Orum olarak fotonun altina yazmistim canim :)
evet canim.hemde kontrol e gidelim dedik öyle aylik gitmiyoruz.kusmasini filan da sorduk normal diyi hic bakmıyorki devlette dr.grip baslangici olabilir dedi ama ciğerlerini filan dinledi bi sıkıntı yokmus cok şükür.sadece burnu tıkalı...hayırdır canım grip için mi?
hay allahım midem kalktı benim en hassas olduğum bölge banyo tuvalet temizliğidirSinirden elim ayagim titriyor bugun eve temizlikci gelmisti bu ikinci gelisi,,bir baktim dusun icini klozet fircasiyla fircaliyoraman allahim boyle bi temizlik anlayisi gormedim napiyosun abla dedim bide nokcakki diyor. .dedim sen temizlige fln gitme evleri iyce mikrop yuvasi yaparsin,,of bana daha cok is cikardi simdi bastan camasir sula.....sinirim gecmedi...
Kizlar
Ben sustum :s
- Doktora d vitamininin içeriği sıkıntılıymış dedim
- Sağlık bakanlığı ndan daha mı iyi biliyorsun dedi
- Başının arkasında düzlük var dedim
- Fabrikası öyle yaratmış dedi
- Kulağını nasıl temizleyim dedim
- Kendininkini nasıl temizliyosan dedi
- Kolu bacağı çıtırtıyo dedim
- Cam değil ya korkma kırılmaz, yaradan dan daha iyi mi bilicen dedi
canim ya aglasin disari çıkınca susardi belki...oy yaramaz tatli eymen oy.o kadar hazırlandım çocukların bütün
huysuzluğuna rağmen
eşimde tamam dedi
küçük yine bastı yaygarayı
gitmedşm sinirden ağlıyorum beşik sallıyorum
ben bir yere çıkamam belli oldu artık....
iğrenç birsey yaptigi pis kadın nasil ev temixliyirmys ki...iyiki görmüşsün canim ayy kimseye guvenilmiyor....bu yuzden ben kadin almaya cesaret edemiyorumSinirden elim ayagim titriyor bugun eve temizlikci gelmisti bu ikinci gelisi,,bir baktim dusun icini klozet fircasiyla fircaliyoraman allahim boyle bi temizlik anlayisi gormedim napiyosun abla dedim bide nokcakki diyor. .dedim sen temizlige fln gitme evleri iyce mikrop yuvasi yaparsin,,of bana daha cok is cikardi simdi bastan camasir sula.....sinirim gecmedi...
Agiz icini kontrol et cnm bak bakalim yanak kenarlari damaginda dudaginda beyaz lekeler varmi? Pamukcuk yaniikizlar 3 aylik bebegim bugun ne beni emiyor nede mama yiyor.neden acaba?????
Ayyyyy kahroluncak bir durumSinirden elim ayagim titriyor bugun eve temizlikci gelmisti bu ikinci gelisi,,bir baktim dusun icini klozet fircasiyla fircaliyoraman allahim boyle bi temizlik anlayisi gormedim napiyosun abla dedim bide nokcakki diyor. .dedim sen temizlige fln gitme evleri iyce mikrop yuvasi yaparsin,,of bana daha cok is cikardi simdi bastan camasir sula.....sinirim gecmedi...
cnm kuçuk , bebek oldugu için rota o kdar çok etkilemiştr bagışıklıgı daha zayıf oluyo kuçukkn . Bnm oglum bir buçuk yasında geçirdi çok şiddetliydi ama serumlarla atlattık hastanede kaldık bi gece biliyrm şiddetini . Birde rotayı bir kez atlatn çocuklr aşi olmş gbi bagışıklık kazanıyolarmış aşi da hastalıgı geçirmeden bagışıklık kazandrmk için yapılıyo vucuda ama aşi olan çocuklr kesn rota olmck diye bşyde yok ama oldukları zamanda hastalıgı daha kolay atlatıyolar. Yani hastalıgı geçirmk aşi olmkla aynı ama agır bi hastalık.
Ayni kilodayiz cnm :)))aynen ay durun pasta yapmıştım yemeden göndermem deriz
sağol canım, 15 kilo fazlam var sadece azcık74 üm:)
bnm bebegmde ole yapıyor canım ya emiyo emiyo hmn çekilio sinirleniyo bagırıyo bnde anlamdm gazımı var sutmu gelmio neyden yapıyo.hanımlar günaydın
miniğim iki gündür emerken çok çekiştiriyor
başını meme ağzındayken geriye atıyor
oynuyor bir emiyor bir bırakıyor
ağzında geveliyor damağıyla eziyor
sağ meme ucum daha kısa o yüzden yara oldu hemen
çok acıtıyor ya
Biz gezmelerde fena alistik cnm,dun madame cocoda en sevdigim caydanlik 50 ye dusmus kostur kostur ardayla almaya gittik yorulduk dun fazla giremedim bugun du kutuyu acayim yikayim derken aaaa ucu kirik cikmasinmi demligin haydii bugun yine gittik yine yorulduk valla yalniz nillet ne caydanliksizmis bi alqn 3-4 aldi valla,anneler gunu gelio diye belkide bende aldim kv ye atiyorum rsmini hemenminione nerdesin canım inşallah iyisinzdir
kakadan farklı bi kokusu oluo ve sumuksu rengi farklı oluo gunde çok sayıda yapıyo . Olunca mutlaka anlıyosun zaten .Kızlar Bebeğinizin isal olup olmadigini nasıl. Anliyosunuz
devlette hiç ilgilenmiyolar canım çunku gunde 200 u geçik hastaya bakıyolar . Bizim burdada var çocuk hastanesi çok kalabalık oksuren hapşuran mikrop yuvası temiz degil kalabalık oraya gden hasta çıkar . Butun devlet hastaneleri oyle degil tabi ama orası sırf çocuk hastanesi oldugu için oyle . Dun bebegmi doktra gotrcktk kayınbba eşime demiş çocuk hastanesne gdin demiş cimriiii para gtmesin diyeee kndileride zayıflamk için haftalık diyetisyene para oduyolar bize gelince bole yapıyolar . Ayy aklıma geldi yine sinirlerim zıpladı . Allaha havale ediyorum . Ama tabi bn gotrmedim oraya kendi doktoruna goturdum . Umrumda bile degiller iyilige geçicem diye her dediklerni yapamam .evet canim.hemde kontrol e gidelim dedik öyle aylik gitmiyoruz.kusmasini filan da sorduk normal diyi hic bakmıyorki devlette dr.grip baslangici olabilir dedi ama ciğerlerini filan dinledi bi sıkıntı yokmus cok şükür.sadece burnu tıkalı...
canım gerçktn baya zayıf gozukuyorsun masallah sana guzel bi yuzun var . Eşini bnde sert mizaçlı biri olark tahmn ediyodum tam tersi çok iyi yumuşk mulayim birine bnziyo fotolarda :)))@Mrssuperfine bu arada dışarı çıkmaya can atıyorum
eşim gelince ne diyecek bakalım
inşaallah ağlamaz miniğim abisine çekmemiş
o çok severdi hala sever
aldığım kilonun on u gitti canım
en az 15 kilo fazlam var diyet yapmayada niyetim yok:))
Tesekkur ederiz cnm
Cnm oyle dusunme benim cadi da durmuyo ama napalim alisicaklar mecbur, bi daha vazgecme çık dışarı. .o kadar hazırlandım çocukların bütün
huysuzluğuna rağmen
eşimde tamam dedi
küçük yine bastı yaygarayı
gitmedşm sinirden ağlıyorum beşik sallıyorum
ben bir yere çıkamam belli oldu artık....
Hay Allah ya baska birini bulma sansin varsa degistir cnm..Sinirden elim ayagim titriyor bugun eve temizlikci gelmisti bu ikinci gelisi,,bir baktim dusun icini klozet fircasiyla fircaliyoraman allahim boyle bi temizlik anlayisi gormedim napiyosun abla dedim bide nokcakki diyor. .dedim sen temizlige fln gitme evleri iyce mikrop yuvasi yaparsin,,of bana daha cok is cikardi simdi bastan camasir sula.....sinirim gecmedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?