Birak neseyi oldu bir caki bebek,o kdr sinirli ve mutsuxkiKızlar bebeğim son haftalarda farklılaştı. 3 ayı bitirdi. Eskiden neşeli çığlıklar atardı şimdi pek konuşmuyor. Daha sıkılgan sanki. Böyle olması normal mi?
Benimki yaklasik 10 gun once oyleydi sagmak emmek yaramadi cok canim yaniyordu mecbur augmentin antibiyotik ictim bi haftada gectikızlar sıcak kompres yaptım sağdım tıkanmış boşalmadı göğsüm oğlumda az geliyor diye emmiyor canım çok yanıyor kucağıma alamıyorum miniği
ne yapsam ki duşada giricem
eşim olsaydı hastaneye gidip sağardım
bence mayıs 20den sonra başla haziranda yesin diyorsan çünkü önce tatlar alısacak cıgnemeyı ogrencek önce herşeyi emmeye çalışıyorlar :) ben önce az az çay kaşığı ile verdim 3öğün şimdi çay kaşığı ile 4yemek kasıgını dolduracak miktar hazırlıyorum o belli ediyor bazen bitiriyor bazen iki çay kaşığı yiyor keyfine kalmış yani zaten ıstemedıgınde bağırıyor diliyle itiyor geri çıkarıyor falan anlıyorsun derdini
canım naçizane tavsiyem ben kızımda alinca tadına baktım demir kap yalamış gibi tadı kan damlasının vermedim içim razı olmadı çok hata ettim kızımda büyük kansızlık oldu ve daha çok çeşitli kan ilacı kullandım ama toparlamak bu günü buldu deyim bunda verecegım gerçi aksatıyorum bi verip bi vermiyorum ama vermek lazım anne sütü kansızlık yapıyor hakikaten
Bence hepsi büyüme atağı, benim oglum 2.5 aylıkken auuu diye bizimle konuşurdu bi sıra tamamen Konuşmayı Bıraktı sustu çok üzülüyordum, şimdi agu abu diyor oynayınca sesli uuuu diye Gülüyor, zaman zaman Değişiyor bebişlerde takılmamak Lazım.Birak neseyi oldu bir caki bebek,o kdr sinirli ve mutsuxkieski oglumu geri istiyorummmmm biz 3,5 ayligiz
Bence ikisinde düzenli kullan, sonra zararını görme.günaydın bir saattir uyanığız sallıyorum bir ihtimal uyur diye, eşim yok olsaydı bir saat o bakarken uyuyordum:)
dün aşı oldu kuzum boyunu ölçerken ağlamaya başladı eve kadar susmadı evde de içini çekti sürekli
gitmeden birde akşam ağrı kesici verdim
sol göğsüm yine şişti emiyor sertlik gidiyor geri aynı oluyor dokunamıyorum ağrıyor
canım bir şey isteyince oluyor ne istediğimi bilsem yiyicem ama aklıma gelmiyor
kan ilacını aile hekimi yazdı sağlık ocağındaki bitmiş
kullanmayı düşünmüyorum devitide düzenli kullanmıyorum yaz geldi bol bol güneşe çıkarırım artık
kıyamam ya geçecek canım bugünlerde geçecek kolık bebek çok zor ah ah kızım danSlm kizlar
minione cnm aylardir bahsettigin sekilde yaşıyorum ve cok bunaldim..
Dun aksam aglama krizine girdim resmen..
Esim disariya cikti zaten aksama kadar canımı okudu ve hic uyumamisti kizim, gözlerimin alti artik mosmor olmustu..Gece de uyuyamamistim..Esim gelene kadar kucagimda kizim o Aglar, ben ağlarım. .
Esim gelince de trip attim, git dinlen dedi ben oyalarim..2 saat katiksiz ağladım. .
isteyince 1 saat oyalaniyomus, kizim da hissetti snrm esimin kucaginda sakinlesti hemen. .
Biz de 3,5 aya yakınlaştık canım. Bir sıkıntıları yoktur inşallah.Birak neseyi oldu bir caki bebek,o kdr sinirli ve mutsuxkieski oglumu geri istiyorummmmm biz 3,5 ayligiz
Bak sen küçük ahmedeOyun halısındakı oyuncaklara tutunup barfıks çekiyor oğlum kalkmak için o kadar sinir oluyor ki ağzıma sokamıyorum diye oyuncakları dövüyor en sonunda basiyor aglamayi beni böyle kandıramazsn anne diye :):)
AllaH iyîliğini versinBirak neseyi oldu bir caki bebek,o kdr sinirli ve mutsuxkieski oglumu geri istiyorummmmm biz 3,5 ayligiz
canimmmm benim.cok zor ne yazikkiSlm kizlar
minione cnm aylardir bahsettigin sekilde yaşıyorum ve cok bunaldim..
Dun aksam aglama krizine girdim resmen..
Esim disariya cikti zaten aksama kadar canımı okudu ve hic uyumamisti kizim, gözlerimin alti artik mosmor olmustu..Gece de uyuyamamistim..Esim gelene kadar kucagimda kizim o Aglar, ben ağlarım. .
Esim gelince de trip attim, git dinlen dedi ben oyalarim..2 saat katiksiz ağladım. .
isteyince 1 saat oyalaniyomus, kizim da hissetti snrm esimin kucaginda sakinlesti hemen. .
cok geçmiş olsun canim.Bende dr gittim geldim ahmeti birinci katta ki komşuya bakıcımiza bıraktm kostur kostur gittim geldim ... Ve iki çocuk sonrası perte ciktim resmen dr faranjıt sebebi burnun dedi kemik kayması olmuş küçükken ağaçtan düşmüş tm sonuç bunca yıl nasıl idare etti diyor görüntü de çok bişey yok ama sağlık için son üç senen ameliyat için dedi yaza olsam mi bilemedimkulaklarımı da temızlettım
Az önce yaşadım aynısını ağlayıp duruyodu ben de evden çıkmaya çalışıyorum bu çocuk niye bu kadar huysuz yaa dedim kaç saattir pişmanlık duyuyorum şimdi masum masum uyuyo kuzum sanki ben kızmışım da zoraki uyuyormuş gibi geliyorcanimmmm benim.cok zor ne yazikki
benim oglan da kolik degil ama huysuz bu aralar. hic tahammül edemiyorum sonra kendime kiziyorum.sonra pişman okuyirum.bi masum yavriyu idare edemiyorum diye.
sen cok iyi bir annesin canim inşallah gecicek bu günler de
kıyamam ya geçecek canım bugünlerde geçecek kolık bebek çok zor ah ah kızım danbilirim o aglama krizleri annemden de vardı bendede olmuştu şükür bunda daha az yeni hayata alışma çabası bizim yaşadığımız geçecek
gecmis olsun cnm..ben de kulaklarımi temizletsem mi diye geciriyodum aklımdan.Bende dr gittim geldim ahmeti birinci katta ki komşuya bakıcımiza bıraktm kostur kostur gittim geldim ... Ve iki çocuk sonrası perte ciktim resmen dr faranjıt sebebi burnun dedi kemik kayması olmuş küçükken ağaçtan düşmüş tm sonuç bunca yıl nasıl idare etti diyor görüntü de çok bişey yok ama sağlık için son üç senen ameliyat için dedi yaza olsam mi bilemedimkulaklarımı da temızlettım
cnm sorma o vicdan azabini nasil duyuyorum, butun cabam onun içindi sut icin verdigim mücadeleyi asla unutamam..canimmmm benim.cok zor ne yazikki
benim oglan da kolik degil ama huysuz bu aralar. hic tahammül edemiyorum sonra kendime kiziyorum.sonra pişman okuyirum.bi masum yavriyu idare edemiyorum diye.
sen cok iyi bir annesin canim inşallah gecicek bu günler de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?