2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canım poğaça yapmayı düşünüyorsan

3. Kabartmatozu
2 bardak yoğurt
1 bardak sıvı yağ
Alabildiği kadar un
1 tatlı kaşığı Tuz
Yumurta sarısı üstü için.
Malzemelerin hepsinİ bir kapto yoğur hamur kulak memesi haline gelecek sonra bekletmeden ceviz büklüğümkadar parçalara aıyrıp top haline getipöbirazda bastır elinle üstüne yağlı kağıt serilmiş tepsiye diz yumurta sarısınıda üstüne sür ver fırına.
Parçalar büyük olmayacak birdeçok güzel kızarması gerekiyoe.

benim yaptigim ve esimin cok sevdigi bir borek var, lezzetli de oluyor, sigara böreğinden biraz büyük kes yufkalari, kiymayi soganla kavur, maydonoz karabiber pulbiber tuzunu ver, en sonda da 1 caybardagi bulguru sicak suyla ıslat, iyice yumuşayinca kiymaya karistir. Yufkalarin icine harci koyup sar, yumurta ve galetaya batirip kizart. Cok lezzetli oluyo. Ya böyle yazinca uzun oldu galiba, eger kafana yatarsa denersin. Kolay gelsin

Cok tesekkur ederim tarifin icin deniyecegim

Cok tesekkur ederim

Cok tesekkur ederim yanina ne yapiyorsun yemek olarak mi servis ediyordun yoksa cayin yanina mi

Utu nerdeyse bitti cok az kaldi yemek baya kafami kurcaliyo bode ne zamqn gelicegini soylemedi bu hafta da olabilir haftaya da

Niye bu kadar telaş yapiyrsn ki. Eltin geliyor hosgelsin.o nasıl bir elti öyle. Canim lutfen stres yapma.ne olacak sanki
Kendisi hep acigimi arar zamaninda kizkardesini esime istemis aralarini yspmak icin cok ugrasmis o yuzden hep acigimi arar beni gicik eder yok benim gobegim varmis onun yokmus vay efendim o spor yapiyormus bilmem ne halbuki ben calisiyorum o ev hanimi benden 10 yas buyuk benimle yarisir disunmuyoki onun kendine zaman ayiracak vakti var benim yok daha birsuru sey

Tesekkur ederim

Canim zaten gelişiyor onlar merak etme her kitaba da güven olmuyo Zaten ama oyun kitabı baya hoşuma gitti

Yine 600 gr filan alacak herhalde bu ay, günde 2 kere mama takviyesiyle böyle canım bi 7 kilo olamadık
aynen canım bizde olamadık bir türlü dun kıyafetlerle 6960 100 gr düştü dr 6860

Rica ederim canım tarifi çok kolay tadıda güzel elti derdini ben bişirim ben hamileyken. Banada eltimle kv gelmişti inanırmısın o hamile halimle eksiksiz ikram yaptım arkamdan döylemediği laf kalmamıştı bende birdaha onu evime davet etmedim kv resmen laf arasında biz sana geldik kaçtık senden dedi bana.
Birde 8 aylıktım sancı gelip gidiyordu.

Cok tesekkur ederim yanina ne yapiyorsun yemek olarak mi servis ediyordun yoksa cayin yanina mi
Rica ederi canim.

Çayin yanina da servis ediyorum, tabi tatli yada baska cesitlerde yapiyorum, yemeklerin yaninda masaya farklı bir börek olarakta servis ediyorum. Istedigin gibi yapabilirsin.

Kızlar oğlumun pipisinin ucunda kızarıklık var hafifte şiş gibi böyle bir şey yaşayan var mı ne yapmam lazım doktor muayenesinde birsey yoktu doktordan geldikten 5 saat sonra öyle oldu yaaa rota aşısı olduk muayeneden sonra ondan olabilir mi sıcaktan mi oldu acaba ya da iltihap falan olmasın yardimci olun

Ne yaparsam yapayim benimkide begenmezde iste ben rahat edemiyorum kesin dedikodumu yapar

Ek gıdaya geç dedi doktor ek gıdaya geçenler ne veriyorsunuz ne kadar veriyorsunuz . doktor yoğurt meyve puresi yağsız tuzsuz Salça siz çorba dedi. Bugün elma puresi denedim yemedi çıkardı suda içiremiyorum istemiyor yaaa. Doktora sormayı unuttum devam sütü ya da mama vereyim mi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…