2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ka
Kakada kan en onemli belirti canim.

bence mayıs 20den sonra başla haziranda yesin diyorsan çünkü önce tatlar alısacak cıgnemeyı ogrencek önce herşeyi emmeye çalışıyorlar :) ben önce az az çay kaşığı ile verdim 3öğün şimdi çay kaşığı ile 4yemek kasıgını dolduracak miktar hazırlıyorum o belli ediyor bazen bitiriyor bazen iki çay kaşığı yiyor keyfine kalmış yani zaten ıstemedıgınde bağırıyor diliyle itiyor geri çıkarıyor falan anlıyorsun derdini
@miss_curious bize de söyledi canım kan ilacı almadım daha karar vermedim kullanmasak nolur acaba
canım naçizane tavsiyem ben kızımda alinca tadına baktım demir kap yalamış gibi tadı kan damlasının vermedim içim razı olmadı çok hata ettim kızımda büyük kansızlık oldu ve daha çok çeşitli kan ilacı kullandım ama toparlamak bu günü buldu deyim bunda verecegım gerçi aksatıyorum bi verip bi vermiyorum ama vermek lazım anne sütü kansızlık yapıyor hakikaten

İyi geceler kızlar bişey sorcam mama sandalyesi aldınızmı çok gerekli bişeymi aldıysanız hangi marka model aldınız yazarmısınız . Ben oglumda hiç kullnmadım ve arkasında koşarak yedrdim hep belki mama sandalyesi olursa kuçugum alışır ve bizmle beraber otururkn yedririm oyalarkn diye duşunuyorum . Mantık olarak çok kullanışlı duruyor . Marka olarskta biraz arastırdım pratik olanlar yani ince demirliler hafif oluyomş bbk duşebiliyomuş sallnıp luks diye gecen kalın demirliler daha guvenli ve iyiymiş tabi parasıda iyi . Ben annelutfenden bi model begendim babyhope markası fiyat 199 tl aklımda o var ama bide buraya soraym dedm onerebilecgnz bi marka varmı ve kullananlar oldumu tesekkurler

Ben yeni aldım canım dün geldi daha, chicconun poly modelini aldım. Benim hoşuma gitti baya araştırdım.en sonunda herkes ikeanın antilop sandalyesi var onu alıyorlamış ama ben şimdiden kullanmaya başlamak istedim biz yemek yerken anakucağında filan durmuyor masaya yanımıza alırız diye arkası bi kaç kademeli sırt kısmını hafif yatırır pozisyonda kullandım dün

Ya doktora goturdum bebegi yine soracaklarımı unutup geldimsizlere sorayim bari benim oglanin idrarı sapsarı ve antibiyotik gibi kokuyor sizinkilerde böylemi?
Bizimkide aynen oyle cnm
Bu arada artik giremiyorum kizlar cunku melaike dedigim hic aglamwyi bile bilmio dedigim oglum son 1,5 haftadir icinden bir kaplan cikti adeta kuzu yok oldu
Bu bir buyume atagimi yoksa artik boylemi olcak bilmiyorum,ana kucagiymis oyun halisiymis bebek arabasi yokkk asla durmk istemio nerden aglamayi ogrwndiyse eger istegi olmasin mik miklarin ardindan baslio aglamaya,tam bir oyuncu oldu,aasla yatmak birterde durmwk istemio illa kucakta olcak yada hep ona dokunup oyun oynatcaksin hele birakip git mutfaga elim ayagim dolaniyoe valla,aetik is guc yapamaz oldum buraya giremedigimden anlayin halimi

günaydın bir saattir uyanığız sallıyorum bir ihtimal uyur diye, eşim yok olsaydı bir saat o bakarken uyuyordum:)

dün aşı oldu kuzum boyunu ölçerken ağlamaya başladı eve kadar susmadı evde de içini çekti sürekli

gitmeden birde akşam ağrı kesici verdim

sol göğsüm yine şişti emiyor sertlik gidiyor geri aynı oluyor dokunamıyorum ağrıyor

canım bir şey isteyince oluyor ne istediğimi bilsem yiyicem ama aklıma gelmiyor

kan ilacını aile hekimi yazdı sağlık ocağındaki bitmiş

kullanmayı düşünmüyorum devitide düzenli kullanmıyorum yaz geldi bol bol güneşe çıkarırım artık

PINAR45 canım oğlumunkinin markası crystal baby çok sağlam oturma yeri geniş bebeği rahatsız etmiyor üç kademe yatıyor üç sene kullandım oğlum hala hevesli kardeşi kullanınca yandık:) her bebel sevmeyebiliyor ama sizinle sofraya oturuyor tabağına koyuyorsun döke saça özgürce yiyor

minione benimde oğlum aynen dediğin gibi ben kayışı koparmak üzereyim sürekli kucağında gezdir diyor uyurkende hep sallıyorum fenalardayım imdaaaattttt

o kadar iyi anlıyorum ki dün ev oturmasindan sonra oğluma bişey oldu akılı masallah ne hareketli durmuyor ama aglamıyor dedikleri oğlum resmen dün öğlen ev işleri Allahtan bitmişti bir başladı canımı okudu anlatamam mahvoldum boğazım şişti bugünde yorgunluktan eşimden bi önceki günden nobetci idi faydayi bırak ışte erkek zararı olmasın yeter.. En son on ikide tutup kolları memeyi tıktıp ınleyerek uyuttum yavrum

asınız hayırlı olsun cnm eymen e geçmiş olsun sanada geçmiş olsun sağ o tarafı olmazsa aman ne zor gogus sıslıgı benimde boğazım kötü dün mahvetti ahmet beni bugün dr gıtcem kulaklarım çok kötü

minione benimde oğlum aynen dediğin gibi ben kayışı koparmak üzereyim sürekli kucağında gezdir diyor uyurkende hep sallıyorum fenalardayım imdaaaattttt
Cnmmm yaaa sanirim buyuyolar ondan akillandilar bebeklik bitti sanirim
Goguslerinde gecmis olsun,bnmde ayni sekilde sag gogsum oluyor bir haftsdir olmszdi yine baslamis,bnmde cnm biset cekmio ama ,ne zmngece iibeslenip yatsamsabaha boyle uyaniyorum ben

kızlar sıcak kompres yaptım sağdım tıkanmış boşalmadı göğsüm oğlumda az geliyor diye emmiyor canım çok yanıyor kucağıma alamıyorum miniği
ne yapsam ki duşada giricem

eşim olsaydı hastaneye gidip sağardım

I imspecial sağol canım sanada çok geçmiş olsun nazara geliyor minikler

benimki ablamdan beri böyle o gelinimizin yengesi etti sanırım nazar ayy ne sessiz duruyor dedi oğluma hep kucağımda durduğu ve uyumadığı halde!

minione canım mama sandalyesi büyük oğlumundu onada eşimin babasına ilk doğum gününde aldırdım:)

üç kademeli olduğu için yatar pozisyonda da kullanılıyor oturtmaya erken zaten, depodan çıkarıcamda abisi o benim diye coşacak

canım aynen nasıl nazar hemde sıpa bi durmuyor eşimde götürme şu çocuğu birini zor büyüttük bari bu normal bebek olsun diyor ama nereye kadar saklayım ben bunalimi içeride ayy napsan ki manuel pompa yanda elınle sağ dus ta

aynen canim.galiba büyüme atağındalar.Oglus devamli uyanik olduğu müddetçe kucagimda en ufak bişeye korkuyo kendini yırtyo yatağında uyandığında bi görmsin beni cok fena ağlıyor. kalabaligi sevilmeyi hic sevmiyor. ins gecicidir bu durumları.

gecmis olsun canim iki gun öncede ben de oldu oyyy cok fena oluyo.duşa girdim oğlusa zorla verdim agzina uyuyodu kuzum emdi ben de sağdım elimde rahatladım hem de ikisi birden olmuştu

Kızlar bebeğim son haftalarda farklılaştı. 3 ayı bitirdi. Eskiden neşeli çığlıklar atardı şimdi pek konuşmuyor. Daha sıkılgan sanki. Böyle olması normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…