2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar bebeğim 3 gündür derecede gaz sıkıştıriyor çok ağlıyor yavrum gaz damsida ise yaramıyor dogdugundan Beri Hiç bu kadar kötü olmamisti siz in bebeklrinizde devam ediyomusu gaz
Benimkinde edîyo. Ben hala gaz ilacı veriyom birde doyurduktann sonra yüz üstü atıyom onu çıkarıyO

Slm bayanlar,yrn 3 aylik oluyoruz bizden ayca buyuk olanlara bir sorum var oglum yaklasik 1 aydir ellerini sapur supur emiyo asla cekmiyorum ama halen tanimadimi bu ellerini yahu ne zamn devam edecek ne zamn bitecek sizlerin bittimi devam ediyormu
biz 2 mayista 4 aylik olucaz cnm hala sapur supur emiyoruz. .Ben seviniyorum en azından azicik oyalaniyo..Biz bi de alt dudagimizi kemiriyoruz arada o neyse..

Ayy kızlar gülme krizine girdim az önce . Oğluşu emziriyodum tel çaldı ofiste kullandığım bi programın üst versiyonunu tanıtmak için aramışlar konuşurken oğluş emmeyi bıraktı 2 kere gayet sesli bi şekilde gaaaart guuurt diye gaz çıkardı telefondaki bi duraksadı sonra devam etti Ben yaptım zannetti heralde ben de bişey olmamış gibi devam ettim ne diyim Kapatınca gülmeye başladım oğlum suratıma bakıyo şaşkın şaşkın sonra o da gülmeye başladı iki fazla güldürdü beni büyüyorlar mı nee

merhaba kızlar, bebeğim 1 haftadır hiç kaka yapmadı, poposuna zeytinyğı sürdüm dün gece ama hala yapmadı keyfi yerinde çok şükür ama neden yapmıyor ki endişeleniyorum bir yapsa ondan çok ben rahatlayacağım :S

anneler gününü hiç kendim için düşünmemiştim acaba benim kocacım bana hediye alır mı ya da hatırlar mı bilemiyorum :S inşallah hatırlar çok mutlu olurum valla :)

Rica ederim canım.Nasıl olsa yaptırılacak hiç ertelemeyin.çünkü ilk 2,3 gün yara gibi oluyor yüzüstü yatmaması gerekiyor her ihtimale karşı.3 günden sonra sıkıntı yol herşey normale dönüyor

Slm bayanlar,yrn 3 aylik oluyoruz bizden ayca buyuk olanlara bir sorum var oglum yaklasik 1 aydir ellerini sapur supur emiyo asla cekmiyorum ama halen tanimadimi bu ellerini yahu ne zamn devam edecek ne zamn bitecek sizlerin bittimi devam ediyormu
Devam ediyo canım dur durak bilmeden salyayı akıta akıta doktor normal engellemeyn dedi

Çok sinir bozucu o ne ya öyle çocuk gibi.kendi zevki beğenisi yok demekki senin zevkine güveniyor.

Selam hanımlar, dün temizliğe başlayacaktım ama miniğim durmadı yapamadım, bugün yatak odasını temizledim kv mi çağırdım küçüğe baktı yoksa mümkün değil yapamazdm, büyükte ayrı huysuz zaten ah yaz gelse de bahçeye insek bol bol, belki durulur:)

Minişimin pipi ucu dar gibi geldi önceden öyle değildi onun için götürücez, testisi inmedi hala eşimin canı çok sıkılıyor altı aya kadar bekle dedi dr lar ama götürücez beklemek istemiyor, sıkıntısı çok yavrumun Allah dermansız acı dertler vermesin yavrularımıza

Bir günde bütün evi temizleyen ben bir odayı anca temizledim çok hamlamışım, annelerimiz nasıl yapıyormuş ne akıllı bebeklermişiz biz ya:)

Kilolarımdan çok ama çok sıkıldım ben gözüme fena batıyor çatlaklar kilolar koca göğüsler hala yiyorumda yiyorum

Ramazanda oruç tutmak istiyorum büyük oğlumda emziriyorum diye tutmamıştım bu sefer ek gıdaya geçmiş olucaz, inşallah gücüm kuvvetim olur, malum benimkiler beşte kalkıyorlar ben sahurdan sonra uyumuycam yani

Geçmişe bakayım

Cok gzl cİkmissinuz masallah size ayrica cok kucuk duruyorsun iki cocuklu gencecik bir annesin daha
saol canim kucuk sayilirim o zaman 88 ekimliyim aslinda yasimdan buyuk gosteriyoum ama olsun icim genc benim ayni sehire nees aldik pek guzeldi sekerim yazin geldigimizde vakit bol olursa gorusuus ins

Duha22 yok canim ya ne bitmesi daha 4 tane alt kanallar kaplamalar duruyor cok ia var ya iste yogurt peynir sut yemeSem zamaninda neyseki cocuklarim saglikli besleniyor bende zayiflamak icin basladim yoguet yemee cok.guzel.aliskanlik oldu
kocam da cok komik dedigim gibi ne alsa eve bana hedieymis iste ama hakkini yemeyim bu dogumda hedie aldi ilkinde alamamsti or duumda maddi sartlar diye
@bestemeste cok guldum ya demek kultablasi

hihami koptum

ay zihniyet hep mi aynı ya neyse canım daha iyi araba alması güzel bir şey beğen ama
Aynini tel da annemde dedi ama dusunuyorumm cnm bulamiyorum gecenlerde mc gibi bitsey istedim yiyemedim sen oyle yazinca dun esim gitti almaya insallahh gecer o zmn
canım nasıl oldu geçti mi?
Biz ankaralıyız ben gecen sene evlenip fethiyeye gittim . Akraba anne baba onları görmeye geldik
ben seni yurt dışında sanıyordum:)
çok zor canım maalesef annelere hastalık bile lüks, çok geçmiş olsun
Kızlar 3.ay aşı yok dimi aşı kartina baktim da mayis ayina yazmis diger asiyi yanlis mi yazdi acaba ebe ya da ben mi dinlemedim kadini
canım yok ama rota yaptırmadıysanız o var 3. ayda
Kizlar ne geldi aklima anneler gunu yaklasti cogumuzun ilk anneler günü ayy ne kadar guzel bi duygubizde anne olduk kocalar düşünüp te bir hediye alırmı ki acep
tabi ki almaz
güle güle kullan saçını:)
selam jizlar dun gece donduk istanbulda coj guzeldu minicik bebeyle gezen bi ben birde turistlerdi bi aa resim yuklerim yorgunluktan oluyorum ins bi ara gecmiside ikurum
ohh canım ne güzel oldu baktım fotolara süpersiniz:)
Nego temizliğe mi başladın canim yoksun:)

@speachact arkadaş yok epeydir kizi hastaydi yanılmıyorsam ins iyidirler.
bugün başladım canım:)
kızlar acile gittik dr bogazin cok fena dedi
sultamat diye antibiyotik yazdi hafif bebege zararı olmaz dedi ama prospektsunde kullanilmax yazıyo şaştım kaldım
iç canım bütün ilaçlarda yazıyor o
6. ayda başlayacaksın canım
Bizimki de doğum sonrası bi hediye almadı onu geçtim çiçek bile almadı onuda geçtim evlenme bile teklif etmedi o kadar yanî kütüğüm Benim
aaaa ben tanıyorum galiba tıpkı benim odun
Benim oğlumun saçlarıda dökülüyo ama ense kısmındakiler oldugu gibi duruyo onlar dökülmicekmi acaba
onlar dökülmüyor canım en alttakiler yani
süper
canım ne güzel yazmışsın sevgim sevgisinden besleniyor diye çok doğru:) anlıyorum sizi çok iyi hem de inşallah sizinkiler düzelir benimki düzelmedi birde ikinciyi yaptım nasıl cesaret ettim bilmem Allah sağlık versin kuzularıma
benimkide dün gündüzden beri öyle canıma okudu
canım Abdullah bir büyüsün şöyle iki sene geçsin sende isteyeceksin emin ol bebek kokusu çok özleniyor:)
Kızlar bebeğim 3 gündür derecede gaz sıkıştıriyor çok ağlıyor yavrum gaz damsida ise yaramıyor dogdugundan Beri Hiç bu kadar kötü olmamisti siz in bebeklrinizde devam ediyomusu gaz
bizim gaz ful devan bir gün vermedim iki gün düzenimiz bozuldu
o ne ya öyle şimdi belki tuhaf gelir bizde kızılay dağıtmış gibi aynı giyinmişsiniz derler tabi dağıtılan kişileri hor görmek değil maksat yanlı anlaşılmasın, ben söylerim canım benimkinin aynısı diye çok gıcık bir durum
ay agzimyamik resmen iki kanal daha yapildi ahmedim beni bekler
ay canım inşallah çabuk geçer ağrısı
çok görüşme canım, benim elti aynı binada ama ayda bir bile gitmem evine o da bana gelmez yüz vermedim çünkü, kv ye indikçe görüşüyoruz düşün:)
aynı canım birde alt dudağını emiyor:)
biz 2 mayista 4 aylik olucaz cnm hala sapur supur emiyoruz. .Ben seviniyorum en azından azicik oyalaniyo..Biz bi de alt dudagimizi kemiriyoruz arada o neyse..
benimkide alt dudağı şapur şupur yiyor:)
aaa ne kadar ayıp niye gaz çıkardın bakıyım çok güldüm ya

canı m rahatsız değilse müdahale etme bekle

ahahaa aynısı bendede var aa ben takmıyorum oda benden büyük üzerimde birşey görse bayılır ama üstüne kondurmaz .
ben daha başkasını beğendim diye üste çıkar ama benim bir dez avantajım var aramızda büyük bir beden farkı var ben 42 o 48,50 falan giyiyor.
bizimkinin en son vukuatı tüp bebekti ben tüp bebek yaptım erkek oldu diye oda büyük eltime ne varki benimde olmasa bende yaparım demş üstelik iki kızı var bu nasıl mantık ya oğlumu bile kıskanıyor düşün ben bir çocuğum olsundiye etmediğim dua ağlamadığım gün kalmadı rabbime şükürler dualarımı kabul etti
olsun varsın o beni sevmesin kendi kaybeder allah tez vakittede eltimin gönlüne göre verir inşallah benim kızdığım tek nokta gereksiz yere beni kıskanıp kaynanamı şişirmesi

ay agzimyamik resmen iki kanal daha yapildi ahmedim beni bekler
geçmiş olsun canım diş çok zor
canım bizimki 8 ocakta 4 ay bitiyor şimdi elini ncceliyor sürekli eli havada bakıyor çok komik duruyor

çok komik olmuş bu sabah benim oğlumda habire portlatıyordu bende güldüm oğlum portlattın diye eşim hemen sen yapıyorsun oğlumun üstüne atıyorsun dedi gıcık

6. ayda başlayacaksın canım
anldım canım ben oğluma zaten mama veiyom 4 aydan sonra birşeyler vermeyi düşünüyom acaba ne versem bir bilgin varmı canım

hanımlar ocak anneleri bebekleri hep mi güzel ne:)
hemde çok güzeller maşalllah
oyyy oğlum yan döndü yan oyun halısında az önce tam olarak döndü geri sırt üstü döndü
darısı bizim başımıza

canım bende aynı senin gibi 1 günde bütün işleri yapardım ama şimdi ne mümknün yapamıyorum dün pazartesi diye biraz temizlik yapayım perde falan yıkayayım dedim sabaha karşı anca işim bitti ne lacak halimiz anlamadı

kilo konusunda benimde çok çatlağım var göbekte yok ama bacakta çok var onlar geçmiyor dimi

oruç konusundada inşallah bende bu sene tutabilirim geçen sene hamileliğim nedenşi ile tutmadım zaten 1 ay borcum var

aysimason canım ek gıdaya sebze ve yoğurtla başla

mesela havuçla başla mümkünse buharda pişir

bir çay kaşığıyla başlayıp her gün artıracaksın

üç gün aynı sebzeyi deneyip başkasına geçeceksin

alerjisi var mı diye anlamak için

sonra patates dene sonra hepsini karıştırıp ver

yoğurdu günlük mayala

meyvelere geç

tuz şeker kullanmıycaksın

teşekkür ederim canım yoğuurdu paket süt ilemi yapıyorsun yoksa arabadanmı alıyorsun birde hergün mü yapıcaz

Kızlar şu gece maması olayı nedir Bi yazıverin birazdan dışarıya çıkıcam alayım,yoksa normal mamayı gece yatmadan önce mi veriyorsunuz gece maması diye ben mi uydurdum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…