canım git dollet biz kız buyuyelı kavga edemiyoruz az sesimizi yukseltsek kavga etmeyin diyorağız tadıyla kavga da yok
dikkat etmedim canım,öyle deneyeyim birdeayy canım benım antıbıyotıgı emzırdıkten bı saat sonar verdın mı bızde oyle olmustu ebe bı saat sonra ver dedı cıdden ıse yaradı
canım 3defa içti öncesindee mümkün değil o zaman
canım çok geçmiş olsun bu aralar bebişlerimiz benziyor kilo durumu hastalık, benimkide iyice öksürmeye başladı bir kere antibiyotik kullandık yine kullanmaktan korkuyorum artmasa keşkekuzularımız iyi olur inşaallah
canım piknik iyi olur bizde bahçede yapıyoruz iftarı nefes alıyorum tabi kem gözlü kaynım dursa oğluma sarmasa daha huzurlu olucamoyy ahmeti yiyip bitiricem az kaldı:) sıra bizimkinde sanırım, şimdilik tırtıl kendisi
herkes ince değil canım amaaan canları sağolsun hastalık yüzünden olmadığı sürece kiloyu takmamak lazım gerçekten
ayyyy çatlama sebebi sinir krizi sebebisorumsuzlar çok zro canım ya bende gamsız anne olamadım arkamdan konuşurlar diye ödüm kopar, bir şeyi de farkettim gamsız anneler ve çocuklar çok daha mutlu
canım hiç içmediyse vermesende bir şey olmaz ama içtiyse antibiyotik biliyorsun yarım bırakılmaz, kaşık maması kullanıyorsan ona kat ver
ahhh canım sana bir şey diyeyim, gurbetteyken henüz büyük oğlum yoktu üst komşum canım gibi çok severim kendisini hala görüşürüz telefonda, o bağırırdı kızına ama kızı nasıl huysuzdu ağlardı hep babası gideceği zaman yıkardı apartmanı, o bağırdıkça ne bağırıyor ki derdim ahhhh demez olaydım bende bağırıyorum maalesef kınadığım şeyi yaşıyorum, nerden kınadım diyorum şimdi, o kadının eşiyle ya da kv vs. ile kesin sorunu vardır mutsuzdur ondan çok bağırıyordur kendimden biliyorummutlu kadın=mutlu eş demek, sen öyle olmazsın yani
( sen kınadın demiyorum bu arada yanlış anlama)
canım direk söyleseniz küserler mi acabaBizden durumlar, miniğimin burnu tıkanıyordu açıyorum aynı ve öksürüğü arttıüzgünüm antibiyotik kullanmak istemiyorum, sık emziriyorum ama canı da istemiyor, su vermeyi düşündüm öksürük için
Kaynım eltim sıktı ama akıl almam lazım:) bahçede bütün aile iftar yapıyoruz biz, eymeni yarım saat önce indirip pusette uyutuyorum, biliyorsunuz sevmiyordu puseti güç bela alıştı, ilk gün süper uyudu, eltim çıkmadı çocuğu uyttuğu için bizle yapmıyor, kaynım çıkıyor bahçeye, kilosunu hala söylüyor sinir olsamda alıştım, bu seferde benim miniğin o saat artık akşam uykusu saati haliyle ara ara uyandı ama güzel uyudu, çay içiyorduk kaynım gitmişti geldi yaaa bu arabada ne güzel uyuyor dedidedi ve sonuç o gece sabaha kadar zor uyuttum, ertesi gün yani dünde bahçede pusette uyumadı yemeği yiyip mecburen eve çıktım ben napıyım kızlar bahçede iftar süper oluyor sohbet vs. huzur buluyorum ama bebeğim söz konusu ben bunlar yüzünden çıkmıyım mı napıyım, kv sürekli okuyor eşime okutuyorum ben okuyorum ama inanın onlar ne zaman görse bir şey dese oğlum çok huzursuz oluyor kv bile gıcık bu duruma siz düşünün, açık hava eymenede iyi geliyor bıraksalar
evet canım bende de güzel gidiyor şimdilikOruc iyi gidiyor halsizlik var.hele dun kv deydik başım cokkk fena agridi bi kestirdim 5 10 dk da biraz gecti agrisi.... gece uykum nerdeyse hic yok.iftardi ortalığı topla namaz kil cay bile icemiyrum oglus uyusun filan derken 1:00de yatiyrum 2:00de sahur için kalkoyrum.tabi Abdullah saat badi uyaniyo ona kosturuyrum tejrar namazı kilip yatıncaya dek saat 4:30 5:00 oluyor ve Abdullah 6:30 da kalkti altini üstünü degistim.sonra cok fenayim bogazim yaniyo yorgunluk pes ettim esim 10:00 a kadar oyaladi ben yattim bir saat filan.12 bucukta kalkjtik sanarsin ogleye kadar uyudum gozlerimi acamiryrm ki...okumalarım I yapamiyrum ufak tefek derken hic isim bitmiyor.ramazan zorlu gececek gibi...
muhammed Yusuf da ateslenmıs oksuruyordu sute kattım bıberonla verdım anaaam bı kustu korktum fıskırarak boyle. ebeye sordum emzırdıkten 1 saat sonar ver dedı kusma kesıldı tabıdikkat etmedim canım,öyle deneyeyim birde
Evet canım çok zor maddi manevi yıpranıyor insam ama abdullahı kucağıma aldıktan sonra herşeyi unuttum daha doğrusu hamile kaldıktan sonra :)) yok canım ikiz yapmaya cesaretim yok ilki zaten çift embriyo yaptık bi tane tuttu şimdi cesaret edemem...aysimason cok sukur bebegın olmus tup bebek cok zor bı uygulama dıye bılıyorum. ayyy ıkıncı bıdık belkı ıkız olur
benım amcamlar 3 kez denedı olmadı yengem amcamdan buyuk 46 yaslarında cok uzulmustu allah tum olmayanlara versn ınsallah :) bırın zorlugunu gordum ıkı bebeyle yapamam dıyosun haklısın valla taker taker gelsınler anacımEvet canım çok zor maddi manevi yıpranıyor insam ama abdullahı kucağıma aldıktan sonra herşeyi unuttum daha doğrusu hamile kaldıktan sonra :)) yok canım ikiz yapmaya cesaretim yok ilki zaten çift embriyo yaptık bi tane tuttu şimdi cesaret edemem...
Aklıma şöyle geldi:Bizden durumlar, miniğimin burnu tıkanıyordu açıyorum aynı ve öksürüğü arttıüzgünüm antibiyotik kullanmak istemiyorum, sık emziriyorum ama canı da istemiyor, su vermeyi düşündüm öksürük için
Kaynım eltim sıktı ama akıl almam lazım:) bahçede bütün aile iftar yapıyoruz biz, eymeni yarım saat önce indirip pusette uyutuyorum, biliyorsunuz sevmiyordu puseti güç bela alıştı, ilk gün süper uyudu, eltim çıkmadı çocuğu uyttuğu için bizle yapmıyor, kaynım çıkıyor bahçeye, kilosunu hala söylüyor sinir olsamda alıştım, bu seferde benim miniğin o saat artık akşam uykusu saati haliyle ara ara uyandı ama güzel uyudu, çay içiyorduk kaynım gitmişti geldi yaaa bu arabada ne güzel uyuyor dedidedi ve sonuç o gece sabaha kadar zor uyuttum, ertesi gün yani dünde bahçede pusette uyumadı yemeği yiyip mecburen eve çıktım ben napıyım kızlar bahçede iftar süper oluyor sohbet vs. huzur buluyorum ama bebeğim söz konusu ben bunlar yüzünden çıkmıyım mı napıyım, kv sürekli okuyor eşime okutuyorum ben okuyorum ama inanın onlar ne zaman görse bir şey dese oğlum çok huzursuz oluyor kv bile gıcık bu duruma siz düşünün, açık hava eymenede iyi geliyor bıraksalar
inşallah canım hakımızda hayırlısı neyse o olsunbenım amcamlar 3 kez denedı olmadı yengem amcamdan buyuk 46 yaslarında cok uzulmustu allah tum olmayanlara versn ınsallah :) bırın zorlugunu gordum ıkı bebeyle yapamam dıyosun haklısın valla taker taker gelsınler anacım
Ben olsam açık açık söylerdim canım bak dün böyle dedin gece uyumadı diye bazı tipler de çocuğunun huysuzluguyla övünür bakın ben ne zor çocuk büyütüyorum demek için mi neyse artık sizinkiler de o türden galibaBizden durumlar, miniğimin burnu tıkanıyordu açıyorum aynı ve öksürüğü arttıüzgünüm antibiyotik kullanmak istemiyorum, sık emziriyorum ama canı da istemiyor, su vermeyi düşündüm öksürük için
Canim bende bu ara o tiplerle cok karsilastim, benimki soyle uyumuyor, boyle yaramaz, sanki uyumamasi yememesi icmemesi marifetmis gibi..Ben olsam açık açık söylerdim canım bak dün böyle dedin gece uyumadı diye bazı tipler de çocuğunun huysuzluguyla övünür bakın ben ne zor çocuk büyütüyorum demek için mi neyse artık sizinkiler de o türden galiba
yarın öyle yapayım canım çok sağolmuhammed Yusuf da ateslenmıs oksuruyordu sute kattım bıberonla verdım anaaam bı kustu korktum fıskırarak boyle. ebeye sordum emzırdıkten 1 saat sonar ver dedı kusma kesıldı tabı
şimdi hasta değil demi canım,bebeğinmuhammed Yusuf da ateslenmıs oksuruyordu sute kattım bıberonla verdım anaaam bı kustu korktum fıskırarak boyle. ebeye sordum emzırdıkten 1 saat sonar ver dedı kusma kesıldı tabı
canım bazı ilginç tipler nazar deg,esin diye çocuklarının hep olumsuzluklarıni anlatırlar güya çok akıllılar yaCanim bende bu ara o tiplerle cok karsilastim, benimki soyle uyumuyor, boyle yaramaz, sanki uyumamasi yememesi icmemesi marifetmis gibi..
Gunaydin canim.kalasini yapmiyor mu.Günaydınlar herkese kaka nobeti başladı yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?