Kakada kan en onemli belirti canim.Cnm gecmis olsun ben de merak ettim nasil anladin alerjisi oldugunu..
anladi cnm snrm artik kilosu ile ilgili bi sey demiyor, zaten önümüzdeki ay ek gidaya baslayinca kafasi rahatlar çünkü ona gore sütüm az, fiskirmiyo ya..
Ilk hafta hic kilo almadi bu ay kustugu gunlerde o da bişey olmaz kizim filan demisti ben soyledigim zaman..
Ya onemli olan saglikli olmalari illa tombiK mi olmasi gerekiyor cnm neden öyle dusunuyo ki insanlar..
bence mayıs 20den sonra başla haziranda yesin diyorsan çünkü önce tatlar alısacak cıgnemeyı ogrencek önce herşeyi emmeye çalışıyorlar :) ben önce az az çay kaşığı ile verdim 3öğün şimdi çay kaşığı ile 4yemek kasıgını dolduracak miktar hazırlıyorum o belli ediyor bazen bitiriyor bazen iki çay kaşığı yiyor keyfine kalmış yani zaten ıstemedıgınde bağırıyor diliyle itiyor geri çıkarıyor falan anlıyorsun derdiniKizlar ben su anda ikinci cocuk düşünemiyorum. Allah isteyene versin diyorum, kizim uyumlu olsaydi soğuk bakmazdim ama ona zor yetiyorum su anda..
bi de size demir ilaci verdi mi dr. 4.ay kontrolunde..Ona basliycaz bu ay..
ek gida ile ilgili bi sorum olucak su anda verenler gunde kac kez veriyor, nasıl artiriyorlar ölçüsünü. .
Haziran ortasında ek gida almasi için kizimin ne zaman baslasam acaba tattirmaya..
canım naçizane tavsiyem ben kızımda alinca tadına baktım demir kap yalamış gibi tadı kan damlasının vermedim içim razı olmadı çok hata ettim kızımda büyük kansızlık oldu ve daha çok çeşitli kan ilacı kullandım ama toparlamak bu günü buldu deyim bunda verecegım gerçi aksatıyorum bi verip bi vermiyorum ama vermek lazım anne sütü kansızlık yapıyor hakikaten@miss_curious bize de söyledi canım kan ilacı almadım daha karar vermedim kullanmasak nolur acaba
Ben yeni aldım canım dün geldi daha, chicconun poly modelini aldım. Benim hoşuma gitti baya araştırdım.en sonunda herkes ikeanın antilop sandalyesi var onu alıyorlamış ama ben şimdiden kullanmaya başlamak istedim biz yemek yerken anakucağında filan durmuyor masaya yanımıza alırız diye arkası bi kaç kademeli sırt kısmını hafif yatırır pozisyonda kullandım dünİyi geceler kızlar bişey sorcam mama sandalyesi aldınızmı çok gerekli bişeymi aldıysanız hangi marka model aldınız yazarmısınız . Ben oglumda hiç kullnmadım ve arkasında koşarak yedrdim hep belki mama sandalyesi olursa kuçugum alışır ve bizmle beraber otururkn yedririm oyalarkn diye duşunuyorum . Mantık olarak çok kullanışlı duruyor . Marka olarskta biraz arastırdım pratik olanlar yani ince demirliler hafif oluyomş bbk duşebiliyomuş sallnıp luks diye gecen kalın demirliler daha guvenli ve iyiymiş tabi parasıda iyi . Ben annelutfenden bi model begendim babyhope markası fiyat 199 tl aklımda o var ama bide buraya soraym dedm onerebilecgnz bi marka varmı ve kullananlar oldumu tesekkurler
Bizimkide aynen oyle cnmYa doktora goturdum bebegi yine soracaklarımı unutup geldimsizlere sorayim bari benim oglanin idrarı sapsarı ve antibiyotik gibi kokuyor sizinkilerde böylemi?
o kadar iyi anlıyorum ki dün ev oturmasindan sonra oğluma bişey oldu akılı masallah ne hareketli durmuyor ama aglamıyor dedikleri oğlum resmen dün öğlen ev işleri Allahtan bitmişti bir başladı canımı okudu anlatamam mahvoldum boğazım şişti bugünde yorgunluktan eşimden bi önceki günden nobetci idi faydayi bırak ışte erkek zararı olmasın yeter.. En son on ikide tutup kolları memeyi tıktıp ınleyerek uyuttum yavrumBizimkide aynen oyle cnm
Bu arada artik giremiyorum kizlar cunku melaike dedigim hic aglamwyi bile bilmio dedigim oglum son 1,5 haftadir icinden bir kaplan cikti adeta kuzu yok oldu
Bu bir buyume atagimi yoksa artik boylemi olcak bilmiyorum,ana kucagiymis oyun halisiymis bebek arabasi yokkk asla durmk istemio nerden aglamayi ogrwndiyse eger istegi olmasin mik miklarin ardindan baslio aglamaya,tam bir oyuncu oldu,aasla yatmak birterde durmwk istemio illa kucakta olcak yada hep ona dokunup oyun oynatcaksin hele birakip git mutfaga elim ayagim dolaniyoe valla,aetik is guc yapamaz oldum buraya giremedigimden anlayin halimi
asınız hayırlı olsun cnm eymen e geçmiş olsun sanada geçmiş olsun sağ o tarafı olmazsa aman ne zor gogus sıslıgı benimde boğazım kötü dün mahvetti ahmet beni bugün dr gıtcem kulaklarım çok kötügünaydın bir saattir uyanığız sallıyorum bir ihtimal uyur diye, eşim yok olsaydı bir saat o bakarken uyuyordum:)
dün aşı oldu kuzum boyunu ölçerken ağlamaya başladı eve kadar susmadı evde de içini çekti sürekli
gitmeden birde akşam ağrı kesici verdim
sol göğsüm yine şişti emiyor sertlik gidiyor geri aynı oluyor dokunamıyorum ağrıyor
canım bir şey isteyince oluyor ne istediğimi bilsem yiyicem ama aklıma gelmiyor
kan ilacını aile hekimi yazdı sağlık ocağındaki bitmiş
kullanmayı düşünmüyorum devitide düzenli kullanmıyorum yaz geldi bol bol güneşe çıkarırım artık
Cnmmm yaaa sanirim buyuyolar ondan akillandilar bebeklik bitti sanirimminione benimde oğlum aynen dediğin gibi ben kayışı koparmak üzereyim sürekli kucağında gezdir diyor uyurkende hep sallıyorum fenalardayım imdaaaattttt
Gule gule kullanin cnmhttp://www.onurbebe.com/Mama-Sandalyeleri/Crystal-Baby-Turkuaz-Mama-Sandalyesi-Yesil.aspx
telden resim ekleyemiyorum
yukardaki adrestekinden bizim sandalye
canım aynen nasıl nazar hemde sıpa bi durmuyor eşimde götürme şu çocuğu birini zor büyüttük bari bu normal bebek olsun diyor ama nereye kadar saklayım ben bunalimi içeride
aynen canim.galiba büyüme atağındalar.Oglus devamli uyanik olduğu müddetçe kucagimda en ufak bişeye korkuyo kendini yırtyo yatağında uyandığında bi görmsin beni cok fena ağlıyor. kalabaligi sevilmeyi hic sevmiyor. ins gecicidir bu durumları.Bizimkide aynen oyle cnm
Bu arada artik giremiyorum kizlar cunku melaike dedigim hic aglamwyi bile bilmio dedigim oglum son 1,5 haftadir icinden bir kaplan cikti adeta kuzu yok oldu
Bu bir buyume atagimi yoksa artik boylemi olcak bilmiyorum,ana kucagiymis oyun halisiymis bebek arabasi yokkk asla durmk istemio nerden aglamayi ogrwndiyse eger istegi olmasin mik miklarin ardindan baslio aglamaya,tam bir oyuncu oldu,aasla yatmak birterde durmwk istemio illa kucakta olcak yada hep ona dokunup oyun oynatcaksin hele birakip git mutfaga elim ayagim dolaniyoe valla,aetik is guc yapamaz oldum buraya giremedigimden anlayin halimi
gecmis olsun canim iki gun öncede ben de oldu oyyy cok fena oluyo.duşa girdim oğlusa zorla verdim agzina uyuyodu kuzum emdi ben de sağdım elimde rahatladım hem de ikisi birden olmuştukızlar sıcak kompres yaptım sağdım tıkanmış boşalmadı göğsüm oğlumda az geliyor diye emmiyor canım çok yanıyor kucağıma alamıyorum miniği
ne yapsam ki duşada giricem
eşim olsaydı hastaneye gidip sağardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?