2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ay ilâhî:) ınsan etkileniyor.ama zamanında olmus cok sukur

İlk bende puturlu vermedim korktum zamanla daha az cekersin rondodan cnm
Sebzeleride ikiyle basladım alerjı riski oldugu icin sonra 3e cıkarsın sonra 4e.o bıraz bebegıne baglı.ben suan mesela kabak havucla basladım patates ekledim.sora havucun mevsimi gectı onu cıkardım semizotu koyucam ve ırmik ekledım ve tabıkı zeytinyağı.porsıyonlarıda hergun artıyorsun ilk gunler onla doyurmuyosun ve suya baslıyosun kaynamıs sogumus.

Bende üzüldüm duamla destek oluyorum. Bizde de cok meraklilari var.farkli goruslerden.hayirlisi.Allah devletimize dirlik duzen versin.
Amin canım
Canım ne için üzüldügumu yazmadim ki bu sayfada kimseyle siyasi tartışmaya girmem zaten
Canım neyse 9 ay sen bakacaksin bazen mecburiyetler oluyor böyle şimdi kırılsa senin için rahat etmez halbu ki bebeklere ne verirsen yer şeker tuz yağ bunlar sonradan eklenen insanların kendi kendini bağımlı yaptığı lezzetler maalesef:)

Ay iyi ki manti vermemis

canim emerken sagdigin sutten daha fazla oluyormus bence miktar iyi, benim dr da mama dedi ama iste bu hafta deniycem mamasiz, kilo almis mi peki
canim puturlu dene yiyemezse iyice ezersin ama bence yer gecen yazmistinya nektarini yuttu diye, sebzeyi cok az suyla hasla o suyun icinde sebzeyi ez ver, tek meyve sebzeyle baslayacaksin 3 gun ayni meyve sebze olacak alerjisi olup olmadigini anlamak icin, sonra ikinci bir sebzeyi ekleyebilirsin ondan sonra uc dort seklinde, mevsim sebzesi neyse onu vereceksin, bi kasikla baslayip gun gun artiracaksin bir cay kasigi, birden cok verme sindirim sistemi hazir degil cunku, aklina takilan ne varsa sor basit soru diye dusunme canim elimden geldigince yardim ederim
canim masaallah bence iyi almis az degil, masaallah kuzuya benimkide done done oyun halisindan cikiyor:)
KIZIM İLK DEFA BUGÜN TAM DÖNDÜ YUPPİ
masaallah:)%

ayyy kotu olmus cikmis mi canim leke

ayyy ayni esim cok aliyor abur cubur oglumuda alistirdi hain, bende canim buyuk oglumdan 5 kilo kucukten 5 kilo kendi marifetimda 10 kiloyla 7 senede 20 kilo aldim

Günaydın dün yorucu bol kosturmali geçti, hala keyifsizim kafa dağıtmam lazım neyse
Eliptik bisiklete basliyim bugün insaallah spor iyidir:)

bütün bebişler mis gibi süt kokuyor zaten,,,, ben saklıyacağım kıyafetlerini yıkamadan saklıyorum kokusu sinsin, oğluşumun diye,,,,
ben geceleri sürekli yattığı yeri değiştiriyorum, kafasını ince tüllerle siliyorum, birde sadece kısa kollu atlet alttan çıtçıtlı ve uzun kollu bir üst veya sadece uzun kollu bir alttan çıtçıtlı body ile yatıtıroyorum, alt giydirmiyorum son 6 haftadır,,,
ama terleyen bebek gerçekten çook zor,,,

Günaydın kızlarannemler geliyor memlektten perşembe dönerler o günde ben ise başlıyorum geçmişi okuyamadım daha ahmet komando gibi tek kol üzerinde emeklıyor artık koyduğum yere falan çok aşırı dikkat gerekiyor bi bakiyorum salıncak altına girmiş Allah cocuklarımızı korusun hepinize güzel günler

canım yanlış anlama sizin duyarlılıgınızı bılıyorum da herkes bu ara bu yüzden tartısınca burada da bu mevzu yüzünden tartışma olur diye korktum yoksa hepimizin uzuntusu sevinci oldu

amanıın emekledi mi paşa maşallah kuzuma
evet canım küçük komandomuz
Günaydın dün yorucu bol kosturmali geçti, hala keyifsizim kafa dağıtmam lazım neyse
Eliptik bisiklete basliyim bugün insaallah spor iyidir:)
ayy ıyıdırde ben çok eriniyorum eliptik bisiklete ip atlıyorum çok iyi geliyor memeler nasıl sallanıyor

İş maratonun başlıyor demek kolay gelsin canım, masaallah ahmete eymen takipte ahmeti:) amin
canım yanlış anlama sizin duyarlılıgınızı bılıyorum da herkes bu ara bu yüzden tartısınca burada da bu mevzu yüzünden tartışma olur diye korktum yoksa hepimizin uzuntusu sevinci oldu
Yok canım iyi niyetini biliyorum dostlarla siyasi muhabbet yapmam sonu kötü oluyor:) elimde değil moralim bozuk ablamda kızdı dün delimisin sütün etkilnecek diye, tepkisiz kalamiyorum birde eşimle en iyi anlattığımız konu siyaset ay neyse canim sagolasin

evet canım küçük komandomuz
ayy ıyıdırde ben çok eriniyorum eliptik bisiklete ip atlıyorum çok iyi geliyor memeler nasıl sallanıyor
Sorma canim bende eriniyorum napiyim mecburum bari totom kuculsun gobek hareketi yapamiyorum ayy yok ip atlayamam bu klioya ayaklar dayanmaz

Nego S Sevdeangel sagolun kızlar ..
sizce bugün sadece kabak mı vereyim yoksa patates ile beraber mi vereyim malum havuç mevsimi geçti?
bir de alerjisi olduğunu nasıl anlıyoruz ben ne verirsem ağız kenarında küçük sivilce gibi kırmızılıklar oluyor dün yoğurt vermiştim mesela yine olmuş

Canım bende atlet çıtçıtlı. Kısakollu badi bide üst giydiriyorum bundan az giydirenem bixim ev serin biraz özellikle yatak odası.

alerji belirtisi dediğin kızarıklıklar yoğurt verince takip et, sade kabakla başla canım

Günaydın etkenden uyanan fedakar anneler:))
Dün akşam bizim abdullah paşa bizi çok şaşırttı artık iyice anne babayı tanıyor.
Eşim gelince abdullah hep onun yanına gitmek istiyorfu ama dün akşam eşim sigara içmeye gitti bir baktım bizimki dudaklarını büküpağlamaya başladı
Eşimde bir havalandıkİ Sormyın:))

Kizlar merhaba panik icindeyim eltim gelicekmis kendisi kayinvalideden de beterdir hos benim kayinvalidem dunyalar tatlisi bi kadindir cok iyidir. neyse ev fena halde cok daginik ve pis utuler bi tarafta nasl duzeltirim ne yapabilirim diye dusunurken hemen aklima geldi iki tane yardimci bayan cagirdim eve yarin gelip temizliyecekler bende bu gun utumu bitirebilirsem ki yaklasik 7-8 makine kadar halledicem insalkah simdi bana yardimci olun cok pratik zaman kaybettirmeyen ama gosterisli yemek pasta ve kahvaltilik tarifleriniz varsa paylasabilirseniz cok sevinicem

alerji belirtisi dediğin kızarıklıklar yoğurt verince takip et, sade kabakla başla canım
Tamam cnm az once 1-2 cay kasigi elma rendesi verdim..
bir de suyu sise suyu verebilirsin direk bana dedi dr. Kaynatilmis vermiyorum .

Kizlar biberon, kaşık temizligi icin sıvı bitkisel bi temizleyici aldim sizler ne ile temizliyosunuz, kaynar suda bekletiyodum normalde bazilari yagli oluyor içime sinmiyor..

Cnm utuyu dolaba kaldir istersen onun yerine acil işlerin varsa halledebilirsin.ben oyle yaptim gecen hafta kakabalik misafirim geleceği zaman. .
cikolata topu tarifim var seversen hazır gibi oluyo..Firin calismiyo bi gun onceden yapabilirsin pratik..
1 pkt sivi krema,80 gr sütlü cikolata,40 gr bitter çikolata, 1 adet dankek kakaolu kek.(baska marka da olur)
keki elinle parcala iyice..
Sivi kremanin icine çikolataları kir ve ocakta karistir surekli, cikolatalar eriyip cok hafif kaynayinca ocagi kapat.
karışımı kekin icine dok ve iyice yedir.
1 gece buzdolabinda bekletip ertesi gun yuvarlak top yap hindistan cevizine bula. (18-20 adet cikiyor)

Canım bende atlet çıtçıtlı. Kısakollu badi bide üst giydiriyorum bundan az giydirenem bixim ev serin biraz özellikle yatak odası.
Cnm ben tek uzun kollu giydiriyorum, kisa kolluda kollari buz gibi oluyo korkuyorum..
buna ragmen islak kalkiyo ustune de ince bi ortu ortuyorum..
Uyaninca ustune bi yelek giydiriyorum..
gece filan emzirmeye kalkinca mendil koyuyorum. .
L leble bebis kıyafetleri kokmuyor evet ama dun tvde bi uzman muhakkak yıkayıp kaldirin guveler ten kokusuna gelir demisti. .
ben de buna istinaden kuculenleri vakumlu posetlere koymadan once çamaşır aralarina file içinde sabun rendeleyip koydum

Kolay gelsin canım. Meyveli irmik pastası var uzun uzun tarifini yazmiyim malum diyet yapmaya çalışanlarımız var canı çekenler olabilir Oktay ustanın sayfasında vardı tarifi ben iki ayrı misafirime yaptım çok beğendiler yaz icin de ideal yapımı da pratik. Salata olarak seriyi arpa veya tel farketmez pilav gibi pişirip içine ne bulursan garnitur kornison vs atabilirsin doyurucu oluyor. Yemek olarak da istediğin birşeyin( sebze et tavuk) üzerine besamel sos döküp şık bir sunum yapabilirsin . Besamel sosla irmigi aynı anda pişirip vakit kazanıyorum ben

sağol canm başlayayım bende

1haftada 60gr maalesef
mamayı günde 2ye çıkardı canm
15 gün sonra kilo kontrolü var

gözün aydın canm
maşallah abdullaha :)
evet artık babaya ilgi başladı bizde de
akşam emzirmeye çalışıyorum çocuk babasına bakmaktan ememedi boynu kopcak geriye doğru bakmaktan
babadın gitti nasıl mutlu sıpa
benimde işime geliyor

ütüleri dolaba saklardın kesin
temizliğe de kadın gelicekmiş
Bi yemek kalmış panik yapma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…