2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Oh oh maşallah erkek bebek daha ol sanırım bizim sülaledede 6 erkek 1 kız bebiş geldi bu yıl
Ohhh maşallah bizim pek bebek yok bu sene ne kv tarafından nede annemlerin tarafından bir benim oğlum oldu abiminde kızı oldu

Aynen yaa her geçen gün çoğalıyoruz canım sen ne zaman doğum yaptın hoşgeldin bu arada bide bu arada idolümsün
sağol canım ya 23 aralık ben bı hafta once dogurdum ocak annesı olamadım ama olsun senı ızleme5e aldım

Oh oh maşallah erkek bebek daha ol sanırım bizim sülaledede 6 erkek 1 kız bebiş geldi bu yıl
geçcen ıstatıstıkler yayınlanmıs bu sene dogan bebeklerın %51 erkek

Iyı gecelrr kızlar sabah cook ıs var ogrenım kredısı yaptırmaya kıxılaya gıtmem lazım sonra 10.30 dıs randevum var esım hasta p bakacak cocuklaraoptum sıız

Canim dr darlıgı kendi mi fark etti yoksa sizin bi şikayetiniz mi vardı da darlıktan oluyodur falan dedi bende ck istiyodum sünnet yaptirmakta esimi ikna edemiyorum daha küçük diyor
Bizim bir sikayetim iz yoktu rutin kontrollerde doktor fark edip söyledi darlık var sünnet yapmayı düşünün dedi. Aslında erken yaptırmak iyi ya hem psikolojisi bozulmaz ne olduğu bilmediğinden hemde daha çabuk iyileşiyor yarası

Çok teşekkür ederim yaa . Ayrıntısı ile yazmışsın zaman ayırmış sin çok faydalı oldu. Hareketlenen konusunda çok haklısın benimki şimdi bile sırt üstü yatınca sürekli kolları bacakları tüm gücüyle hareket ettiriyor suya batmış ta çırpıniyor sanki :)) emekleri döneminde daha fena olur yaa eşimle konuşayım beklemeyelim yaptıralim

canum bende mayusin ikinxi haftasi duaunuyoeum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…