2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
aynen canım iyi ama cok ilgisiz..bi de özelde var o da bundan beter...yaşlı ve erkek ta annem bizi dogdugumyzda götürürmus ikizimle.

Kızlar lütfen cevap yardım bebeğim 2.5aylık.memeyi verince ağlıyor kafayı çeviriyor bas bas bağırıyor 2 gündür çok zorlanıyorum nedeni v3 çaresi nedir? Ne yapabilirim ağlamaya başka. Bir de kakası hep sulu şu ara kokulu allah şükür ama çok kötü bu durum

Ole tabi canim bizim milletimizde kanmaya hazir biz kuyumcuyuz tanidiklar var taslarla ilgileniyoruz ama bi tek tasla olcak is degil bu sonucta
Malesef öyle annem de duymuş aytaşı zayıflatır bana öyle bilezik almış bi de soruyor iştahım nasıl diyr heheh taşlarla olaydı:)))

Canim haklisin hic oyle dusunmemistim :) en sade giysilerini giydireyim gidince bol bol suslerim insallah :) sanada iyi gezmeler, bebeler uslansin anneler rahat gezsin :))
Sade değil de millet Süslü püslü kız görünce kendini kaybediyor wcden çıkan WC'ye giden uğruyor Bebeğin yanına:) amin inş sen de rahatlıkla varırsın evinize..

Kizlar istanbul bulusmasi yaparsaniz katilmak isterim :)) tabi sizde isterseniz I imspecial
Seve seve canım ben çok mutlu olurum..

Teşekkür ederim canım dediğin eczaneleri aradım yokmuş amazona kaldık
Canım bende iki kutu enfamil marka d drops var tamamen doğal değil benim dediğim gibi ama en azından Zararlı katkılar yok istersen ondan iki kutu sana gönderebilirim karşılıksıx olarak.. Için rahat etmeyip uğraştığın için söylüyorum Netten bak istersen gönderirim Amerika'dan ne olur ne olmaz diye almıştım ben sana verebilirim kullanacaksan satmak Amaçlı dalan değil sadece sen hassas davrandın diye içimden geldi tam yazamıyorum da için rahat etsin diye
..

Eflalim canım kim evinden rahatça çıkıyor ki.. Keşke çıksaydım dışarı temiz hava bebeği yorarsı belki.. Inan evden çıkana kadar sırtım ter içinde başağrısı ile çıkıyorum ayrı bi ızdırap .. Kimse bebeği uslu durmuyor hazırlanırken duranlar da az.. Kan ter yorgunluk sinir kavga ile evden çıkıyorum valla ama başka Türlü de çıkmak yok diye çıkıyorum işte.. Yoksa evde hapis Kalıtım..

İğrençç!!!

Canım özele Prof e gittim kilo akılı normalse hiçbir şey yapmıyorlar...

Ayy canım çok teşekkür ederim ama sen de su anda turkiyedesin dediğin gibi nolur nolmaz ihtiyacın olabilir amerikada olan bi arkadaşım var o geldi aklıma onunla iletişime geçmeye çalışacağım canım çok ama çok tesekkur ederim tekrar

Ayy ne çok albüm bildirim filan olmuş nereye bakacağını şaşırdım forumda sadece burayı okuyup cevap yazan biri olarak. Takibe al deyip görmediğim varsa kusur a bakmasını kızlar,@eflalim mevlit kıyafetiyle fotomu ve birmaxtan gelen etiketlerin olduğu lokumlugu paylaştim canım

Coook yorgunum bitkinim biraz da mutsuzum. Bugun yine kizim beni cok yordu. Gunduz zar zor uyutuyorum. Uyuduktan sonra besiginin basindan iki dakikaligina ayriliyorum hemen hissedip uyaniyor agliyor. Su icmeye gidemiyorum o derece cok bunaldim disari cikayim dedim. Binbir guclukle kan ter icinde kalarak ciktik. Ilk 15 dk cok guzeldi her sey. Dedim artik arabasini sevmeye basladi. Demez olaydim. Cigligi bir basti aman allahim. Eve kendimi nasil attim bilmiyorum. Bebek arabasiyla sokakta kosan bir kadin, avaz avaz bagiran morarmis bir bebek:)) millet bize bakiyo tabii. Eve geldim sinirimden oturup agladim.

cnm nedir biz kiz analarinin cektigi bu yaramazlardan, oncelikle agladigi zaman eve dönme aglayabilir..Inan once ben de oyleydim, herkes sana bakiyo gibi gelebilir ama kafaya takma rahat Ol..
uslu bebisler bile agliyo disarda. .

Dısarda emzirsen susmaz mıydı acaba

@eflalim canim valla bende evden cikip kendimi atana kadar bazen sinir krizi geciriyorum, ben biraz fazla pozitifim galiba, yafa gezmelerimden vazgecmemek icin heraey yolundacilik oynuyorum :)). Zira her evden cikisimizda esime kizacak bi sebep buluyorum :)) bazen bizim kiz aglarken ben onu giydirme cabasinda oluyorum :) bazen aglasinlar bosver canim onlarin iletisime gecme sekli boyle, yaniaslinda her zaman derdi oldugu icin degil cani sıkıldigi icin agladigida oluyor bence, mesela mont giymek bere takmak iatemiyor olabilir, buna agliyordur, kucagina al hoplat ziplat sussun isine giydirmeye devamet :).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…