Anneme sorarım hep bari doktora falan götürdünüz mü diye de ,doğmuşum bi kenara koymuşlarbenim kv 7 çocuğunuda evde doğurmuş canım
canım bilinçli mi olmuş yoksa hastaneye mi yetişememişlerAnneme sorarım hep bari doktora falan götürdünüz mü diye de ,doğmuşum bi kenara koymuşlar
Dipnot: ablam özel hastanede doğmuş
Beni gözden çıkarmışlar sanırım
O zamanki ebe gerek yok hastaneye demişcanım bilinçli mi olmuş yoksa hastaneye mi yetişememişler
Allah tamamına erdirsin. Evde bi tane chicco Ateşler OLMASINA rağmen en iyileşene araştırıp birkaç tane aldık safety first marka ve şu alından ölçenlerden va ecAnelerde satılanlarsdan da aldım ama inan en basiti en kolayı imiş... Chicco kullanıyorum memnunum :)Merhaba tecrübeli anneler! Bebek alışverişinde bikaç eksiğim kaldı ve bunlardan biri(ve önemlisi) ateşölçer..hangi ateşölçeri önerirsiniz?Kullandığınız hangisi memnun musunuz size danışmak istedim..Teşekkürler..
baktom fotolarına içinin güzelliği yüzüne yansımış süper fıstık olmuşsun canım maşallah darısı başıma:)
canım bir saat işte emzir alt değiş falan oyalanıyoruz o arada eşim büyüğün odaya geçiyor bizi rahatsız etmesin diye sonra hep beraber bizim odada oluyoruz minik ağlamazsa beşiğe bırakıyorum bir on dk büyük oğlum babası ben yatakta oynuyoruz oğlum bayılıyor öyle oynamaya bazen çok uykusuz ve huysuzsam eşime diyorum sen al ikisini içeriye git ben bir yarım saat uyuyum ama büyük oğlum sürekli gelip uyandırıyor, bende işte 6 -6,30 gibi kalkıp evi topluyorum kahvaltı hazırlıyorum büyük oğlumun pijamasını değiştiriyorum kahvaltı faslı eşimin işe gitmesi başlı başına yorucu benim için zaten:)
anladım canım tabi sistem farlı var unuttum:) olsun canım sağlığı iyiyse az alıyorlar artık benimkide süper alırken az aldı mesela ama sağlıklı hamdolsun
canım ablama gidecektim arkadaşı çağırmış, küçük görümcemle çıkıp parka gidelim dedim o da hastalanmış, eşimi aradım akşam geç kalmada yürüyelim diye ama o da çok hasta bel fıtığı coştu birde midesinden rahatsız endoskopiye girmesi lazım kaçıyor, akşamada serin olur eşim pimpirikli dedimya üşür diye çıkarmaz, dediğin gibi kv ye bırakıp çıkıcam artık ya büyüğü ya küçüğü:) çatlıycam yoksa:)
inan siz yazdıkça iç geçiriyorum bir çıkabilsem diye hatta sizden cesaret alıyorum sonra tırsıyorum minik ağlayack büyük yine huysuzlanacak diye:)
Inş gamzecim eski işyerim oradaydı seve seve :)Pinking Tree canim iltifatlarin icin tesekkur ederm istanbula gelme isi var eger iptal etmezsek musait olursan sultan ahmette belki karsilasiriz
Ben de aval aval bakmaya Çalışıyordım meğer senin de izlemen lazımmış kocan çocuk gibi ben daha sert birini bekliyorduk oğluşlarına bayıldım büyük olan akıllı akıllı BAKIYOR maşallah sen de tam afetsin kilo derdin kalmamış maşallah :))Pinking Tree canım senide aldım izlemeye
Özgü namal hipnozla evde dogum yapmış istermiydiniz hipnozla evde dogurmak ?ben hiccc istemezdim o ne öyle ben kesin ya hic hipnoz olamazdım ya da hipnozdan sonra hic uyanamazdim
Instagramda saran birini gördüm de herkes abartılı yorum yapmış bi bilezik çözmüş işi gibi ondan şeeyeettim çok güzel kandırıyorlar insanı :) yanlış anlama canım..yok canım reklam değil benimki bildiğin sitede kolye bileklik falan satılıyor yani alcak olsam öle ordan falan almam
Aynen beni de alınCanlarim beni de takibe alinnn merak icindeyim bendee
Teşekkürler
Ole tabi canim bizim milletimizde kanmaya hazir biz kuyumcuyuz tanidiklar var taslarla ilgileniyoruz ama bi tek tasla olcak is degil bu sonuctaAllah tamamına erdirsin. Evde bi tane chicco Ateşler OLMASINA rağmen en iyileşene araştırıp birkaç tane aldık safety first marka ve şu alından ölçenlerden va ecAnelerde satılanlarsdan da aldım ama inan en basiti en kolayı imiş... Chicco kullanıyorum memnunum :)
Kendin Alıp içine gizli fermuar diksen? Bir de evde olacağı için kapını kapatır emzirirssin Mevlüt vakti önü fermuarlı olmasa da olmaz mı madem beğendin?
Biz de dışarı çıkıyoruz ama deli cesareti bebek Çığlık çığlığa arabada vücüdünu da kaskatı yapıyor geriliyor hiç sevmiyor yavrum
Inş gamzecim eski işyerim oradaydı seve seve :)
Ben de aval aval bakmaya Çalışıyordım meğer senin de izlemen lazımmış kocan çocuk gibi ben daha sert birini bekliyorduk oğluşlarına bayıldım büyük olan akıllı akıllı BAKIYOR maşallah sen de tam afetsin kilo derdin kalmamış maşallah :))
Ben de evde doğurmak isterdim tabi kendime ait evim olsaydı tr'de.. Hatta bebeğimin Odasında suda doğum yapmak isterdim heheh bi manyak sa burada var işte :)
Instagramda saran birini gördüm de herkes abartılı yorum yapmış bi bilezik çözmüş işi gibi ondan şeeyeettim çok güzel kandırıyorlar insanı :) yanlış anlama canım..
Canim haklisin hic oyle dusunmemistim :) en sade giysilerini giydireyim gidince bol bol suslerim insallah :) sanada iyi gezmeler, bebeler uslansin anneler rahat gezsin :))Canım yanlış anlamazsan uçakta bebeği Cicili bicili giydirme dikkat çekmesin sevmesinler:))) bizim bebeği herkes sevdi herkes görmeye geldi zor oldu Öksüren aksıran tuvalet için ayağa kalkan falan yani normal giydir süsleme hani ist a aileme Süslü görsünler deme hiç.. Iyi yolculuklar şimdiden :))
Ben de ilk iş kangruyu ile Kapalıçarşı'ya gitmiştim Sırada Taksim var :))
Canim bebek arabasinda oluyor cogunlukla ustunu kapatinca arabanin tente diyotlar galiba o zaman esmiyor yuzune, yada ince muslin bez oluyor oyle bisey ortebilirsin yine arabanin tentesinden asagiY
Peki ruzgarli soguk havada yuzune ne ortuyosun canim,,burda hava guzel ama ruzgar cok bende cesaret edemiyorum ruzgar var ddiye..
Kizlar istanbul bulusmasi yaparsaniz katilmak isterim :)) tabi sizde istersenizAllah tamamına erdirsin. Evde bi tane chicco Ateşler OLMASINA rağmen en iyileşene araştırıp birkaç tane aldık safety first marka ve şu alından ölçenlerden va ecAnelerde satılanlarsdan da aldım ama inan en basiti en kolayı imiş... Chicco kullanıyorum memnunum :)
Kendin Alıp içine gizli fermuar diksen? Bir de evde olacağı için kapını kapatır emzirirssin Mevlüt vakti önü fermuarlı olmasa da olmaz mı madem beğendin?
Biz de dışarı çıkıyoruz ama deli cesareti bebek Çığlık çığlığa arabada vücüdünu da kaskatı yapıyor geriliyor hiç sevmiyor yavrum
Inş gamzecim eski işyerim oradaydı seve seve :)
Ben de aval aval bakmaya Çalışıyordım meğer senin de izlemen lazımmış kocan çocuk gibi ben daha sert birini bekliyorduk oğluşlarına bayıldım büyük olan akıllı akıllı BAKIYOR maşallah sen de tam afetsin kilo derdin kalmamış maşallah :))
Ben de evde doğurmak isterdim tabi kendime ait evim olsaydı tr'de.. Hatta bebeğimin Odasında suda doğum yapmak isterdim heheh bi manyak sa burada var işte :)
Instagramda saran birini gördüm de herkes abartılı yorum yapmış bi bilezik çözmüş işi gibi ondan şeeyeettim çok güzel kandırıyorlar insanı :) yanlış anlama canım..
Teşekkür ederim canım dediğin eczaneleri aradım yokmuş amazona kaldıkEczaneleri arayıp sor ve whatsup tan resim atabilirsin. Çünkü d drop d damlası demek her türlü damlayı vermeye kalkmasınlar baby d drops olacak o en safı katkı yok. Enfamil d vi sol diye bir ilaç var o kötü mesela..
Amazondan sipariş verirsen bir tane ver. Bandrollü geliyor zaten yazacaktık yanlış olmuş. Bir tane ver fiyat ve ilaç olduğu için gümrüğe takılmasın. Takılırsa da doktora kontrole gittiğinde reçete yazdırır onunla alırsın basit bir şey uğraştırmıyorlarz 1 Şişe 90 damla 3 ay yetiyor. Tek damla sıkıyorsun çünkü tek damlası 400 ünite 3 damlaya Eşit..
Bildiklerim bunlar :)
Yok canim kendi isim degil. Istanbuldayim ben. Bir ofiste calisiyordum. Hamile kalinca biraktim. Cok zorlandim. Tekrar nasil baslicam ise bilemeyorum. Biliyosun cok yogun calisiliyor bu meslekteÇok tesekkur ederim canım yarin arayip sorayim o eczaneleri amazondan sipariş edersem reçete gerekiyor mu bilgin var mi çok oldum ama
canım ben de öyle aman aman proje cizmiyorum dun pazar olduğu için eşim evdeydi o ilgilendi oğlumla ben cizebildim, daha önce de 2 kere ofise gittim orada çalıştım biraz benim çalışanım var ben evde hızlıca etüdleri kabaca hazırlayıp gönderiyorum o hallediyo kalanını pazar günü hasta ve tatil günü olduğu içn bana kaldı çizimler sen de kendi işini mi yapıyorsun
B bett_ bilmiyorum ki canım ama ben zaten o resimleri sana yollamıştım geçen gün aynıları dur bakayım niye öyleG gamzelinaa sen 3 fotoğraf yüklemişsin ama ben bir tane görüyorum. niye acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?