Canim 5 ocak evet, butda aylik degil daha farkli sisten u doye kontroller var mesela 2.ayda hic gitmedik doktora, 3ve 4 ay arasi da gidiliy, yani araliklar var oyle :). Cok sukur kizim guzel kilo almos boyuda iyiydi ama bende daha fazla bekliyordum :)ekledim
bende en çok turkuazı beğendim ama işte emzirme işi nasıl olacak onu düşünüyorum
ekledim kızlar
eşimi dinle canım ben söylüyorum direk öpmeyin diye:) küsen küssün bebeğim daha önemli
ohhhh sefanız olsun:)
ahh ütü eşim memur canım sürekli takım elbise giyiyor her gün gömlek değişir iki güne pantolon!!
maalesef sadece ev gezmesi yaptık dışarı çıkamadık çünkü hep soğuktu, ayrıca kv den tek mi çıkaracak anlamadım bebeğini ne alaka sen çıkar canım
ekledim
aynı canım ev gezmesinde bile burnumdan geliyor otomobilde çığlık çığlığa ağlıyor bebek arabasını denemedim bile
aynı canım birde şimdi alt dudağını yiyor:)
ekledim
canım 4. ayda normal almış maşallah kuzuna
oo maşaallah canım boyu 6 aya denk daha ne olsun kilosunu ondan göstermiyordur sağlıklı olsun önemli olan gerçekten o
canım şimdi ben büyük oğlumdan örnek vereyim sana şurda bir senedir gece kalkmıyor desem yeridir, gece maması muhallebi her şeyi denedim ben ki beni emmeyi 19 aylıkken bıraktı o da 7 ayını sadece gece emdi gündüz emmedi beni istemedi bende emsin diye gece iki kere o uyurken kalktım emzirdim, sabahın beşinde kalkar ama akşam 8 - 9 da yatar haa saat 11 de de yatsa 5 de kalkar, minikte öyle abisi kılıklı, bana çekmişler bende sabah altıda kalkardım
bence yapıyla alakalı uyku eğitimiymiş aç olduğu için kalkıyormuş falan ben bunlara inanmıyorum
nerdeyse 5 senedir uykusuzum:) sana tavsiyem uyuyacak bende uyuyacam diye düşünme daha kolay alışırsın uykusuzluğa
sana da:)
canım 5 ocak doğumlu değil mi niye bugün gidiyorsunuz?
Anladim canimCanım tek bebeğim olsa çoktan çıkmıştım ama ben ipacukla tek çıkamam mümkün değil ki, hadi miniği arabaya koyucam büyük ne olacak o bebek arabasını hala seviyor ağlar ben binicem diye, küçükle zaten hiç dışarı deneyimimiz olmadı ev gezmesi oldu onda da giderkende gelirkende otomobilde ağladı hep, gittiğimiz yerde de ağladı, kanguru desen sizinki gibi değil benimkinin modeli, yenisinide almaz eşim sanmıyorum ne yapacaksın her yere ben götürürüm der keser konuyu, bugün hava güneşli mesela içim gidiyor ama çıkamam
Canim 5 ocak evet, butda aylik degil daha farkli sisten u doye kontroller var mesela 2.ayda hic gitmedik doktora, 3ve 4 ay arasi da gidiliy, yani araliklar var oyle :). Cok sukur kizim guzel kilo almos boyuda iyiydi ama bende daha fazla bekliyordum :)
Peki ruzgarli soguk havada yuzune ne ortuyosun canim,,burda hava guzel ama ruzgar cok bende cesaret edemiyorum ruzgar var ddiye..Arkafaslar artik bebisler 3 aylik oldu, neden hala cikarmiyorsuniz? Hava soguk olsa bile cikarin kalin giydirip, ben miniminnacikken karli havada cikarmistim, bebek daha huzurlu oluyor, bende daha huzurlu oluyorum, cok rahatlatici bisey temiz hava.. İnanin disari cikip gezdigimiz gunler bebegim daha guzel uyuyor, daha mutlu olduguna inaniyorum ben.. Bugunde doktorumuz var ordanda alisverise gidicez, kizimin arkadaslari ve benim aekadaslarimla :)
Canım rüzgarlık var liderler için ya da battaniye at üstüne bir yeri açık bırak hava için vs artık havalar güzel Bebişlerin de nefes almaya ihtiyacı varY
Peki ruzgarli soguk havada yuzune ne ortuyosun canim,,burda hava guzel ama ruzgar cok bende cesaret edemiyorum ruzgar var ddiye..
Goremedim cnmBen de koydum benim miniğin birkaç resmini.
Oyle mi diyosun. Hadi insallah. Yoksa bu guzel bahar aylarinda evde kafayi usutucem:))İlk bizimde oyleydi moral bozmak yok cnm devamm et eninde sonunda alisacak
baktom fotolarına içinin güzelliği yüzüne yansımış süper fıstık olmuşsun canım maşallah darısı başıma:)eflalim kendi gotolarimida koydumbenimki bi donem yaptida gazdandi sanirim
canım bir saat işte emzir alt değiş falan oyalanıyoruz o arada eşim büyüğün odaya geçiyor bizi rahatsız etmesin diye sonra hep beraber bizim odada oluyoruz minik ağlamazsa beşiğe bırakıyorum bir on dk büyük oğlum babası ben yatakta oynuyoruz oğlum bayılıyor öyle oynamaya bazen çok uykusuz ve huysuzsam eşime diyorum sen al ikisini içeriye git ben bir yarım saat uyuyum ama büyük oğlum sürekli gelip uyandırıyor, bende işte 6 -6,30 gibi kalkıp evi topluyorum kahvaltı hazırlıyorum büyük oğlumun pijamasını değiştiriyorum kahvaltı faslı eşimin işe gitmesi başlı başına yorucu benim için zaten:)canim ya 5 te kalkiyirlar sen napiyon hic uyuyyaniyir musun.is mi yapıyorsun kalkıp. cok şükür bizimki uyuyo yani uyaniyo altını temizle kusuyor üzerini degis.burnunu temizle sonra sallıyorum ayagimda emiyor uyuyor tekrar uyanıyor uyuyor saat basi...ama yine de ben de uyuyabiliyorum aralarda...sen hic kestiremiyor musun kalktiktan sobra minikler
anladım canım tabi sistem farlı var unuttum:) olsun canım sağlığı iyiyse az alıyorlar artık benimkide süper alırken az aldı mesela ama sağlıklı hamdolsunCanim 5 ocak evet, butda aylik degil daha farkli sisten u doye kontroller var mesela 2.ayda hic gitmedik doktora, 3ve 4 ay arasi da gidiliy, yani araliklar var oyle :). Cok sukur kizim guzel kilo almos boyuda iyiydi ama bende daha fazla bekliyordum :)
Anladim canim( kayinvalidene biraksan buyugu onu zaten babaso filanda cikariyordu sanki, esin gelince ciksaniz filan ne bilim surekli evde yazik sanada
Çok tesekkur ederim canım yarin arayip sorayim o eczaneleri amazondan sipariş edersem reçete gerekiyor mu bilgin var mi çok oldum amaCanım ben baby d drops kullanıyodum Amerika dayken aldım kendime yeğenime burada da kanyon İstinye park avm kesin eczanesinde oluyormuş sanırımm ama öok fiyatlı.. Ya da amazondan vs sipariş verebilirsin. Bandrolsüz geliyor ama tek tek ver çünkü gümrüğe takılıyor bir de bir tanesi 3 ay yetiyor. İçerği hindistancebşzi Yağı tamamen doğal diğerleri doğal deseler de d vi sol marka falan doğal değil içrüine bak.. Ben bunu kullanıyorum..
Rota Tartışmalı canım kimisi oluyor kimisi olmuyor... Zorunlu kapsamında değil ama... Allah'ım hastalık tan korusun inş
Allah Allah ben veriyorum ama baş terlemesi Saçlı bebek olduğu için diyr düşünüyorum bunu ilk kez duydum...
Ne mutlu ne güzel maşallah bebişine bizimki arabada Çığlık atıyor kucakta duruyor bu da benim en sevmediğim şey( polis amca kızar da diyemiyorum ki daha :)
Ben ası yaptırmadım inş kapmazlar yaa bu arada arastırdım kaka bulasan bişeyi agzına götürünce oluyomuş her an kapılabilir mesela parklarda falan cok mikrop varRota virüsü kapmış. Rota virüsü ateş ishal ve kusma yapıyor. Artık sudan mi Lavabo dan ya da başka türlü hijyen sorunundan mi bilinmez bir şekilde virüs bulasmis. Arkadaşım da bayagi titiz hassas biri ama bebeklerde çok narin yaa.
Ben de öyyle yaptım ama agzına tanecik gelince yemiyo illa suyu olcak neyse ilerde yer belkiBen cam renfede rendeleyip veriyorum cay kasigiyla muz verince kakasini daha kolay yapti benimki tavsiye ederim
canım daha küçük zamanla yer dediğim gibi sen arada dene taneli vermeyi zorlamadan:)Ben de öyyle yaptım ama agzına tanecik gelince yemiyo illa suyu olcak neyse ilerde yer belki
Tamam canım öyle yapcamcanım daha küçük zamanla yer dediğim gibi sen arada dene taneli vermeyi zorlamadan:)
dediğim gibi yazmışım:) dediğin gibi yani:)Tamam canım öyle yapcam
canım senide aldım izlemeye albümlere bakabilirsin:)Tamam canım öyle yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?