Valla cnm 2 cocukla oldugu kadar ne yapacaksın...Selam hanımlar, dün temizliğe başlayacaktım ama miniğim durmadı yapamadım, bugün yatak odasını temizledim kv mi çağırdım küçüğe baktı yoksa mümkün değil yapamazdm, büyükte ayrı huysuz zaten ah yaz gelse de bahçeye insek bol bol, belki durulur:)
Minişimin pipi ucu dar gibi geldi önceden öyle değildi onun için götürücez, testisi inmedi hala eşimin canı çok sıkılıyor altı aya kadar bekle dedi dr lar ama götürücez beklemek istemiyor, sıkıntısı çok yavrumun Allah dermansız acı dertler vermesin yavrularımıza
Bir günde bütün evi temizleyen ben bir odayı anca temizledim çok hamlamışım, annelerimiz nasıl yapıyormuş ne akıllı bebeklermişiz biz ya:)
Kilolarımdan çok ama çok sıkıldım ben gözüme fena batıyor çatlaklar kilolar koca göğüslerhala yiyorumda yiyorum
Ramazanda oruç tutmak istiyorum büyük oğlumda emziriyorum diye tutmamıştım bu sefer ek gıdaya geçmiş olucaz, inşallah gücüm kuvvetim olur, malum benimkiler beşte kalkıyorlar ben sahurdan sonra uyumuycam yani
Geçmişe bakayım
Yuzde 80 ilesti cnm tesekkur ederimay zihniyet hep mi aynı ya neyse canım daha iyi araba alması güzel bir şey beğen ama
canım nasıl oldu geçti mi?
ben seni yurt dışında sanıyordum:)
çok zor canım maalesef annelere hastalık bile lüks, çok geçmiş olsun
canım yok ama rota yaptırmadıysanız o var 3. ayda
tabi ki almaz
güle güle kullan saçını:)
ohh canım ne güzel oldu baktım fotolara süpersiniz:)
bugün başladım canım:)
iç canım bütün ilaçlarda yazıyor o
6. ayda başlayacaksın canım
aaaa ben tanıyorum galiba tıpkı benim odun
onlar dökülmüyor canım en alttakiler yani
süper
canım ne güzel yazmışsın sevgim sevgisinden besleniyor diye çok doğru:) anlıyorum sizi çok iyi hem de inşallah sizinkiler düzelir benimki düzelmedi birde ikinciyi yaptım nasıl cesaret ettim bilmem Allah sağlık versin kuzularıma
benimkide dün gündüzden beri öyle canıma okudu
canım Abdullah bir büyüsün şöyle iki sene geçsin sende isteyeceksin emin ol bebek kokusu çok özleniyor:)
bizim gaz ful devan bir gün vermedim iki gün düzenimiz bozuldu
o ne ya öyle şimdi belki tuhaf gelir bizde kızılay dağıtmış gibi aynı giyinmişsiniz derler tabi dağıtılan kişileri hor görmek değil maksat yanlı anlaşılmasın, ben söylerim canım benimkinin aynısı diye çok gıcık bir durum
ay canım inşallah çabuk geçer ağrısı
çok görüşme canım, benim elti aynı binada ama ayda bir bile gitmem evine o da bana gelmez yüz vermedim çünkü, kv ye indikçe görüşüyoruz düşün:)
aynı canım birde alt dudağını emiyor:)
benimkide alt dudağı şapur şupur yiyor:)
aaa ne kadar ayıp niye gaz çıkardın bakıyımçok güldüm ya
canı m rahatsız değilse müdahale etme bekle
Çok utanarak itiraf ediyorum ki eşinin söylediğini ben yapıyorumgeçmiş olsun canım diş çok zor
canım bizimki 8 ocakta 4 ay bitiyor şimdi elini ncceliyor sürekli eli havada bakıyor çok komik duruyor
çok komik olmuş bu sabah benim oğlumda habire portlatıyordu bende güldüm oğlum portlattın diye eşim hemen sen yapıyorsun oğlumun üstüne atıyorsun dedi gıcık
anldım canım ben oğluma zaten mama veiyom 4 aydan sonra birşeyler vermeyi düşünüyom acaba ne versem bir bilgin varmı canım
hemde çok güzeller maşalllah
darısı bizim başımıza
Geçmiş olsun canimYuzde 80 ilesti cnm tesekkur ederim
iyi canım seninki sezeryandan sonra olmuş ben hamleyken tutamıyordum şimdiye kadar sadece şimdi eşimin önünde kaçırmıyorum hamleyken çok fenaydı çok utanıyordumÇok utanarak itiraf ediyorum ki eşinin söylediğini ben yapıyorumsezeryanden sonra bağırsaklar bozuldu napiiim
İnşallah oğluşunun çok ağrısı olmaz kolay olur inşallah. Sizi böyle duyunca bende 7.ayı beklemem sanırım. Eşimle konuşup erkene alalımcanum bende mayusin ikinxi haftasi duaunuyoeum
Haklısın ertelemeye gerek yok 3 gün hiç birşey değil ya iyimişRica ederim canım.Nasıl olsa yaptırılacak hiç ertelemeyin.çünkü ilk 2,3 gün yara gibi oluyor yüzüstü yatmaması gerekiyor her ihtimale karşı.3 günden sonra sıkıntı yol herşey normale dönüyor
teşekkür ederim canım yoğurt yapma makinalarına bakayım ben olmazsa alırımaysimason canım günlük sütlerden al uht değil
açık sütü bebeğine kullanma
evet bir bardağa günlük mayala
geceden mesela
yoğurt yapma makinası en iyisi aslında almak lazım
Ben aldim cnm makinayı şimdiden. .aysimason canım günlük sütlerden al uht değil
açık sütü bebeğine kullanma
evet bir bardağa günlük mayala
geceden mesela
yoğurt yapma makinası en iyisi aslında almak lazım
canım hiç denedinmi makinayı birde hangi markayı ne kadara aldın?Ben aldim cnm makinayı şimdiden. .
Yalniz kayinvalidem kapiya Sütçü geliyormuş ondan alicam demisti olur mu oyle de..Malum o bakicak kiza..
Oyyy genceciksin iste hicte buyuk durmuyorsun tamda yasini gosteriyorsun insallah cnm yasaol canim kucuk sayilirim o zaman 88 ekimliyimaslinda yasimdan buyuk gosteriyoum ama olsun icim genc benim ayni sehire nees aldik pek guzeldi sekerim yazin geldigimizde vakit bol olursa gorusuus ins
ins canim 7. ayda emeklems olur zor olur tutamayiz cocuklariİnşallah oğluşunun çok ağrısı olmaz kolay olur inşallah. Sizi böyle duyunca bende 7.ayı beklemem sanırım. Eşimle konuşup erkene alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?