2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canim 5 ocak evet, butda aylik degil daha farkli sisten u doye kontroller var mesela 2.ayda hic gitmedik doktora, 3ve 4 ay arasi da gidiliy, yani araliklar var oyle :). Cok sukur kizim guzel kilo almos boyuda iyiydi ama bende daha fazla bekliyordum :)

Anladim canim ( kayinvalidene biraksan buyugu onu zaten babaso filanda cikariyordu sanki, esin gelince ciksaniz filan ne bilim surekli evde yazik sanada

Canım yanlış anlamazsan uçakta bebeği Cicili bicili giydirme dikkat çekmesin sevmesinler:))) bizim bebeği herkes sevdi herkes görmeye geldi zor oldu Öksüren aksıran tuvalet için ayağa kalkan falan yani normal giydir süsleme hani ist a aileme Süslü görsünler deme hiç.. Iyi yolculuklar şimdiden :))
Ben de ilk iş kangruyu ile Kapalıçarşı'ya gitmiştim Sırada Taksim var :))

Y
Peki ruzgarli soguk havada yuzune ne ortuyosun canim,,burda hava guzel ama ruzgar cok bende cesaret edemiyorum ruzgar var ddiye..

Y

Peki ruzgarli soguk havada yuzune ne ortuyosun canim,,burda hava guzel ama ruzgar cok bende cesaret edemiyorum ruzgar var ddiye..
Canım rüzgarlık var liderler için ya da battaniye at üstüne bir yeri açık bırak hava için vs artık havalar güzel Bebişlerin de nefes almaya ihtiyacı var

Merhaba tecrübeli anneler! Bebek alışverişinde bikaç eksiğim kaldı ve bunlardan biri(ve önemlisi) ateşölçer..hangi ateşölçeri önerirsiniz?Kullandığınız hangisi memnun musunuz size danışmak istedim..Teşekkürler..

eflalim kendi gotolarimida koydum benimki bi donem yaptida gazdandi sanirim
baktom fotolarına içinin güzelliği yüzüne yansımış süper fıstık olmuşsun canım maşallah darısı başıma:)
canım bir saat işte emzir alt değiş falan oyalanıyoruz o arada eşim büyüğün odaya geçiyor bizi rahatsız etmesin diye sonra hep beraber bizim odada oluyoruz minik ağlamazsa beşiğe bırakıyorum bir on dk büyük oğlum babası ben yatakta oynuyoruz oğlum bayılıyor öyle oynamaya bazen çok uykusuz ve huysuzsam eşime diyorum sen al ikisini içeriye git ben bir yarım saat uyuyum ama büyük oğlum sürekli gelip uyandırıyor, bende işte 6 -6,30 gibi kalkıp evi topluyorum kahvaltı hazırlıyorum büyük oğlumun pijamasını değiştiriyorum kahvaltı faslı eşimin işe gitmesi başlı başına yorucu benim için zaten:)

anladım canım tabi sistem farlı var unuttum:) olsun canım sağlığı iyiyse az alıyorlar artık benimkide süper alırken az aldı mesela ama sağlıklı hamdolsun
Anladim canim ( kayinvalidene biraksan buyugu onu zaten babaso filanda cikariyordu sanki, esin gelince ciksaniz filan ne bilim surekli evde yazik sanada

canım ablama gidecektim arkadaşı çağırmış, küçük görümcemle çıkıp parka gidelim dedim o da hastalanmış, eşimi aradım akşam geç kalmada yürüyelim diye ama o da çok hasta bel fıtığı coştu birde midesinden rahatsız endoskopiye girmesi lazım kaçıyor, akşamada serin olur eşim pimpirikli dedimya üşür diye çıkarmaz, dediğin gibi kv ye bırakıp çıkıcam artık ya büyüğü ya küçüğü:) çatlıycam yoksa:)

inan siz yazdıkça iç geçiriyorum bir çıkabilsem diye hatta sizden cesaret alıyorum sonra tırsıyorum minik ağlayack büyük yine huysuzlanacak diye:)

Çok tesekkur ederim canım yarin arayip sorayim o eczaneleri amazondan sipariş edersem reçete gerekiyor mu bilgin var mi çok oldum ama
canım ben de öyle aman aman proje cizmiyorum dun pazar olduğu için eşim evdeydi o ilgilendi oğlumla ben cizebildim, daha önce de 2 kere ofise gittim orada çalıştım biraz benim çalışanım var ben evde hızlıca etüdleri kabaca hazırlayıp gönderiyorum o hallediyo kalanını pazar günü hasta ve tatil günü olduğu içn bana kaldı çizimler sen de kendi işini mi yapıyorsun[/QUOTE]
Yok canim kendi isim degil. Istanbuldayim ben. Bir ofiste calisiyordum. Hamile kalinca biraktim. Cok zorlandim. Tekrar nasil baslicam ise bilemeyorum. Biliyosun cok yogun calisiliyor bu meslekte sen biraz daha avantajlisin mesai anlaminda. Senin de sorumlulugun fazla tabii. Kolay gelsin sana canim.

Pinking Tree canim iltifatlarin icin tesekkur ederm istanbula gelme isi var eger iptal etmezsek musait olursan sultan ahmette belki karsilasiriz

Ben ası yaptırmadım inş kapmazlar yaa bu arada arastırdım kaka bulasan bişeyi agzına götürünce oluyomuş her an kapılabilir mesela parklarda falan cok mikrop var

albüme kendimide ekledim:) tombişim tombiş:)

praline canım bizim kanguruyu çektimde oğlumu içine koyup tabi fotoyu kırptım pijamalıydımda:) bakarmısın bir doğru mu kanguru şekli:)

oğluşların yeni fotosunuda koydum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…