Benimkinde edîyo. Ben hala gaz ilacı veriyom birde doyurduktann sonra yüz üstü atıyom onu çıkarıyOKızlar bebeğim 3 gündür derecede gaz sıkıştıriyor çok ağlıyor yavrum gaz damsida ise yaramıyor dogdugundan Beri Hiç bu kadar kötü olmamisti siz in bebeklrinizde devam ediyomusu gaz
biz 2 mayista 4 aylik olucaz cnm hala sapur supur emiyoruz. .Ben seviniyorum en azından azicik oyalaniyo..Biz bi de alt dudagimizi kemiriyoruz arada o neyse..Slm bayanlar,yrn 3 aylik oluyoruz bizden ayca buyuk olanlara bir sorum var oglum yaklasik 1 aydir ellerini sapur supur emiyo asla cekmiyorum ama halen tanimadimi bu ellerini yahu ne zamn devam edecek ne zamn bitecek sizlerin bittimi devam ediyormu
Rica ederim canım.Nasıl olsa yaptırılacak hiç ertelemeyin.çünkü ilk 2,3 gün yara gibi oluyor yüzüstü yatmaması gerekiyor her ihtimale karşı.3 günden sonra sıkıntı yol herşey normale dönüyorÇok teşekkür ederim yaa . Ayrıntısı ile yazmışsın zaman ayırmış sin çok faydalı oldu. Hareketlenen konusunda çok haklısın benimki şimdi bile sırt üstü yatınca sürekli kolları bacakları tüm gücüyle hareket ettiriyor suya batmış ta çırpıniyor sanki :)) emekleri döneminde daha fena olur yaa eşimle konuşayım beklemeyelim yaptıralim
Devam ediyo canım dur durak bilmeden salyayı akıta akıta doktor normal engellemeyn dediSlm bayanlar,yrn 3 aylik oluyoruz bizden ayca buyuk olanlara bir sorum var oglum yaklasik 1 aydir ellerini sapur supur emiyo asla cekmiyorum ama halen tanimadimi bu ellerini yahu ne zamn devam edecek ne zamn bitecek sizlerin bittimi devam ediyormu
Çok sinir bozucu o ne ya öyle çocuk gibi.kendi zevki beğenisi yok demekki senin zevkine güveniyor.kızlar biraz alakasız ama
bu eltim evlendigim gunden beri benim giyfigimi yaptigimi aynisini yapiyor
misal üzerimde ki kiyafeti birileri beğenir alir aynisındn giyer bu bi kez olur ki arkadaş ses etmem
eltim cantamin başörtümun kuyafetkrimin aynisindan alıyor ve bana güzelmiş uzerideki filan diye sormuyo alttan alttan yapıyo
o kadar sıkıldım ki kac yas buyuksun benden diğer eltim böyle degil kendine göre karekteri tarzi var....yeni aldigim kıyafetleri yanında giymekten çekinir oldum çünkü cok uzak birisi degil hemen hemen her ortamda beraberiz ayni giyinmus oluyruz...ben cok begendigim birseyi bir rengi sırf onda var diye almıyrum
ve benden görüp almissin muamelesi yapiyo a bundan benim de var diyerek zeytinyağı gibi üste cikiyo
bu cocuk da ben dogurdum o doğurmazsa olmazz biliyorum eltimi
siz olsaniz ne yaparsınız çok bunaldim onun gibi yüzsuz olup niye aldığımı aldin da diyemiyorum
her konuda böyle evimi dizayn etme aldigim esya yaptığım pasta vs.
saol canim kucuk sayilirim o zaman 88 ekimliyimCok gzl cİkmissinuz masallah size ayrica cok kucuk duruyorsun iki cocuklu gencecik bir annesin daha
ay zihniyet hep mi aynı ya neyse canım daha iyi araba alması güzel bir şey beğen amaeflalim cok iyi etmişsiniz
ben henuz çıkamıyorum çünkü hic arabamiz yok bizim
bugün esim annesine demis araba alcaz diye o da ben alayım demiş iyisinden olsun demis
ama hic araba bakmadım fikrim yok
esim kv ye gidince abdullah aglayinca, oğlum babaannen sana bez parası vermiyo mu diyerek aglamis numarasi yapıyo cok komikti cok gulmustik
ve kv nin cevabi; vereyim de o da göze gorunmez ki. guya cisleyip aticaz ya....kadın ne niyetle yapiyo ama neyse anladin sen. şimdi araba alcakmis.
canım nasıl oldu geçti mi?Aynini tel da annemde dedi ama dusunuyorumm cnm bulamiyorum gecenlerde mc gibi bitsey istedim yiyemedim sen oyle yazinca dun esim gitti almaya insallahh gecer o zmn
ben seni yurt dışında sanıyordum:)Biz ankaralıyız ben gecen sene evlenip fethiyeye gittim . Akraba anne baba onları görmeye geldik
çok zor canım maalesef annelere hastalık bile lüks, çok geçmiş olsunçok hastayim aksilik oğlum da sabah a kadar uyumsdi uzeri acilmis kusmus ıslak uzeri ben bitkin bir haldehic ilgilenemefim dayanamadım agladim baba uyuyor tabi.
sabah biraz yardimci oldu tamam
çocukla hasta olmak ne zormus meğer
birazdan acile gidicez parol içiyorum ama bogazim fena ilacsiz epey çektirir.
canım yok ama rota yaptırmadıysanız o var 3. aydaKızlar 3.ay aşı yok dimi aşı kartina baktim da mayis ayina yazmis diger asiyi yanlis mi yazdi acaba ebe ya da ben mi dinlemedim kadini
tabi ki almazKizlar ne geldi aklima anneler gunu yaklasti cogumuzun ilk anneler günü ayy ne kadar guzel bi duygubizde anne olduk kocalar düşünüp te bir hediye alırmı ki acep
güle güle kullan saçını:)Saclarım cok uzundu gittin kısa kestirdim şimdi fönle guzel ama fönsüüz nasıl duracak sürekli fönlemekmi gerekecek merak ettim inşallah pişman olmam bide reim nasıl yyklenito beceremedim daha dogru bulamadım hep telden giriyorum yrldem oluyomu
ohh canım ne güzel oldu baktım fotolara süpersiniz:)selam jizlar dun gece donduk istanbulda coj guzeldu minicik bebeyle gezen bi ben birde turistlerdi bi aa resim yuklerim yorgunluktan oluyorum ins bi ara gecmiside ikurum
bugün başladım canım:)Nego temizliğe mi başladın canim yoksun:)
@speachact arkadaş yok epeydir kizi hastaydi yanılmıyorsam ins iyidirler.
iç canım bütün ilaçlarda yazıyor okızlar acile gittik dr bogazin cok fena dedi
sultamat diye antibiyotik yazdi hafif bebege zararı olmaz dedi ama prospektsunde kullanilmax yazıyo şaştım kaldım
6. ayda başlayacaksın canımKızlar size bir sorum olacak bizim aşı kartımızda muhallebi tarifi var tarifi yazayımda sonra sorumu sorayım.
1 çay bardağı su ile 1tatlı kaşığı pirinç unu aüır ateşte pişirilir muhallebi kıvamını aldıktan sonra ocaktan indirilir ve içine 3 ölçek devam maması eklenir..
Acaba ben bunu kaçıncı ayda oğluma vereyim kartta onunla ilgili bilgi verilmemiş 8ocakta oğlum 4 aylık olacak
aaaa ben tanıyorum galiba tıpkı benim odunBizimki de doğum sonrası bi hediye almadı onu geçtim çiçek bile almadı onuda geçtim evlenme bile teklif etmedi o kadar yanî kütüğüm Benim
onlar dökülmüyor canım en alttakiler yaniBenim oğlumun saçlarıda dökülüyo ama ense kısmındakiler oldugu gibi duruyo onlar dökülmicekmi acaba
süperGunaydin annişler
Eki Görüntüle 1502868
canım ne güzel yazmışsın sevgim sevgisinden besleniyor diye çok doğru:) anlıyorum sizi çok iyi hem de inşallah sizinkiler düzelir benimki düzelmedi birde ikinciyi yaptım nasıl cesaret ettim bilmem Allah sağlık versin kuzularımaBen merak edip sormuştum sakin bi sekilde..
Almayi mi dusunemedin dedim o da karar veremedim ne alacağıma dedi,5 ay olcak nerdeyse karar verememek bi bahane degildir artık. .Kucuk sembolik bi sey alabilirdi NetiCede düşünmesi yeterdi..
Dogum yaptigimdan bu yana kalbim kirik zaten bazi tutimlarindan artık eskisi gibi ustune dusmuyorum, cunku ben verdikce bekléntim de oluyo ister istemez .Amaaaa ileride bi gün niye böyle olduk derse cevabim hazir..Cok uğrasmisti esim beni kazanmak icin..sevgim sevgisinden besleniyor cunku..
benimkide dün gündüzden beri öyle canıma okuduGnydn kizlar. .
bu gece kizimda bi kucakta uyuma sevdasi vardı anlamadım gitti..15 dk da bi kalkti nerdeyse, kucagimda siziyodu yerine koyunca yine uyaniyodu..normalde de 3. Veya 4. Denemede ancak besiginde uyuyo o da kisa bi sure..
epey yoruluyorum hal boyle olunca..
canım Abdullah bir büyüsün şöyle iki sene geçsin sende isteyeceksin emin ol bebek kokusu çok özleniyor:)Günaydınlar
tabi bu saatte kalkmadik minis yatirmiyo ama
kahvaltiyi yeni yaptık
aksam kv ler vardi.eltim hamileymis 4.ye hic şaşırmadim eger isteyerk olduysa takdir ediyorum kendisini ama kazayla olduysa Allah yardimcisi olsun görüşemwdim henüz kendisiyle
ben isteyenuyorum nasıl 3 -4 tane daha fazla istiyorlar hayret ediyorum
cocuk cokkk büyük sorumluluk
bizim gaz ful devan bir gün vermedim iki gün düzenimiz bozulduKızlar bebeğim 3 gündür derecede gaz sıkıştıriyor çok ağlıyor yavrum gaz damsida ise yaramıyor dogdugundan Beri Hiç bu kadar kötü olmamisti siz in bebeklrinizde devam ediyomusu gaz
o ne ya öyle şimdi belki tuhaf gelir bizde kızılay dağıtmış gibi aynı giyinmişsiniz derler tabi dağıtılan kişileri hor görmek değil maksat yanlı anlaşılmasın, ben söylerim canım benimkinin aynısı diye çok gıcık bir durumkızlar biraz alakasız ama
misal üzerimde ki kiyafeti birileri beğenir alir aynisındn giyer bu bi kez olur ki arkadaş ses etmem
eltim cantamin başörtümun kuyafetkrimin aynisindan alıyor ve bana güzelmiş uzerideki filan diye sormuyo alttan alttan yapıyo
o kadar sıkıldım ki kac yas buyuksun benden diğer eltim böyle degil kendine göre karekteri tarzi var....yeni aldigim kıyafetleri yanında giymekten çekinir oldum çünkü cok uzak birisi degil hemen hemen her ortamda beraberiz ayni giyinmus oluyruz...ben cok begendigim birseyi bir rengi sırf onda var diye almıyrum
ve benden görüp almissin muamelesi yapiyo a bundan benim de var diyerek zeytinyağı gibi üste cikiyo
siz olsaniz ne yaparsınız çok bunaldim onun gibi yüzsuz olup niye aldığımı aldin da diyemiyorum
ay canım inşallah çabuk geçer ağrısıay agzimyamik resmen iki kanal daha yapildi ahmedim beni bekler
çok görüşme canım, benim elti aynı binada ama ayda bir bile gitmem evine o da bana gelmez yüz vermedim çünkü, kv ye indikçe görüşüyoruz düşün:)vok gıcık bi durum kızlar aynen.
eşim e de diyorum. srni beğeniyor taklit ediyor aldirma boşver diyo
diyo da nasil boşvereyim
ve kendisi çocuğum olmadı diye 4 yil öyle laflar vurdu ki cok aglamisligim var.
en zoruma gideni de mecburen görüşmek zorunda olmak böyle insanlarla
off cok dolmusum kızlar gerçekten
aynı canım birde alt dudağını emiyor:)Slm bayanlar,yrn 3 aylik oluyoruz bizden ayca buyuk olanlara bir sorum var oglum yaklasik 1 aydir ellerini sapur supur emiyo asla cekmiyorum ama halen tanimadimi bu ellerini yahu ne zamn devam edecek ne zamn bitecek sizlerin bittimi devam ediyormu
benimkide alt dudağı şapur şupur yiyor:)biz 2 mayista 4 aylik olucaz cnm hala sapur supur emiyoruz. .Ben seviniyorum en azından azicik oyalaniyo..Biz bi de alt dudagimizi kemiriyoruz arada o neyse..
aaa ne kadar ayıp niye gaz çıkardın bakıyımAyy kızlar gülme krizine girdim az önce . Oğluşu emziriyodum tel çaldı ofiste kullandığım bi programın üst versiyonunu tanıtmak için aramışlar konuşurken oğluş emmeyi bıraktı 2 kere gayet sesli bi şekilde gaaaart guuurt diye gaz çıkardı telefondaki bi duraksadı sonra devam ettiBen yaptım zannetti heralde ben de bişey olmamış gibi devam ettim ne diyim Kapatınca gülmeye başladım oğlum suratıma bakıyo şaşkın şaşkın sonra o da gülmeye başladı iki fazla güldürdü beni büyüyorlar mı nee
merhaba kızlar, bebeğim 1 haftadır hiç kaka yapmadı, poposuna zeytinyğı sürdüm dün gece ama hala yapmadı keyfi yerinde çok şükür ama neden yapmıyor ki endişeleniyorum bir yapsa ondan çok ben rahatlayacağım :S
anneler gününü hiç kendim için düşünmemiştim acaba benim kocacım bana hediye alır mı ya da hatırlar mı bilemiyorum :S inşallah hatırlar çok mutlu olurum valla :)
ahahaa aynısı bendede var aa ben takmıyorum oda benden büyük üzerimde birşey görse bayılır ama üstüne kondurmaz .kızlar biraz alakasız ama
geçmiş olsun canım diş çok zoray agzimyamik resmen iki kanal daha yapildi ahmedim beni bekler
canım bizimki 8 ocakta 4 ay bitiyor şimdi elini ncceliyor sürekli eli havada bakıyor çok komik duruyorSlm bayanlar,yrn 3 aylik oluyoruz bizden ayca buyuk olanlara bir sorum var oglum yaklasik 1 aydir ellerini sapur supur emiyo asla cekmiyorum ama halen tanimadimi bu ellerini yahu ne zamn devam edecek ne zamn bitecek sizlerin bittimi devam ediyormu
Ayy kızlar gülme krizine girdim az önce . Oğluşu emziriyodum tel çaldı ofiste kullandığım bi programın üst versiyonunu tanıtmak için aramışlar konuşurken oğluş emmeyi bıraktı 2 kere gayet sesli bi şekilde gaaaart guuurt diye gaz çıkardı telefondaki bi duraksadı sonra devam ettiBen yaptım zannetti heralde ben de bişey olmamış gibi devam ettim ne diyim Kapatınca gülmeye başladım oğlum suratıma bakıyo şaşkın şaşkın sonra o da gülmeye başladı iki fazla güldürdü beni büyüyorlar mı nee
anldım canım ben oğluma zaten mama veiyom 4 aydan sonra birşeyler vermeyi düşünüyom acaba ne versem bir bilgin varmı canım6. ayda başlayacaksın canım
hemde çok güzeller maşalllahhanımlar ocak anneleri bebekleri hep mi güzel ne:)
darısı bizim başımızaoyyy oğlum yan döndü yan oyun halısında az önce tam olarak döndü geri sırt üstü döndü
canım bende aynı senin gibi 1 günde bütün işleri yapardım ama şimdi ne mümknün yapamıyorum dün pazartesi diye biraz temizlik yapayım perde falan yıkayayım dedim sabaha karşı anca işim bitti ne lacak halimiz anlamadıSelam hanımlar, dün temizliğe başlayacaktım ama miniğim durmadı yapamadım, bugün yatak odasını temizledim kv mi çağırdım küçüğe baktı yoksa mümkün değil yapamazdm, büyükte ayrı huysuz zaten ah yaz gelse de bahçeye insek bol bol, belki durulur:)
Minişimin pipi ucu dar gibi geldi önceden öyle değildi onun için götürücez, testisi inmedi hala eşimin canı çok sıkılıyor altı aya kadar bekle dedi dr lar ama götürücez beklemek istemiyor, sıkıntısı çok yavrumun Allah dermansız acı dertler vermesin yavrularımıza
Bir günde bütün evi temizleyen ben bir odayı anca temizledim çok hamlamışım, annelerimiz nasıl yapıyormuş ne akıllı bebeklermişiz biz ya:)
Kilolarımdan çok ama çok sıkıldım ben gözüme fena batıyor çatlaklar kilolar koca göğüslerhala yiyorumda yiyorum
Ramazanda oruç tutmak istiyorum büyük oğlumda emziriyorum diye tutmamıştım bu sefer ek gıdaya geçmiş olucaz, inşallah gücüm kuvvetim olur, malum benimkiler beşte kalkıyorlar ben sahurdan sonra uyumuycam yani
Geçmişe bakayım
teşekkür ederim canım yoğuurdu paket süt ilemi yapıyorsun yoksa arabadanmı alıyorsun birde hergün mü yapıcazaysimason canım ek gıdaya sebze ve yoğurtla başla
mesela havuçla başla mümkünse buharda pişir
bir çay kaşığıyla başlayıp her gün artıracaksın
üç gün aynı sebzeyi deneyip başkasına geçeceksin
alerjisi var mı diye anlamak için
sonra patates dene sonra hepsini karıştırıp ver
yoğurdu günlük mayala
meyvelere geç
tuz şeker kullanmıycaksın
aynen canım maşallahhanımlar ocak anneleri bebekleri hep mi güzel ne:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?