2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ayy canım benım antıbıyotıgı emzırdıkten bı saat sonar verdın mı bızde oyle olmustu ebe bı saat sonra ver dedı cıdden ıse yaradı
dikkat etmedim canım,öyle deneyeyim birde

canım 3defa içti öncesinde
antibiyotik bitirilmeli doğru söylüyorsun
bitmese nolur acaba
bide calpol ver demişti 2gun bugün hiç ateşi yoktu vermedim onuda
canım direk söyleseniz küserler mi acaba

evet canım bende de güzel gidiyor şimdilik
hiç acıkıp susamıyorum hatta bazen unuttum da bişey mi yedim acaba diyorum:)

bende dun kalkamam tekrar diye sahura kadar bekledim sağ olsun oğluşum geç kalktı

aysimason cok sukur bebegın olmus tup bebek cok zor bı uygulama dıye bılıyorum. ayyy ıkıncı bıdık belkı ıkız olur
Evet canım çok zor maddi manevi yıpranıyor insam ama abdullahı kucağıma aldıktan sonra herşeyi unuttum daha doğrusu hamile kaldıktan sonra :)) yok canım ikiz yapmaya cesaretim yok ilki zaten çift embriyo yaptık bi tane tuttu şimdi cesaret edemem...

benım amcamlar 3 kez denedı olmadı yengem amcamdan buyuk 46 yaslarında cok uzulmustu allah tum olmayanlara versn ınsallah :) bırın zorlugunu gordum ıkı bebeyle yapamam dıyosun haklısın valla taker taker gelsınler anacım

kardesler ramazan nasıl gecıyor benım kı aclıkla gecıyor aclıktan geberıyorum valla allah Kabul etsın ınsallah

Aklıma şöyle geldi:
Acaba onların sana yaptığını ,sen onlara mı yapsan?
Tabi maşallah ı içinden söyleyerek..
Hani belli ki empati yetenekleri yok, belki rahatsız olurlar...

İ
inşallah canım hakımızda hayırlısı neyse o olsun

Geçenlerde bi misafir geldi eşimin iş nedeniyle arkadaşı ve eşi ve 2 çocuğu+7 aylık bebeği getirmemiş.
Neyse zorla kızımı kucağına almaya çalışıyor yok kahveyi yap bilmem ne
Kendinin kızı da ekim 2014 doğumluymus
Bi de demez mi benimkinden 2 tane gelir bu diye
Ki hepiniz biliyorsunuz kızımın enfeksiyonu bi türlü geçmedi iğne ilaç vs ve enfeksiyonu bir ayda 200 gr alınca farketmistik tekrarlandığını
Başta eflalim olmak üzere etrafında bu tip insanlar olanları allah esirgesin ve o insanlara da vicdan merhamet versin...

Son düzenleme:
Ben olsam açık açık söylerdim canım bak dün böyle dedin gece uyumadı diye bazı tipler de çocuğunun huysuzluguyla övünür bakın ben ne zor çocuk büyütüyorum demek için mi neyse artık sizinkiler de o türden galiba

Canim bende bu ara o tiplerle cok karsilastim, benimki soyle uyumuyor, boyle yaramaz, sanki uyumamasi yememesi icmemesi marifetmis gibi..

Canim bende bu ara o tiplerle cok karsilastim, benimki soyle uyumuyor, boyle yaramaz, sanki uyumamasi yememesi icmemesi marifetmis gibi..
canım bazı ilginç tipler nazar deg,esin diye çocuklarının hep olumsuzluklarıni anlatırlar güya çok akıllılar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…