2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
daha yenı benım bebe bı kaka yapmıs kafasına kadar hemen banyo yaptırdık yoruldum acıktım bugun ıftarı esım hazırlayacak ben rahatım :) yorgunluk ve aclık var sutum var cok sukur Sabah bbı evı supurdum aksamda banyoyu temızlemem lazım off bu banyo temızlemekten sınır oluyorum hıc sevmıyrm :KK51:hava kapalı ramazanla bırlıkte hepten eve kapandık normalde haftada bı gun ılceye gıderdık sımdı oda yok gonlumde kapalııı :mad:

Hayırlı sahurlar kızlar

okudum hep ama yazamadım

dun iftardan sonra acile götürdüm oğluşumu antibiyotik başladık maalesef :KK43:

genel durumu bugün daha iyiydi pis çocuklar gibi burnu akıyor :)

Allahım bebişler hasta olmasın nolur
Geçmiş olsun canım bebekler hasta olunca hayat insan için duruyor gerçekten...

Hayırlı sahurlar kızlar

okudum hep ama yazamadım

dun iftardan sonra acile götürdüm oğluşumu antibiyotik başladık maalesef :(

geçmiş olsun canm ins bi an önce iyileşir ahmet arhanımız adasımız pis olur mu pek sevımlıdır o şimdi

Günaydınlar güzel anneler ve tatlı bebıslerı biz kaka nobetine uyandık geri uyuyacagızx ins :D hava güzel olsun iftara pikniğe gidelim ya yağmur hergün :( ne tatlılar ya vakit çok çabuk geçiyor kizimin resimlerine baktım da çok özledim bebrklıgını... Bü arada masallah oğlum hiç durmuyor kedi gibi durup kollarını güçlendiriyor öne doğru atlayıp emeklıyor ve cıngırak sallamayı çok seviyor sizinkiler neler yapıyor

Hayırlı sahurlar kızlar

okudum hep ama yazamadım

Cok gecmis olsun cnm ben de merak ediyordum sizi. .
bi an önce toparlar insallah .
Günaydınlar güzel anneler ve tatlı bebıslerı biz kaka nobetine uyandık geri uyuyacagızx ins :KK70: hava güzel olsun iftara pikniğe gidelim ya yağmur hergün :KK43: ne tatlılar ya vakit çok çabuk geçiyor kizimin resimlerine baktım da çok özledim bebrklıgını... Bü arada masallah oğlum hiç durmuyor kedi gibi durup kollarını güçlendiriyor öne doğru atlayıp emeklıyor ve cıngırak sallamayı çok seviyor sizinkiler neler yapıyor
masallah cnm Ahmet beye..:nazar::nazar:
benim minik hala kucak gezmelerinde
dun gece epey serindi esim kisa kollu yatiralim dedi aklina uydum pismanim umarim hasta olmaz..
bu arada 29-30 haziran tatil diye okudum seminerler bitiyor cuma günü, pztsi kadin dogum doktoruma gidicem 5 gun rapor umarim verir, vermezse bi daha asla gitmem yüzüne söyleyip cikarim hic rapor almadim ondan dogumdan bu yana..:KK11:

dun gece epey serindi esim kisa kollu yatiralim dedi aklina uydum pismanim umarim hasta olmaz..
bu arada 29-30 haziran tatil diye okudum seminerler bitiyor cuma günü, pztsi kadin dogum doktoruma gidicem 5 gun rapor umarim verir, vermezse bi daha asla gitmem yüzüne söyleyip cikarim hic rapor almadim ondan dogumdan bu yana..:KK11:
aa bilmiyordum canım çok sevindim tatile son beş gün yani versin bi zahmet ya ne olacak ..hasta olmaz korkma canım orası antalya :D kızlar biraz daha geç remeklıyor kızım 7.5 alıştı bu beş buçuk dusun yani 6 bitecek az kaldı

tatlım,,, sen daha iyi bilirsin ama böyle insanlarla ne yazık ki hep karşılaşıcaksın,, şimdi kilosunu karşılaştırıcak sonra yürümesini, emeklemesini, konuşmasını, daha sonra okul olaylarında v.s.
benim oğlum kilosu boyu iyi şükür, benim KV bile karşılaştırdı bebeğimi bilmem kimin bebeği ile,,, ilk çok üzüldüm ama anladım ki bu hep olucak,,,,bende kulaklarımı tıkayıp hı hı deyip geçiyorum sana da tavsiye ederim,,,
sende kulaklarını tıka,, hı hı de geç,, tatlım,,
Haklısın canım ama tam takıntım olan konuda yorum yapınca bozuldu sinirlerim ileride fazlasıyla karsilasacagimizi düşünce hakket en kulakları tıkamak lazim yoksa çekilmez

Selam kizlar. Biz kizimla annemlere geldik. Uzun bir sure kalacagiz. Burasi deniz kenari. Ilk defa denize soktuk cimcimemi cok sevdi. Daha ayaklarini sokar sokmaz cildirdi. Ayaklarini bir cirpisi var gormeniz lazim. bu arada her yeri isilik oldu sicaktan. Umarim tuzlu su gecirir.
Pazartesi doktora gittik 6. Ay kontrolune gidemeyecegimi soyledim. Ek gida icin on bilgilendirme yapti. Ilk on gun sadece sebze, sonraki on gun yogurt eklenecek dedi. Meyveyi ek gidaya basladiktan 20gun sonra vermeye basla dedi. Meyveyle baslarsan sebzeler tatsiz gelir cok zorlanabilirsin yedirmekte dedi. Bana cok mantikli geldi.
hihami hihami bebegin ne zaman dogdu bilmiyorum ama kilosu kiziminkiyle neredeyse ayni. Ben hic kafama takmiyorum. Daha dogrusu bana tombis bile geliyor. Doktorum da kilosu cok iyi diyor her seferinde. Bence sen de stres yapma ve kulaklarini da tika cahil insanlarin gereksiz laflarina.
23 Ocak doğumlu canim . 2 ve 3 ay arasında az aldı o zamandan beri taktım dr ların Bana da iyi demesine ragmen .
Merhaba anneler

Hayırlı Ramazan'lar herkese.. Tutanlara Allah kolaylık güç kuvvet versn..

Birkaç gündür bebeğim az çiş yapıyordu doktor benim 4 tl gibi su içmem gerektiğini yazın geldiğini terlediğimizi vurguladı. Sizin de aklınızda olsun..

15 gün slnra altıncı ay kontrolümüz var kan ve idrar tahlili olacak. Ona göre Demir hapına başlanacak. Inş gerek kalmaz.. Ek gıda için aceleci olmayacağımı söyledim doktora, tebrik etti en Güzeli her şeyin zamanı var dedi. Benimle aynı düşünmesi beni mutlu etti:)

M miss_curious canım bir dahaki doktor randevune bebeğimi hep giydirdiğin gibi giydirerek git yanına da giydirmek istediğin kıyafetleri al. Doktor bunlar fazla derse Çıkışta da ince Olanları giydirir hem de doktora sorarak onayını alırsın ben 4. Ay kontrolünde öyle yapmıştım. Daha doğrusu doktor görür Görmez çok fazla Demiş birlikte azaltmıştık.
Bir de sen İngilizce öğretmeniydin sanırım yabancı kaynaklardan ek gıda hakkında bilgi alabilirsin çok güzel araştırmalar va.. Tarhana en son verilecek çorbalardan içinde salça domates vs var Bebeğin Alerjik olabilir vs. Ağır bir çorba...

hihami hihami canım hamilelik boyunca burada bebeklerin kg konuşulurdu hiç takmadım Allah bilir nasıl doğacağını dedim. Minnacık bi kızım Doğdu :)
2 küsür kızım yeni doğmuştu ve bi arkadaşım hastane ziyaretinde o kocaman bebek tıpkı celine( başka bi arkadaşımızın kocaman Doğan bebeği) gibi diyip durdu:)) o zaman Anladım ki insanlar atıyor hiç takmamak Lazım :) ben hiç bebeğimin kilosunu boyunu vs konuşmuyorum çünkü bu onun bilgileri. Elimden geleni yapıp emziriyorum gerisi Allah Kerim.. Bir de kilo değil Bağışıklık sistemi önemli sağlıklı olnaları buna bağlı. Hiç takılmamanı tavsiye ederim.
İçimden hep böyle söylememe rağmen kendim farklı davranıyorum Canım. Bi de etrafımda hep hemen hemen aynı zaman doğumlu bebekler var hepsi de bizimkinden tombis çıkınca kayıtsız kalamadım sanirim . Boy kilo paylasimina ben de karşıyım Aslında ama burada yazdıktan sonra kızların yorumlarıyla rahatladım

Canım çok huzursuz oldum bu sene denemek istiyorum eşim yok diyor içim daralıyor ondan çok taktım

sağol canım artmaya başladı çok şükür, humanayı bırakma canım iç ben bıraktığıma pişman oldum

ahh uyku uyku bu günlerde uykusuzluk yüzünden çok sinirliyim

canım ya takma desemde üzülüyor insan ama daha bu başlangıç o kadar çok kıyaslamayla karşılaşacaksın ki bu hafif kalacak, üzülüyorum d ediğin halde kıyaslamaya devem edenler olacak benim gibi takmamayı başaramıyorsan sende o insanların zayıf noktasından vuracaksın o zaman susuyorlar, hem eymende 3350 doğdu ilk ay 1 kilo 700 gr aldı 5100 oldu sonraki aylar normal almaya başladı o kadın hep öyle gidecek sanıyor, hem sadece emzirdiği ne malum bazısı süt yettiği halde kilo için mama veriyor çok gördüm

inşallah hep sakin olursun canım zaten koşturuyorsun iki çocukla Allah iki kere kolaylık versin sana

elimde olmadan üzüldüm canım reglide yakınya alınganlığım sinirim üstümde:)

ha ha hay bende aynı düşündüm:)

sağol canım rahatlattınız beni

aynen canım bazıları bencil oluyor öylelerine anladığı dilden konuşmak lazım

canım çok geçmiş olsun, sende yazınca ben iyice şüphelendim şimdi eymenden çünkü kilo alımı durdu verecek diye korkuyorum sütüm arttığı halde değişmedi:KK43: pazartesi bende aile hekimine gidip tahlil yaptırayım hem eyemen hem abisine, abisi için iğne kullandık geçen sene bu zaman bu sebepten

olsun canım iyi ki yazdın aslında mantıklı her gün birini içsemde olabilir, kv ye bakalım eğer çok artmazsa diyicem:)

canım bende denemek istiyorum içim rahat etmiycek, @bestemeste yazmış bir tarif o yazınca aklıma geldi, beyaz banyo sabunu var ya ondan minik bir parça sütyeninin içine koy canım o şişliği ağrıyı alıyormuş, görümcem dedi yeni kızını sütten kesti çok şişmiş ağrımış memesi öyle yapınca inmiş

canım ısırınca çok zor ama tepki verme oyuna çevirir hep ıstırır

iyi tatiller canım:) ek gıda da bende öyle başlamayı düşünüyorum

ayy maşallah süphanalllah çok çok sevindim canım inşallah hep böyle devam eder, bende ramazandan sonra inşallah artık deniycem bu yöntemi

canım kv de alınabilir ama lütfen izin verme çok erken ağır gelir kızına

Allah kabul etsin canım, ek gıdaya başladın sen hadi hayırlısı:)

aynen aynı yerdeyiz:)

canım giyinme ve yıkama konusunda sen biraz daha rahat ol çünkü çok sıcak bir yerdesin ablamlar askılı giydiriyor senin o taraftalar, bu kadar korunaklı büyütürsen çok sık hastalanır miniğin

canım kaşık maması benimde aklımda kilo için, malum mamayı almıyor asla

ayy pınar benim gibi sabah 5 te kalkacağını bilsen uyurdun:KK70:

canım aynen benim oğlumda öyle, büyüme atağı 6. ayda oluyor daha önceye de sarkabiliyormuş büyüme atağı sanırım, dişte düşündürüyor tabi, kusma bizde de var bu ara, çok sık emziriyorum o yüzden kusuyor benim ki

ha ha hay eski eflal olsa gelirdi yardıma:KK45:

aynen ya işi yapmayınca rüyamda yapıyorum:KK70:

gönlüne göre dr bulmana sevindim darısı başıma:)

benimkide kusuyor canım yediklerinden olmasın seninki

gece kuşu minik kuzun:KK46:

canım aynen büyük oğlum geçen sene öyle oldu sadece kusuyordu özele gittik sadece kan tahlili alıp oğlumu ağlata ağlata serum verdiler, geçmedi devlette ki dr umuzu bulduk, idrar istemediler mi dedi yok dedik kusan çocuğa idrar tahlili istenmez mi enfeksiyon en büyük ihtimal dedi ki öyle çıktı kültürde de bir sürü antibiyotiğe bağışıklık kazandığı çıktı mecburen iğne vermiş geçmezse hastaneye yatırıcaz demiş çok şükür geçmişti, benim oğlum kakasını tutuyordu 10 gün o yüzden olmuştu enfeksiyonu

canım bak test yap diyorum:) ahmetide yerim:KK46:

benim kuzuda ben öptükten sonra yanağıma değdiriyor dudaklarını

bilemedim ki canım
Takmamaya çalışıcam Canım artık bundan sonra. O gün özellikle cevap vermedim taze anne sonuçta heyecanlı filan hevesini kırmayayım dedim ama benim sinirim bozuldu işte.

Selam kızlar dün iftara misafirlerim vardı dun anca bildirimlere bakabildim bi ara alıntı yaptım anca bugün cevap yazdım kaç gün önceki olaya :KK53: İftar güzel geçti korkuyordum bebekle nasıl olacak diye oğlum tam bi melekti anakucaginda oturttum yanımıza arkadaşın 1.5 yaşındaki kızı taciz edince mama sandalyesine aldık tabi bunların hepsi yemek odasına taşındı :KK53: Mama sandalyesinde 10 dk filan oturuyor eline oyuncaklar vererek süreyi uzattım biraz böylece rahat yemek yiyip servis yapabildik . Yemekten sonra emzirdim tam uykuya dalacakti yine odaya girip çıkanlar yüzünden uykusu kaçtı uyku saatini 1 saat filan geçti sonra esim uyuttu yukarıya yerine yatırdık bizimki aynı katta çocuk sesinden uyuması mümkün değildi. Misafir iyi hoş da çocuğuyla ilgilenmeyen misafir biraz geriyo beni ev şu an savaş alanı gibi. Dağınıklık toplanır da bar sandalyemin yükseklik ayarını yapan çubukları çıkarmışlar ve yerini de bilmiyorum bakalım hangi odadan cikacak:KK48: bi de küçücük çocuğunun eline pide verdi arkadaş çocuk geze geze yedi en sinir olduğum şey kendi evinde de çok titizdir bana gelince böyle yapıyo. Ayy amma şikayet ediyorum bugünlerde ilgi alanlarim daraldı insanlara sarıyorum galiba mazur görün kızlar beniiii :KK3: Yine de misafir güzeldir deyip noktayı koyuyorum .

Hayırlı sahurlar kızlar

okudum hep ama yazamadım

Çok geçmiş olsun canim insanlar iyileşir bir an önce

Geçmiş olsun canım bebekler hasta olunca hayat insan için duruyor gerçekten...

geçmiş olsun canm ins bi an önce iyileşir ahmet arhanımız adasımız pis olur mu pek sevımlıdır o şimdi

Çok geçmiş olsun canim insanlar iyileşir bir an önce

COOK gecmıs olsnn

sağ olun teyzeleri dun akşamdan beri daha iti ateşi yok halsizliğide geçiyor sanki çırpınmaya başladı yine:) burun akıntısı kaldı şimdilik

sabah antibiyotiği verdim çok fena şekilde kustu tekrar verdim yine kustu
vermedim bende ne yapmak lazım acaba

sağ olun teyzeleri dun akşamdan beri daha iti ateşi yok halsizliğide geçiyor sanki çırpınmaya başladı yine:) burun akıntısı kaldı şimdilik

sabah antibiyotiği verdim çok fena şekilde kustu tekrar verdim yine kustu
vermedim bende ne yapmak lazım acaba
ayy canım benım antıbıyotıgı emzırdıkten bı saat sonar verdın mı bızde oyle olmustu ebe bı saat sonra ver dedı cıdden ıse yaradı

Bizim üst kattaki komşular evi yıktılaar eemen yaa kadının iki çocuğu var biri iki yaşında biride altı aylık kadın evlendiğim güne lanet olsun diyip duruyor..
Benimde ikinci çocuğum olursa böylemi olacak :KK53: gözüm korktu resmen abdullahtan bu yana ikinci çocuğu yapmadan önce iki kere düşünürdüm şimdi kadın sayesinde on kere düşünüyorum allah kadının yardımcısı olsun vallahi:KK17:

Kızlar merhaba.oğlumun elleri ayakları cok terliyo su gibi.sizinkilerde de varmı öyle bir durum

Back
X