Canim modern ve guzel evin var huzurla oturun insallah :)Bu da evim ufak tefek degisiklikler oldu tasindiktan sonra..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/miss_curiousun-evi.427883/
aa cnm senin ikizinmi var ne kdr gzl olur.aynen canım iyi ama cok ilgisiz..bi de özelde var o da bundan beter...yaşlı ve erkek ta annem bizi dogdugumyzda götürürmus ikizimle.
Malesef öyle annem de duymuş aytaşı zayıflatır bana öyle bilezik almış bi de soruyor iştahım nasıl diyr heheh taşlarla olaydı:)))
Sade değil de millet Süslü püslü kız görünce kendini kaybediyor wcden çıkan WC'ye giden uğruyor Bebeğin yanına:) amin inş sen de rahatlıkla varırsın evinize..
Seve seve canım ben çok mutlu olurum..
Canım bende iki kutu enfamil marka d drops var tamamen doğal değil benim dediğim gibi ama en azından Zararlı katkılar yok istersen ondan iki kutu sana gönderebilirim karşılıksıx olarak.. Için rahat etmeyip uğraştığın için söylüyorum Netten bak istersen gönderirim Amerika'dan ne olur ne olmaz diye almıştım ben sana verebilirim kullanacaksan satmak Amaçlı dalan değil sadece sen hassas davrandın diye içimden geldi tam yazamıyorum da için rahat etsin diye
..
Eflalim canım kim evinden rahatça çıkıyor ki.. Keşke çıksaydım dışarı temiz hava bebeği yorarsı belki.. Inan evden çıkana kadar sırtım ter içinde başağrısı ile çıkıyorum ayrı bi ızdırap .. Kimse bebeği uslu durmuyor hazırlanırken duranlar da az.. Kan ter yorgunluk sinir kavga ile evden çıkıyorum valla ama başka Türlü de çıkmak yok diye çıkıyorum işte.. Yoksa evde hapis Kalıtım..
İğrençç!!!
Canım özele Prof e gittim kilo akılı normalse hiçbir şey yapmıyorlar...
Canim yukarida 2 mesaj yazdim, bak ben gezmemden hic geri durmadim ama boyle seyler yasiyorum bende, cok aglarsa biraz kucagima aliyorum, bi bakiyorum terlemismi vs, emzirdigimde oldu.. Bazen bebek arabasini salliyorum dikkati dagiliyor,bi sekilde aglamaktan vazgecirmek lazim..Coook yorgunum bitkinim biraz da mutsuzum. Bugun yine kizim beni cok yordu. Gunduz zar zor uyutuyorum. Uyuduktan sonra besiginin basindan iki dakikaligina ayriliyorum hemen hissedip uyaniyor agliyor. Su icmeye gidemiyorum o derececok bunaldim disari cikayim dedim. Binbir guclukle kan ter icinde kalarak ciktik. Ilk 15 dk cok guzeldi her sey. Dedim artik arabasini sevmeye basladi. Demez olaydim. Cigligi bir basti aman allahim. Eve kendimi nasil attim bilmiyorum. Bebek arabasiyla sokakta kosan bir kadin, avaz avaz bagiran morarmis bir bebek:)) millet bize bakiyo tabii. Eve geldim sinirimden oturup agladim.
ben göremedim canim açılmadı fotolarhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...resimlerini-merak-edenlere-25-09-2010.401936/
kizlar ben eski kadinlar kulubu uyesiyim..yuklemistim dugun resimlerimizi 2010 yilinda..
ya meme agzini degdirmiyo bile. itiyor.biberonuda istemiyi. anca kasikla mama verince aliyor. cok moralim bozukAgiz icini kontrol et cnm bak bakalim yanak kenarlari damaginda dudaginda beyaz lekeler varmi? Pamukcuk yanii
cnm bi sıkıntısı olabilir gazı olabilir bir enfeksiyonda olabilir yada bazeb bebklerde bu durum oluyr emmk istemeyebiliyor . Ayakta gezinerek emzirmyi dene işe yarıyomuş.ya meme agzini degdirmiyo bile. itiyor.biberonuda istemiyi. anca kasikla mama verince aliyor. cok moralim bozuk
cnm saç konusunda bi bilgm yok ama emzik komusunda belki bebgn uyumyı istemyrdr brz uyanık kalmk istiyodr o yuzdn emzkle dalıp emzk çıkınca uyanıydr yani emzk onu oyalıyo olabilir bnmkide bzn ole mesela emzik verince uykısu yokkn yalandn iki dkk kestrio emzik duşunce uyanıyo ama uykusu iyice gelince kndi kndinede uyudugu oluyo . Bir ihtimalde aç olan bbkte surekli emmk isteyeblr emzigi.İyi geceler arkadaslar..topiği surekli takipteyim paylaşımlar cok güzel faydalı ama bnm derdimle ilgili henuz bı paylasım olmadı..2 cocuktan yazmaya da fırsatım olmuyor gun içinde anca uykumdan fedakarlık edince bu saatte yazabildm. Bu arada 2 cocuklu ve burda baya aktif arkadasları tebrik etmeden gecemıcem..
Soru 1.yaklaşık 2 haftadır saclarım avuc avuc dokuluyor normal mi sizce hormonlarla mı alakalı??aklıma kotu kotu seyler geliyorbu arada 2 ay once sacımı boyattım onun da etkisi olabilir mi??dokulmemesi için onerebilecegınız bişey var mı?
Soru 2. Kızıma zorla emzik tutturdum hemde bakkal emziği:)baska emzik vermeye calısıyorum mumkun degıl almıyor.birde gunduz uykusunda emzik agzından dusunce hemen uyanıyor ve emziksiz uyumak istemiyor.bu kadar bagımlı olsun istemiyorum..ne yapmalıyım..bu arada uyanıkken vermemeye calısıyorum ama uykusu gelince mecbur kalıyorum vermeye..
Bizimde evden çıkışımız feryat figan sanırım şapka ve monttan dolayı ama biz çok rahatız hiiiç telaş yapmıyoruz çünkü araba çalıştığı anda sus pus oluyor bence pes etme hemeno kadar hazırlandım çocukların bütün
huysuzluğuna rağmen
eşimde tamam dedi
küçük yine bastı yaygarayı
gitmedşm sinirden ağlıyorum beşik sallıyorum
ben bir yere çıkamam belli oldu artık....
Avm de degildik canim. Carsida biraz yuruyeyim de nefes alayim demistimDısarda emzirsen susmaz mıydı acaba
canım sac dokulmesı çok normal benimde avuç avuç dökülüyor emzık konusuna gelınce genelde gazdan dolayı emzıge sığınıyor oğlum gazı yokken cekınce uyanmıyor varsa Uyanıyorİyi geceler arkadaslar..topiği surekli takipteyim paylaşımlar cok güzel faydalı ama bnm derdimle ilgili henuz bı paylasım olmadı..2 cocuktan yazmaya da fırsatım olmuyor gun içinde anca uykumdan fedakarlık edince bu saatte yazabildm. Bu arada 2 cocuklu ve burda baya aktif arkadasları tebrik etmeden gecemıcem..
Soru 1.yaklaşık 2 haftadır saclarım avuc avuc dokuluyor normal mi sizce hormonlarla mı alakalı??aklıma kotu kotu seyler geliyorbu arada 2 ay once sacımı boyattım onun da etkisi olabilir mi??dokulmemesi için onerebilecegınız bişey var mı?
Soru 2. Kızıma zorla emzik tutturdum hemde bakkal emziği:)baska emzik vermeye calısıyorum mumkun degıl almıyor.birde gunduz uykusunda emzik agzından dusunce hemen uyanıyor ve emziksiz uyumak istemiyor.bu kadar bagımlı olsun istemiyorum..ne yapmalıyım..bu arada uyanıkken vermemeye calısıyorum ama uykusu gelince mecbur kalıyorum vermeye..
@goncaaa benimkinde azalma olmadi her zamanki gibi emdi ama kisa surede bosaltti sutte az degildi ama cok hareketliydi
Benimki hala iştahla emiyo ana eskiden nerdeyse saat bası emerdi şimdi iki üç saatte emiyor. Bazen memeyle oynuyo Ama emme istegınde bi değişiklik olmadı
Saclarim benimde avuc avuc dokuluyor malesef dogum sonrasi sik oluyormus bi arkadasiminda boyle olmustu sanirim yapcak bsy yok.. diger konuda benim oglumda cok bagimlisi malesef emziksiz mumkun degil uyumaz..gunduzde sikildigi zamanlarda verince aglamiyor..ama uyurken agzinda oldugundan uykuya dalinca dusunce cat uyaniyor hemen deli gibi emzigini ariyor...malesef..İyi geceler arkadaslar..topiği surekli takipteyim paylaşımlar cok güzel faydalı ama bnm derdimle ilgili henuz bı paylasım olmadı..2 cocuktan yazmaya da fırsatım olmuyor gun içinde anca uykumdan fedakarlık edince bu saatte yazabildm. Bu arada 2 cocuklu ve burda baya aktif arkadasları tebrik etmeden gecemıcem..
evet canım bende benzettim:)
ayyy iğrenççSinirden elim ayagim titriyor bugun eve temizlikci gelmisti bu ikinci gelisi,,bir baktim dusun icini klozet fircasiyla fircaliyoraman allahim boyle bi temizlik anlayisi gormedim napiyosun abla dedim bide nokcakki diyor. .dedim sen temizlige fln gitme evleri iyce mikrop yuvasi yaparsin,,of bana daha cok is cikardi simdi bastan camasir sula.....sinirim gecmedi...
sağol canım okudum:)Orum olarak fotonun altina yazmistim canim :)
canım biz devlete götürüyoruz çok iyi bir dr bulduk memnunuz hamdolsunevet canim.hemde kontrol e gidelim dedik öyle aylik gitmiyoruz.kusmasini filan da sorduk normal diyi hic bakmıyorki devlette dr.grip baslangici olabilir dedi ama ciğerlerini filan dinledi bi sıkıntı yokmus cok şükür.sadece burnu tıkalı...
yok canım ağlamaya başlayınca susmuyorcanim ya aglasin disari çıkınca susardi belki...oy yaramaz tatli eymen oy.
iğrenç birsey yaptigi pis kadın nasil ev temixliyirmys ki...iyiki görmüşsün canim ayy kimseye guvenilmiyor....bu yuzden ben kadin almaya cesaret edemiyorum
gazı vardır ağzında pamukçuk olabilirkizlar 3 aylik bebegim bugun ne beni emiyor nede mama yiyor.neden acaba?????
senin boyun uzun sanırım:)Ayni kilodayiz cnm :)))
canım yok sinirlenmiyor o gazı varken yaptığı başka ondan homurdana homurdan emiyor, bunda oyun yapıyor resmen meme ucumu perişan etti yabnm bebegmde ole yapıyor canım ya emiyo emiyo hmn çekilio sinirleniyo bagırıyo bnde anlamdm gazımı var sutmu gelmio neyden yapıyo.
canım çok beğendim zevklerimiz benziyor:) güle güle kullan demli demli bergamutlu çaylar yap:)Eki Görüntüle 1493872
Biz gezmelerde fena alistik cnm,dun madame cocoda en sevdigim caydanlik 50 ye dusmus kostur kostur ardayla almaya gittik yorulduk dun fazla giremedim bugun du kutuyu acayim yikayim derken aaaa ucu kirik cikmasinmi demligin haydii bugun yine gittik yine yorulduk valla yalniz nillet ne caydanliksizmis bi alqn 3-4 aldi valla,anneler gunu gelio diye belkide bende aldim kv ye atiyorum rsmini hemen
sağol canım moral verdiniz:) hı hıı eşim öyledir öylecanım gerçktn baya zayıf gozukuyorsun masallah sana guzel bi yuzun var . Eşini bnde sert mizaçlı biri olark tahmn ediyodum tam tersi çok iyi yumuşk mulayim birine bnziyo fotolarda :)))
ohh kolay gelsin canım güzel geçer inşallah gününüzSelam kızlar öğleden sonra yine parka çıktık geçen yaz parkta tanıştığımız bayanlar beni iki çocuklu görünce çok sevindiler bıraktığımda cinsiyet belli değildi ,bı tane türkmenistan çok tatlı bı bayan vardı kızları bar 4 tane bayılıyorumısımlerıne pınar yağmur nehir ırmak kızım çok eğlendi ahmet etrafıincelerken ellerimiyiyebilrm diye bi gayret sıpa ya tam sürekli gülüyor yarın sabah arkadaşımın kızının doğum günü var sınıfta kutlayacak ipek ve ahmeti de goturcem oğlum ilk doğum gününekatilacak daha hediyemiz yok sabah 9.30 bebekciler ve lcw una açık olur saat11 de de dış randevusu var nolur acımasın
canım benimki ağlamaya başlayınca susmuyor uğunuyor susturmam uzun sürüyorCnm oyle dusunme benim cadi da durmuyo ama napalim alisicaklar mecbur, bi daha vazgecme çık dışarı. .
Hay Allah ya baska birini bulma sansin varsa degistir cnm..
onu da ekliyim bir ara:)Oldu olacak bı tanede gelınlıklıfoto nu koysak çok severım düğün fotosu bakmaya
ishalmi oldu acaba ishalse iştahı kapanır dr a götür benceKızlar lütfen cevap yardım bebeğim 2.5aylık.memeyi verince ağlıyor kafayı çeviriyor bas bas bağırıyor 2 gündür çok zorlanıyorum nedeni v3 çaresi nedir? Ne yapabilirim ağlamaya başka. Bir de kakası hep sulu şu ara kokulu allah şükür ama çok kötü bu durum
canım çıkarken ağlasada çıkınca sussa çıkarım ama ağlamaya başlayınca susmuyor kolay kolay evde ne şekillere giriyorum susturmak için bir görsen en son alt giysisini çıkarınca sakinleşiyorMalesef öyle annem de duymuş aytaşı zayıflatır bana öyle bilezik almış bi de soruyor iştahım nasıl diyr heheh taşlarla olaydı:)))
Sade değil de millet Süslü püslü kız görünce kendini kaybediyor wcden çıkan WC'ye giden uğruyor Bebeğin yanına:) amin inş sen de rahatlıkla varırsın evinize..
Seve seve canım ben çok mutlu olurum..
Canım bende iki kutu enfamil marka d drops var tamamen doğal değil benim dediğim gibi ama en azından Zararlı katkılar yok istersen ondan iki kutu sana gönderebilirim karşılıksıx olarak.. Için rahat etmeyip uğraştığın için söylüyorum Netten bak istersen gönderirim Amerika'dan ne olur ne olmaz diye almıştım ben sana verebilirim kullanacaksan satmak Amaçlı dalan değil sadece sen hassas davrandın diye içimden geldi tam yazamıyorum da için rahat etsin diye
..
Eflalim canım kim evinden rahatça çıkıyor ki.. Keşke çıksaydım dışarı temiz hava bebeği yorarsı belki.. Inan evden çıkana kadar sırtım ter içinde başağrısı ile çıkıyorum ayrı bi ızdırap .. Kimse bebeği uslu durmuyor hazırlanırken duranlar da az.. Kan ter yorgunluk sinir kavga ile evden çıkıyorum valla ama başka Türlü de çıkmak yok diye çıkıyorum işte.. Yoksa evde hapis Kalıtım..
İğrençç!!!
Canım özele Prof e gittim kilo akılı normalse hiçbir şey yapmıyorlar...
canım elbiseli fotonu göremedimAyy ne çok albüm bildirim filan olmuş nereye bakacağını şaşırdım forumda sadece burayı okuyup cevap yazan biri olarak. Takibe al deyip görmediğim varsa kusur a bakmasını kızlar,Nego mevlit kıyafetiyle fotomu ve birmaxtan gelen etiketlerin olduğu lokumlugu paylaştim canım
sende bendensin yani ben çıkamadım bileCoook yorgunum bitkinim biraz da mutsuzum. Bugun yine kizim beni cok yordu. Gunduz zar zor uyutuyorum. Uyuduktan sonra besiginin basindan iki dakikaligina ayriliyorum hemen hissedip uyaniyor agliyor. Su icmeye gidemiyorum o derececok bunaldim disari cikayim dedim. Binbir guclukle kan ter icinde kalarak ciktik. Ilk 15 dk cok guzeldi her sey. Dedim artik arabasini sevmeye basladi. Demez olaydim. Cigligi bir basti aman allahim. Eve kendimi nasil attim bilmiyorum. Bebek arabasiyla sokakta kosan bir kadin, avaz avaz bagiran morarmis bir bebek:)) millet bize bakiyo tabii. Eve geldim sinirimden oturup agladim.
bende eklisin zaten canım görebilirsinArkadaşlar benide izlemeye alın, görmek istiyorum fotografları
lütfen lütfen kız anaları demeyelim benim oğlum alınır zira bende çekiyorumcnm nedir biz kiz analarinin cektigi bu yaramazlardan, oncelikle agladigi zaman eve dönme aglayabilir..Inan once ben de oyleydim, herkes sana bakiyo gibi gelebilir ama kafaya takma rahat Ol..
uslu bebisler bile agliyo disarda. .
ay sağol canım iltifatın için aminTesekkür ederim normalde hiç meraklı değilimdir ama senin gibi tatlı dilli bir bayanı görmek istedim masallah yuzun de cok güzel allah mutlulu versin size
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...resimlerini-merak-edenlere-25-09-2010.401936/
kizlar ben eski kadinlar kulubu uyesiyim..yuklemistim dugun resimlerimizi 2010 yilinda..
ayy sen ne güzel bir gelin olmuşsun öyle evinde çok güzel zevkli döşenmiş ağız tadıyla kullanmak nasip etsin AllahBu da evim ufak tefek degisiklikler oldu tasindiktan sonra..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/miss_curiousun-evi.427883/
canım susmuyor inan susmuyor mümkün değil o öyle ağlamaya başlayınca benimde dışarı çıkmam, kolay kolay susmuyor ki, üstelik arabada sevmiyor daha çok ağlıyor arabada, o kadar bozuldu ki moralim anlatamam bir heves hazırlanmıştımNego canim valla bende evden cikip kendimi atana kadar bazen sinir krizi geciriyorum, ben biraz fazla pozitifim galiba, yafa gezmelerimden vazgecmemek icin heraey yolundacilik oynuyorum :)). Zira her evden cikisimizda esime kizacak bi sebep buluyorum :)) bazen bizim kiz aglarken ben onu giydirme cabasinda oluyorum :) bazen aglasinlar bosver canim onlarin iletisime gecme sekli boyle, yaniaslinda her zaman derdi oldugu icin degil cani sıkıldigi icin agladigida oluyor bence, mesela mont giymek bere takmak iatemiyor olabilir, buna agliyordur, kucagina al hoplat ziplat sussun isine giydirmeye devamet :).
saç dökülmesi üçüncü aydan sonra başlıyor normal hormonlardan, hamilyken dökülmeyen saçlarınız toptan dökülüyor geçici bir durum, emzik konusuda senin elinde canım onsuz uyumaya alıştırmaya çalışİyi geceler arkadaslar..topiği surekli takipteyim paylaşımlar cok güzel faydalı ama bnm derdimle ilgili henuz bı paylasım olmadı..2 cocuktan yazmaya da fırsatım olmuyor gun içinde anca uykumdan fedakarlık edince bu saatte yazabildm. Bu arada 2 cocuklu ve burda baya aktif arkadasları tebrik etmeden gecemıcem..
canım benimki arabada daha çok ağlıyor maalesefBizimde evden çıkışımız feryat figan sanırım şapka ve monttan dolayı ama biz çok rahatız hiiiç telaş yapmıyoruz çünkü araba çalıştığı anda sus pus oluyor bence pes etme hemen
baktım canım:) kime benziyor ben çıkaramadım:)günaydın kızlar ben Kaçar gelinlikçi Albüm yüklendim @ eflalim çok öptüm Sıkma Can'ını
bu arada esım bırıne çok benzıyor bulun bakalım
tamam cok sagolun. demek ki benim oglaninkisi farkli bir durum. bazen.agliyo memeye yaklasinca acikmamistir diye bekliyorum 1 saat 2 saat sonra yine agliyor emmek istemiyor. birkeresinde tam 7 saat emmedi en son sagip verdim kasikla. bugunlerde de surekli memeyi bi tutup bi birakiyo..oyun oynuyo sanki. tabi gogsu bosaltmadan birakiyo sonra. bakalim biz kac kilo alacagiz bu ay.
MUSTAFA KEMAL ATATURK 'e benzettim ben canim ilk bakışta .günaydın kızlar ben Kaçar gelinlikçi Albüm yüklendim @ eflalim çok öptüm Sıkma Can'ını
bu arada esım bırıne çok benzıyor bulun bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?