İnş kısmet olursa çok isterim canım @minoo ne da gelir
IzlenıyorsunTesekkur ederiz cnm
devlette hiç ilgilenmiyolar canım çunku gunde 200 u geçik hastaya bakıyolar . Bizim burdada var çocuk hastanesi çok kalabalık oksuren hapşuran mikrop yuvası temiz degil kalabalık oraya gden hasta çıkar . Butun devlet hastaneleri oyle degil tabi ama orası sırf çocuk hastanesi oldugu için oyle . Dun bebegmi doktra gotrcktk kayınbba eşime demiş çocuk hastanesne gdin demiş cimriiii para gtmesin diyeee kndileride zayıflamk için haftalık diyetisyene para oduyolar bize gelince bole yapıyolar . Ayy aklıma geldi yine sinirlerim zıpladı . Allaha havale ediyorum . Ama tabi bn gotrmedim oraya kendi doktoruna goturdum . Umrumda bile degiller iyilige geçicem diye her dediklerni yapamam .
Heya ne güzel olurOldu olacak bı tanede gelınlıklıfoto nu koysak çok severım düğün fotosu bakmaya
Malesef öyle annem de duymuş aytaşı zayıflatır bana öyle bilezik almış bi de soruyor iştahım nasıl diyr heheh taşlarla olaydı:)))Ole tabi canim bizim milletimizde kanmaya hazir biz kuyumcuyuz tanidiklar var taslarla ilgileniyoruz ama bi tek tasla olcak is degil bu sonucta
Sade değil de millet Süslü püslü kız görünce kendini kaybediyor wcden çıkan WC'ye giden uğruyor Bebeğin yanına:) amin inş sen de rahatlıkla varırsın evinize..Canim haklisin hic oyle dusunmemistim :) en sade giysilerini giydireyim gidince bol bol suslerim insallah :) sanada iyi gezmeler, bebeler uslansin anneler rahat gezsin :))
Seve seve canım ben çok mutlu olurum..
Canım bende iki kutu enfamil marka d drops var tamamen doğal değil benim dediğim gibi ama en azından Zararlı katkılar yok istersen ondan iki kutu sana gönderebilirim karşılıksıx olarak.. Için rahat etmeyip uğraştığın için söylüyorum Netten bak istersen gönderirim Amerika'dan ne olur ne olmaz diye almıştım ben sana verebilirim kullanacaksan satmak Amaçlı dalan değil sadece sen hassas davrandın diye içimden geldi tam yazamıyorum da için rahat etsin diyeTeşekkür ederim canım dediğin eczaneleri aradım yokmuş amazona kaldık
Eflalim canım kim evinden rahatça çıkıyor ki.. Keşke çıksaydım dışarı temiz hava bebeği yorarsı belki.. Inan evden çıkana kadar sırtım ter içinde başağrısı ile çıkıyorum ayrı bi ızdırap .. Kimse bebeği uslu durmuyor hazırlanırken duranlar da az.. Kan ter yorgunluk sinir kavga ile evden çıkıyorum valla ama başka Türlü de çıkmak yok diye çıkıyorum işte.. Yoksa evde hapis Kalıtım..o kadar hazırlandım çocukların bütün
huysuzluğuna rağmen
eşimde tamam dedi
küçük yine bastı yaygarayı
gitmedşm sinirden ağlıyorum beşik sallıyorum
ben bir yere çıkamam belli oldu artık....
İğrençç!!!Sinirden elim ayagim titriyor bugun eve temizlikci gelmisti bu ikinci gelisi,,bir baktim dusun icini klozet fircasiyla fircaliyoraman allahim boyle bi temizlik anlayisi gormedim napiyosun abla dedim bide nokcakki diyor. .dedim sen temizlige fln gitme evleri iyce mikrop yuvasi yaparsin,,of bana daha cok is cikardi simdi bastan camasir sula.....sinirim gecmedi...
Canım özele Prof e gittim kilo akılı normalse hiçbir şey yapmıyorlar...evet canim.hemde kontrol e gidelim dedik öyle aylik gitmiyoruz.kusmasini filan da sorduk normal diyi hic bakmıyorki devlette dr.grip baslangici olabilir dedi ama ciğerlerini filan dinledi bi sıkıntı yokmus cok şükür.sadece burnu tıkalı...
Ayy canım çok teşekkür ederim ama sen de su anda turkiyedesin dediğin gibi nolur nolmaz ihtiyacın olabilir amerikada olan bi arkadaşım var o geldi aklıma onunla iletişime geçmeye çalışacağım canım çok ama çok tesekkur ederim tekrarMalesef öyle annem de duymuş aytaşı zayıflatır bana öyle bilezik almış bi de soruyor iştahım nasıl diyr heheh taşlarla olaydı:)))
Sade değil de millet Süslü püslü kız görünce kendini kaybediyor wcden çıkan WC'ye giden uğruyor Bebeğin yanına:) amin inş sen de rahatlıkla varırsın evinize..
Seve seve canım ben çok mutlu olurum..
Canım bende iki kutu enfamil marka d drops var tamamen doğal değil benim dediğim gibi ama en azından Zararlı katkılar yok istersen ondan iki kutu sana gönderebilirim karşılıksıx olarak.. Için rahat etmeyip uğraştığın için söylüyorum Netten bak istersen gönderirim Amerika'dan ne olur ne olmaz diye almıştım ben sana verebilirim kullanacaksan satmak Amaçlı dalan değil sadece sen hassas davrandın diye içimden geldi tam yazamıyorum da için rahat etsin diye
..
Eflalim canım kim evinden rahatça çıkıyor ki.. Keşke çıksaydım dışarı temiz hava bebeği yorarsı belki.. Inan evden çıkana kadar sırtım ter içinde başağrısı ile çıkıyorum ayrı bi ızdırap .. Kimse bebeği uslu durmuyor hazırlanırken duranlar da az.. Kan ter yorgunluk sinir kavga ile evden çıkıyorum valla ama başka Türlü de çıkmak yok diye çıkıyorum işte.. Yoksa evde hapis Kalıtım..
İğrençç!!!
Canım özele Prof e gittim kilo akılı normalse hiçbir şey yapmıyorlar...
Ben atiyimOldu olacak bı tanede gelınlıklıfoto nu koysak çok severım düğün fotosu bakmaya
cnm nedir biz kiz analarinin cektigi bu yaramazlardan, oncelikle agladigi zaman eve dönme aglayabilir..Inan once ben de oyleydim, herkes sana bakiyo gibi gelebilir ama kafaya takma rahat Ol..Coook yorgunum bitkinim biraz da mutsuzum. Bugun yine kizim beni cok yordu. Gunduz zar zor uyutuyorum. Uyuduktan sonra besiginin basindan iki dakikaligina ayriliyorum hemen hissedip uyaniyor agliyor. Su icmeye gidemiyorum o derececok bunaldim disari cikayim dedim. Binbir guclukle kan ter icinde kalarak ciktik. Ilk 15 dk cok guzeldi her sey. Dedim artik arabasini sevmeye basladi. Demez olaydim. Cigligi bir basti aman allahim. Eve kendimi nasil attim bilmiyorum. Bebek arabasiyla sokakta kosan bir kadin, avaz avaz bagiran morarmis bir bebek:)) millet bize bakiyo tabii. Eve geldim sinirimden oturup agladim.
Mino benim galiba :))) gelirim gelirim insallahhhİnş kısmet olursa çok isterim canım @minoo ne da gelir
Tesekkür ederim normalde hiç meraklı değilimdir ama senin gibi tatlı dilli bir bayanı görmek istedim masallah yuzun de cok güzel allah mutlulu versin sizecanım senide aldım izlemeye albümlere bakabilirsin:)
Dısarda emzirsen susmaz mıydı acabaCoook yorgunum bitkinim biraz da mutsuzum. Bugun yine kizim beni cok yordu. Gunduz zar zor uyutuyorum. Uyuduktan sonra besiginin basindan iki dakikaligina ayriliyorum hemen hissedip uyaniyor agliyor. Su icmeye gidemiyorum o derececok bunaldim disari cikayim dedim. Binbir guclukle kan ter icinde kalarak ciktik. Ilk 15 dk cok guzeldi her sey. Dedim artik arabasini sevmeye basladi. Demez olaydim. Cigligi bir basti aman allahim. Eve kendimi nasil attim bilmiyorum. Bebek arabasiyla sokakta kosan bir kadin, avaz avaz bagiran morarmis bir bebek:)) millet bize bakiyo tabii. Eve geldim sinirimden oturup agladim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?