evet değer düşük ama belli olmaz belki gec dollenmedir.Benim bir sorum olacak başlıkla alakasi. Ama sizlerde tecrübe vardir beta hcg degerim 8.04 sizce düşük mu 3 veya4 gün gecti
Bizden bi hafta buyuksunuz bizde 9ocakliyizBen de oyle dusunuyorum cnm önümüzdeki ay ise başlıyorum zaten..
Sevinirim cnm hala ikilemdeyim..
kafam allak bullak oldu dr başlıyoruz diyince..
sevindim cnm ikinci cocukta isteklerinin yerine gelmesine..
Tecrube de önemli evet ama insanın canı sıkılıyor. .Çocuğum olmadan once koşulsuz ona teslim ederim diyodum ama insanin evladı olunca aynı şey olmuyomus..
Cnm 4 ay bitti yeni 2 ocak doğumluyuz. .
kontrolde iyi oldugunuzu söyledi ustelik, onunuzdeki ay 400 gr civari alirlarmis endise etmeyin dedi
ben bununla ilgili bi başkasını anlatarak imÃda bulundum cnm.. Kardesimin cocugu zayıflamisti üşütmüş cocuk kv ye onu anlattim.Dedim ki anne yegenim zayiflamis ama annesine bi sey demedim çünkü bi anneye soylenebilecek en moral bozucu söz budur dedim..
Biz minyonuz cnm gerci dr.a gore iyiymisiz ancak toparlaniyoruz..biz 750 gr aldik bu ay soyle bi karar aldim ay sonuna doğru tattiricam 1-2tatli kasigi vericem haziran ortasında ise basliycam o zaman kv verir ek gida..Bizden bi hafta buyuksunuz bizde 9ocakliyizbizimki de 400almis bu ay zaten onden gidiyor diye bisi demiyor bizimki
Kızlar bizim gaz hala devam ediyor..biteceğine daha kötü oldu hiç huzuru yok yavrumun doktor bio gaia diye bir ilaç kulandiriyor ama hiç faydası yok çok ağlıyor kuzum sancı girince mahfoluyor yapabileceğim birsey varmi kızlar şu gazın bitmesi icin
Çok geçmiş olsun canım iyi bari ucuz atlatmışHayırlı akşamlar hanımlar. Çok stresli bir aksam üstü geçirdim. Anneme gitmistim, eşim iş çıkışı beni aldı kızımızı parka götürdük.
Dönüşte annem aradı, kaza yaptım gelir misiniz diye..
Ay annemin yanına gidene kadar aklım çıktı. .
Adamın biri annemin arabasına çarpmış, annemde arabayla kaldırıma çıkmış.
Arabanın bir tarafı gitmişti zaten ama şükür annem iyi. Biraz kolu incinmiş, ne yaptıysak dra götürmemize izin vermedi.
Tabi birde şok geçiriyodu gittiğimizde.
Rabbim korusun daha beterinden ama bende çok korktum, Allah birdaha gostermesin.
Biz minyonuz cnm gerci dr.a gore iyiymisiz ancak toparlaniyoruz..biz 750 gr aldik bu ay soyle bi karar aldim ay sonuna doğru tattiricam 1-2tatli kasigi vericem haziran ortasında ise basliycam o zaman kv verir ek gida..
Biz minyonuz cnm gerci dr.a gore iyiymisiz ancak toparlaniyoruz..biz 750 gr aldik bu ay soyle bi karar aldim ay sonuna doğru tattiricam 1-2tatli kasigi vericem haziran ortasında ise basliycam o zaman kv verir ek gida..
çok geçmiş olsun cnm sadaka verinHayırlı akşamlar hanımlar. Çok stresli bir aksam üstü geçirdim. Anneme gitmistim, eşim iş çıkışı beni aldı kızımızı parka götürdük.
Dönüşte annem aradı, kaza yaptım gelir misiniz diye..
Ay annemin yanına gidene kadar aklım çıktı. .
Adamın biri annemin arabasına çarpmış, annemde arabayla kaldırıma çıkmış.
Arabanın bir tarafı gitmişti zaten ama şükür annem iyi. Biraz kolu incinmiş, ne yaptıysak dra götürmemize izin vermedi.
Tabi birde şok geçiriyodu gittiğimizde.
Rabbim korusun daha beterinden ama bende çok korktum, Allah birdaha gostermesin.
keskeee hemde hiç olmasınlar4 . Ay aşılarımız vardı bugün sabah olduk
ateşi var şuan biraz bu gece bana uyku yok :s Kıyamam ben bebeklere hiç hasta olmasalar
yoktur canm ya ilgisi keşke ben olsamKızlar regl olunduktan sonra sütte azalma oluyormu üç gündür regl olmuşum sanki sütüm azalmış
İyi canım ateşi düşyüğüne sevindim Ayın 8nde bizimde aşımız var fiğer aşıları iyi atlattık inşsllsh buda öle olurAteşi düştü kızımın çok mutluyum :) iyi geceler güzel anneler :)
canım eskiler adet olmayinca yumurtlama olmuyor diye korunmazmıs ama şimdi korunuluyor tabi süt azalmasi degılde adet oldun artık bebıs gelebilir dikkat moduna geçiliyor sütü o kadar etkilemez genetik derler anne 6ay 1 sene ol,mamıs genelde 3kardesiz ben ilk cocugum da 17 ay olmadım dile kolay
kizlar şarjım yok tel kafayi yemiş galiba sarj olmuyor yeni sarj cihazı da aldık sorun tel imde.Herkese günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?