canım ben iyice kaldırıp kestim bastırıp iltihabı akıttım sarı meerhem sürdüm hep geçtiGünaydın annişler bebegimin hep tırnak batması olurdu kendiliginden geçerdi bu seferki ayak tırnağındaki batan yer şişmiş kıpkırmızı olmuş çok kötü olmus yavrum benim cokta huysuz ondan olabilir mi huysuzlugu ? Bu tırnagina ne yapsam ki?
Keşke hamile kalsamcanım eskiler adet olmayinca yumurtlama olmuyor diye korunmazmıs ama şimdi korunuluyor tabi süt azalmasi degılde adet oldun artık bebıs gelebilir dikkat moduna geçiliyor sütü o kadar etkilemez genetik derler anne 6ay 1 sene ol,mamıs genelde 3kardesiz ben ilk cocugum da 17 ay olmadım dile kolayşimdi ne zaman olur meçhul ve adetım hep çok düzenidir normalde raindrop26 canm nasıl anladın alerjıyı geçmiş olsun
Canim görunuyormuydu iltihap?bizimki şiş ve kıpkırmızı öyleyken mi sıktın ? Sarı merhem ne canimcanım ben iyice kaldırıp kestim bastırıp iltihabı akıttım sarı meerhem sürdüm hep geçti
Ben sen dr basla deyince büyük sanmistim bizde bu ayi dolduralim tadircaz 6aylik oluncada basliycaz ek gidaya zaten oyle baslanmiyor mu once ufak ufak taddirip sonra vercez diye biliyorum benBiz minyonuz cnm gerci dr.a gore iyiymisiz ancak toparlaniyoruz..biz 750 gr aldik bu ay soyle bi karar aldim ay sonuna doğru tattiricam 1-2tatli kasigi vericem haziran ortasında ise basliycam o zaman kv verir ek gida..
Ne hamile mi kalsan bi bebege daha bakacak gücün var yani helal olsun sanaKeşke hamile kalsambir yandan istiyorum bir yandanda andullahıma kıyamıyorum
Canım tavikide yok gücüm ama tüp bebeğin stresli yollarımı yoksa ikinci bebek ve zorluklarmındeseler 2. Bebek derim tüp bebek beni çok yıpratıyorNe hamile mi kalsan bi bebege daha bakacak gücün var yani helal olsun sanaben birine zor bakıyorum 2.ciye asla bakamazdim
Ben sen dr basla deyince büyük sanmistim bizde bu ayi dolduralim tadircaz 6aylik oluncada basliycaz ek gidaya zaten oyle baslanmiyor mu once ufak ufak taddirip sonra vercez diye biliyorum ben
Cnm gecmis olsun ben de merak ettim nasil anladin alerjisi oldugunu..Gunaydin kizlar, bebeginde alerjiden supheleniyordum cocuk gastroentrologuna gittik kesinlesti hatta coklu gida alerjisi bile olabilir, bir sure siki diyetteyim bebegim emsin yeter ki katlanirim, insallah sutum azalmaz azalirsa alerjik bebeklerin kullandigi ozel mamaya baslicaz, tabi ek gida buyuk sorun deneye deneye vermem gerekecek. Allah daha buyuk dert vermesin insallah.
anladi cnm snrm artik kilosu ile ilgili bi sey demiyor, zaten önümüzdeki ay ek gidaya baslayinca kafasi rahatlar çünkü ona gore sütüm az, fiskirmiyo ya..M miss_curious kv imadan anladıysa iyi benimkine kaç kere dedim illa sinirli konuşucam ki anlasın kendince oğluma üzülüyor o arada beni üzüyor üstelik oğlumun üzülecek bir şeyi yok bana çekmiş kıpır kıpır durmuyor:)
Evet canım çok şükür.Çok geçmiş olsun canım iyi bari ucuz atlatmış
çok geçmiş olsun cnm sadaka verin
keskeee hemde hiç olmasınlarçok agrisi varsa bi çay kaşığı agri kesici ver cnm 2.ay zordu ama bu asi çok rahattı bizim
yoktur canm ya ilgisi keşke ben olsamsadece korunmayla ilgili bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?