2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
hera^^ vakit bulmak zor anlıyorum tabi ki ben sürekli oğlumu salladığım için o zaman teldem giriyorum pc haftada bir açabiliyorum

arada iyiyiz deseniz yeter:)

A athena_1983 bizimde gaz aynı hepsini denedik zinco kullanıyorum bir gün vermesem daha huysuz oluyor bende çare bulamadım

Günaydın annişler bebegimin hep tırnak batması olurdu kendiliginden geçerdi bu seferki ayak tırnağındaki batan yer şişmiş kıpkırmızı olmuş çok kötü olmus yavrum benim cokta huysuz ondan olabilir mi huysuzlugu ? Bu tırnagina ne yapsam ki?

M miss_curious kv imadan anladıysa iyi benimkine kaç kere dedim illa sinirli konuşucam ki anlasın kendince oğluma üzülüyor o arada beni üzüyor üstelik oğlumun üzülecek bir şeyi yok bana çekmiş kıpır kıpır durmuyor:)

Queen_21 canım çok geçmiş olsun annene Allah korumuş

pellinnn geçmiş olsun kuzuna düşmüş ateşi

bizimde bugün var aşımız

raindrop26 çok geçmiş olsun bebeğine inşaallah çok fazla gıdaya alerjisi yoktur

Dafiduck geçmiş olsun canım çok acır huzursuzluğu ondandır

kızardığına göre iltihaplanmış dr a götür bence

canım ben iyice kaldırıp kestim bastırıp iltihabı akıttım sarı meerhem sürdüm hep geçti

Keşke hamile kalsam bir yandan istiyorum bir yandanda andullahıma kıyamıyorum

Biz minyonuz cnm gerci dr.a gore iyiymisiz ancak toparlaniyoruz..biz 750 gr aldik bu ay soyle bi karar aldim ay sonuna doğru tattiricam 1-2tatli kasigi vericem haziran ortasında ise basliycam o zaman kv verir ek gida..
Ben sen dr basla deyince büyük sanmistim bizde bu ayi dolduralim tadircaz 6aylik oluncada basliycaz ek gidaya zaten oyle baslanmiyor mu once ufak ufak taddirip sonra vercez diye biliyorum ben

Ne hamile mi kalsan bi bebege daha bakacak gücün var yani helal olsun sanaben birine zor bakıyorum 2.ciye asla bakamazdim
Canım tavikide yok gücüm ama tüp bebeğin stresli yollarımı yoksa ikinci bebek ve zorluklarmındeseler 2. Bebek derim tüp bebek beni çok yıpratıyor

:)@bestemeste kıpkırmızı olmuştu büyük baş parmağı tırnagını hafif kesince sarı iltihap görünüyor bastırınca akiyor zaten sarı merhem yaz google çıkar adı f ile başlıyor ama atmistim ...

Ben sen dr basla deyince büyük sanmistim bizde bu ayi dolduralim tadircaz 6aylik oluncada basliycaz ek gidaya zaten oyle baslanmiyor mu once ufak ufak taddirip sonra vercez diye biliyorum ben
iste canımı sıkan da o cnm ay olarak buyuk değiliz daha ben başlamak istemiyorum, baska hastalarına da simdi başlatıyomus..
bana 1-2tatli kasigi ile basla, 120-150 cc ye kadar yiyebilir dedi
bicok kisi yogurt ile baslanir diyo bizimki direk corba ile basla dedi.bi de demir ilacina basliyoruz size bi sey verdiler mi kizlar..

Cnm gecmis olsun ben de merak ettim nasil anladin alerjisi oldugunu..
anladi cnm snrm artik kilosu ile ilgili bi sey demiyor, zaten önümüzdeki ay ek gidaya baslayinca kafasi rahatlar çünkü ona gore sütüm az, fiskirmiyo ya..
Ilk hafta hic kilo almadi bu ay kustugu gunlerde o da bişey olmaz kizim filan demisti ben soyledigim zaman..
Ya onemli olan saglikli olmalari illa tombiK mi olmasi gerekiyor cnm neden öyle dusunuyo ki insanlar..

Çok geçmiş olsun canım iyi bari ucuz atlatmış
Evet canım çok şükür.

Haklısın canım, vermemiz lazım, Allah korudu annemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…