- 30 Mart 2015
- 532
- 635
- 23
- 43
İzlim.canim hemen iki acemi halledecez :)İzle dedim ama senindemi izle demen gerekiyo acep
Benim oğlumun saçlarıda dökülüyo ama ense kısmındakiler oldugu gibi duruyo onlar dökülmicekmi acabaBenimkinin saclari ii hele banyodan sonra hepsinhavada teyzesi kirpi gibi diyo bende diyorum artik dokulsede ciksa yaza kadar toka takayim
Ohhh maşallah bizim pek bebek yok bu sene ne kv tarafından nede annemlerin tarafından bir benim oğlum oldu abiminde kızı olduOh oh maşallah erkek bebek daha ol sanırım bizim sülaledede 6 erkek 1 kız bebiş geldi bu yıl
Aynen aynen bugün hallederiz herhaldeİzlim.canim hemen iki acemi halledecez :)
Canim.venim oglumun arka tarafi cok.yogun dokulmustu diger taraflar o kadar dokulmemistiBenim oğlumun saçlarıda dökülüyo ama ense kısmındakiler oldugu gibi duruyo onlar dökülmicekmi acaba
Benim oğlumunki De dökülmedi oda iyi deyip sürekli ensesindeki saçı okşuyorum allahtan o varBenim oğlumun saçlarıda dökülüyo ama ense kısmındakiler oldugu gibi duruyo onlar dökülmicekmi acaba
Allah bağışlasın canım bizim baya verimli oldu bu yıl doğuran doğuranaOhhh maşallah bizim pek bebek yok bu sene ne kv tarafından nede annemlerin tarafından bir benim oğlum oldu abiminde kızı oldu
SüpersinBenim oğlumunki De dökülmedi oda iyi deyip sürekli ensesindeki saçı okşuyorum allahtan o var
Bende bilmiyordum canim biraz onceAynen aynen bugün hallederiz herhaldesen yine iyisin ben nasıl foto yüklicemide bilmiyorum
Canım dengeler dimi o zaman kendini bi tarafta saç olup diğer taraf kel olmasındaCanim.venim oglumun arka tarafi cok.yogun dokulmustu diger taraflar o kadar dokulmemisti
Bende yarın kurcalıyım biraz bakalım becerebilcekmiyimBende bilmiyordum canim biraz onceaysimason tarif etti oyle yukleyebildim
Dokuldugu gibide cikiyo canim o kadar kotu olmamisti benim oglumda ama butun bebeklerinmi oyle bilmiyorumCanım dengeler dimi o zaman kendini bi tarafta saç olup diğer taraf kel olmasında
sağol canım yaAynen yaa her geçen gün çoğalıyoruz canım sen ne zaman doğum yaptın hoşgeldin bu arada bide bu arada idolümsün
geçcen ıstatıstıkler yayınlanmıs bu sene dogan bebeklerın %51 erkekOh oh maşallah erkek bebek daha ol sanırım bizim sülaledede 6 erkek 1 kız bebiş geldi bu yıl
Evet canım kaldırdım bir ara senin için koyarım resimlEraysimason ben senin resimlerini goremiyorum kaldirmismiydin
Sevindim kısa sürede iyileşmesine TeşekkürlerBiz 20 günlükken yaptırdık iki hafta sürmedi iyileşmesi çok çabuk iyileşiyor bence yaptır
Bizim bir sikayetim iz yoktu rutin kontrollerde doktor fark edip söyledi darlık var sünnet yapmayı düşünün dedi. Aslında erken yaptırmak iyi ya hem psikolojisi bozulmaz ne olduğu bilmediğinden hemde daha çabuk iyileşiyor yarasıCanim dr darlıgı kendi mi fark etti yoksa sizin bi şikayetiniz mi vardı da darlıktan oluyodur falan dedi bende ck istiyodum sünnet yaptirmakta esimi ikna edemiyorum daha küçük diyor
Çok teşekkür ederim yaa . Ayrıntısı ile yazmışsın zaman ayırmış sin çok faydalı oldu. Hareketlenen konusunda çok haklısın benimki şimdi bile sırt üstü yatınca sürekli kolları bacakları tüm gücüyle hareket ettiriyor suya batmış ta çırpıniyor sanki :)) emekleri döneminde daha fena olur yaa eşimle konuşayım beklemeyelim yaptıralimCanım ben yaptırdım 3.ayına bir hafta kala.bi klasik dikişli yöntem var bir de klipsli.en sağlıklı olan dikişli yöntem dediler bize.hastanede yaptırdık.çocuk cerrahı uyuşturucu iğne yaptı yarım saat bekledik sonra ameliyathaneye götürdüler 15 dk sürdü çıktı.lokal oldu biz öyle istedik.hafif narkozda olda genel yaptırmak bana sağlıklı gelmiyor.ilk 3 gün çok dikkat ettik sonra yavaş yavaş düzeldi şu an 1 hafta oldu yaptıralı neredeyse tamamen iyileşti diyebilirim.ne ağlaması oldu ne huzursuzluğu.günde 2 kez fitil verdik ama. Ne kadar erken yaptırırsan okadar iyi.sinir uçları şuan zayıf çok acı hissetmez.ayrıca hareketlenmeden yaptırırsan daha rahat edersin
canum bende mayusin ikinxi haftasi duaunuyoeumÇok teşekkür ederim yaa . Ayrıntısı ile yazmışsın zaman ayırmış sin çok faydalı oldu. Hareketlenen konusunda çok haklısın benimki şimdi bile sırt üstü yatınca sürekli kolları bacakları tüm gücüyle hareket ettiriyor suya batmış ta çırpıniyor sanki :)) emekleri döneminde daha fena olur yaa eşimle konuşayım beklemeyelim yaptıralim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?