2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bizden bi hafta buyuksunuz bizde 9ocakliyizbizimki de 400almis bu ay zaten onden gidiyor diye bisi demiyor bizimki

Bizden bi hafta buyuksunuz bizde 9ocakliyizbizimki de 400almis bu ay zaten onden gidiyor diye bisi demiyor bizimki
Biz minyonuz cnm gerci dr.a gore iyiymisiz ancak toparlaniyoruz..biz 750 gr aldik bu ay soyle bi karar aldim ay sonuna doğru tattiricam 1-2tatli kasigi vericem haziran ortasında ise basliycam o zaman kv verir ek gida..

mrb kizlar ezdim gelsim esim nobetci bugun arkafasa geldi ogrefmenler bu kede bu yil pek verimli bi yil bizim okul icin herkes dogurdu :) bugun mandira gibiydi herkes emziriyor babamiz nobette bebeler uyudu bende keyif yapiuorum ohh gaz icin masaj ve altini acma harici bi cozum yok canim bizimde arada hortluyir athenaaa

Hayırlı akşamlar hanımlar. Çok stresli bir aksam üstü geçirdim. Anneme gitmistim, eşim iş çıkışı beni aldı kızımızı parka götürdük.

Dönüşte annem aradı, kaza yaptım gelir misiniz diye..

Ay annemin yanına gidene kadar aklım çıktı. .

Adamın biri annemin arabasına çarpmış, annemde arabayla kaldırıma çıkmış.

Arabanın bir tarafı gitmişti zaten ama şükür annem iyi. Biraz kolu incinmiş, ne yaptıysak dra götürmemize izin vermedi.
Tabi birde şok geçiriyodu gittiğimizde.

Rabbim korusun daha beterinden ama bende çok korktum, Allah birdaha gostermesin.

Çok geçmiş olsun canım iyi bari ucuz atlatmış

4 . Ay aşılarımız vardı bugün sabah olduk
ateşi var şuan biraz bu gece bana uyku yok :s Kıyamam ben bebeklere hiç hasta olmasalar

Biz minyonuz cnm gerci dr.a gore iyiymisiz ancak toparlaniyoruz..biz 750 gr aldik bu ay soyle bi karar aldim ay sonuna doğru tattiricam 1-2tatli kasigi vericem haziran ortasında ise basliycam o zaman kv verir ek gida..

bizim bebeler aynu gün doğmuş :) 5 buçuk aylıkken ben yavaştan vermeye başlıca m zaten minik minik vericez :)

bizim bebeler aynu gün doğmuş :) 5 buçuk aylıkken ben yavaştan vermeye başlıca m zaten minik minik vericez :)

Kızlar regl olunduktan sonra sütte azalma oluyormu üç gündür regl olmuşum sanki sütüm azalmış

çok geçmiş olsun cnm sadaka verin
4 . Ay aşılarımız vardı bugün sabah olduk
ateşi var şuan biraz bu gece bana uyku yok :s Kıyamam ben bebeklere hiç hasta olmasalar
keskeee hemde hiç olmasınlar çok agrisi varsa bi çay kaşığı agri kesici ver cnm 2.ay zordu ama bu asi çok rahattı bizim

Kızlar regl olunduktan sonra sütte azalma oluyormu üç gündür regl olmuşum sanki sütüm azalmış
yoktur canm ya ilgisi keşke ben olsam sadece korunmayla ilgili bence

Ateşi düştü kızımın çok mutluyum :) iyi geceler güzel anneler :)
İyi canım ateşi düşyüğüne sevindim Ayın 8nde bizimde aşımız var fiğer aşıları iyi atlattık inşsllsh buda öle olur

Gunaydin kizlar, bebeginde alerjiden supheleniyordum cocuk gastroentrologuna gittik kesinlesti hatta coklu gida alerjisi bile olabilir, bir sure siki diyetteyim bebegim emsin yeter ki katlanirim, insallah sutum azalmaz azalirsa alerjik bebeklerin kullandigi ozel mamaya baslicaz, tabi ek gida buyuk sorun deneye deneye vermem gerekecek. Allah daha buyuk dert vermesin insallah.

I imspecial canım kurunmayla ilgili ne oluyor anlamadım
canım eskiler adet olmayinca yumurtlama olmuyor diye korunmazmıs ama şimdi korunuluyor tabi süt azalmasi degılde adet oldun artık bebıs gelebilir dikkat moduna geçiliyor sütü o kadar etkilemez genetik derler anne 6ay 1 sene ol,mamıs genelde 3kardesiz ben ilk cocugum da 17 ay olmadım dile kolay şimdi ne zaman olur meçhul ve adetım hep çok düzenidir normalde raindrop26 canm nasıl anladın alerjıyı geçmiş olsun

Günaydın cnm bende kaç şarj aleti hakladım eşim sıfır telefon almiyor hep ondan kalan androidler kullanıyorum hiç değer vermem telefona onun eşyaları çok kiymetlidir :) bekliyoruz en yakın zamanda günaydınlar abdullah beyımızede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…