2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Allah tamamına erdirsin. Evde bi tane chicco Ateşler OLMASINA rağmen en iyileşene araştırıp birkaç tane aldık safety first marka ve şu alından ölçenlerden va ecAnelerde satılanlarsdan da aldım ama inan en basiti en kolayı imiş... Chicco kullanıyorum memnunum :)

Kendin Alıp içine gizli fermuar diksen? Bir de evde olacağı için kapını kapatır emzirirssin Mevlüt vakti önü fermuarlı olmasa da olmaz mı madem beğendin?
Biz de dışarı çıkıyoruz ama deli cesareti bebek Çığlık çığlığa arabada vücüdünu da kaskatı yapıyor geriliyor hiç sevmiyor yavrum

Pinking Tree canim iltifatlarin icin tesekkur ederm istanbula gelme isi var eger iptal etmezsek musait olursan sultan ahmette belki karsilasiriz
Inş gamzecim eski işyerim oradaydı seve seve :)

Pinking Tree canım senide aldım izlemeye
Ben de aval aval bakmaya Çalışıyordım meğer senin de izlemen lazımmış kocan çocuk gibi ben daha sert birini bekliyorduk oğluşlarına bayıldım büyük olan akıllı akıllı BAKIYOR maşallah sen de tam afetsin kilo derdin kalmamış maşallah :))

Özgü namal hipnozla evde dogum yapmış istermiydiniz hipnozla evde dogurmak ?ben hiccc istemezdim o ne öyle ben kesin ya hic hipnoz olamazdım ya da hipnozdan sonra hic uyanamazdim

Ben de evde doğurmak isterdim tabi kendime ait evim olsaydı tr'de.. Hatta bebeğimin Odasında suda doğum yapmak isterdim heheh bi manyak sa burada var işte :)

yok canım reklam değil benimki bildiğin sitede kolye bileklik falan satılıyor yani alcak olsam öle ordan falan almam
Instagramda saran birini gördüm de herkes abartılı yorum yapmış bi bilezik çözmüş işi gibi ondan şeeyeettim çok güzel kandırıyorlar insanı :) yanlış anlama canım..

Pinking Tree fermuar olabilir

ev kalabalık olur malum emzirirken biri girerse

elbiseyi açmışım bacaklar ortada:)

estağfurullah canım aval aval ne demek

baktım sen yorum yapmamışsın

dedim listede yok heralde sitenin yeni hali tuhaf

eşimin 4 ve 2 sene önceki hali gençti garibim

sayemde çöktü

dışardan gören herkes ne iyi temiz yüzlü der

hatta bizi çok iyi anlaşan hala aşık bir çift zannediyorlar

içimizi bilmiyorlar:)

ablalarımdan biri sinirli halini gördü de

büyük bir travma yaşadı

Pinking Tree bu arada dışarı çıkmaya can atıyorum

eşim gelince ne diyecek bakalım

inşaallah ağlamaz miniğim abisine çekmemiş

o çok severdi hala sever

aldığım kilonun on u gitti canım

en az 15 kilo fazlam var diyet yapmayada niyetim yok:))

Ole tabi canim bizim milletimizde kanmaya hazir biz kuyumcuyuz tanidiklar var taslarla ilgileniyoruz ama bi tek tasla olcak is degil bu sonucta

Canim haklisin hic oyle dusunmemistim :) en sade giysilerini giydireyim gidince bol bol suslerim insallah :) sanada iyi gezmeler, bebeler uslansin anneler rahat gezsin :))

Y

Peki ruzgarli soguk havada yuzune ne ortuyosun canim,,burda hava guzel ama ruzgar cok bende cesaret edemiyorum ruzgar var ddiye..
Canim bebek arabasinda oluyor cogunlukla ustunu kapatinca arabanin tente diyotlar galiba o zaman esmiyor yuzune, yada ince muslin bez oluyor oyle bisey ortebilirsin yine arabanin tentesinden asagi

Kizlar istanbul bulusmasi yaparsaniz katilmak isterim :)) tabi sizde isterseniz @Girlboymom

praline canım albümde kangurulu fotoyu gördün mü

uygunmu kangurunun duruşu

Teşekkür ederim canım dediğin eczaneleri aradım yokmuş amazona kaldık

Yok canim kendi isim degil. Istanbuldayim ben. Bir ofiste calisiyordum. Hamile kalinca biraktim. Cok zorlandim. Tekrar nasil baslicam ise bilemeyorum. Biliyosun cok yogun calisiliyor bu meslekte sen biraz daha avantajlisin mesai anlaminda. Senin de sorumlulugun fazla tabii. Kolay gelsin sana canim.[/QUOTE] Aman tadını çıkar o zaman canım ben kEndİ isim olduğu için istesem de birakamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…