2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
o kadar hazırlandım çocukların bütün

huysuzluğuna rağmen

eşimde tamam dedi

küçük yine bastı yaygarayı

gitmedşm sinirden ağlıyorum beşik sallıyorum

ben bir yere çıkamam belli oldu artık....

Sinirden elim ayagim titriyor bugun eve temizlikci gelmisti bu ikinci gelisi,,bir baktim dusun icini klozet fircasiyla fircaliyor aman allahim boyle bi temizlik anlayisi gormedim napiyosun abla dedim bide nokcakki diyor..dedim sen temizlige fln gitme evleri iyce mikrop yuvasi yaparsin,,of bana daha cok is cikardi simdi bastan camasir sula.....sinirim gecmedi...

hayırdır canım grip için mi?
evet canim.hemde kontrol e gidelim dedik öyle aylik gitmiyoruz.kusmasini filan da sorduk normal diyi hic bakmıyorki devlette dr.grip baslangici olabilir dedi ama ciğerlerini filan dinledi bi sıkıntı yokmus cok şükür.sadece burnu tıkalı...

hay allahım midem kalktı benim en hassas olduğum bölge banyo tuvalet temizliğidir

canim ya aglasin disari çıkınca susardi belki...oy yaramaz tatli eymen oy.
iğrenç birsey yaptigi pis kadın nasil ev temixliyirmys ki...iyiki görmüşsün canim ayy kimseye guvenilmiyor....bu yuzden ben kadin almaya cesaret edemiyorum

Ayyyyy kahroluncak bir durum
Ben o yuzden eve temizlikci almiyorum ardindan yine temizledigim
İcin

cnm kuçuk , bebek oldugu için rota o kdar çok etkilemiştr bagışıklıgı daha zayıf oluyo kuçukkn . Bnm oglum bir buçuk yasında geçirdi çok şiddetliydi ama serumlarla atlattık hastanede kaldık bi gece biliyrm şiddetini . Birde rotayı bir kez atlatn çocuklr aşi olmş gbi bagışıklık kazanıyolarmış aşi da hastalıgı geçirmeden bagışıklık kazandrmk için yapılıyo vucuda ama aşi olan çocuklr kesn rota olmck diye bşyde yok ama oldukları zamanda hastalıgı daha kolay atlatıyolar. Yani hastalıgı geçirmk aşi olmkla aynı ama agır bi hastalık.

bnm bebegmde ole yapıyor canım ya emiyo emiyo hmn çekilio sinirleniyo bagırıyo bnde anlamdm gazımı var sutmu gelmio neyden yapıyo.

minione nerdesin canım inşallah iyisinzdir
Biz gezmelerde fena alistik cnm,dun madame cocoda en sevdigim caydanlik 50 ye dusmus kostur kostur ardayla almaya gittik yorulduk dun fazla giremedim bugun du kutuyu acayim yikayim derken aaaa ucu kirik cikmasinmi demligin haydii bugun yine gittik yine yorulduk valla yalniz nillet ne caydanliksizmis bi alqn 3-4 aldi valla,anneler gunu gelio diye belkide bende aldim kv ye atiyorum rsmini hemen

devlette hiç ilgilenmiyolar canım çunku gunde 200 u geçik hastaya bakıyolar . Bizim burdada var çocuk hastanesi çok kalabalık oksuren hapşuran mikrop yuvası temiz degil kalabalık oraya gden hasta çıkar . Butun devlet hastaneleri oyle degil tabi ama orası sırf çocuk hastanesi oldugu için oyle . Dun bebegmi doktra gotrcktk kayınbba eşime demiş çocuk hastanesne gdin demiş cimriiii para gtmesin diyeee kndileride zayıflamk için haftalık diyetisyene para oduyolar bize gelince bole yapıyolar . Ayy aklıma geldi yine sinirlerim zıpladı . Allaha havale ediyorum . Ama tabi bn gotrmedim oraya kendi doktoruna goturdum . Umrumda bile degiller iyilige geçicem diye her dediklerni yapamam .

canım gerçktn baya zayıf gozukuyorsun masallah sana guzel bi yuzun var . Eşini bnde sert mizaçlı biri olark tahmn ediyodum tam tersi çok iyi yumuşk mulayim birine bnziyo fotolarda :)))

Selam kızlar öğleden sonra yine parka çıktık geçen yaz parkta tanıştığımız bayanlar beni iki çocuklu görünce çok sevindiler bıraktığımda cinsiyet belli değildi , bı tane türkmenistan çok tatlı bı bayan vardı kızları bar 4 tane bayılıyorumısımlerıne pınar yağmur nehir ırmak kızım çok eğlendi ahmet etrafıincelerken ellerimiyiyebilrm diye bi gayret sıpa ya tam sürekli gülüyor yarın sabah arkadaşımın kızının doğum günü var sınıfta kutlayacak ipek ve ahmeti de goturcem oğlum ilk doğum gününekatilacak daha hediyemiz yok sabah 9.30 bebekciler ve lcw una açık olur saat11 de de dış randevusu var nolur acımasın

Cnm oyle dusunme benim cadi da durmuyo ama napalim alisicaklar mecbur, bi daha vazgecme çık dışarı. .
Hay Allah ya baska birini bulma sansin varsa degistir cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…