2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Canim bende yaziyorum buraya cikiyorum filan diye bakmayin boyle yazdigima ben birazda cikamayanlara destek olmak icin, cesaret etsinler diye diyorum. Bende terliyorum, sinirleniyorum, benimkide her seferinde aglar, kesin aglar ama araba calismaya baslayinxa susuyor o yuzden tamam simdi aglasin diyorum.Bide pes etmiyirum, kendimi uznuyorum, artik boyle durumu kabullendim, adapte oldum :)
minione I imspecial kizlar bende isterim, insallah bebislerimizle yapalim ben nisan sonu mayis basi istanbuldayim .

Canim yukarida 2 mesaj yazdim, bak ben gezmemden hic geri durmadim ama boyle seyler yasiyorum bende, cok aglarsa biraz kucagima aliyorum, bi bakiyorum terlemismi vs, emzirdigimde oldu.. Bazen bebek arabasini salliyorum dikkati dagiliyor,bi sekilde aglamaktan vazgecirmek lazim..

İyi geceler arkadaslar..topiği surekli takipteyim paylaşımlar cok güzel faydalı ama bnm derdimle ilgili henuz bı paylasım olmadı..2 cocuktan yazmaya da fırsatım olmuyor gun içinde anca uykumdan fedakarlık edince bu saatte yazabildm. Bu arada 2 cocuklu ve burda baya aktif arkadasları tebrik etmeden gecemıcem..
Soru 1.yaklaşık 2 haftadır saclarım avuc avuc dokuluyor normal mi sizce hormonlarla mı alakalı??aklıma kotu kotu seyler geliyor bu arada 2 ay once sacımı boyattım onun da etkisi olabilir mi??dokulmemesi için onerebilecegınız bişey var mı?
Soru 2. Kızıma zorla emzik tutturdum hemde bakkal emziği:)baska emzik vermeye calısıyorum mumkun degıl almıyor.birde gunduz uykusunda emzik agzından dusunce hemen uyanıyor ve emziksiz uyumak istemiyor.bu kadar bagımlı olsun istemiyorum..ne yapmalıyım..bu arada uyanıkken vermemeye calısıyorum ama uykusu gelince mecbur kalıyorum vermeye..

cnm saç konusunda bi bilgm yok ama emzik komusunda belki bebgn uyumyı istemyrdr brz uyanık kalmk istiyodr o yuzdn emzkle dalıp emzk çıkınca uyanıydr yani emzk onu oyalıyo olabilir bnmkide bzn ole mesela emzik verince uykısu yokkn yalandn iki dkk kestrio emzik duşunce uyanıyo ama uykusu iyice gelince kndi kndinede uyudugu oluyo . Bir ihtimalde aç olan bbkte surekli emmk isteyeblr emzigi.

Bizimde evden çıkışımız feryat figan sanırım şapka ve monttan dolayı ama biz çok rahatız hiiiç telaş yapmıyoruz çünkü araba çalıştığı anda sus pus oluyor bence pes etme hemen

canım sac dokulmesı çok normal benimde avuç avuç dökülüyor emzık konusuna gelınce genelde gazdan dolayı emzıge sığınıyor oğlum gazı yokken cekınce uyanmıyor varsa Uyanıyor

@goncaaa benimkinde azalma olmadi her zamanki gibi emdi ama kisa surede bosaltti sutte az degildi ama cok hareketliydi

Benimki hala iştahla emiyo ana eskiden nerdeyse saat bası emerdi şimdi iki üç saatte emiyor. Bazen memeyle oynuyo Ama emme istegınde bi değişiklik olmadı

tamam cok sagolun. demek ki benim oglaninkisi farkli bir durum. bazen.agliyo memeye yaklasinca acikmamistir diye bekliyorum 1 saat 2 saat sonra yine agliyor emmek istemiyor. birkeresinde tam 7 saat emmedi en son sagip verdim kasikla. bugunlerde de surekli memeyi bi tutup bi birakiyo..oyun oynuyo sanki. tabi gogsu bosaltmadan birakiyo sonra. bakalim biz kac kilo alacagiz bu ay.

Saclarim benimde avuc avuc dokuluyor malesef dogum sonrasi sik oluyormus bi arkadasiminda boyle olmustu sanirim yapcak bsy yok.. diger konuda benim oglumda cok bagimlisi malesef emziksiz mumkun degil uyumaz..gunduzde sikildigi zamanlarda verince aglamiyor..ama uyurken agzinda oldugundan uykuya dalinca dusunce cat uyaniyor hemen deli gibi emzigini ariyor...malesef..

Nego senin minik kuzucuk benim oglusuma benziyor
evet canım bende benzettim:)
ayyy iğrençç
Orum olarak fotonun altina yazmistim canim :)
sağol canım okudum:)
canım biz devlete götürüyoruz çok iyi bir dr bulduk memnunuz hamdolsun
yok canım ağlamaya başlayınca susmuyor
kizlar 3 aylik bebegim bugun ne beni emiyor nede mama yiyor.neden acaba?????
gazı vardır ağzında pamukçuk olabilir
Ayni kilodayiz cnm :)))
senin boyun uzun sanırım:)
bnm bebegmde ole yapıyor canım ya emiyo emiyo hmn çekilio sinirleniyo bagırıyo bnde anlamdm gazımı var sutmu gelmio neyden yapıyo.
canım yok sinirlenmiyor o gazı varken yaptığı başka ondan homurdana homurdan emiyor, bunda oyun yapıyor resmen meme ucumu perişan etti ya
canım çok beğendim zevklerimiz benziyor:) güle güle kullan demli demli bergamutlu çaylar yap:)
canım gerçktn baya zayıf gozukuyorsun masallah sana guzel bi yuzun var . Eşini bnde sert mizaçlı biri olark tahmn ediyodum tam tersi çok iyi yumuşk mulayim birine bnziyo fotolarda :)))
sağol canım moral verdiniz:) hı hıı eşim öyledir öyle keşke göründüğü gibi olsa keşke bende kandım işte
ohh kolay gelsin canım güzel geçer inşallah gününüz
Cnm oyle dusunme benim cadi da durmuyo ama napalim alisicaklar mecbur, bi daha vazgecme çık dışarı. .

Hay Allah ya baska birini bulma sansin varsa degistir cnm..
canım benimki ağlamaya başlayınca susmuyor uğunuyor susturmam uzun sürüyor
Oldu olacak bı tanede gelınlıklıfoto nu koysak çok severım düğün fotosu bakmaya
onu da ekliyim bir ara:)
ishalmi oldu acaba ishalse iştahı kapanır dr a götür bence
canım çıkarken ağlasada çıkınca sussa çıkarım ama ağlamaya başlayınca susmuyor kolay kolay evde ne şekillere giriyorum susturmak için bir görsen en son alt giysisini çıkarınca sakinleşiyor
canım elbiseli fotonu göremedim
sende bendensin yani ben çıkamadım bile
Arkadaşlar benide izlemeye alın, görmek istiyorum fotografları
bende eklisin zaten canım görebilirsin
cnm nedir biz kiz analarinin cektigi bu yaramazlardan, oncelikle agladigi zaman eve dönme aglayabilir..Inan once ben de oyleydim, herkes sana bakiyo gibi gelebilir ama kafaya takma rahat Ol..
uslu bebisler bile agliyo disarda. .
lütfen lütfen kız anaları demeyelim benim oğlum alınır zira bende çekiyorum
Tesekkür ederim normalde hiç meraklı değilimdir ama senin gibi tatlı dilli bir bayanı görmek istedim masallah yuzun de cok güzel allah mutlulu versin size
ay sağol canım iltifatın için amin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...resimlerini-merak-edenlere-25-09-2010.401936/
kizlar ben eski kadinlar kulubu uyesiyim..yuklemistim dugun resimlerimizi 2010 yilinda..

ayy sen ne güzel bir gelin olmuşsun öyle evinde çok güzel zevkli döşenmiş ağız tadıyla kullanmak nasip etsin Allah
canım susmuyor inan susmuyor mümkün değil o öyle ağlamaya başlayınca benimde dışarı çıkmam, kolay kolay susmuyor ki, üstelik arabada sevmiyor daha çok ağlıyor arabada, o kadar bozuldu ki moralim anlatamam bir heves hazırlanmıştım
saç dökülmesi üçüncü aydan sonra başlıyor normal hormonlardan, hamilyken dökülmeyen saçlarınız toptan dökülüyor geçici bir durum, emzik konusuda senin elinde canım onsuz uyumaya alıştırmaya çalış
Bizimde evden çıkışımız feryat figan sanırım şapka ve monttan dolayı ama biz çok rahatız hiiiç telaş yapmıyoruz çünkü araba çalıştığı anda sus pus oluyor bence pes etme hemen
canım benimki arabada daha çok ağlıyor maalesef
günaydın kızlar ben Kaçar gelinlikçi Albüm yüklendim @ eflalim çok öptüm Sıkma Can'ını
bu arada esım bırıne çok benzıyor bulun bakalım
baktım canım:) kime benziyor ben çıkaramadım:)

canım pes etme hiç bozma moralin stres yapma sakin sakin emzirmeye devam et bazen grev yapıyormuş bebekler

Günaydın herkese, hanımlar dün gerçekten moralim sıfırdı şekeri elinden alınmış çocuk gibi kaldım öyle:) eşim oğlum çıktı ben ağlayan bebekle evde kaldım

Büyük oğlum gezmeyi severdi bebek arabasını otomobili çok severdi hatta uyumadığı akşamlar çok gezdirdik otomobille:)
ama bu miniğim otomobile bindiği anda yaygarayı basıyor kucağımda arabada hoplatıp zıplatıyorum neler neler yapıyorum görseniz halimi, geçen gün ev gezmesine gittik yarım saat arabayla gittiğimiz yerin mesafesi inanın yarım saat giderken yarım saat dönüşte ağladı kan ter içinde kaldım

Beyimiz altı açılınca susuyor ben sokakta kış günü altını nasıl açıyım yaz olsa çıt çıtlı bodyle çıkarız ohh rahat ederiz

Sakin bir bebek olsa ya da çıkınca arabaya binince sussa ben niye kendimi eve hapsedeyim yürümeye o kadar alışık bir insanım, inanın ev oturması bile istemiyorum ne anladım evden eve nakliyat diyorum

Bugün yine deniycem pes etmiycem tabi ki, keşke emzik tutsaydı çok rahat ederdim

Birde ağlayınca emzirmek bile işe yaramıyor uğunuyor kızlar öyle böyle ağlamıyor bu miniğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…