse gun böyle bitti..

Ben zaten yoğurdumu kendım yapıyorum. Ondan versem olmaz mı ? Hergun yapmam sart mi ? Bı de ilk olarak hangi sebzeyı verıcemm

Nası ya biri buyu yapmış olmasın ? Yoksa bebek için nazar duası falan yaptırıp kosede mı unuttun acep

Kızlar bebeğim pamukçuk oldu ilerledi doktora gösterdim karbonatlı suyla sil dedi ama karbonatlı suyun yeterli olacağını sanmıyorum yavrum çok acı çekiyor acil cvp verin lütfen ne yapayım
Karbonat ışe yaramıyor mikostatin şurubu sarfı bezıne damlat dilini sil hemen gecer

Can sıkıcı bir durum canım, öncelikle nerede buldun?

Yatak odanız gibi kimsenin giremeyecegi bir yerde mi yoksa her misafirini ağırladığın oturma odasında yada salon da mı?

Gizlenmiş miydi yoksa göz önündemiydi?

Bileklik şeklinde dedin ya, acaba birimi düşürdü yoksa art niyetli birimi koydu, onu anlamak açısından soruyorum.

canım ; girişte buldum . Giriş korididordaki vestiyerdeki askılarda takılı olupta ordanda duşmuş olabilir yada bizim asılı montlarımz vardı oralardanda duşmuş olabilşr . Daha onceden koyulsa mutlaka gorurdum . Birde bizim eve hiç misafir gelmedi . Evimize gelenler kaynana kayınbba ve eltim . Diyorum acaba kaynanam bebege nazar degmesin diyemi yaptrdı koydu . Boyle tuhaf bişey asılması için kulp yapılmş bilekli gbi duruyor ve muskanın uzerndede iki tane kalp şeklinde mavi boncuk var . Birde incecik agac dalları olurya onlardan bir cm boylarında iki tane dikilmiş muskanın uzerine . Gorunce çok şasırdım . Elime almaya bile korktum . Eşime gosterdimde yarın bir hocaya gostercek . Muskanın içindeki yazıdan anlaşilir ne olduguda inşlkah kotu bişey degildir .
Nası ya biri buyu yapmış olmasın ? Yoksa bebek için nazar duası falan yaptırıp kosede mı unuttun acep
yok canm ya yaptrıpta unutmam imkansız . Ama kaynanam nazar için yaptrmiş olabilir . Ortaya çıkar nasılsa ne için oldugu .

PINAR45 korktum kiz ayy hic anlamam oyle seylerden direk kotu seyler getirme aklina ama eminsen kayinvalidenin cahilliginden bahsetmistn gunah almayslm ama suphelendign bu islerle ilgilenen kotu insanlardan uzak dur
sagol cnm zaten kotu bişeyse eve sokmam bir daha . Ogluda anlar artık anasını . Zaten bir kaç ay sonra kirada bir evimiz daha var oraya taşıncam . Buraya uzak biraz ole her canı istediginde tak anahtarla gremez .

Canım baktım oraya bulamadım, alatesettür diye bi siteden şu kıyafeti sipariş ettim, gelsin beğenmezsem iade ederim, o arada da başka kıyafetlere bakacağın yine. Sizce nasıl kızlar
canım tozlu giyim diye bir site var çok guzel şeyler var . Birde alvinanın internet sitesi var . Anneme sipariş vermiştik ordan çok guzeldi .

iyi yapmışsın canım hakkınızda hayırlısı diyelim

sağol canım Allah kabul etsin
allah razı olun canım.
ayyy ciddi ciddi sizin bebek sandı demek
he ya ciddi ciddibizim bebek sandı
Hani böyle Tombul teyzeler götürürsün ya aynen öyle oldum sırtım et et. Emzireceğim diye kilo aldım onlarca( sütüm de olmuyor boşuna kilo alıyorum
canım bende aynı senin gibi yapıyorum çok fecide kilo almışım.
ama ben bugün bir korse aldım devamlı giyeceğim ablamın eltisigöbeğini öyle eritmiş inşllah banada yarar hayatımda ilk defa korse giyiyorum
selam kizlar bebeklerinz kafalarini tutabiliyorlar mi acaba? biz 72 gunluguz kafamz halen gidip geliyor
benim bebiş 1. aydan sonra tutmaya başladı. ben onu hep hoplatıp zıplatıyordum ondan herhalde

canım iyi bir hocaya gösterin..
felak nas surelerinide bolca oku öyle birşey varsa etkisiz hale getirir

kızlar bu ek gıdadan bahsedilmiş benim hiç bilgim yok kimisi 4. ayda başla diyor kimiside 6. ayda nasıl yapsam acaba bizim hastane kartımızda çorba, mama ,yoğurt ve birkaç tarif daha var ama kaççıncı ayda başlamamız gerektiğini yazmamışlar.
tecrübeli anneler lütfen bildiklerinizi yazarmısınız

sagol cnm zaten kotu bişeyse eve sokmam bir daha . Ogluda anlar artık anasını . Zaten bir kaç ay sonra kirada bir evimiz daha var oraya taşıncam . Buraya uzak biraz ole her canı istediginde tak anahtarla gremez .
kaynananda anahtarmı var..ahh ahhh ne olacak bu kaynanaların hükümdarlık mücadeleleri buna bi dur demek lazım ama olmuyor..

Canım iyi de olsa kötü de olsa illa bi laf soyleyecekler yani.. boş ver Allah sağlık versin acaba beğenmedikleri o ten renginin Allah tan geldiğini ve en önemli şeyin eksiksiz doğmuş olmasi olduğunu dusunemiyorlar mı.. sasiyorum yaa:-/

Bu arada ins doktor kontrolünde iyi sonuçlar alırsınız

Canım dua için yapılan muska böyle çaputlu maputlu kalpli birşey olmaz sadece ayet yazılı kağıttan oluşur senin bu söylediğin besbelli bir büyü eğer bildiğin kağıdın içinde yazılar varsa bu büyüdür dikkat et bunu hocaya göster bir hocaya gösteremesende onu denize at tesiri bozulur felak nas ve ayetel kürsiyi çok oku ben korkarım büyüden banada yapılmıştı çok çektim Allah bu işlerle uğraşanı muvaffak etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…