Canım iyi de olsa kötü de olsa illa bi laf soyleyecekler yani.. boş ver Allah sağlık versin acaba beğenmedikleri o ten renginin Allah tan geldiğini ve en önemli şeyin eksiksiz doğmuş olmasi olduğunu dusunemiyorlar mı.. sasiyorum yaa:-/
Dunde tarttim yok hala hic almamis3 aylık oldukdan sonra kilo alımı yavaş yavaş azalıyor, panik olma,,,
ayy maşallah canım ona :) bizimkii tembel birazbenim bebiş 1. aydan sonra tutmaya başladı. ben onu hep hoplatıp zıplatıyordum ondan herhalde
Ergoyu ben bebegim ilk dogdugu zamanlardan beri kullaniyorum, gercekten siddetle tavsiye ettigim bisey, cok rahat ettim.. ben infant insert ile aldim yeni dogan icin gerekliydi cunku, zaten 4.aydan sonra kullanmaya gerek yokmus, 3 aylik oldular bile, yani sen onsuz alabilirsin bence.. Youtube da videolari var nasil kullanildigiyla ilgili bana faydasi olmustuergobaby denbende almak istiyorum,,, ne kadar zamandır kullanıyorsun birde infant insertli mi kullanıyorsun,,
benim oğluşum kafasını tutuyor sayılır , 7 kilo da oldu sanırsam,, ama erken mi diye karar veremedim,,,,
Hay Allah yaM miss_curious :)) Canım bizimkine de erkeğe benziyor diyip duruyorlar ben beyazım eşim esmer ona çekmiş bizim bebekte .. herkes bu esmer bu sana hiç benzemiyor sanki hastaneden çalmışsın ... İnsan 9 ay şu kadının karnında kalırda benzeye benzeye babaya mı benzer diyorlar bizim tontona
Canim.belki sen alinganlik yapmissindir, yada kayinvalidenin gicikligi tutmus olabilir :) niye begenmesinki seni, esmerlee cirkin degikki, bir suru esmer guzel var :). Millet solaryuma gidiyor bronz olayim diye :). yeni dogum yaptik, vucudumuz bozuldu, kendimize bakamiyoruz guzellik konusunda bu aralar bende hassasim kendimi begenmiyorumYarın kontrolumuz var bakalim bu ay nasil olmusuz..Hastaneye gitmisken cildiyeye de gidicem alerjimi de gosteriim bi..
bugun elektrik olmadigi icin kv ye gittim cok iyidir sagolsun ama bazen moralimi bozuyo.Her gordugunde kizimin kilosu ile ilgili bi sey soyluyo haftada bir cocuk 1 kg mu almali ona göre bilemedim.Gecen hafta kilo mu verdi demisti, bu hafta da hic buyumemis dedi bi kere ses cikarmadim sonra bikac dk sonra yine ayni seyi söyleyince anne herkes buyumus diyo bi tek sen kilo almamis diyosun ben her hafta tartiyorum bi sorun yok cok sukur dedim.
Komsulari geldi ayni ogluna benziyo dediler, benziyo olabilir ama bu esmer olcak benim oglum bebekken sariydi diyo sanki cocugun esmer olmasi kotu bi şeymiş gibi neyse böyle oluversin diyo ben esmer oldugum icin bana benzesin istemiyo snrm..
Ay oyle cok kara da diilim yani sanki cirkinmisim hissi veriyo bana..
Aneyse gun böyle bitti..
Haha :)) canim biz esimle ben acik renkliyiz, kucukken tam sariymisim ben bizim bebek sacli basli esmer dogdu.:). Annemde dedi arabistanda dogum yapsaydin hastanede karisti derdik ama almanyada dogum yaptin :))M miss_curious :)) Canım bizimkine de erkeğe benziyor diyip duruyorlar ben beyazım eşim esmer ona çekmiş bizim bebekte .. herkes bu esmer bu sana hiç benzemiyor sanki hastaneden çalmışsın ... İnsan 9 ay şu kadının karnında kalırda benzeye benzeye babaya mı benzer diyorlar bizim tontona
Yoğurdum günlük olması lazım canım bardakta küçük bi saklama kabında yapabilirsin sebzelerde de mevsimine göre kavak bal.kavağı havuç patates gibi sebzelerin önce tek tek 3-4 gün püresini verirsin sonra onları kombinlersin patates-kabak kaba-havuç gıbı daha sonrada içine irmik bulgur pirinç ve zeytin yag koyup çorba yaparsın ben zeytinyağını çorbayı yaptıktan sonra üstüne koyuyordum yani ben oğlumda böyle yapmıştım doktorunda yönlendir zaten sanatekk tavsiyem blender kullanma hepsini tek süzgeçten gecirBen zaten yoğurdumu kendım yapıyorum. Ondan versem olmaz mı ? Hergun yapmam sart mi ? Bı de ilk olarak hangi sebzeyı verıcemm
Canım iyi de olsa kötü de olsa illa bi laf soyleyecekler yani.. boş ver Allah sağlık versin acaba beğenmedikleri o ten renginin Allah tan geldiğini ve en önemli şeyin eksiksiz doğmuş olmasi olduğunu dusunemiyorlar mı.. sasiyorum yaa:-/
Allah raziBu arada ins doktor kontrolünde iyi sonuçlar alırsınız
M miss_curious :)) Canım bizimkine de erkeğe benziyor diyip duruyorlar ben beyazım eşim esmer ona çekmiş bizim bebekte .. herkes bu esmer bu sana hiç benzemiyor sanki hastaneden çalmışsın ... İnsan 9 ay şu kadının karnında kalırda benzeye benzeye babaya mı benzer diyorlar bizim tontona
Dunde tarttim yok hala hic almamis10 gundur kilo almamasi normal mi ya? Aslinda yememe hic dikkat etmiyorum, zayiflayayim diye, kahvalti filan gecistiriyorum hep hata bende
Ergoyu ben bebegim ilk dogdugu zamanlardan beri kullaniyorum, gercekten siddetle tavsiye ettigim bisey, cok rahat ettim.. ben infant insert ile aldim yeni dogan icin gerekliydi cunku, zaten 4.aydan sonra kullanmaya gerek yokmus, 3 aylik oldular bile, yani sen onsuz alabilirsin bence.. Youtube da videolari var nasil kullanildigiyla ilgili bana faydasi olmustu
Canim.belki sen alinganlik yapmissindir, yada kayinvalidenin gicikligi tutmus olabilir :) niye begenmesinki seni, esmerlee cirkin degikki, bir suru esmer guzel var :). Millet solaryuma gidiyor bronz olayim diye :). yeni dogum yaptik, vucudumuz bozuldu, kendimize bakamiyoruz guzellik konusunda bu aralar bende hassasim kendimi begenmiyorum
Canim blendirdan niye gecirmeyelim?Yoğurdum günlük olması lazım canım bardakta küçük bi saklama kabında yapabilirsin sebzelerde de mevsimine göre kavak bal.kavağı havuç patates gibi sebzelerin önce tek tek 3-4 gün püresini verirsin sonra onları kombinlersin patates-kabak kaba-havuç gıbı daha sonrada içine irmik bulgur pirinç ve zeytin yag koyup çorba yaparsın ben zeytinyağını çorbayı yaptıktan sonra üstüne koyuyordum yani ben oğlumda böyle yapmıştım doktorunda yönlendir zaten sanatekk tavsiyem blender kullanma hepsini tek süzgeçten gecir
Haha :)) canim biz esimle ben acik renkliyiz, kucukken tam sariymisim ben bizim bebek sacli basli esmer dogdu.:). Annemde dedi arabistanda dogum yapsaydin hastanede karisti derdik ama almanyada dogum yaptin :))
cnm pamukcuk icin dun bir surup demissin sizdede oldumu ne durumdaydi? Ne kdr devam edilecek bilgin varmi?Allah razi
Canım blendır kullanıldığında bazı bebekler katı gıdaya gecerken zorlanıyo süzgeçten gecırdıgınde pürtüklü kaliyo ya yutma reflekse gelişiyo blendirda bu olmayabiliyo bu seferde cocukluk döneminde bile sıvı akışkan gıdalar istiyolar yutamıyolar katılarıCanim blendirdan niye gecirmeyelim?
ayy maşallah bin kereEki Görüntüle 1476493 Bize sanirim kimse hastanede karisti diyemezler sol ustteki benm bebekligim ve oglum ayni ben,abim ve babamin kopyasi,ve bunuda kv ler her zaman dile getiriyolar ardindan da cok tatli diyolar :) iyi bari bu konuda tam puan aldilar benden
Ay yerim ben bu yakisikliyi masallahh:)) annesi gercekten senin kopyan :)gercektull]1476493[/ATTACH] Bize sanirim kimse hastanede karisti diyemezler sol ustteki benm bebekligim ve oglum ayni ben,abim ve babamin kopyasi,ve bunuda kv ler her zaman dile getiriyolar ardindan da cok tatli diyolar :) iyi bari bu konuda tam puan aldilar benden
Kızlar bebeğim pamukçuk oldu ilerledi doktora gösterdim karbonatlı suyla sil dedi ama karbonatlı suyun yeterli olacağını sanmıyorum yavrum çok acı çekiyor acil cvp verin lütfen ne yapayım
Kendine mi bakıyorsun demişim ve istda gibi konuşmuşum kusura bakma canım benim kafa gidik :)) instagramdaki bakabilirsin ama bence güzel elbise almışsın inş istediğin gibi olur..Kendime bakıyorum canım, istanbulda değilim maalesef tek seçeneğim internet, bi aksilik var anlamadım bugün buradaki mağazalara bakayım dedim elektrikler kesik diye çoğu gösteremedi elindeki modelleri. Dediğin yerlerin sitesi varsa bi bakayım teşekkür ederim canım
Gayet güzel canım hiç Can'ını Sıkma.. Inş her iey gönlünce olur..Canım baktım oraya bulamadım, alatesettür diye bi siteden şu kıyafeti sipariş ettim, gelsin beğenmezsem iade ederim, o arada da başka kıyafetlere bakacağın yine. Sizce nasıl kızlar
ergobaby denbende almak istiyorum,,, ne kadar zamandır kullanıyorsun birde infant insertli mi kullanıyorsun,,
benim oğluşum kafasını tutuyor sayılır , 7 kilo da oldu sanırsam,, ama erken mi diye karar veremedim,,,,
Canım hem onun ağzını em meme ucunu birlikte sil. Öok geçmiş olsjun. Süt emmesinde bir problem vs yoksa belki de süt izidir...Biz
bizdede cok hafif var yine
Karbonatli suya gszli bexi sokup nerelerde varsa siliyorum
Yapinxa geciyo emince yine oluyo
Aslinda sut iz yapiyo sanki
Canım zaten aynı tarih doğumlu bu cadılar:) hiç dyormuyorlar ikisi de:) iade ya da değişim yap istersen çünkü azıcık giyer.. Ergobaby babakucağo mı ne diyorlar kucağına Asıyorsun bebek içine oturuyor anneyi bırakmayan bebekler için ideal kocan da taşıyabilir tabi benimki göbekli olduğu için o iş de bana kaldı:))Bize de oyle cnm tulumlar oyle
Cnm bizi tarif etmissin benim Kiz da minyon ben markafoniden 6 ay elbise almistim carters yarin geliyo o zaman hepsi iade çünkü ben 6 aydan itibaren giyiyo saniyodum..
bi sürü para verdim aynen concord bebek arabasi, ana kucagi aldim içinde durmuyo cadi..
ergobaby ne tam olarak ben de deniyim olmadi..
Hiç takma kafana canım seni tedirgin etmelerine izin verme dağ BAŞINDA değilsin ki.. Kilosu zaten kontrol Altın'da... Esmer Sarışın işine gelince aynısı bizde de var. Iki ailede Sarışın bebeğim esmer Doğdu ve kvnin kocamın Kopyası ama kv kabul etmiyor benim çocukların hep sarıydı diyor sanki lady di nin çocukları:) benimki Dr Karadut işte Napıyımm:)) hiç evladın üzerinden hevesin kırmalarına izin verme..Yarın kontrolumuz var bakalim bu ay nasil olmusuz..Hastaneye gitmisken cildiyeye de gidicem alerjimi de gosteriim bi..
bugun elektrik olmadigi icin kv ye gittim cok iyidir sagolsun ama bazen moralimi bozuyo.Her gordugunde kizimin kilosu ile ilgili bi sey soyluyo haftada bir cocuk 1 kg mu almali ona göre bilemedim.Gecen hafta kilo mu verdi demisti, bu hafta da hic buyumemis dedi bi kere ses cikarmadim sonra bikac dk sonra yine ayni seyi söyleyince anne herkes buyumus diyo bi tek sen kilo almamis diyosun ben her hafta tartiyorum bi sorun yok cok sukur dedim.
Komsulari geldi ayni ogluna benziyo dediler, benziyo olabilir ama bu esmer olcak benim oglum bebekken sariydi diyo sanki cocugun esmer olmasi kotu bi şeymiş gibi neyse böyle oluversin diyo ben esmer oldugum icin bana benzesin istemiyo snrm..
Ay oyle cok kara da diilim yani sanki cirkinmisim hissi veriyo bana..
neyse gun böyle bitti..
allah razı olun canım.
he ya ciddi ciddibizim bebek sandı
canım bende aynı senin gibi yapıyorum çok fecide kilo almışım.
ama ben bugün bir korse aldım devamlı giyeceğim ablamın eltisigöbeğini öyle eritmiş inşllah banada yarar hayatımda ilk defa korse giyiyorum
Malesef canım..Canım iyi de olsa kötü de olsa illa bi laf soyleyecekler yani.. boş ver Allah sağlık versin acaba beğenmedikleri o ten renginin Allah tan geldiğini ve en önemli şeyin eksiksiz doğmuş olmasi olduğunu dusunemiyorlar mı.. sasiyorum yaa:-/
Canım 3 ay sonrası kilo Aklımı Yavaşlar ama Bebeğin kilo aralığı nasıl eğer aşağıda ise doyurucu beslen 6 ay sık dişini ye istediğini sonra kiloyu kafana takarsın.. Incecik doğurdum şimdi dana gibi oldum ama açıkçası çok da takmıyorum bu zamanlar geri gelmeyecek bebeğim anne sütü ile beslenen bağışıklığı olsun da gerisi boş.. Birkaç aya bakar kilo vermek...Dunde tarttim yok hala hic almamis10 gundur kilo almamasi normal mi ya? Aslinda yememe hic dikkat etmiyorum, zayiflayayim diye, kahvalti filan gecistiriyorum hep hata bende
Ben de mobywrapdan ergoya geçiş Yaptım bileklerim rahatladı :) o kadar ıvır zıvır Arasında gerekli Şeyler de almışım diye seviniyorum :)Ergoyu ben bebegim ilk dogdugu zamanlardan beri kullaniyorum, gercekten siddetle tavsiye ettigim bisey, cok rahat ettim.. ben infant insert ile aldim yeni dogan icin gerekliydi cunku, zaten 4.aydan sonra kullanmaya gerek yokmus, 3 aylik oldular bile, yani sen onsuz alabilirsin bence.. Youtube da videolari var nasil kullanildigiyla ilgili bana faydasi olmustu
Bizde de durum aynı eşim Sarışın ben kumralim bebeğim esmer Doğdu hep de sarı bebek hayal ederken :) iki ailede de tüm bebekler sarı:) renkli gözlü... Bizimki karadut çıktı:)Haha :)) canim biz esimle ben acik renkliyiz, kucukken tam sariymisim ben bizim bebek sacli basli esmer dogdu.:). Annemde dedi arabistanda dogum yapsaydin hastanede karisti derdik ama almanyada dogum yaptin :))
Ayy ne güzel ana oğul:) maşallah ikimize de:) ayrıca seni bakımlı gördüm maşallah beni görseniz gülersiniz halime kızım assolist gibi bense pazarcı teyzeler gibiyim..Eki Görüntüle 1476493 Bize sanirim kimse hastanede karisti diyemezler sol ustteki benm bebekligim ve oglum ayni ben,abim ve babamin kopyasi,ve bunuda kv ler her zaman dile getiriyolar ardindan da cok tatli diyolar :) iyi bari bu konuda tam puan aldilar benden
10 gün evet biraz tedirgin olmakda haklısın,,,Dunde tarttim yok hala hic almamis10 gundur kilo almamasi normal mi ya? Aslinda yememe hic dikkat etmiyorum, zayiflayayim diye, kahvalti filan gecistiriyorum hep hata bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?