2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Benimki yaklasik 10 gun once oyleydi sagmak emmek yaramadi cok canim yaniyordu mecbur augmentin antibiyotik ictim bi haftada gecti

bilmiyordum canım kullanayım o zaman sağolasın

Birak neseyi oldu bir caki bebek,o kdr sinirli ve mutsuxki eski oglumu geri istiyorummmmm biz 3,5 ayligiz
Bence hepsi büyüme atağı, benim oglum 2.5 aylıkken auuu diye bizimle konuşurdu bi sıra tamamen Konuşmayı Bıraktı sustu çok üzülüyordum, şimdi agu abu diyor oynayınca sesli uuuu diye Gülüyor, zaman zaman Değişiyor bebişlerde takılmamak Lazım.

Bence ikisinde düzenli kullan, sonra zararını görme.

Slm kizlar
minione cnm aylardir bahsettigin sekilde yaşıyorum ve cok bunaldim..
Dun aksam aglama krizine girdim resmen..
Esim disariya cikti zaten aksama kadar canımı okudu ve hic uyumamisti kizim, gözlerimin alti artik mosmor olmustu..Gece de uyuyamamistim..Esim gelene kadar kucagimda kizim o Aglar, ben ağlarım. .
Esim gelince de trip attim, git dinlen dedi ben oyalarim..2 saat katiksiz ağladım. .
isteyince 1 saat oyalaniyomus, kizim da hissetti snrm esimin kucaginda sakinlesti hemen. .

kıyamam ya geçecek canım bugünlerde geçecek kolık bebek çok zor ah ah kızım dan bilirim o aglama krizleri annemden de vardı bendede olmuştu şükür bunda daha az yeni hayata alışma çabası bizim yaşadığımız geçecek

Bende dr gittim geldim ahmeti birinci katta ki komşuya bakıcımiza bıraktm kostur kostur gittim geldim ... Ve iki çocuk sonrası perte ciktim resmen dr faranjıt sebebi burnun dedi kemik kayması olmuş küçükken ağaçtan düşmüş tm sonuç bunca yıl nasıl idare etti diyor görüntü de çok bişey yok ama sağlık için son üç senen ameliyat için dedi yaza olsam mi bilemedim kulaklarımı da temızlettım

Oyun halısındakı oyuncaklara tutunup barfıks çekiyor oğlum kalkmak için o kadar sinir oluyor ki ağzıma sokamıyorum diye oyuncakları dövüyor en sonunda basiyor aglamayi beni böyle kandıramazsn anne diye :):)

Bak sen küçük ahmede
Abdullahta öyle zürafanı. Ayakşarı top gibi tutup çekiyor gelmeyincede şiddetli bir şekilde vuruyor oyuncağa

canimmmm benim.cok zor ne yazikki
benim oglan da kolik degil ama huysuz bu aralar. hic tahammül edemiyorum sonra kendime kiziyorum.sonra pişman okuyirum.bi masum yavriyu idare edemiyorum diye.
sen cok iyi bir annesin canim inşallah gecicek bu günler de

cok geçmiş olsun canim.

Az önce yaşadım aynısını ağlayıp duruyodu ben de evden çıkmaya çalışıyorum bu çocuk niye bu kadar huysuz yaa dedim kaç saattir pişmanlık duyuyorum şimdi masum masum uyuyo kuzum sanki ben kızmışım da zoraki uyuyormuş gibi geliyor

gecmis olsun cnm..ben de kulaklarımi temizletsem mi diye geciriyodum aklımdan.
benim cimcime kolik degil de canı sıkıldığı için agliyo evi gezcekmis aksama kadar, odada bile agliyo artik begenmiyo. .
belim agriyo artik agirlastilar da..Bi de cok oda oda gezdirince kusuyo odalar arasındaki ısı farkindan snrm usutuyo..
Allah'tan havalar daha iyi simdi..

cnm sorma o vicdan azabini nasil duyuyorum, butun cabam onun içindi sut icin verdigim mücadeleyi asla unutamam..
Gel gelelim memnun etmek zor cadimi varsa yoksa gezme isi..Oyuncak filan da sevmiyo..Esim sakinlestirdi aksam kizimi buna daha da üzüldüm çünkü her seyi hissetmis..

bebişlerin ağlayı durmadıklarından bahsetmişsiniz bu gece ben mniğimde öyleydi saat başı uyandı canımı çıkardı en sonunda iiyyy diye ağladı bende ne var iyyy iiyyyy diyorsun manyak oğlum başladı gülmeye
bence oyun oynamak stiyorlar I imspecial un dediğide oluyor nazar değiyor bebeklere ben bir haftadır evden çıkmıyorum oğlum biraz iyi şükür maşalllah..
kızlar bebekleriniz durmasada birşey olmz hasta olmasınlarda sağlıklı olsunlar yeter benim oğlum ilk hastalığını yaşadı ve inanın onun öyle acı çekmesine karşı ağlayıp durmamasına razıyım hasta olmadıkları zaman en azından kafamız rahat oluyor ama hasta oldukları zaman ne kafa ne beyin hiç birşey kalmıyor şahsen ben dünyadan koptum

I imspecial Nego canlarım geçmiş olsun ikinizede...

I ideal sağol canım tavsiye için büyük oğlumda da kullanmadım kan ilacını devitide her gün vermemiştim düzenli güneş banyosu yaptırmıştım

kan ilacı konusunda kadir tuğcuyu referans aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…