Canım çok huzursuz oldum bu sene denemek istiyorum eşim yok diyor içim daralıyor ondan çok taktım
sağol canım artmaya başladı çok şükür, humanayı bırakma canım iç ben bıraktığıma pişman oldum
ahh uyku uyku bu günlerde uykusuzluk yüzünden çok sinirliyim
canım ya takma desemde üzülüyor insan ama daha bu başlangıç o kadar çok kıyaslamayla karşılaşacaksın ki bu hafif kalacak, üzülüyorum d ediğin halde kıyaslamaya devem edenler olacak benim gibi takmamayı başaramıyorsan sende o insanların zayıf noktasından vuracaksın o zaman susuyorlar, hem eymende 3350 doğdu ilk ay 1 kilo 700 gr aldı 5100 oldu sonraki aylar normal almaya başladı o kadın hep öyle gidecek sanıyor, hem sadece emzirdiği ne malum bazısı süt yettiği halde kilo için mama veriyor çok gördüm
inşallah hep sakin olursun canım zaten koşturuyorsun iki çocukla Allah iki kere kolaylık versin sana
elimde olmadan üzüldüm canım reglide yakınya alınganlığım sinirim üstümde:)
ha ha hay bende aynı düşündüm:)
sağol canım rahatlattınız beni
aynen canım bazıları bencil oluyor öylelerine anladığı dilden konuşmak lazım
canım çok geçmiş olsun, sende yazınca ben iyice şüphelendim şimdi eymenden çünkü kilo alımı durdu verecek diye korkuyorum sütüm arttığı halde değişmedi

pazartesi bende aile hekimine gidip tahlil yaptırayım hem eyemen hem abisine, abisi için iğne kullandık geçen sene bu zaman bu sebepten
olsun canım iyi ki yazdın aslında mantıklı her gün birini içsemde olabilir, kv ye bakalım eğer çok artmazsa diyicem:)
canım bende denemek istiyorum içim rahat etmiycek,
@bestemeste yazmış bir tarif o yazınca aklıma geldi, beyaz banyo sabunu var ya ondan minik bir parça sütyeninin içine koy canım o şişliği ağrıyı alıyormuş, görümcem dedi yeni kızını sütten kesti çok şişmiş ağrımış memesi öyle yapınca inmiş
canım ısırınca çok zor ama tepki verme oyuna çevirir hep ıstırır
iyi tatiller canım:) ek gıda da bende öyle başlamayı düşünüyorum
ayy maşallah süphanalllah çok çok sevindim canım inşallah hep böyle devam eder, bende ramazandan sonra inşallah artık deniycem bu yöntemi
canım kv de alınabilir ama lütfen izin verme çok erken ağır gelir kızına
Allah kabul etsin canım, ek gıdaya başladın sen hadi hayırlısı:)
aynen aynı yerdeyiz:)
canım giyinme ve yıkama konusunda sen biraz daha rahat ol çünkü çok sıcak bir yerdesin ablamlar askılı giydiriyor senin o taraftalar, bu kadar korunaklı büyütürsen çok sık hastalanır miniğin
canım kaşık maması benimde aklımda kilo için, malum mamayı almıyor asla
ayy pınar benim gibi sabah 5 te kalkacağını bilsen uyurdun
canım aynen benim oğlumda öyle, büyüme atağı 6. ayda oluyor daha önceye de sarkabiliyormuş büyüme atağı sanırım, dişte düşündürüyor tabi, kusma bizde de var bu ara, çok sık emziriyorum o yüzden kusuyor benim ki
ha ha hay eski eflal olsa gelirdi yardıma
aynen ya işi yapmayınca rüyamda yapıyorum
gönlüne göre dr bulmana sevindim darısı başıma:)
benimkide kusuyor canım yediklerinden olmasın seninki
gece kuşu minik kuzun
canım aynen büyük oğlum geçen sene öyle oldu sadece kusuyordu özele gittik sadece kan tahlili alıp oğlumu ağlata ağlata serum verdiler, geçmedi devlette ki dr umuzu bulduk, idrar istemediler mi dedi yok dedik kusan çocuğa idrar tahlili istenmez mi enfeksiyon en büyük ihtimal dedi ki öyle çıktı kültürde de bir sürü antibiyotiğe bağışıklık kazandığı çıktı mecburen iğne vermiş geçmezse hastaneye yatırıcaz demiş çok şükür geçmişti, benim oğlum kakasını tutuyordu 10 gün o yüzden olmuştu enfeksiyonu
canım bak test yap diyorum:) ahmetide yerim
benim kuzuda ben öptükten sonra yanağıma değdiriyor dudaklarını
bilemedim ki canım