- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
Teşekkürler canim doktora götürdüm antibiyotikli bi krem verdi:)@bestemeste kıpkırmızı olmuştu büyük baş parmağı tırnagını hafif kesince sarı iltihap görünüyor bastırınca akiyor zaten sarı merhem yaz google çıkar adı f ile başlıyor ama atmistim ...
canım dördüncü ay aşılarını dağlık ocağında yapmıyormusunuzKizlar ben su anda ikinci cocuk düşünemiyorum. Allah isteyene versin diyorum, kizim uyumlu olsaydi soğuk bakmazdim ama ona zor yetiyorum su anda..
bi de size demir ilaci verdi mi dr. 4.ay kontrolunde..Ona basliycaz bu ay..
ek gida ile ilgili bi sorum olucak su anda verenler gunde kac kez veriyor, nasıl artiriyorlar ölçüsünü. .
Haziran ortasında ek gida almasi için kizimin ne zaman baslasam acaba tattirmaya..
Haklısın o zaman canim allah gönlüne gore versinCanım tavikide yok gücüm ama tüp bebeğin stresli yollarımı yoksa ikinci bebek ve zorluklarmındeseler 2. Bebek derim tüp bebek beni çok yıpratıyor
Teşekürler canımHaklısın o zaman canim allah gönlüne gore versin
Aa benim aklimda oyle kalmisCok yorucu oluyor cnm aynen nolcak bilmiyorum. .
Ben tek cocuga zor bakıyorum, Allah kolaylik versin sana da..
Cnm yok bebek arabasinda da durmuyor gezmeye gidince filan boş araba suruyoruz, bizim hanim kucakta geziyor. .
bak bilmiyodum hic bizim dr. da bakar vajinaya niye bakiyo acaba diyodum. .
Yaptirdim cnm 2 asi bi de rota virusu asisi agizdan..ates olmadi cok sukur ama hastaneyi inletti bu defa cok cani yandi snrm minigimin..Aa benim aklimda oyle kalmisakilli senin kiz bende niye bakiyor ki bu adam derdim bu hafta acikladi artik bide sen asiyi yaptirdin mi atesi cikti mi
Cnm kontrollerde hastanede yapıyorlar asilarini ben saglik ocagina gitmiyorum arayıp bilgilendiriyorum.canım dördüncü ay aşılarını dağlık ocağında yapmıyormusunuz
Kalcadan iki asi mi yapiyolar rota da iyi yalaniyorlar tadi guzel.heraldeYaptirdim cnm 2 asi bi de rota virusu asisi agizdan..ates olmadi cok sukur ama hastaneyi inletti bu defa cok cani yandi snrm minigimin..
Ben bu demir ilacı için sormuştum ben takiplerimi sağlık ocağında yapıyorum doktora boşuna götürmüyorum ikiside aynı İşlemleri yapıyor zatenCnm kontrollerde hastanede yapıyorlar asilarini ben saglik ocagina gitmiyorum arayıp bilgilendiriyorum.
masallah cnm ogluna. .
Bas cevresi buyuyorsa sorun etme bence de..
Kizlar ben su anda ikinci cocuk düşünemiyorum. Allah isteyene versin diyorum, kizim uyumlu olsaydi soğuk bakmazdim ama ona zor yetiyorum su anda..
bi de size demir ilaci verdi mi dr. 4.ay kontrolunde..Ona basliycaz bu ay..
ek gida ile ilgili bi sorum olucak su anda verenler gunde kac kez veriyor, nasıl artiriyorlar ölçüsünü. .
Haziran ortasında ek gida almasi için kizimin ne zaman baslasam acaba tattirmaya..
Ya doktora goturdum bebegi yine soracaklarımı unutup geldimsizlere sorayim bari benim oglanin idrarı sapsarı ve antibiyotik gibi kokuyor sizinkilerde böylemi?
İyi şimdi canım teşekkür ederiM öksürüğü bitti sayılır ateşide çıkmıyor artık biraz hırıltısı kalmış şimdi onunla uğraşıyorum hırıltı devam ederse cuma günü yine doktoruna götürecemaysimason oğlun nasıl oldu arkadaşım
Ay usutmemistir inşallahDafiduck canm bizimki de kokuyor rengi de bazen sarı oluyor net bilmiyorum ama eltim kendi bebeğine üşütmüş çişi kokuyor derdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?