canim cok şükür nerdeyse bi aydır gaz sıkıntımız kalmadi zinco bitmeden bıraktıkKızlar bebeğim 3 gündür derecede gaz sıkıştıriyor çok ağlıyor yavrum gaz damsida ise yaramıyor dogdugundan Beri Hiç bu kadar kötü olmamisti siz in bebeklrinizde devam ediyomusu gaz
ben erken basliyorum canm azcik tattirdim bu at dolunca yavas yavas ececegim aylik 600 gr mi bulmadi cunkuben de seminere yanımda götürmeyi düşünüyorum. gezme olur hemEk gıdaya erken mi başlıyorsunuz? ben haziran ortası gibi dünüyorum. O da ramazan başlıyor diye. yoksa temmuzda başlatacaktım.
canim cok şükür nerdeyse bi aydır gaz sıkıntımız kalmadi zinco bitmeden bıraktık
karni cok sertti bi aydir yumuşacık belli oluyr yani be çekiyordu kuzum
ins sizinki de kısa zamanda gecer
biz 23 nisanda 3 ayi dolduruyoruz.
Canim ben 20 gundur Gaz damlasi vermiyordum duzene girmisti iki.gundur benimkide cok gazli ayrica kabiz 4-5 gune bi fitille yaptiriyorum niye boyle oldu bende anlamadimKızlar bebeğim 3 gündür derecede gaz sıkıştıriyor çok ağlıyor yavrum gaz damsida ise yaramıyor dogdugundan Beri Hiç bu kadar kötü olmamisti siz in bebeklrinizde devam ediyomusu gaz
Canim eltin baya bi sorunlu demekki oyle insanlari uyarsanda suclu sen olursun sen beni taklit ediyorsun der gormemeye calis Allah sabir versin cok.gicik bi durumkızlar biraz alakasız ama
bu eltim evlendigim gunden beri benim giyfigimi yaptigimi aynisini yapiyor
misal üzerimde ki kiyafeti birileri beğenir alir aynisındn giyer bu bi kez olur ki arkadaş ses etmem
eltim cantamin başörtümun kuyafetkrimin aynisindan alıyor ve bana güzelmiş uzerideki filan diye sormuyo alttan alttan yapıyo
o kadar sıkıldım ki kac yas buyuksun benden diğer eltim böyle degil kendine göre karekteri tarzi var....yeni aldigim kıyafetleri yanında giymekten çekinir oldum çünkü cok uzak birisi degil hemen hemen her ortamda beraberiz ayni giyinmus oluyruz...ben cok begendigim birseyi bir rengi sırf onda var diye almıyrum
ve benden görüp almissin muamelesi yapiyo a bundan benim de var diyerek zeytinyağı gibi üste cikiyo
bu cocuk da ben dogurdum o doğurmazsa olmazz biliyorum eltimi
siz olsaniz ne yaparsınız çok bunaldim onun gibi yüzsuz olup niye aldığımı aldin da diyemiyorum
her konuda böyle evimi dizayn etme aldigim esya yaptığım pasta vs.
Canim benim esim de öyle bizde cocuktan sonra ck degistik eskisi gibi degiliz zamana bıraktım herşeyi...en zoruma giden şey nisanliyken kırk takla atarlar romantik tavirlar falan evlenir evlenmez aninda odunluga başlarlarBen merak edip sormuştum sakin bi sekilde..
Almayi mi dusunemedin dedim o da karar veremedim ne alacağıma dedi,5 ay olcak nerdeyse karar verememek bi bahane degildir artık. .Kucuk sembolik bi sey alabilirdi NetiCede düşünmesi yeterdi..
Dogum yaptigimdan bu yana kalbim kirik zaten bazi tutimlarindan artık eskisi gibi ustune dusmuyorum, cunku ben verdikce bekléntim de oluyo ister istemez .Amaaaa ileride bi gün niye böyle olduk derse cevabim hazir..Cok uğrasmisti esim beni kazanmak icin..sevgim sevgisinden besleniyor cunku..
Canim aynisi gecenlerde benimde basima geldi son 3 gündür yedigin bir sey yapmistir ben simit yemistim oglum kendinden gecti aglaya aglaya dedig8n gibi hic bisey ise yaramadi en son 1 cay kasigi agri kesici verdim napayim cok kötü olmustuKızlar bebeğim 3 gündür derecede gaz sıkıştıriyor çok ağlıyor yavrum gaz damsida ise yaramıyor dogdugundan Beri Hiç bu kadar kötü olmamisti siz in bebeklrinizde devam ediyomusu gaz
avize iyiymiş yine benim babam kül tablası alır anneme o degilde ikiside sigara icmiyorlar ne alaka yaniDafiduck anneler gunu oldugunu u haftafan hatirlat bizimkide eve avize alir butun ozel gunler icib der dusun yani M miss_curious icine atma herseui bu kadar canim mrktup yazsana
Tesekkurler cnm..Bulduğun hemen altındaki kahvaltılıkları koyduğumuz kısım canım oraya koy. Ama unutma ikisininde soğuk olması lazım birleştirirken. EgerEger öyle olmazsa ılık süt soğuk sütü bozuyo. Bende haziran gibi başlıcam ama erken deil bence. Ben sabah çıkıp akşam dönücem o yüzden erken başladım sağmaya malum çok süt lazım :) sende günde 1 poşet atarsın. Poşetleri yıkama çünkü onlar zaten sterilize edilmiş ama doldurmadan sütleri mutlaka elini yıka canım bide poşetin içine dokunmamaya çalış açmak için. Yapışık gibi oluyoda dışından ayırmaya çalış poşeti
ben de seminere yanımda götürmeyi düşünüyorum. gezme olur hemEk gıdaya erken mi başlıyorsunuz? ben haziran ortası gibi dünüyorum. O da ramazan başlıyor diye. yoksa temmuzda başlatacaktım.
Cnm ben seminere goturemem huysuz olduğu icin..O zamana kadar huyu biraz duzelirse GotuRmek isterim sizin gibi..Allah allah kokunu mu arıyor acaba. İstersen sana ait bi eşya koy yanına. Belki rahatlatır kuzunu.
Cnm Allah sabir versin kolay degil, ben de aynısı yasadim..Kardesimin esi evlenecegi donemde benim esyalarimin hemen hemen aynisini aldı. .Hatta görenlerin de dikkatini cekiyo bu durum..Ayni sormadan alirdi evine gidince gorurdum ben de..kızlar biraz alakasız ama
bu eltim evlendigim gunden beri benim giyfigimi yaptigimi aynisini yapiyor
misal üzerimde ki kiyafeti birileri beğenir alir aynisındn giyer bu bi kez olur ki arkadaş ses etmem
eltim cantamin başörtümun kuyafetkrimin aynisindan alıyor ve bana güzelmiş uzerideki filan diye sormuyo alttan alttan yapıyo
o kadar sıkıldım ki kac yas buyuksun benden diğer eltim böyle degil kendine göre karekteri tarzi var....yeni aldigim kıyafetleri yanında giymekten çekinir oldum çünkü cok uzak birisi degil hemen hemen her ortamda beraberiz ayni giyinmus oluyruz...ben cok begendigim birseyi bir rengi sırf onda var diye almıyrum
ve benden görüp almissin muamelesi yapiyo a bundan benim de var diyerek zeytinyağı gibi üste cikiyo
bu cocuk da ben dogurdum o doğurmazsa olmazz biliyorum eltimi
siz olsaniz ne yaparsınız çok bunaldim onun gibi yüzsuz olup niye aldığımı aldin da diyemiyorum
her konuda böyle evimi dizayn etme aldigim esya yaptığım pasta vs.
geçmiş olsun cnm dis kolay degil..ay agzimyamik resmen iki kanal daha yapildi ahmedim beni bekler
Çocuk bizde de degisiklik yarattı cnm, daha sık kavga ediyoruz..Duzelir insallah..Canim benim esim de öyle bizde cocuktan sonra ck degistik eskisi gibi degiliz zamana bıraktım herşeyi...en zoruma giden şey nisanliyken kırk takla atarlar romantik tavirlar falan evlenir evlenmez aninda odunluga başlarlar
Duha22 bence direk soyle aynisindan mi aldin faan diye o ne ya ikiz gibi kiskaniyor demekki cok ilginc ama
vok gıcık bi durum kızlar aynen.Canim eltin baya bi sorunlu demekki oyle insanlari uyarsanda suclu sen olursun sen beni taklit ediyorsun der gormemeye calis Allah sabir versin cok.gicik bi durum
ay agzimyamik resmen iki kanal daha yapildi ahmedim beni bekler
Cok gzl cİkmissinuz masallah size ayrica cok kucuk duruyorsun iki cocuklu gencecik bir annesin dahaIstanbulalbumu olusturuldu sekerler
Ins gonlune gore oluraysimason
M miss_curious canım bende semınerlere baslıuorum ama kısa sure suite gerek var mı ek gıdada olacak bırde ben yanımda goturmeyı planlıyorım
Slm bayanlar,yrn 3 aylik oluyoruz bizden ayca buyuk olanlara bir sorum var oglum yaklasik 1 aydir ellerini sapur supur emiyo asla cekmiyorum ama halen tanimadimi bu ellerini yahu ne zamn devam edecek ne zamn bitecek sizlerin bittimi devam ediyormu
Ay allahım tipik erkek lafları ben alırsam sen beğenmezsin bütün erkekler aynı yaaa manyaklarBenimkide dogum hediyesi almadi bahanesi de alirsam begenmezsin belki sen al da begenip begenmemesi bana kalsin aynen annelr gununde bekliyorum almazsa babalar gununde bende almam bencede karşılıklı olmali herşey; )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?