2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kizlar ben su anda ikinci cocuk düşünemiyorum. Allah isteyene versin diyorum, kizim uyumlu olsaydi soğuk bakmazdim ama ona zor yetiyorum su anda..
bi de size demir ilaci verdi mi dr. 4.ay kontrolunde..Ona basliycaz bu ay..
ek gida ile ilgili bi sorum olucak su anda verenler gunde kac kez veriyor, nasıl artiriyorlar ölçüsünü. .
Haziran ortasında ek gida almasi için kizimin ne zaman baslasam acaba tattirmaya..

Teşekkürler canim doktora götürdüm antibiyotikli bi krem verdi

canım dördüncü ay aşılarını dağlık ocağında yapmıyormusunuz

Aa benim aklimda oyle kalmis akilli senin kiz bende niye bakiyor ki bu adam derdim bu hafta acikladi artik bide sen asiyi yaptirdin mi atesi cikti mi

Aa benim aklimda oyle kalmis akilli senin kiz bende niye bakiyor ki bu adam derdim bu hafta acikladi artik bide sen asiyi yaptirdin mi atesi cikti mi
Yaptirdim cnm 2 asi bi de rota virusu asisi agizdan..ates olmadi cok sukur ama hastaneyi inletti bu defa cok cani yandi snrm minigimin..

Ya doktora goturdum bebegi yine soracaklarımı unutup geldimsizlere sorayim bari benim oglanin idrarı sapsarı ve antibiyotik gibi kokuyor sizinkilerde böylemi?

Kizlar merhaba yazamadim bayadir pazartesi 4.ay asilari ve rotayi olduk..ogunden beri cok huzursuzz oglum gece zor uyuyor huyu degisti resmen..kucagimda gezdirmekten belim sirtim fenaa...uff

Cnm kontrollerde hastanede yapıyorlar asilarini ben saglik ocagina gitmiyorum arayıp bilgilendiriyorum.
Ben bu demir ilacı için sormuştum ben takiplerimi sağlık ocağında yapıyorum doktora boşuna götürmüyorum ikiside aynı İşlemleri yapıyor zaten
Birde ben zten ayda bir iki kere mutlaka doktora gitmek zorunda kalıyorum ve 50 tl muayene ücreti

masallah cnm ogluna. .
Bas cevresi buyuyorsa sorun etme bence de..

büyüyor canm çok şükür sorun olmaz inş

Ya doktora goturdum bebegi yine soracaklarımı unutup geldimsizlere sorayim bari benim oglanin idrarı sapsarı ve antibiyotik gibi kokuyor sizinkilerde böylemi?

aysimason oğlun nasıl oldu arkadaşım
İyi şimdi canım teşekkür ederiM öksürüğü bitti sayılır ateşide çıkmıyor artık biraz hırıltısı kalmış şimdi onunla uğraşıyorum hırıltı devam ederse cuma günü yine doktoruna götürecem

Merhaba kızlar günüm vardı bugün atlattım çok şükür, özlemişim misafire güzel güzel hazırlık yapmayı özüme döndüm resmen. İnsan bebekle beraber eski yaşamından birşeyler yaptıkça daha mutlu hissediyor kendini. Pazar günü de 1.5 saat uzaklıkta bi şehir dışı turu yaptık günübirlik, ondan önceki hafta da 45 Dk uzaklıkta olan başka bir şehre gitmiştik. Ufak ufak açılıyoruz biz. Oğlum 3 gündür aşırı huysuz ama, smayı reddediyor diye aptamile dönmüştüm ilk onu aldı diye resmen gaz bombası yaptı çocuğu , şimdi evolvia aldık, dün gece yatarken verdim bi de az önce daha iyi gibi. Bu arada galactagoyu kullanıyorum baya işe yaradı bende süt azlığı problemi çeken varsa denesin derim kurtuldum incir kaynatıp muhallebi yemekten

Kızlar şimdi telden görümcemle konuştum onunda kızı hastaymış araştırmaya gitmiş bana araştırmaya git dedi devlet hastanesi acaba dahamı iyi anlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…