2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kizlar bu gece uykusuzluktan öldüm resmen, dün ilk kez 8.30 da uyuttum cadiyi..Tabi uyuyana kadar hep gogsumde dalmasi 10 u buldu..Uyumak icin surekli emdigi icin kaka yapti iki kez ve gece iki kez alt değiştirdim. veee sabah 4 te uyandi
o saatte evi turladim kucagimda baska türlü durmuyo artik evi gezdik sabaha kadar..Belim koptu resmen, 8 de esime dedim biraz da sen oyala kaldırdım artik ya..hic uyumadim desem yeridir bu gece..
1 saattir uyuyo hemen kahvalti yaptim. .
uyanir birazdan. .Cok yorgunum imdaaaaaat...

Bizde başladık demir ilacına canim, ama haftada sadece 3 gün vericekmişim.

Birde 5,5 ay dolduğunda çorba ve mevye sularını içiyor olması lazım dediler sağlık ocağından ama onsekizinde dra gidicez, rota virüsü 2. doz için, dra sorup öyle tamamen baslamayi düşünüyorum. Şimdilik az az tattırıyorum, 6 gun sonra 5 ayımız dolacak inşallah.

Ve 3 gündür çok üzülüyorum, kızımı hiç emziremiyorum, almıyor, zorlayinca kaskatı kesilip nefesi kesilinceye kadar ağlıyor, sagmaya çalışıyorum ama kesilecek diye korkuyorum zaten az sütüm. Ne yapacağımı şaşırdım.

Canım ben her koşulda seçtiğimiz doktora güvenmekten yanayım. Ama 4. Ay bitmiş ve maşallah 750 gr anne sütü ile kg almış bebek. Bu aylarda diğer bebeklerde kg alımı bile durabiliyor. Yani öok iyi konumdadır ve anne sütü mucize. Bence ve kanıtlanan bilimsel araştırmalara göre ilk altı ay anne sütü ver bebeğine sadece ne su ne mama varken ver zaten işe başlayınca kv tattırır yedirir ama sen lütfen erkenden Başlama sürün var kg alıyor tekere çomak sokmak givi olur bu.. Maşallah sana...
Ileride emzirdiğimiz Zaman'ları özleyeceğiz yesinler diye tabakla peşinden koşarken :) anne Sütü bi mucize Bağışıklık güçlendirici antibiyotik vs her şey o... Ona devam lütfen:) aklında soru işareti kalmasın. 6. Aydan sonra zaten işe başlaycaksın küçük küçük tattırırsın vs.
Ben de öyle yapacağım..

Herkese merhaba anneler bu arada:)

Yaz geldi Çıkın yürüyün gezin küçücük olaylar insanlar Yüzünden negatif olmayın
Sizleri seviyorum..

Ben de dışarı çıktıkça bebeğimi herkes bi Sn içinde pusetteyken bile öpüyor. Artık Yanımda sinekler taşıcam Çat ellerine vurucam heheh şaka bi yana kimse çekinmiyor insanı çıldırtıyorlar..

Öpüyorum sizleri yaz geliyooo Yuppiiii...

Benim kocam de ikinciyi istese onca zorluğuna rağmen yapmak isterim çünkü bebek kokusuna aşık oldjm çok güzelmiş elhamdülillah amma velakin adam gözüm çok korktu öok zormuş diyor sanki zorluk Yaşadı da :))) düşünmüyormuş daha heheh../

Birde sabaha karşı regl oldum, bu durumda inşallah az olan sütüm daha da azalmaz.

Ay regl sancısını unutmuştum şimdi kendini ciddi ciddi hatırlatmaya başlıyor

Birde sabaha karşı regl oldum, bu durumda inşallah az olan sütüm daha da azalmaz.

canim.ben de ksc gündur regl liyim.pek farketmedi ben de sütüm iyi cok şükür. hatta dun aksam fena göğsüm sertleşti ufaklik eskisi gibi sık emmiyor haliyle birikiyo.
ama o göğüs agrisi cokkk fenaa.Allah kimseye vermesin

M miss_curious iyi bari anlamış:)

Eskilerde kilolu çocuk sağlıklı diye bir düşünce var. Abimin kızı çok zayıftı ye ye ye ekmek ye diye diye obez ettiler şimdi dördüncü sınıfta diyet yapıyor sitem ediyor annesigile sizin yüzünüzden böyle oldum diye

Kv me defalarca bunu örnek verdim ama anlamıyor neyse:)

Canım benim elimde olsa kilo alımı iyi olsa sırf iki yıl anne sütü veririm. Kadir Tuğcunun hastalarından varmış öyle yapan. Ek gıda konusunda Kadir Tuğcunun yazılarına bak derim. Pc açınca bende tekrar okuycam, alışılagelenden farklı bu konuda yaklaşımı.

Uyku konusunda senden beterim her sabah zaten beşte kalkıyorlar birde iki haftadır geceleride huzursuz,gündüzde kucağımda gezmek istiyor. Çok yorgunum, evin işinden nefret ettim her yer berbat halde

I imspecial canim.aynen eşimin eskisi hep hatta bi ben olsam kp erkek kardesim hep eşimin telini kullaniyo.kendi sıfır aliyo
şimdi de kv ye vercekmis hoş 65 yadindaki kadin nasil not 2 yi nasil kullanir aklim almiyo.hic dokunmatik kullsnnamis ömründe
ahhj esim tam bi teknoloji araba meraklısı dedigin gibi tel filan pek önem vermem ben

canim ev benimde gözüme batıyor
halılarımi kendin yıkama kararı aldim balkonum cok genis musait cok kirli yıkama ya versem icim almaz. havanin iyice ısınmasni bekliyorum hemoroid okdum doğumdan bu yana ablam soğuğa girersen fena olursun diyo bilmiyorum.
ins güzelce dinginlesiriz de kafa rahatlığıyla temizlik yapariz.yardimcin var mi annen ablan vs gelebilirler mi.benim annem gelir miniğime bakar yeter bana ben yaparım işimi inş.

Duha22 halıları güya eşim yıkayacak ama onu beklersem çok beklerim bende yıkayamam malum sezaryan, ablan doğru demiş canım hemoroide soğuk iyi gelmez uğraşma ver yıkamaya

kimi çağırsam sorun kv bir aydır hastalıkla uğraşıyor hem de artık laf söz olur diye istemiyorum emirin zararı yok eymen hiç durmyor, anneme desem babamı bahane eder babam kv var ya der, ablama desem onunda emirle yaşıt kızı var ikisi bir araya gelince bana fenalık geliyor, haftasonu eşim bakacak ben yapıcam mecburen:)

Son düzenleme:
Bencede sacmalik anne sutu varken niye simdiden guda alsin ki yok bize bisi vermedi belki unutmustur bizim kalca sıkıntımiz varya onla ilgilendi bide kiz bebeklerin vajinasinda yapisma oluyormuş bizdede olmus krem verdi onun icin

Bebek arabani balkonda yada evde denedin mi canim saki seninkide arabasini seviyordu diye hatırlıyorum ben balkona cikardim balkonda arabasinda uyuyor iceri oyle alıyorum

Ay evet bende unutmuştum regl ağrısını üç gün fena çekti şimdi biraz iyiyim şükür ama bebekle regl çekilmiyor ben reglimi atlatana kadar yatak döşektim

Selam kızlar

yazamadım kaç gündür pazartesi aşılarımızı olduk 1kg almış yine oğluşum ama geçen ay da yazmıştım bıngıldağı kapanmak üzere baş çevresi büyüyor sıkıntı yok diyor dr ama çok üzülüyorum,

Cok yorucu oluyor cnm aynen nolcak bilmiyorum. .
Ben tek cocuga zor bakıyorum, Allah kolaylik versin sana da..
Bencede sacmalik anne sutu varken niye simdiden guda alsin ki yok bize bisi vermedi belki unutmustur bizim kalca sıkıntımiz varya onla ilgilendi bide kiz bebeklerin vajinasinda yapisma oluyormuş bizdede olmus krem verdi onun icin

Bebek arabani balkonda yada evde denedin mi canim saki seninkide arabasini seviyordu diye hatırlıyorum ben balkona cikardim balkonda arabasinda uyuyor iceri oyle alıyorum
Cnm yok bebek arabasinda da durmuyor gezmeye gidince filan boş araba suruyoruz, bizim hanim kucakta geziyor. .
bak bilmiyodum hic bizim dr. da bakar vajinaya niye bakiyo acaba diyodum. .

masallah cnm ogluna. .
Bas cevresi buyuyorsa sorun etme bence de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…