2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Benimkide dogum hediyesi almadi bahanesi de alirsam begenmezsin belki sen al da begenip begenmemesi bana kalsin aynen annelr gununde bekliyorum almazsa babalar gununde bende almam bencede karşılıklı olmali herşey; )

Benimkide dogum hediyesi almadi bahanesi de alirsam begenmezsin belki sen al da begenip begenmemesi bana kalsin aynen annelr gununde bekliyorum almazsa babalar gununde bende almam bencede karşılıklı olmali herşey; )
Ben merak edip sormuştum sakin bi sekilde..
Almayi mi dusunemedin dedim o da karar veremedim ne alacağıma dedi,5 ay olcak nerdeyse karar verememek bi bahane degildir artık. .Kucuk sembolik bi sey alabilirdi NetiCede düşünmesi yeterdi..
Dogum yaptigimdan bu yana kalbim kirik zaten bazi tutimlarindan artık eskisi gibi ustune dusmuyorum, cunku ben verdikce bekléntim de oluyo ister istemez .Amaaaa ileride bi gün niye böyle olduk derse cevabim hazir..Cok uğrasmisti esim beni kazanmak icin..sevgim sevgisinden besleniyor cunku..

Gnydn kizlar. .
bu gece kizimda bi kucakta uyuma sevdasi vardı anlamadım gitti..15 dk da bi kalkti nerdeyse, kucagimda siziyodu yerine koyunca yine uyaniyodu..normalde de 3. Veya 4. Denemede ancak besiginde uyuyo o da kisa bi sure..
epey yoruluyorum hal boyle olunca..

ben de seminere yanımda götürmeyi düşünüyorum. gezme olur hem Ek gıdaya erken mi başlıyorsunuz? ben haziran ortası gibi dünüyorum. O da ramazan başlıyor diye. yoksa temmuzda başlatacaktım.

Allah allah kokunu mu arıyor acaba. İstersen sana ait bi eşya koy yanına. Belki rahatlatır kuzunu.

Kızlar milupa gece maması kullananlar vardı yanlış hatırlamıyorsam şimdi netten baktım biraz 6aydan sonra diyor yanlış mı baktım acaba

Günaydınlar
tabi bu saatte kalkmadik minis yatirmiyo ama
kahvaltiyi yeni yaptık
aksam kv ler vardi.eltim hamileymis 4.ye hic şaşırmadim eger isteyerk olduysa takdir ediyorum kendisini ama kazayla olduysa Allah yardimcisi olsun görüşemwdim henüz kendisiyle
ben isteyenuyorum nasıl 3 -4 tane daha fazla istiyorlar hayret ediyorum
cocuk cokkk büyük sorumluluk

ben de seminere yanımda götürmeyi düşünüyorum. gezme olur hem Ek gıdaya erken mi başlıyorsunuz? ben haziran ortası gibi dünüyorum. O da ramazan başlıyor diye. yoksa temmuzda başlatacaktım.
aynen ben de ramazan geliyor diye Mayıs sonu haziran başlarım diye düşünüyorum

Kızlar bebeğim 3 gündür derecede gaz sıkıştıriyor çok ağlıyor yavrum gaz damsida ise yaramıyor dogdugundan Beri Hiç bu kadar kötü olmamisti siz in bebeklrinizde devam ediyomusu gaz

kızlar biraz alakasız ama
bu eltim evlendigim gunden beri benim giyfigimi yaptigimi aynisini yapiyor
misal üzerimde ki kiyafeti birileri beğenir alir aynisındn giyer bu bi kez olur ki arkadaş ses etmem
eltim cantamin başörtümun kuyafetkrimin aynisindan alıyor ve bana güzelmiş uzerideki filan diye sormuyo alttan alttan yapıyo
o kadar sıkıldım ki kac yas buyuksun benden diğer eltim böyle degil kendine göre karekteri tarzi var....yeni aldigim kıyafetleri yanında giymekten çekinir oldum çünkü cok uzak birisi degil hemen hemen her ortamda beraberiz ayni giyinmus oluyruz...ben cok begendigim birseyi bir rengi sırf onda var diye almıyrum
ve benden görüp almissin muamelesi yapiyo a bundan benim de var diyerek zeytinyağı gibi üste cikiyo
bu cocuk da ben dogurdum o doğurmazsa olmazz biliyorum eltimi
siz olsaniz ne yaparsınız çok bunaldim onun gibi yüzsuz olup niye aldığımı aldin da diyemiyorum
her konuda böyle evimi dizayn etme aldigim esya yaptığım pasta vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…