Canım poğaça yapmayı düşünüyorsanKizlar merhaba panik icindeyim eltim gelicekmis kendisi kayinvalideden de beterdir hos benim kayinvalidem dunyalar tatlisi bi kadindir cok iyidir. neyse ev fena halde cok daginik ve pis utuler bi tarafta nasl duzeltirim ne yapabilirim diye dusunurken hemen aklima geldi iki tane yardimci bayan cagirdim eve yarin gelip temizliyecekler bende bu gun utumu bitirebilirsem ki yaklasik 7-8 makine kadar halledicem insalkah simdi bana yardimci olun cok pratik zaman kaybettirmeyen ama gosterisli yemek pasta ve kahvaltilik tarifleriniz varsa paylasabilirseniz cok sevinicem
aa olabilir mi cnm deneyeyim..canım demir kasık la veriyorsan ondan da oluyor tahta veya plastik dene yada porselen
benim yaptigim ve esimin cok sevdigi bir borek var, lezzetli de oluyor, sigara böreğinden biraz büyük kes yufkalari, kiymayi soganla kavur, maydonoz karabiber pulbiber tuzunu ver, en sonda da 1 caybardagi bulguru sicak suyla ıslat, iyice yumuşayinca kiymaya karistir. Yufkalarin icine harci koyup sar, yumurta ve galetaya batirip kizart. Cok lezzetli oluyo. Ya böyle yazinca uzun oldu galiba,Kizlar merhaba panik icindeyim eltim gelicekmis kendisi kayinvalideden de beterdir hos benim kayinvalidem dunyalar tatlisi bi kadindir cok iyidir. neyse ev fena halde cok daginik ve pis utuler bi tarafta nasl duzeltirim ne yapabilirim diye dusunurken hemen aklima geldi iki tane yardimci bayan cagirdim eve yarin gelip temizliyecekler bende bu gun utumu bitirebilirsem ki yaklasik 7-8 makine kadar halledicem insalkah simdi bana yardimci olun cok pratik zaman kaybettirmeyen ama gosterisli yemek pasta ve kahvaltilik tarifleriniz varsa paylasabilirseniz cok sevinicem
Cok tesekkur ederim tarifin icin deniyecegimCnm utuyu dolaba kaldir istersen onun yerine acil işlerin varsa halledebilirsin.ben oyle yaptim gecen hafta kakabalik misafirim geleceği zaman. .
cikolata topu tarifim var seversen hazır gibi oluyo..Firin calismiyo bi gun onceden yapabilirsin pratik..
1 pkt sivi krema,80 gr sütlü cikolata,40 gr bitter çikolata, 1 adet dankek kakaolu kek.(baska marka da olur)
keki elinle parcala iyice..
Sivi kremanin icine çikolataları kir ve ocakta karistir surekli, cikolatalar eriyip cok hafif kaynayinca ocagi kapat.
karışımı kekin icine dok ve iyice yedir.
1 gece buzdolabinda bekletip ertesi gun yuvarlak top yap hindistan cevizine bula. (18-20 adet cikiyor)
Cok tesekkur ederimKolay gelsin canım. Meyveli irmik pastası var uzun uzun tarifini yazmiyim malum diyet yapmaya çalışanlarımız var canı çekenler olabilir Oktay ustanın sayfasında vardı tarifi ben iki ayrı misafirime yaptım çok beğendiler yaz icin de ideal yapımı da pratik. Salata olarak seriyi arpa veya tel farketmez pilav gibi pişirip içine ne bulursan garnitur kornison vs atabilirsin doyurucu oluyor. Yemek olarak da istediğin birşeyin( sebze et tavuk) üzerine besamel sos döküp şık bir sunum yapabilirsin . Besamel sosla irmigi aynı anda pişirip vakit kazanıyorum ben
Cok tesekkur ederim yanina ne yapiyorsun yemek olarak mi servis ediyordun yoksa cayin yanina mibenim yaptigim ve esimin cok sevdigi bir borek var, lezzetli de oluyor, sigara böreğinden biraz büyük kes yufkalari, kiymayi soganla kavur, maydonoz karabiber pulbiber tuzunu ver, en sonda da 1 caybardagi bulguru sicak suyla ıslat, iyice yumuşayinca kiymaya karistir. Yufkalarin icine harci koyup sar, yumurta ve galetaya batirip kizart. Cok lezzetli oluyo. Ya böyle yazinca uzun oldu galiba,eger kafana yatarsa denersin. Kolay gelsin
Utu nerdeyse bitti cok az kaldi yemek baya kafami kurcaliyo bode ne zamqn gelicegini soylemedi bu hafta da olabilir haftaya dasağol canm başlayayım bende
1haftada 60gr maalesef
mamayı günde 2ye çıkardı canm
15 gün sonra kilo kontrolü var
gözün aydın canm
maşallah abdullaha :)
evet artık babaya ilgi başladı bizde de
akşam emzirmeye çalışıyorum çocuk babasına bakmaktan ememedi boynu kopcak geriye doğru bakmaktan
babadın gitti nasıl mutlu sıpa
benimde işime geliyor
ütüleri dolaba saklardın kesin
temizliğe de kadın gelicekmiş
Bi yemek kalmış panik yapma :)
Kendisi hep acigimi arar zamaninda kizkardesini esime istemis aralarini yspmak icin cok ugrasmis o yuzden hep acigimi arar beni gicik eder yok benim gobegim varmis onun yokmus vay efendim o spor yapiyormus bilmem ne halbuki ben calisiyorum o ev hanimi benden 10 yas buyuk benimle yarisir disunmuyoki onun kendine zaman ayiracak vakti var benim yok daha birsuru seyNiye bu kadar telaş yapiyrsn ki. Eltin geliyor hosgelsin.o nasıl bir elti öyle. Canim lutfen stres yapma.ne olacak sanki
Tesekkur ederimCanım poğaça yapmayı düşünüyorsan
3. Kabartmatozu
2 bardak yoğurt
1 bardak sıvı yağ
Alabildiği kadar un
1 tatlı kaşığı Tuz
Yumurta sarısı üstü için.
Malzemelerin hepsinİ bir kapto yoğur hamur kulak memesi haline gelecek sonra bekletmeden ceviz büklüğümkadar parçalara aıyrıp top haline getipöbirazda bastır elinle üstüne yağlı kağıt serilmiş tepsiye diz yumurta sarısınıda üstüne sür ver fırına.
Parçalar büyük olmayacak birdeçok güzel kızarması gerekiyoe.
aynen canım bizde olamadık bir türlü dun kıyafetlerle 6960 100 gr düştü dr 6860Canim zaten gelişiyor onlar merak etme her kitaba da güven olmuyo Zaten ama oyun kitabı baya hoşuma gitti
Yine 600 gr filan alacak herhalde bu ay, günde 2 kere mama takviyesiyle böyle canım bi 7 kilo olamadık
Sizinki 100 gr düşmüş biZim manyak hemşire 450 gr düştü manyak allahtan ben kilosunu takip ediyorumaynen canım bizde olamadık bir türlü dun kıyafetlerle 6960 100 gr düştü dr 6860
Rica ederim canım tarifi çok kolay tadıda güzel elti derdini ben bişirim ben hamileyken. Banada eltimle kv gelmişti inanırmısın o hamile halimle eksiksiz ikram yaptım arkamdan döylemediği laf kalmamıştı bende birdaha onu evime davet etmedim kv resmen laf arasında biz sana geldik kaçtık senden dedi bana.Tesekkur ederim
Rica ederi canim.Cok tesekkur ederim yanina ne yapiyorsun yemek olarak mi servis ediyordun yoksa cayin yanina mi
Üşenmelerine gerek yok ki...Kizlar en saglikli olan bezsiz ciplak tartmak.. soymaya mi useniyorlar kışın hava soguktu simdi guzel..
Ne yaparsam yapayim benimkide begenmezde iste ben rahat edemiyorum kesin dedikodumu yaparRica ederim canım tarifi çok kolay tadıda güzel elti derdini ben bişirim ben hamileyken. Banada eltimle kv gelmişti inanırmısın o hamile halimle eksiksiz ikram yaptım arkamdan döylemediği laf kalmamıştı bende birdaha onu evime davet etmedim kv resmen laf arasında biz sana geldik kaçtık senden dedi bana.
Birde 8 aylıktım sancı gelip gidiyordu.
Tarifini deniycem cok tesekkur ederimRica ederi canim.
Çayin yanina da servis ediyorum, tabi tatli yada baska cesitlerde yapiyorum, yemeklerin yaninda masaya farklı bir börek olarakta servis ediyorum. Istedigin gibi yapabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?